Mums!

Ja det var det allt i lördagskväll, var bjudna till Anki & Kjell på våffelafton där Carina och P-A också var bjudna. Proppmätta var vi alla efter Ankis goa våfflor och vilken service hon höll, knappt hon hann äta själv och springet hon hade mellan järnen var imponerande och därimellan så såg hon till att vi inte satt med tomma fat. Så tack ni för en trevlig kväll och nu ses vi tills Påsken.
Söndagen vart det en sväng in till Sandra & Mårten, ja lilla Vincent har nu då också fått vattenkopper. Så skönt att dom får det när dom är små och inte var det lite prickar han fick killen. Eftermiddagen vart det en sväng till Jönköping där det handlades en Segway, ja till och med fyrhjulig med lisen och blinkers och en tuta. Passar detta så blir det nog varsin fast gubben vill då ha den på tvåhjul, så nu har vi lite olika färdsätt när vi är iväg med H-bilen..  Scootern, cyklar ja så förflytta sig blir det inga problem med.
 
 Men vart har då våren tagit vägen??? nu är det bra tråkigt dettta väder för man vill inget hellre en det ska bli vår nu. Vårdagsjämning och full snöstorm, ja denna dag kommer allt att gå till historien. Men idag har allt vädret vart på topp, två fel då.... Kallt och all jädrans snö som ligger.                                                                                           
 
Så ett stort grattis till killen, ja Mårten som fyller 23 idag, vi fuskade och firade honom igår. Köpte honom en skrivare så nu kan det dras kopior och göras kort på löpande band :-)
 
Helgen som kommer så blir det mycket. Imorgon och till lördag ska vi ha Mindy & Vincent, Sandra & Mårten ska förbereda för flytt på lördag. Så här ska ätas Tacos, Mindys favvokäk så ska det bli mycket mys. Lördagen sticker faren iväg och kör flyttlasset åt dom så åker jag in med dom små vid middagstiden. Sen ska det få bli handboll innan det styrs till Askersund och min bror för lite trevligheter så söndagen ska vi bara ta och vara. Måndagen ska det handlas, eller ja det kanske blir på tisdagen för kanske skulle ha småtrollen på måndag. Onsdagen ska maten till påsk fixas till och ska även få till en tårta och bjuda på, ska bli riktigt skönt att komma iväg i fyra dagar och bara vara.
 
Nu ska snart Sofias änglar ses och kanske en film det blir innan John Blund kommer och hälsar på.
Ha en bra kväll !
 Natti natt...
 
 Hittade denna underbara bild på Maja och Mindy som är tagen på Grännaberget förra MidsommarAfton. I år är dom ett år äldre när det ska dansas runt stången, men tror då allt att dom kommer se lika lyckliga ut för det, underbara ungar. Så ska ju Theo fira sin första Midsommar men tror nog han väntar tills nästa år innan han slänger sina lurviga i en dans. Men Vincent kommer kommer dansa för det kan han killen, ja nu längtar man men först Påsken :-)
 
 

Lite kort från lördagen :-)

Då var vi på väg till P-a & Carina...
 
 
P-a berättar nått här som får Anki & Carina till att toklyssna :-)
 
 
Våra goa fina tjejer som ställde upp att skjutsa far & mor :-)
 
 
Tack ska ni ha för en trevlig kväll :-) Nu får vi ladda till Påsken.

En härlig onsdag.

Ja det vart det här trots att vädret inte visade sig från sin bästa sida. Men framåt sena eftermiddagen så kom den gula för att visa sig en stund. Promenaden vart gjord i morse och 4,3 km vart det, men imorgon får det bli en kvällspromenad för ska ha Mindy & Vincent här hemma på eftermiddagen. Sandra ska jobba och just nu så får dom inte vara på dagis för vattenkopperna har hittat till Mindy. Det bröt ut på henne i lördags och så går det på dagis så det var ju inte så otippat, bara vänta på att Vincent får det nu också. Idag har gubben och jag vart och köpt det sista till H-bilen, så det vart en sväng till Eksjö och Weimers. Hemvägen for vi förbi Gränna och så stannade vi i Ödeshög för att handla, väll hemma så hjälptes vi åt att fixa till nått att äta. Fick bli tacos i baguette med grönsaker och lite vitlöksås, smakade gott bara att man törstar bra mycket nu efteråt. Nu så väntas det att Farmen och Tunnelbanan ska börja och har man tur så finns det alltid en bra film att avsluta kvällen med.
 
I fredags hade vi besök av Per, Jennifer, Alex och lilla goa Theo och han växer så det knakar den killen. Så kom far hem med en ny tv, den gamla la av att fungera på torsdagskvällen. Så nu ska det så småningom göras om vid tv-väggen, för den gamla var en 42 och den nya är 55 tum men det hinns med det med... Huvudsaken att man har en tv igen för det sög verkligen att inte ha nån. Lördagen så vart det handboll i Vadstena och tjejerna vann, går riltigt bra nu och dom ligger trea Div2 så dom har verkligen jobbat på bra den här säsongen. B-laget har redan säkrat seriesegern fast två matcher är kvar att spela.. Alex & Linda följde med ut på landet och skulle stanna här tills på söndagen. Dom skulle vara våra chaufförer på lördags kvällen, vi var bjudna till Carina och P-A på lite trevligheter, där var även Anki& Kjell och kvällen var kanon med god mat och dryck och inte minst skratt.. Så tack P-A & Carina för allt det trevliga och nu får vi se fram till Påsken. Inte gick det nån nöd på Linda & Alex här hemma som fixade sig lite mysmat till mellon, ja förstås en och annan godisbit också, tack tjejer för körningen.
 
Söndagen körde vi hem tjejerna och passade på att hälsa på Sandra och Mårten, ja så fick vi se den prickiga lilla tjejen som har fullt av dom i ansiktet. Willys fick sig ett besök innan vi for hem där det inte vart många knopp gjorda. Vart en sväng til sandra på måndagen igen för gubben hade massage. Men vilket härligt väder det bjöds på här hemma i tisdags, ja vårkänslorna kom verkligen fram. Energi fick man och humöret blir på topp, men så i morse så var det grått och dimmigt... Men man fick en lite smak av det underbara som väntar runt hörnet :-)
 
Ni får ha en fin fin lilllördag!
Kram kram
 
 
 

RSS 2.0