Kvällens låt!



Underbar film och så är han ju ett riktigt ögon godis också.. Sjunga och spela kan han med..

Detta får bli kvällens låt,

Kallt!

Ja så kom då kylan, -10,2 inget som gillas här då.. Men hoppas det går över fort och vi får det lite varmare. Visst är det fint ute när frosten är men spelar ingen roll när man gillar värmen. Men det är bara att bita ut och vänta på att våren kommer med allt det härliga.

Mys har det vart i dubbel bemärkelse med barnbarn här nu, i söndags kväll så kom Vincent för att vara tills på måndagen. Gick bra att ha den lille och han sov mest, måste vara lantluften som gjorde honom trött. Äter redan som en karl, finns ingen botten på killen bara gapar och vill ha mer. Men allt han äter ska ju ut också så fyra lass vart det. En liten herre som kräver mycket uppmärksamhet är han, sitter ett tag på golvet och leker för sig själv men sen så sträckar han upp armarna och vem kan motstå det???? Så han trivs som fisken nör han får vara i knäet eller blir bärd hela tiden. På eftermiddagen så kom Mindy in här med packad ryggsäck och frågade om hon fick sova kvar här, ryggsäcken packade hon redan söndagskvällen:-)
Inte kan motstå det heller så vart en nattgäst till, dom bara bytte av varandra. Sä här skulle det lekas och titta på tecknat plus att titta på Leklandet I motala på You Tube. Hon har ju varit där ett par gånger så vi fick morfar och jag en guidad tur med henne där. Senare på kvällen så kom hon till mig i köket och sa att morfar sov, och han snarkar. Sen så kom det ska jag väcka honom för vill leka.. Dom är för härliga dom små alltid nått nytt att glädjas över. Nu sover hon än så då passar jag på att sitta här en stund.

Nisse är sjuk feber och som grädden på moset så hade han maginfluensa igår, nått som troligtvis kommer från dom små som har haft det. Men idag jobbar han och käkar alvedon för att få ner febern.. Jennifer låg i samma i söndags så det är väll bara att vänta på min tur, VILL INTE!!- Lindag åkte till Linköping igår där hon hjälper Einar att komma iordning i sin nya lägenhet. Så på kvällen var dom på Ikea med Einars mamma och handlade lampor och lite smått & gott. Alex var här en sväng och hälsade på igår, passade på att åka med Sandra hit och hem. Idag ska Mindy och jag följa med och ta bort stygnen i knät efter operationen, hon är så sugen på handboll nu men blir ju inget förrens nästa säsong. Eftermiddagen blir att åka till Motala och lämna hem Mindy för imorgon har hon dagis kan tänka mig att det blir tomt här ikväll.
Ska ringa på en lägenhet som Alex hittat och se om vi kan få komma och titta på den, blir det nått så kommer hon bo nära syster Jennifer och sporthallen och det skulle ju vara kanon, och inte långt till stan heller..

Nu ska det sättas fart innan tjejen vaknar
Ha en bra dag! Kram 

Kort från veckan som vart....



Nisse Linda och Einar som tar igen sig lite innan alla dom andra kommer!



Här är det tillverkning av smörgås tårta på gång.



Så duktig min lilla gubbe är..



Mammas present från oss..



Här försöker Sandra och far mata Vincent med majs och det går ju si så där..



Jag kan själv!



Semla är gott, men inte bra för mig..



Min lilla mammma!



Älskar denna lyckta som vi gav mamma!



Morfars glasögon är intressanta tycker lille Vincent.




En del av familjen...



Sä här fin vart Alex Iphone efter ett besök på marken.. Men som tur är så har vi en händig far som bytte glas på den och den vart som ny...
 

Ett år äldre.

Ja så vart man ett år äldre igår då, 44 år man börjar bli gammal nu. Hade en underbar dag med min make igår och fick ett armband som jag har haft funderingar på länge. Så du älskling, tack så mycket för det.. Smörgåstårtan gjorde min kära på onsdagen innan vi for in och gratulerade min mamma som fyller dagen innan mig. På kvällen så dök alla barnen med sina respektiva upp och  barnbarnen även min mor så vi vart några stycken här. Ja vad fick jag då? Armband, blommor, vita kaffemuggar, skålar som är utmärkta för en tacoskväll.. Tack ni alla för allt fint. Nu har vi Linda att fira den 3/2 och det blir hemma hos henne i Vadstena. Tänk att hon blir 21 men visst för en annan så är dom alltid små i allafall.

Kan väll säga att jag inte gillar det vita och kylan som är utanför dörren nu, utan ser framemot våren och värmen. Men jisses vad man har fått olika av det vita, en del har knappast nått alls och en del har fått mycket. Som tur så hör vi till dom med inte så mycket. 

Kommer hända lite här framöver, Lindas Einar har fått lägenhet i Linköping och han flyttar dit på måndag. Han har sin mamma i Linköping och har ju även bott där större delen av sitt liv, några år i Luleå med sin pappa vart det också för honom.. Linda ska byta lägenhet och flytta till genomfarten i Vadstena, bor nu nere vid BS området. Alex söker lägenhet i Motala där hon även spelar handboll och har sina två äldre syskon. Ja kommer bli mycket flytt framöver. Här ska sovrummet tapetseras i helgen så får det nog vara bra med att göra om tills hösten kommer. Då ska finrummet där vi har baren få en makeover, kanske att det blir nytt hallgolv innan våren kommer...

Helgen så blir vi hemma och kanske tar mig till Vadstena för att titta på damerna när dom möter Järnvägen från Hallsberg på lördag eftermiddag. Ni som är ute med H-bilen, ni får se till att ha det skön och njut nu ordentligt av er ledighet ihop. Shoppa loss riktigt ordentligt nu när ni kommer till Ullared, men kanske det blir byte av H-bil i Mantorp innan :-) nej nu ska jag göra mig i ordning för en tur till staden.

Ha en fredag, kramen på er.

Kort från vår vackra byggd där vi bor.



Ombergsbacken.



Ombergsbacken.



Alvastra ruin.



Ombergs turist hotell.



Vy över slätten åt Hästholmen.



På väg upp till Omberg.



Socklyckehamn.



Backen upp från Stocklyckehamn.



Bäcken som rinner ut i Vättern.



Vacker utsickt, dock lite molnigt denna dag..



Vackert.



Isigt vatten.



Borghamns stenbrott.



Borghamns hamn och gamla hushålls skolan.

Badtunna...

Såg att man kunde bada badtunna i Ullared så visst vore det värt med en shoppingresa kombinerad bad med gubben. Kanske får vi ut nöje bägge två med den trippen. Ser ju himla skönt ut och måste bara provas helt enkelt. Tänk en hel dag med shopping och som kronan på verket få stiga i tunnan och bara njuta och koppla av. Så nu ska gubben bearbetas på alla möjliga sätt, och jag brukar lyckas i slutänden. Skönare med Ullared istället för mitt tjat här hemma.

Såg att det var bra dags pris på guld just nu, varför skulle man vilja sälja gamla minnen????.. Inte jag i allafall ! för sånna minnen är ovärdeliga, så jag skulle aldrig sälja min själ för pengar.. Men det är min åsikt och den står jag för....

Nej nu är det bäst att sätta fart har en del måsten som ska göras så ska det bli en tur till Linköping. Bearbetning påbörjas av karln för här ska det bara badas badtunna framöver... Och SHOPPA får man ju inte glömma :-)

Kramen på er!     

Då var Tv rummet färdigt också...



Innan gubben satte igång!



Måste ju slippa till lite, så det inte finns några tråkiga bubblor.



Nu så dammsugs väggen från slipdammet, snart dags för klister och tapet.



Nu börjar det att ta sig, duktig du är gubben.



När han ändå var igång så städade han dän alla dammråttor bakom soffan...



Så nöjd, och tusen tack gubben..

Fredags mys hemma hos Sandra...



 Morfar och Mindy som samsas om godiset, ja jag vet att det inte var lördag..



Mys pys!



Majskolvar fick Vincent smak på, nam nam så söt så..



En trött Mindy...



Vart visst fel kort här men hål till godo!



Jag och Vincent, men tyvärr lite suddigt.



Tack ska ni ha för en trevlig kväll och den varma smörgås tårtan var jättegod....

Sprutdags.

Idag var ja inne på VC och tog Gardasil, vaccinet mot livmodershals cancer. Man kan ju ta det ända tills man fyllt 45 och då hoppade jag på tåget. Visst är den dyr! kommer gå på lite över tre tusen men kan man skydda sig så är det värt dom pengarna. Ja så vet man ju inte om man klarar sig men jag har ju tagit den och man gör ju vad som helst för att slippa den sjukdomen. Lite ont gjorde det att ta den och jag tog i vänster armen för den högra använder jag. Så nu ska jag ta nästa om två månader så blir den tredje efter fyra månade och sen ska det vara färdigt. Ska beställa tid till  alla våra tjejer så dom får den också. Tycker det är kanon att dom ska ta den iskolan för har för mig att det skulle bli så. Sen tycker jag personligen att alla som skulle få ta den och inte att den ska kosta massor av pengar, här kommer ju klass skillnaden in finns säkert många som vill ta den men inte har råd.

Alex gumman har sovit bort denna dag, värk har hon fortfarande men gott om värktabletter så hon kan döva smärtan. Två morfin tabletter per  dag, morgon och kväll. Ja inte har hon varit uppe mycket idag men hittade en bra handbolls site så hon kan titta på datorn även jag gör det.. Tittade nyss på Kroatien och Slovenien där Kroatien vann. Säger bara Ivano Balic, vilken spelare och han spelar i Krotien. Jugoslaver är dom duktigase spelarna på teknik man bara njuter när man ser det. Sen så har vi det med deras klackar dom är ju inget vidare, men värst är Makadonien. Dom skulle inte få vara inne i Arenan, tala om idioter som slänger in saker på plan. Lite tråkigt det här för läktar bråket börjar söka sig in i hallarna nu också, tycker varken hockyn eller fotbollen har sunda klackar heller. Nu ska man inte dra alla över en kam men man behöver inte nämna lagen, tror dom flesta vet vilka lag det är ändå..

Linda & Einar är här idag och nu ska dom bjuda på french hot dog med alla tillbehör, och till Alex hade dom med sig ostbågar så hon vart glad. Jag ska kolla när Norge spelar nu sen en dusch och ladda för morgondagen med sömn.

Ha en skön kväll ni goa, Kram kram

Make over söndag...



Här har han precis börjat gubben.



Mycket pill är det innan man kan börja.



Men nu så börjar det närma sig.



Då var den vägen färdig.



Nu ska listerna tillbaka.



 Ja så här vart det då!



Jag är super nöjd, och du gubben! tack för att du gjorde det....

Shoppingdag.

Ja det vart det idag, tapeter är köpta nu och det blir en fototapet.. Motivet är svart & Vitt ja jag har haft det blått i många år och har nu fastnat för svart. Köpte oss ett litet tapet bord så kan ju barna låna sen när dom behöver hittade ett bra på Jula.. Hittade Mindy en H-bil, hon vart ju så glad i våran som vi fick i julklapp av Linda & Einar. Men nu så har hon en egen... Var på Ikea men passade på att äta innan, hittade en del nytt att ha i köks skåpen. Så köptes det nya sängkläder till H-bilen men hittade inte lakanen vi vill ha så det får vi ta på torsdag Avslutade med City Gross i Mantorp för att handla på oss lite, ja och när man är där så hittar ju lite annat vägen till korgen också.

Stannade till Linda på hemvägen för handlade lite som hon ville ha hem, och där var Jennifer och myste med sin syster. Per är ju i Malmö och spelar fotboll, vet att Jennifer skulle få besök av Alex och Mirza senare. Tog lite fika hos Linda vart väl kvar nån timme.. Hemma har det inte blivit mycket gjort idag för nu är det bara mys. Men imorgon skulle gubben tapetsera, igår låg han i feber och idag  är han väl bättre ja siså där då.. Sa vi kunde vara hemma så han fick vila upp sig men nej han klarade det här idag. Envisa karlar, ja det är dom bra på att vara.

Så trött idag så jag tror att jag somnar när som helst, tog ett bad och somnade gott där i. Men det tar på kroppen när man shoppar mycket som går på högvarv då. Nu är det snart dags för Alex operation och tvål är inhandlat för duschen på morgonen innan man åker in. Hoppas verkligen det blir bra nu och han kan komma igång igen för hon saknar det så. Imorgon kommer Lindas Einar hem från Sälen där han varit i en vecka med kompisar. Tror nog att Linda längtat galet efter honom.. Nej nu får det bli soffan och kanske nån bra film..


Ha nu en bra mys lördag!  

Mitt nya jag!















Tack ska ni ha för att jag fick vara lite ego här. Idag så vart det en ny kylväska inhandlad till gubben att ha i L-bilen. Och nu ska det bara slappas i soffan och bara vara vara. Tror snart huset blåser bort så det får gärna lugna på sig. Men vilken tur det inte vart massor av snö för då hade nog Sverige varit lamslagit många gånger om.

Ha nu en bra torsdags kväll och imorgon har vi den efterlängtade fredagen när vi får ägna våran tid till nära & kära.. Kramar om. 

Mys & städdag...

Ja tänk vad man kan få uppleva ibland, men fy säger jag om vädret. Hoppas verkligen snön går bort snart, ja jag vet att barn vill ha snö och få njuta av sina pulkor och skidor. Och jag kan stå ut så länge tills dom får igång backen här på Omberg men sen får det gärna gå bort. Med detta väder så kommer alla dessa hemska olycker som tog bort en hel familj igår, skänker en tanke till dom anhöriga. Tänk vad fort livet kan ändra sig, ena stunden har man alla men nästa är det tomt. Nu händer det ju även olycker sommartid också och det är lika hemskt då. Var rädda om varandra för man vet inte när allt förändras och tur är väl det att vi inget vet.

Idag har jag haft mysförmiddag med Vincent & Mindy, mötte dom i Vadstena där jag följde med Sandra till BVC för läkarbesök med den lilla Prinsen och vägning och mätning. Han vägde lite över 7,5 nu så han börjar bli en stabil kille längden kommer jag inte ihåg. Navelbråck var det inget att oroas över för det var så litet så nu gjorde dom inget. Men så himla förkylda är dom bägge små och Mindy är hemma från dagis och inte skulle hon sätta på sig mössan förrens mormor kom för hon skulle visa sin fina frisyr. Och visst var mormors Prinssesa fin ja dom är dom finaste barnen på detta jordklotet, ja man tycker faktiskt att sina egna är dom finaste annars vore det väl lustigt. Efter BVC for vi ner till stan och tog en fika på Gamla koditoriet, var bara vi där har aldrig vart med om så lite folk i stan fast det är vinter. Men visst det är jätte skönt att slippa trängas med turisterna, räcker på sommaren. Efter fikat åkte Sandra hem, javisst vi träffade min kusin Malin med sin dotter Alva och oj vad den lilla hade börjat bubbla. Jag tog mig tid att skämma bort mig lite på Meddo och det var inte fel, sen vart det att handla lite innan färd hem, hemma vart det en liten promenad i samband med att jag hämtade posten och riktigt skönt var det. Så kom gubben hem och gjorde det sista med soppan som han började att förbereda igår och kanon gott vart plus att vi har till imorgon också. Tack för maten hjärtat! Nu här senare så fick jag ett sådant där ryck som att storstäda hallen och det känns så skönt nu när det är gjort. Hatar att damma och i hallen har jag nämligen en stor hylla som inte är allt för rolig. 

Imorgon ska jag ha lite egen tid hos frissan på morgon kvisten, ja kvart över nio ska jag vara där och det tar sin lilla stund när det både ska klippas och slingas. Har inte riktigt bestämt mig än om jag ska ha lite mörka slingor i så ska det väl försökas på att få fram en frisyr, men vill inte ta så mycket på längden. Älskar att sitta hos frissan och bara bli bortskämd jag går med tre månaders mellanrum, känner att jag vill lägga pengarna på lite annat för det går ju på en tusen kronor. 

 Påsk blir det att besöka Tyskland och det längtar man till, men helgen så blir vi hemma. Så på lördag ska Ikeas besökas så ska det även letas tapeter till köket. Kanske det blir att se nån handbolls match också men på söndag så börjar herrarnas EM i handboll och då så sitter man bänkad framför tv:n...

Men ha nu en skön tisdags kväll och ta hand om varandra tiden med sina nära och kära är dyrbar... 
Kramar om alla goingar! 

Tomt & Tyst.

Ja det vart det idag när Mindy for hem och Linda for in till sitt i Vadstena. Men mycket mys har det blivit så fick man ju träffa Vincent när dom var här och hämtade Mindy. Nu ska jag in till Motala på tisdag för att hjälpa henne att lämna Mindy på dagis när hon är i Vadstena på läkarbesök med Vincent. Hon sov till tio idag så man får sin sömn trots att man har henne märks knappast att man har henne här så himla duktig på att pyssla å greja själv.

Ja då kom den förbaskade snön då och snökanornna går på högtryck i Ombergs backen. Så får väl hålla tummarna att dom får igång det nu och att det är kallt tillräckligt länge så det liger kvar om det blir milt igen. För snart är det sportlov och då är det ju många som vill vara i backen. För mig själv så får det gärna bli plus grader och grön mark igen. 

Städat och kört med ångisen idag och jag älskar denna, klinisk rent här hemma nu och så är städningen rolig med denna kanon sak. Var inne och handlade nu i kväll för ska baka lite chocklad muffins imorgon behöver fylla på frysen nu för det kommer snart såna dagar man vill ha nått hemma. Tänk vad roligt det är att blogga när man har en ny Lap Top, tänk vad nya saker gör med oss.



Detta kort är snart taget för ett år sen då barna bjöd mig och far på kina när jag fyllde. Älskar denna bild på mina tjejer, så röda och granna!

Nu ska det bara vara för imorgon är det vardag igen och man får klara sig utan gubben.

Ha en söndag kväll nu ni goa! 

Så kär!

Ja det vart jag idag, helt oväntat så där bara.. Åkte till Östgöta camping och tittade och vi har tänkt att kanske byta om två år till en annan.. Tills idag där den uppenbarade sig på gården ute och man vart totalt såld på den, ja så går man in och där står en till som föll mer i smaken än den där ute. Tror allt även gubben fastnade för den där inne men han ska vara så svårflörtad jämnt om han inte får komma med förslaget först som när vi bytte förra gången. Ja en grundig koll vart det på den och satt en bra stund i den också. Jag är verkligen förlorad i den H-bilen kan inte få den den från näthinnan, men ett samtal med lite frågor ska det bli till Östgöta camping imorgon.

 Träffade lite trevligt H-bils folk där också, P-A Berggren och Carina som var där med sina trevliga grannar.. Gubbarna pratade och vi kvinnor tog oss till förtältet och lite kaffe å snack, ja vi glömde tid och rum för vi skulle vara i Motala kl två för mat hos vår äldsta dotter. Så kan det gå när man har det trevligt och vi får ta oss en kväll framöver så vi hinner prata mer.. 

Kom bara 45 minuter försent till Jennifer men väl där så vart vi serverade en jättegod kräftsoppa och till efterrätt vart det panacotta. Jättegott var det så ett stort tack Jennifer & Per, Sandra och Mårten var där så lite mys med dom små vart det också. Morfar och Mindy bestämde att hon skulle komma hem till oss imorgon igen och sova över. Ska in och se på handboll så tar med mig henne hem då.

Vad man längtar till våren nu och ja den andra H-bilen med för all del.. Men som sagt ska ju försöka övertala karln också så undrar just om mina blåa ögon kan få honom ur balans lite sen huvudet på sne.. Säg mig hur ska han kunna motstå det. Ja fortsättning följer!!!!

Kramen på er....  

Vilken dag!

har haft en underbar dag med Mindy men dock så vakna den lilla inte förrens 09.30..  Och ja jag fick väcka det lilla hjärtat vilken sömntuta. Frukost och morgon eller ska vi kalla det förmiddags bestyr kanske sen så fick jag städhjälp av den hjälpsamma. Nått hon gillar så är det att sitta med mormor och spela spel på datorn och idag la hon sitt huvud på min axel så kom det... Jag älskar dig mormor, ja man bara smälter vilken känsla. Hon var så stolt när jag väckte henne för hon hade ju sovit längre än morfar, och när han kom hem så ska det ut till Lastbilen och mötta honom. Så tutar han när han kommer upp på gården och hon blir helt salig och ropar morfar tutar på oss. Var och lämnade henne på eftermiddagen men först ville hon inte hem men visst är det bra när man kommer hem till Prinsen Vincent och mamma & Pappa.. Mamma åkte med in till Motala hade lite ärenden att uträtta så åkte hon med hem också. 

Vilket busväder med blåst och regn det varit idag, ja det var så solen ville tränga igenom men lyckades inte helt. Nu måste det väl vara bra med stormar snart och tur man inte bor i Göteborg för där är dom drabbade krakarna. Är det för tidigt att tjata om att man vill ha vår, ja men visst är det det. Men visst skulle det vara härligt att få göra vårskriket och värmen kommer och framför allt det blir ljusare. 

 

Älskar den här bilden på Linda och Sandra å lilla Vincent. Och bilden är tagen på Vincent dopdag och det var ett jättefint dop i Kyrkan ja i Grebo där Mårten kommer i från. Ung och sprallig präst med nytänkt uppskattades och det är det som gör det roligt med kyrkan. Vincent bar frack till dagens ära nått som prästen tyckte var roligt att man bröt upp med dopklänning och gjorde honom inte ett dugg. sandra tyckte det var fjolligt med dopklänning på en kille nåt som jag faktiskt håller med om. Har ju bara tjejer själv och dom har ju alltid haft klänning men när man såg Vincent i kyrkan så såg det mycket mer passande ut med frack än klänning på en kille. Mat och Kaffe vart det oss Mårtens föräldrar efteråt och det smakade bra med kalvfile och fläskfile men potatisgratäng, och Sandra å Jennifer hade bakat till fikat.. Och det var inte lite trodde dom skulle starta bagari och sälja men gud så gott det var. Ja det märks ju att ni har fått min morfars gener som var bagare hela sitt liv. paket i mängder fick den lille prinsen så fick ju Mindy också paket av alla, man får ju inte glömma henne heller..

Nej nu ska det fixas och laddas för det kommer en morgon i morgon också, och så ska sömnen fås ordentligt också... Snart helg är det med och man får ha gubben hemma.

 

Legoland.

Vart så sugen på att ja och gubben skulle ta oss dit i sommar, för visst kan man inte bli för gammal. Var på Legoland för en många herrans år sen. Var nog bara 15 eller 16 och var med på min plast brors skolresa. Men bara att gå och se allt dom byggt upp med lego är ju en fröjd för ögat, ja vi får se vad gubben säger om det.

Fy vilket tråkväder med regn det vart idag och ljuset hittade aldrig fram utan det vart kväll i stället. Man blir så seg såna här dagar och trött la mig lite lätt i soffan vid fyra och somnade som inget alls. Vaknade av telefon som ringde, det var Sandra som ringde och berättade att Vincent som vart sex månader i helgen hasade sig fram på rumpan. Sandra gjorde likadant hon kröp aldrig utan åkte på rumpan men vilken fart hon hade, så nu vet nog hon vad hon gör om dagarna. Så ringde Mindy lite senare och frågade om hon fick komma imorgon och sova över och visst får hon det. Så ska hämta henne på förmiddagen. 

Idag vart det lite plock och tvätt och en del fixeri, sen in till stan där jag passade på att besöka solariumet.. Oj så skönt det var sen hem till Alex för att träffa henne så vart det lite handlat innan bilen for ut på landet igen. Linda har jobbat på dagis i Borghamn idag så jobbar hon imorgon med, skönt för henne. Tror även att man får besök av Alex imorgon för hon ska spela träningsmatch i Linköping så hon ville låna bilen. 

Nu ska snart sängen få besök av mig så jag orkar med det lilla energi knippet Mindy i morgon. Tänk om man bara kunde ha hälften av hennes energi så skulle mycket bli gjort. Fruktansvärt ont i nacke och axlar och det har jag haft i många dagar nu, blir så trött och det är som tandvärk som bara mal på. men med massage och varma duschar så kan man lindra det en stund har även värktabletter. Nog om eländet nu är det nytt år och nya möjligheter och tänk om man kunnat lämna värken kvar i det gamla. 

Natti natt på er! 

NyårsAfton i Danvik.

Tack ni underbara för en trevlig och lugn kväll med mycket trevligt sällskap. Vem behöver oxfile när Jonny bjöd på sin super goda gryta som även har bjudits på en annan gång.... Pajerna var supergoda också vilka kockar ni är och ta hand om era gäster och göra NyÅrs fint i erat vackra hem, Sussie har öga för inredning så satsa på det kanske vore nått för dig. Många Kramar till er och igen ett stort tack.



Ja denna bukett vart ju mycket denna kväll! men tyckte värdparet var värda nått för allt som dom ordnade.



Så vackert Sussie hade gjort det...



Nisse höll ett vakande öga så allt gick rätt till, men behövdes inte med dessa två proffs.



Nisse njuter och bara är här i köket.



Ja va med på kort vill jag inte trivs bättre att vara den som knäpper.



Sötnosen Sussie som ordnade en underbar kväll åt oss.



Trevligt att få träffa Jesper som var där. 



Avslappnat...



Så fint på bordet hon är piffig Sussie, laxtårtan var god du gubben en riktig tårtfixare har det blivit av dig...



Man bara var så här glad under kvällen i detta trevliga sällskap.



Så vacker gran så var bara tvungen att föreviga den..



Fin frukost, visst ser dom goda ut.



Frukost stund, tack ni rara för en underbar NyÅrsafton  med god mat och trevligt sällskap. Tack för att vi fick fira erat första NyÅr som par med er och hoppas på fler... 
Ett stort tack från mig & Nisse...

RSS 2.0