Jag vill ha.....

Ja jag vill allt ha vår nu, trött på snö och blåst och en igenkorkad väg som man inte kommer ut från. Vet inte vilken eller hur många gånger i år som man suttit snällt hemma hela dagen pågrund av snö som yr upp och lägger fina vallar mellan vårat och grannens hus. Förra veckan låg man i kräksjukan i två dagar fast gubben har klart sig en så länge. Jennifer började idag så hoppas lilla Theo slipper att få det. Nu vill man ha värme och grönska och slippa allt vad förkylningar och kräksjuka och bara njuta av goseväder.
 
Så fina dom var i tidningen i fredags, lilla Theo vart utsedd av MVT- tidning till att få månadens lyckopeng. Just i fredags så fyllde Per 25 år och så är då frågan! ska Theo bli en fotbollspelare eller handbollsspelare? eller kanske han blir både och och tar vara på både pappas och mammas gener :-)
 
 Fredagen vart en hemmakväll tillsammans med Mindy som sov över  hos  mormor och morfar. Så mycket lek och pyssel, titta på tecknat och bus å stoj vart det här hemma. Vaknade runt fem på lördagsmorgonen gjorde hon också men somnade om och det var ju skönt, för kändes allt lite för tidigt att stiga upp då. Morfar fixade frukosten och efter det dök Linda upp till Mindys förtjusning. Linda tog med sig Mindy hem till sig för lite tacosmys innan hon körde hem henne. För Linda och Alex skulle till Sandra där det skulle hållas en överaskningsfest för Per. Jennifer ordnade med allt där hemma hos Sandra för dom har det lite större och dom vart ju några stycken. Trevligt hade dom haft det med god mat och massor av godis och gott dricka. Själva var vi iväg och shoppade lite på lördagseftermiddagen och kvällen så vart det Mello, och bägge mina favoriter gick vidare till finalen så kvällen vart ju kanon.
 
Söndagen så var vi bjudna till P-A och Carina på eftermiddagen, där det planeras vad för mat vi ska stå för på påsken. Tyckte det var bra att vi tre, Jag, Carina och Anki gör lite var för påskmaten äts ju gemensamt på påskafton... Kan ju kallat för ett litet knytis. Midsommaren vart också planerad och färdig, likaså planerna för Elmia. Men vi bryr oss inte om att köpa biljetter till mässområdet för vi kommer ju troligtvis inte förrens på fredagen och sen vet man ju inte om man vill vara kvar tills på söndagen. Brukar vara rätt så mätt på mässen framåt lördagseftermiddagen, ja så nu är det lite att se framemot. Alex var och hälsade på en sväng på söndagskvällen efter hon sett en match i Vadstena.
 
Igår så firade vi Per, lite försenat eftersom kräksjukan slog till här hemma. Per ville inte ha besök av oss just då! kan inte förstå varför :-) Linda började sin praktik igår och hon är på lassarettet i Motala och städar där ska hon vara i sex veckor nu. Alex hade också jobb igår, får rycka in och jobba lite extra på Pers jobb och nu så hade dom en stororder från USA.. Idag har det städas och lite kvar till imorgon har jag också, men kanske får ha Theo imorgon. Beror på hur Jennifer mår annars så blir det mys istället för städ.... Tittade förrut på familjehemligheter, kanonbra och denna gång handlade det om Ritchi valens, som gick bort allt för tidigt. 17 år vart han och omkom i en flygolycka tillsammans med Buddy Holly och Big Bopper i februari 1959, ja den dagen rock musiken dog.... Som vanligt så rann tårarna som två floder ner för kinderna.... Nu ska det bli farmen som ögonen ska vila på en stund.
 
Ha en bra tisdagskväll..
Kram kram
 
 
 
 

Lite bilder som är tagna här hemma....

Vadstena slott är allt en skönhet, här inne har man jobbat för många år sen.....
 
 
 
Så här kan det se ut en eftermiddag hemmavid.
 
 
 
Solen vill så gärna tränga igenom men tillåts inte ända fullt ut.
 
 
Härlig omgivning!
 

Då var det vitt igen!

Ja och det var ju allt tråkigt, här hade ju allt som gått bort. Men vi är ju dock bara i februari så det är ju som det ska. Började morgonen med en 30 min på löpbandet, och det var tungt idag, CT fick en fem min sen så var benen som gele. Skönt att ha det hemma och träna på morgonen är kanon för under dagen om man ska till så är det så många måsten innan man kommer ner, sen så är det dags att krypa ner och lägga sig och ångesten kommer krypandes och man är lite smått  ilsk på sig själv som bara sköt upp det. Var in en sväng till Östenssons för köp av bär och grönsaker, ja för idag vart det en bärtallrik med mjölk till middag... Nisse fick grönsaker och kyckling, för efter denna helg som gått i svullatecken så får det nog till att bli detta resten av veckan. Ikvälll så är det bra på dumburken familjen Annorlunda och den där danska serien som började förra veckan som jag totalt tappat namnet på, men bra var den.  
 
Igår så firade vi Linda som  blev 22 år, smörgåstårta och glass till efterrätt och så där i bomben mätt vart man. Mindy och Vincent fick vara hemma med Mårten för där hade magsjukan smygit sig på igen och idag så låg alla fyra och hulkade. Jennifer var med Theo, Per var och spelade fottboll i Staffanstorp, men dom fick sig lite smörgåstårta med sig hem till dom. Linda fick en fin tröja av Alex sen så fick hon ögonfransförlängning av sina två äldre systrar, av hos fick hon soffbord, matta, ljuslycktor, sängkläder och överkast, vinglas. Kvällen innan hade hon kompisar hemma och firade in sin födelsedag med att senare åka till Linköping för lite galaj på klubbarna där. Så tror att hon sov riktigt gott igår, ja även Alex också för hon och Amanda var och hämtade dom på natten eller rättare sagt tidigt morgon. Vid 04.30 hamnade dom hemma hos Linda igen.
 
Lördagen så vart det en sväng till Willys i Motala för att handla till Lindas smärgåstårta som gubben skulle göra på kvällen. Förbi Sandra för Linda skulle låna en kavaj men där vart det snabbvisit för Vincent hade fått magsjukan då. Hem och förbi Linda så for vi hem, gubben fixade lite ute för att senare göra smärgåstårtan, så vart det även en landgång till oss bägge som vi satte tänderna i när vi såg på melodifestivalen... Ja jag såg för gubben försvann snart, tyckte dessa bidrag var inget vidare denna gång men helt rätt låtar gick vidare direkt till final. Men nu så har Yohio växt hos mig och låten är riktigt bra tycker jag allt, kan kanske vara en vinnare. Den jag vart besviken på var allt Erik Gadd, hade mer förväntningar på honom men låten var usel. Men på lördag är det dags för det igen och hoppas allt på ett starkare starfält då.
 
Fredags så kom Linda på besök här hemma och gjorde oss sällskap till maten, hemmagjorda hamburgare med bröd och tillbehör. Sen så vart det att tillbringa eftermiddagen med Linda och gubben på Ikea, ja vi tycker det är smidigare att dom får plocka till sig det dom vill ha själva. Och hon hittade en hel del och fint vart det hos henne hemma. Själv hittade jag lite också som hamnade i korgen, krokar som ska sättas upp till barnbarnen som ska sättas upp i hallen så har dom varsin när dom kommer hit. När vi lämnat av Linda och alla saker så for vi till P-A & Carina för lite kaffe och kladdkaka, vart kvar där i några timmar men sen så var det dags att åka hem... Ja så  denna helg rullade på och vips så var det måndag. Nu längtas det till nästa helg för då vankas det härlig handboll, ja en av matcherna är ju mellan Vadstena herrar och Motalas herrar, och dom brukar kunna bli heta, ja till och med glödheta....
 
Men ni får ha en fin måndagskväll!
Kram kram 
 
 
 

RSS 2.0