Lite bilder från förra året.



En som alltid glad Lotta.

Hoppas vi slipper regn i helgen.



Smögen.

Vandring på Smögenbryggorna.

 

Och här står vi på andra sidan.


Torsdag.

Tog lite sovmorgon idag och det var inte fel. Men kallt när man gick upp termometern visade på nollan och frost var det också ute. Men solen skiner och himmlen  är blå och inga moln än så länge. Så fint det är med höstens alla färger. Hoppas vädret håller i sig till helgen nu också så blir det bra.

Igår var jag pigg på morgonen och fick allt gjort inne, men sen vart det en djupdyckning. Så fruktansvärt trött och inte kom jag ut till h-bilen heller. Så det får bli dagens uppgift att göra den färdig, och idag måste det ske annars är jag ute i sista minuten igen. Linda var iväg till Motala med sin kompis Simone igår, och Alex kom efter praktiken och hade en skön slappardag utan träning. Nisse och Mårten fortsatte med bygget ute och nu sätter dom upp väggarna. På kvällen tog Nisse och jag en sväng till Vadstena för att köpa frimärken så vart det en sväng på Östenssons också.

Klockan tio bänkade vi oss framför teven för att se Kungarna av Tylösand. Egentligen förstår jag inte varför jag tittar för programet är ju inget vidare. Men det är väl så bara för det är nån man känner och igår var det två killar till från Vadstena på besök i huset. Jaja, Jocke du ger Vadstena ett nytt ansikte, vi har ju nunnorna och dig nu. Kan ju säga att ni är raka motsattsen från varandra. 

Idag står h-bilen på schemat sen så blir det köttfärssås och spagetti till middag, far äter ute idag så då passar vi på. Och ikväll så blir det att åka och handla till helgen sen ska Alex köras till och från träning..

Ha en bra dag...   
 

Kort på Mindy som är tagna i april.



Mindy som provsmakar ett äpple för första gången.

Linda.

Mindy som tror att hon ska ha blöjan som hatt.

Mindy.



Här satt hon där man satte henne, i dag är det fullt ös.


Hemmadag.

Än så länge så verkar det som vädret ska bli fint idag med. Och nu blåser det inte så mycket heller.

Igår så körde jag in Alex på morgonen för hon hade sovmorgon. Så skulle hennes mentor från skolan komma och hälsa på Alex på praktik platsen. Och dom var supernöjda med henne och tyckte hon skulle passa till lärare. Så det kanske blir en lite skolfröken av henne. Själv tog jag en rejäl städdag igår, så skönt när man är färdig. Då känner man sig  nöjd med sig själv. Och ett par maskiner tvätt vart det också, tar ju aldrig slut. Mat vart det också men igår så hann jag inte innan karln kom hem, ville få allt det andra färdigt när jag hade ångan uppe. Alex hade med sig Ebba hem igår innan träningen. Oj vad bygget går undan för Nisse nu, nu är det bara väggarna som ska på så är det färdigt. Grannarna har hantverkarna hos sig igen, men vet inte riktigt vad det är dom gör. För igår så satt dom flera timmar på altan och hade det skönt i solen. Undrar just om dom har bra timpeng, för dom är ju själva här för grannarna bor i Stockholm.

Belönade mig själv med att följa med in och titta på träningen igår alltid lika trevligt. Dom körde en bra övning som gick ut på kontring igår. Höger eller vänster nian skjuter mot mål och målvakten ska slänga upp bollen till kontring och de ska kanterna sticka på men en ska försvara och en anfalla. Tyckte det såg bra ut när man satt och tittade, så får hoppas att dom kan kontra sönder Skogås i helgen nu. Men det kan bli en svår nöt att knäcka. Alex fick sig en rejäl smäll på käkbenet igår men när hon suttit en stund så var hon igång igen. Tills nästa smäll kom och då fick hon ett slag rätt över kinden, men hon var inte så snäll själv då för den andra tjejen åkte i backen. Så jag tror Pontus lyckades med det han ville ha fram igår, nämligen lite mer jävlar anamma i både försvar och anfall. Men det ska göra ont att spela handboll och Alex är rätt så härdad efter många års spel. Idag är hon fortfarande öm och har svårt att tugga på den sidan hon fick slaget, tandskydd kanske skulle vara nåt att skaffa.

Ha en bra dag. 

Kristinehamn.



Kristinehamn.

Jonny och Lottas bil och våran.

Det här var när han tuggade maten, nu är det bara pulver som gäller.

Lotta som hugger in på lite fika.



Våran lilla Skrållan.


Kallt.

Kan man lugnt säga att det är i dag, nu är det slut på sommaren och det känns lite vemodigt.

I går så var jag inne i stan på förmiddagen och handlade lite som vi glömmt på söndagen. Men hade lite andra ärenden också. Hinner bara hem så ringer Alex och säger att hon skulle sluta tidigare. Men jag insåg att det inte gick att få ihop det med hennes far så Linda for in och hämtade henne. Nisse och jag var en sväng till Linköping och vi var inte hemma förrens efter 19.30 så Linda var snäll och skjutsade in Alex till träningen. Fick varva ner en stund när jag kom hem sen var det bara att hämta Alex som slutade träningen tio. 

Visst skulle det underlätta att bo i stan och slippa alla resor. Men tjejerna blir ju stora och klarar sig själva och bara Alex får sitt körkort så kan hon ta sig till och från träning själv. Vi bor faktiskt bra här ute på landet så frågan är om man skulle trivas i stan. Men den kämpiga tiden med att bo här kommer ju nu, så hoppas på en mild vinter. För det känns hopplöst när man får ändra planer för igendrivna vägar för plogningen här ute blir bara sämre och sämre. 

Nu är det verkligen förkylningstider, här hemma är det bara Linda och Nisse som har klarat sig. Själv dras jag med en tråkig hosta som inte vill ge med sig. Alex är nog inne på sin tredje eller om det är fjärde vecka så svårt att bli av med den.

Alex stormtrivs på sin praktik och har börjat att fundera på att bli lärare istället. Innan ville hon bli idrottslärare men stormtrivs med att vara i klassrummet nu istället. Jaja, man får se vad hon bestämmer sig för när hon har funderat färdigt.

Ha en bra dag....  

Bilder som vi tog i Gränna 2009.




Då var helgen över.

Fy vad segt det var och är i dag, men nu är det inte långt kvar tills vi far i väg. Ska bli skönt att komma bort en stund.

I fredags var Jennifer hemma och sov över till på lördagen, Per och Mårten var på kryssning med jobbet och Jennifer ville ha lite sällskap. Sandra och Mindy var också hemma, Alex med och hon hade sin kompis Karin här. Bara Linda som inte var med på kvällen för hon var på fest i Vadstena. Nisse, Jennifer och Sandra var och hämtade henne på natten. Så i fredags så vart det tacoskväll, Jennifer ja dom andra också är så förtjusta i det. Nisse och jag är väl inte så jätteförtjusta i det, men vad gör man inte för sina barn. Mysigt var det att ha Jennifer hemma, vet inte när hon var hemma sist och sov över.

På lördagsmorgon väckte Jennifer oss innan hon åkte iväg och jobbade, men det sinkade inte länge förrens hon knackade på dörren. Vad nåt hon hade glömt, men vi andra sommnade om efter hon hade kommit i väg. Sen vart jag väckt av Nisse och frukosten var färdig. Så vart det lite plockat på förrmiddagen och Nisse stod för matlagningen, vart tidig middag här. Alex och Karin hade match hemma så vi skulle vara i sporthallen klockan 12.30, och lite mat behövde dom. Matchen mot Örebro vann dom med 24-15, härligt tjejer. Hoppas vi turen hänger i tills nästa helg när ni ska till Stockholm och spela. När jag kom hem från stan så skulle jag ha Mindy på kvällen för Jennifer och Sandra skulle till min kusins barn på fest. Per och Mårten kom hem från sin lilla tripp på kvällen. Mindy var det full rulle på men hon somnade vid åttatiden. Alex var kvar i stan och kom här vid 01.30 så tack Stina för skjutsen.

Söndagen vart jag väckt av Nisse och frukosten stod på bordet. Vi skulle iväg till Mantorp och handla för det ekade tomt i kylskåpet. Var även nere i Sportringen och köpte mej ett par bra promenadskor, dom hade kostat 799 kr men var sänkta till 299 kr så jag var riktigt nöjd med köpet. Sen vart det en sväng in till Karlssons också och lite kom man ut med där i från också. Sen hem och göra mat, och Nisse fortsatte med bygget av förrådet. Nu har första takstolen kommit upp så det går fort framåt. Nisse var med Sandra och Mårten å köpte ny bil barnstol till Mindy, och hon var hemma och höll mej sällskap. Linda och Alex tog bilen och åkte in till Vadstena och kom hem senare på kvällen. Så helgen har gått fort trots att vi var hemma det har hänt nåt hela tiden.

Ha en bra dag..... 

Kort tagna i Smögen och Lysekil.



Smögen.

Lotta och jag på andra sidan, Lotta pockar på Kurres uppmärksamhet.

 

Bordet dukat i Lysekil.



Lotta på vandring i Lysekil.



Smögen.


Onsdag.

Idag så verkar det som vi kan få fint väder, vi behöver lite solsken och underbart höstväder nu.

Igår så skjutsade jag in Alex till sin praktik plats i Vadstena. Hon hade sovmorgon till klockan 09.20 så hon ville utnyttja den. Och det kan jag förstå när dom tränar så sent så kan det vara skönt att få sova ut på morgonen. Jag hade sån energi igår och jag vet inte var jag fick den ifrån. Men mycket fick jag gjort, städade, tvättade och det gick fort igår för jag hade inte min lilla hjälpreda här hemma. Till middag vart det tacosgratäng, något stark vart den men annars så vart den bra. Inte Nisses favvo då men barna älskar allt med tacos.  Långpromenad vart det också och utan regn, insåg när jag gick igår att vad fint vi bor med Omberg som reser sig bakom vårt hus. Och bra promenadstråk har vi också. På kvällen var jag inne och hämtade Alex som slutade sin träning klockan 21.30, så vart det lite datortid när jag kom hem sen var det dags för sängen.

Idag blir det att plocka med det gammla vanliga och några maskiner tvätt ska också hinnas med. Sen en dusch och efter det far jag in till Motala för ett besök hos min kära kusin. Var ett tag sen vi träffades, senast var midsommarafton som vi firade ihop. Sen hem och göra lite mat men vet inte alls vad vi ska äta idag. Men har ju några timmar på mig att fundera ut något. Och ikväll så blir det att bänka sig framför teven och titta på Skånefruar och efter det Kungarna av Tylösand. Så hinns det nog med lite dator innan det är dags för sängen. Ja så kommer min dag vara idag mycket mer blir det nog inte. Jo just det! ska ju hinna med en promenad också.

Ha en bra dag. 

Korten är tagna förra året innan jul, när vi var och badade med släkten i Örebro.



Här var inte Mindy så stor.



Min kusins dotter Josefin med sin dotter Maja.



Min kusin Annelie med sitt barnbarn Maja.

Sandra och Mindy, Johan och Maja.

 

Alla barn och barnbarn plus min svägerska samlade.


Ännu mera höstrusk idag.

Regnar och är mörkt, idag verkar vädret inte bli så skönt. Igår vid fyra tiden så kom regnet ordentligt och det höll i sig hela kvällen.

Igår så var det tvätt som stod på schemat, men inte alltid lätt när man har en liten hjälpreda. Tänkte inte på lilla Mindy men vips så var hon där och ställde om maskinen. Bara att börja om, men den här gången stängde jag dörren men sen var det nån som var där och inte stängde ordentligt, och vips så var hon där. Man får inte ha bråttom när man har en liten hjälpreda för då tar det tid. Linda var gullig och hämtade Alex när hon slutat sin praktik på Katarina skolan, och så handlade dom åt mej på hemvägen. När dom kom hem var det bara att sätta igång med maten. Så fick vi besök av mamma som tagit sej ut till landet. Nisse och Mårten skulle hålla på ute men regnet satte stopp för det, och inte verkar det bli bättre idag. Själv tog jag en promenad men inte lika långt som dagen innan för det regnade, så vart bara lilla elljusspåret.

Så var det dags för mej och Linda att skjutsa in Alex till träningen och även lämna New Body väskan. Dom har väskan i en vecka sen är det dags att byta så alla får ha den hemma och kan visa kläderna. Men nu har dom sålt det här så länge så folk vet vad det är och vad dom ska ha. Linda och jag åkte ner på stan och jag tog ut pengar för det är alltid nåt man kommer  på att man ska handla nu när man bara kan göra det i stan. Så tur att man har träningarna på kvällarna så kan man lätt åka och köpa det man har glömmt på dagen. Linda åkte och solade å jag for upp till hallen och tittade på träningen. Och igår så finslipades på anfall och skott mot mål, och det tränades in olika växlar. Och tycker det ser riktigt bra ut och fortsätter dom så här så blir det en spännade säsong. Klockan tio så var träningen slut så vi var nog hemma här efter 22.30 och då var det att äta lite för Alex sen duschen och hoppa i sängen. Visst blir det sena kvällar men så är det när man spelar i damlaget, man kan ju gärna inte sätta så här sena tider till dom yngre.

Ha en bra dag.

Bilder från vårt första möte med Jonny och Lotta.

Första gången som vi träffade Jonny och Lotta.



Jonny och Lotta första kvällen.

Vårn sommarstuga.



Lotta på våran andra träff i Trosa.



Nisse och Jonny på våran andra träff i Trosa och kanonväder var det också.


Hösten närmar sig med stormkliv.

Ja det är bara att inse att hösten står och knackar på dörren, men kan väl tycka att hösten bjuder på underbara färger. Men kan väl tycka att hösten har en viss tjusning med tända lamper och ljus på kvällarna.

Helgen har gått väldigt fort, trots att vi har varit hemma i helgen. I fredags var alla tjejerna hemma och det är inte ofta man får ihop det när alla har saker att göra. Nisse och Peter var iväg på fredags eftermiddagen och körde fyrkantens möbler för vinterförvaring. Mårten var snäll och följde med och bar också. Så det vart pizza till kvällsmat här hemma då, skönt för då slapp jag stå vid spisen.

På lördagen gick vi upp skapligt, för vi tog h-bilen till Linköping för att gå på lite muiseum. Började på Länsmuiseumet för att titta på datorns utveckling. Men tyckte inte den utställningen var något att ha. Efter det for vi till Malmslätt för att gå på flygvapnets, men innan vi gick in så tog vi och åt i h-bilen. Mycket folk var det där och det var nog tio år sen vi var där. Och oj vad det hade förändras men till det bättre. Där vart vi kvar ett bra tag och intressant var det också. Efter det vart de en sväng till Karlssons och lite handlat vart det där också. Så vi var hemma här tills kvällen igen och då var man ganska så trött efter dagen.

På söndagen började Nisse och Mårten att bygga på förrådet som ska stå bredvid garaget där det är tänkt att vi ska ha gräsklippare, tror det blir bra när det är färdigt. Mårten, Sandra och Mindy for iväg till Mjölby på eftermiddagen. Mårten hade en fotbollsmatch och dom andra följde med för att heja. Men dom förlorade dock den matchen men så är Mjölby ett riktigt duktigt fotbollslag. Alex följde med in till Vadstena för att träffa en kompis. Vi tog oss en sväng till Motala för att hälsa på Jennifer och Per, och ta hem väskan med New Body. Men det blev en snabbis vid lasarettet i Motala, Per hade fort en infektion i armen efter sitt otäcka armbrott som han fick efter en fotbollsmatch. Så det vart antibiotika för honom så hoppas det blir bra för honom nu. På hemvägen plockade vi upp Alex som åkte med hem.

Alex var iväg och och hade seriepremiär i Hallsberg där dom mötte Järnvägen. Och dom vann matchen med 21-20 så grattis tjejer. Och två mål vart det för Alex. Nu ser vi framemot lördag då dom möter Örebro på hemmaplan, hoppas även på seger här.

Idag börjar Alex sin praktikplats i en klass på Katarinaskolan där hon ska vara fyra veckor framåt. Nåt hon har sett framemot så idag var det inte svårt att få upp henne ur sängen.

Ro, ro en liten båt så här på höstkanten är väl bara för underbart. 
Ha en bra dag alla, utan ekan som har fått håll och tar in vatten. 

Bilder från Gränna i helgen.



Lilla Hero som inte är så liten längre.

Lotta tillsammns med sin dotters pojkvän Dk.

 

Lotta och Jonnys dotter Celie.

Lotta och Celie, syns att det är mor och dotter.

Leena och Kaj.

 Jonny och Leena.


.

Lotta och Jonny.


Tisdag.

Ja här hemma är det molnigt och ingen sol i sikte än, men klockan är ju inte så mycket än så den hinner kanske att titta fram.

Igår så bodde man nästan i bilen hela dagen, fyra resor vart det igår. Alex hade sovmorgon så henne skjutsade jag in lite senare. Så hem och försöka att få lite gjort hemma. Sen var det dags för mej och Linda att ta en sväng in till stan. Bankärenden både för Linda och mej, sen till Östenssons och handla sen hem igen. Och då var det bara att slänga ihop lite mat och efter det göra sig i ordning. För senare när Nisse kom hem var det bara att fara in till Motala och åka på 80års kalas.  Min lilla mormor fyllde 80 igår och då fick hon sin första mobiltelefon, tyckte det var dags nu. Nisse och Linda satt en bra stund och försökte lära henne och tror nog att det kommer gå bra. Hon verkade nöjd över att fått en fast hon ofta har sagt  att hon inte behöver en. Så fick hon en förstorad tavla med ett kort på Mindy som uppskattades. Jennifer och Per var å gratta henne på förmiddagen, för Jennifer jobbade kväll och Per åkte till Göteborg och tittade på fotboll. Sandra och Mårten, Mindy och Alex åkte dit efter att Mårten slutade att jobba, Alex åkte med min mamma tillbaka till Vadstena för hon skulle träna. Och vi kom inte förrens efter klockan sex för Nisse var hemma sent igår och då var Linda med oss. Sen hem för att lämna dom andra och sen var det bara in igen för att hämta Alex som slutade att träna klockan tio. Ja så är livet på landet en vanlig vardag och allra helst nu när vi inte har bussar.

Usch vad segt det var att komma upp idag, men nu är man uppe och vart hamnar man då? jo just det här, slår aldrig fel. Ska försöka att få undan lite tvätt idag. Senare i eftermiddag så blir det en sväng till Linköping med Nisse. Senare ikväll så är det träning för Alex igen imorgon så har dom en ledig dag utan träning.

Ha en bra dag. 
 

Lite blandat.



Mindy och katterna trivs ihop.

Ny färg.



Så roligt vi har det.



Dom får aldrig nog.



Leena och Kaj har fått upp ångan här.


Elmia och Gränna.

Då var helgen slut och det är vardag igen. Helgen var trevlig och gick allt för fort som det gör när man har trevligt sällskap. I fredags så kom Jonny och Lotta förbi här och väntade på oss så tog vi sällskap till Gränna. Vi tog in på campingen som var väl besökt denna helg. Senare på kvällen så kom Celie med pojkvän som skulle vara kvar över helgen. Dom skulle flyga luftballong lördag eller söndag, men tyvärr vart det inställt på grund av vädret. 

Lördags morgon så ringde klockan åtta. Ville komma upp skapligt för vi skulle på Elmia och mässan där. Vi hade med oss volvon och lämnade h-bilarna i Gränna. Celie och DK var hundvakt åt Hero när vi var iväg. Mycket folk var det när vi kom fram och vid entren så såg vi två bekanta figurer. Leena och Kaj hade kommit tillbaka från sin resa i Italien. Jonny och Lotta gick på sitt håll och vi vårt, Lotta och jag strålade samman senare för att gå ute i tältet ihop. Vi hann även med en sväng på A-6 och lite mat vart det där inne också. Efter det så vart det hemfärd till Gränna igen och man var rätt så nöjd av Elmia när man kom tillbaka. På kvällen åt vi en sallad och givitvis vart det ett glass rött också. Då rullade Leena och Kaj in som förgyllde kvällen med sin närvaro. Tack alla för en trevlig kväll....

Söndagsmorgonen vart det en rejäl och skön sovmorgon, vaknade inte förrens kl 09.30. Åt lite frukost sen vart det en promenad och när jag var tillbaka så började dom andra att vakna till. Vi lämnade Gränna strax efter ett och Nisse å jag stannade vid Vida Vättern och åt upp resten av salladen. Sen vart det ett stopp för att handla lite i Ödeshög, sen var det bara att rulla på hem. Hemma vart det trädgårdsarbete för Mårten och Nisse. Tack Mårten för den fina skylten, lite humor har du allt.

Ska snart köra in Alex till bussen i Vadstena för hon har haft sovmorgon. Och ikväll så blir det 80-års kalas hos min mormor som har sin dag idag. Efter det så släpper vi av Alex i Vadstena så hon får träna lite, så blir det att hämta henne kl tio sen.

Ha en bra dag. 

NU HAR DE GJORT DET IGEN

Eftersom hbk är som en öppen dagbok att bara knalla in på så konstaterade jag att webbarna och styrelsen troligtvis är odugliga och självgoda efter att ha läst formalia trådarna som ligger tillgängliga för alla just nu. Dessa handlar just nu om internet röstning inom klubben som vi blev utkastade och avstängda från med det traditionella svaret

(Du vet bäst själv vad du gjort  Fast jag vet inte riktigt vad jag blev avstängd för,det går tyvärr inte få någon inom styrelsen att förklara det för mig en person försökte han med ekan fast han bara garvade och sa att det vet du ju så jag tror inte styrelsen själv vet varför ).

 Det märkliga i debatten är att webbarna verkar totalt inkompetenta att klara en sådan uppgift som att kunna ha en omröstning kan ju inte vara speciellt svårt att genomföra , fast med tanke på att sittande styrelse och webb skulle bli dänplockade fortare en medlem i hbk skulle säga hinna ordet demokrati så förstår jag varför webb har sådana problem att ordna detta man vill ju givetvis inte få denna utveckling inom klubben då det blir omöjligt att fortsätta toppstyra sina medlemar och ge dessa insyn av vad som händer i klubben.Det verkar vara något man inte vill. Man modererar ju helt godtyckligt idag och ger sig på medlemmar i egenskap av (medlem) ser bättre ut  hade någon annan inom klubben skrivt samma sak hade den medlemmen direkt blivit modererad.

Nu till det tråkiga
Vi var idag nere på mässan på Elmia. Där mötte vi någon vars make  sitter i styrelsen
personen  verkade inte se oss fast vi möttes fast kanske hade vi fel, det var ingen vän trots allt...........


Grefven
så ser jag på det hela ........




Handboll.



Alex som lyckas ta sig igenom.

Alex som blir hårt tagen av Motala.

Alex i full fart mot mål. Och mål vart det.

Alex mot RP och även här vart det mål.


Intensiv helg.

Idag är man väldigt seg men får hoppas man kommer igång här snart. Underbart väder har det vart hela helgen, synd då att man inte har varit ute så mycket. Alex har haft träningsturnering i helgen och Anna å jag har haft hand om kiosken. Så i lördags gick Alex och jag upp 06.00 för vi skulle vara i sporthallen kl 07.30. Jag släppte av Alex så åkte jag till konsum för att hämta frukt som skulle stå hos lagena i omklädningsrummen. Lite mjölk inhandlades också. Tillbaka till sporthallen och placera ut alla påsar med frukt, sen var de dags att förberedda kiosken. På med kaffe och grytan med bullens varmkorv och ställa fram allt och öppna. Tränare och ledare är snabba och vill ha kaffe innan första matchen kl 09.00. Vadstena spelade mot Motala första matchen men förlorade den, men tyckte tjejerna gjorde en bra match trots allt men det svider alltid att förlora mot Motala. Andra matchen dom spelade var mot RP som kommer från Linköping och den matchen vann dom. Tredje matchen spelades mot Mantorp och den vart lika och Alex slog i armbågen olyckligt så hon kunde inte spela sista tiden. Sen var de bara städningen kvar och packa ihop kiosken innan man fick fara hem. Jag var hemma mellan 19.30 20.00 och försökte vara lite social här hemma innan det var dags för sängen. 

Fick sova till kl 06.30 på söndagen, skulle inte vara inne förrens åtta. Köpte med mig mjölk när jag åkte in. Väl där så var det bara att sätta på kaffe och grytan med korv, för snart så stod tränare och ledare där och ville ha kaffe. Vadstena spelade semi2 och dom bjöd på en riktig rysare. Alex spelade inte den här matchen för armbågen var svullen och ont hade hon. Dom ledde nästan hela matchen men slappnade av dom sista fem minuterna och då jobbade RP upp sig till lika. Så det vart en förlängning som vanns av Vadstena så då var dom klara för final kl 15.00 mot Motala. Alex provade att spela den matchen och två mål vart det trots att hon inte kunde skjuta ordentligt. Så vart hon även förkyld på lördagen så idag är hon hemma från skolan. Matchen vanns av Motala och det var riktigt spännande i början men sen så orkade inte våra riktigt att stå i mot. Och då rann det iväg men Motala var riktigt bra och har utvecklas enormt sen jag såg dom förra året. Så grattis till er och ni kommmer helt klart vara ett av lagen i Div 3 som ligger i topp.

Måste rikta ett specielt tack till Helena Present som gjort maten till Vadstena och Mantorp i helgen. Bra med en kock i laget för vad bortskämmda vi vart med god mat i helgen. Men hoppas att du är tillbaka på plan som målvakt snart igen, för det är där vi vill se dig.. Så tjejer tycker ni har gjort en bra helg, tänk att ni har bara kännt på bollen i en vecka och är fruktansvärt nertränade just nu. För hela sommaren har ni bara tränat fys, och då tar det ett tag innan allt sitter. Plus att vi hade väldigt många nya spelare, ni var bara fyra som har spelat ihop sen förra säsongen. Nu ser vi framemot seriepremiären som spelas borta i Hallsberg den 18/9 mot Järnvägen. 

Ha en bra dag. 

Linus.



                                            Linus
Lilla Linus du kom till oss av en slump. Men du gav oss så mycket kärlek, vi saknar dig så mycket. Du kommer alltid ha en plats i våra hjärtan. 
                                            
                                            Din Matte och Husse, tjejerna och Bella.. 

RSS 2.0