Seg torsdag.

Men vad gör det för helgen står ju för dörren, och imorgon ska fredagen sparkas igång. Idag har det vart en riktig slappardag med lite shopping, ja mest titta för att se vad vi vill ha när det ska till. Nu pratar jag om en ny diskmaskin som ska in om en snar framtid, när vi ändå planerade så kom det pås mycket som kanske ska bli gjort till nästa sommar. Nya bänkar till köket och spis har vi talat om nu ett tag och nya golv ska till. Ja det finns alltid nåt men nu är det ett tag till nästa sommar men först ska en ny diskmaskin  in, trött på min fräsis som är inne på sista versen.
Imorgon blir det att plocka upp gubben i Mantorp för att köra honom till ögon för ett besök, sen så har han lite kvar att göra innan dagen är slut för honom och jag handlar för helgen och ordnar oss varsin sallad till kvällen innan jag far hem.
 
Färden denna helg går just då till Somman har vi fått reda på nu ikväll, där vi möter upp två par till för att tillbringa helgen ihop på campingen där. Troligtvis dyker en bil till upp på lördag och det ska bli spännande att få se deras nya bil. Ett av paren har vi aldrig träffat innan men dom hade skaffat H-bil precis nyligen, haft husvagn innan. Så nu är den stora frågan! vad ska det bli för väder? ställer in mig på regn så blir man ju inte besviken om det ska plaska på i helgen. Men först ska natten få till en ordentlig sömn så man är utvilad till helgen :-)

På onsdag är det dags igen, frågan är bara hur?
 
Nu ropar tv.n på en så bäst att sätta sig och bara slappa resten av kvällen..
Trevlig helg på er alla!
Kram kram
 
 

Tandläkarbesök.

Ja det började man morgonen med, ja inte riktigt... Klockan 06.30 så började jag med promenaden som kändes seg, vädret var då väldigt höstlikt. Ja visst har solen varit framme hela dagen men kallt det har det varit ändå. Men väll hemma var det bara att fräscha till sig lite för tandläkaren skulle besökas 09.30. Blir ett återbesök för att ta dän tandsten och laga en gammal fyllning som gått sönder, men tur då att inga hål hittades.. Så detta kalas skulle stanna på en tvåtusen, dyra pengar för att plåsgas. Efter var jag och köpte lite höstblommor till altan för nu är det färdigt med dom flesta sommarblommorna. Även en sväng på Östenssons hans med men sen var det äntligen dags att åka hem.
 
Väll hemma så vart det plock och skura ur kylskåpet och in med det som handlas, ja var ju inte så mycket idag för den stora handlingen gjordes igår i Mantorp. På matsedeln idag så stod det köttfärssås och vitkålspasta, smakade kanon med visst saknas den riktiga pastan. Gubben kom hem och åt för vidare färd till Motala för att träffa Alex som följde med ut hit plus att hon plockade upp syster Linda i stan.  Alltid trevligt med besök och nån dag så kommer Mindy & Vincent på besök, Mindy hade kommit idag om hon fått bestämma. Jennifer har jag haft i telefon på förmiddagen och nu är datumet satt då Ullared ska besökas med alla fyra. 26 september ska det bli och den veckan händer det mycket för helgen ska Öland och skördefesten besökas. Gubben han målade på men visst så händer det mer och mer så snart så slipper han det. H-bilen körde vi teamwork på när den tvättades, härligt att tvätten värms på diesel för det gick åt för ingen direkt värme att årata om ikväll. Nu ska jag bara göra mitt inne i den imorgon. Så ska det bli nånstans vid Sommen till helgen, och vart det får vi reda på på torsdag, lite annorlunda detta men spännande. Så har vi då bestämt oss för Elmia helgen efter och då med H-bilen, har alltid tagit personbilen ner men nu så ska vi ändra på detta. men först denna helg och se vad den ska bjuda på....
 
 
 Här ska då våren firas in och nu så står hösten och knackar på. Tänk om det vore VÅR igen!
 
Nu ska Färjan ses som bandas sen ska det bli nattinatt..
Kram kram

Fredag i repris :-)

Här är också ett ställe det är skönt och avkopplande på.......
 
 
 
Tar gärna denna fredag och gör en repris när vi är hemma nästa gång en helg, kanon härlig dag med mys och avkoppling.. Men vaknade i morse och tänkte, hur ska jag ta mig igenom denna dag? trött så varje bit i kroppen var som en ända stor blyklump att lyfta på. Gjorde iordning mig för skulle hämta Mindy i Motala, Sandra har inskolning av Vincent som går kanon bra. Inga tårar alls när mamma lämnade honom idag. Mindy och jag stannade å handlade på vägen hem hit, Alex ville ha kiwi som vi två fixade åt henne och Mindy hittade sånt där som bara ska ätas på lördagar :-). Hemma här vart det hopp i den lilla fina hoppborgen vi köpte åt henne och Vincent, sen har det ritas, spelats spel och film tittat lite också. Dags att laga mat och det fick jag hjälp med av idag, duktig så tjejen.
Överlycklig när äntligen morfar rullar upp på gården, morfar kom, morfar kom, löd stämman i köket. Sen ville hon ha samma tatuering som morfar så han målade på henne en spindel som hon var så stolt över.
 
Sen dags för att styra bilen till Linköping och börja med att hämta Linda som kom med tåget, strula hade det vart med tåg som var inställt. Härligt att se henne för man har saknat henne, och Mindy var överlycklig av att se moster igen. Åkte till simhallen eller äventyrsbadet i Linköping, där vi fick vänta lite på Sandra & Mårten. Men snart var vi samlade för en underbar kväll, jag började med att titta på dom små när dom badade i lek och plask. Sen så vart det motions sim för mig, närmare bestämt 800 meter och ja jag är nöjd. Sen efter var det massage för mig och gubben sen avslutades med en härlig stund i bubbel poolen. Sandra var gullig att ha fika med sig och Linda bjöd på kaffe. Tack ni härliga för en fin fin kväll!
 
Tog vägen över Motala för att plocka hem V70 n som tyvärr bestämt sig för att inte starta efter Alex tankat den. Så det tog en timme hem idag men hem kom vi och nu så får gubben se till bilen imorgon. Nej nu börjar klockan bli läggdags för en tant som en annan :-)
 
Ni får ha en bra fredag!
natti natt och kram.
 
 
  
 
 

Vilken tisdag.

Ja verkligen! Och då menar jag vädret... Vaknar till en gråmulen tisdag och även regn, riktig innedag för att få mycket som varit uppskjutet allt för länge nu gjort. Visst fick jag saker gjort men vad fel jag hade med tanke på vädret, från klockan tio har vi haft en strålande sol som har gett oss en härlig dag. Även gräset fick jag klippt och gubben har fortsatt med måleriet och lite buskar klippte han också. Avslutade kvällen på ute altan och en kall och det satt inte fel och stillade törsten.
 
Var inne och handlade i Vadstena, för kålpudding stod på matsedeln idag och det var ju gubben som önskat. Längtar till fredag då Linda ska hämtas i Linköping, flyget lyfter från luleå vid tio tiden så får hon vänta ett tag på  tåget på Arland men vid fem tiden ska hon vara framme här i Östergötland. Nej nu ska det tas och vandras till sängen, ska bara försöka få ut gräshoppan som tagit sig in här. Bara att jag tycker dom är fruktansvärt äckliga. Upptäckte igår att den äckliga paddan var kvar i trädgården, hon har nog bott här en fem år nu. När gräset klipptes så hoppade små grodor omkring och jag har så svårt för dessa harmlösa äckliga djur.  
 
Här i kaninhuset på Liseberg trivdes Mindy, kanske en framtida artist :-)
 
Knatterallyt åkte hon ett antal gånger också, ja riktigt frälst vart hon på att köra bil.
 
 
En liten kille som var road av allt stoj och stim tunt omkring också. :-)
Nu säger jag natti natt...
Kram kram 
 
 
 
 

Hemma.

Japp, det är vi och nu så är det slut på semester och helg åkandet får bli istället. Men faktiskt rätt så skönt att komma hem var det, och det var ju inte svårt när dagen varit molnig med regnskurar. Men vi har haft två kanon veckor med bara två regndagar, så ska inte klaga. Denna resa vart det 280 mil så lite mer än dom två veckorna vi var ute innan, för då vart det bara 180 ungeför. Mycket har vi sett och upplevt och historia har vi fått i oss också, härliga ställen har vi övernattat på och trevligt folk har det stötts på också. Allt ifrån nyblivna H-bils ägare som har haft båt och så ett trevligt par från Åland. En övernttning med god mat och dryck vart det hos familjen Sundvall som också har funnits mycket i våra tankar. Marie, Sanna och Andreas guidade oss i Frillesås och visade oss fina slottet i Tjolöholm, som vi tackar för... Vilket slott och härlig miljö det låg i, tänk att äga det.... Avsluttade semestern på Kärralund där Sandra & Alex mötte upp oss, javisst! var dom två små goa med också :-)
 
Torsdagen vart det många timmar som fördrevs på Nordstan och stan i övrigt för där var kultur vecka med mycket som hände, och kryllade av folk gjorde det också. Kvällen avslutades på Liseberg för att lyssna och se på Amanda Jensen. Alex sov hos oss två nätter och Sandra hos en kompis. Fredagen vart ju då en sväng till Universeum för dom smås skull, där sågs hajar och giftiga ormar och dinosaurier.. Ja vi vuxna trivdes med. Sen var det dags för Liseberget som Mindy säger, och där tillbringade vi åtta timmar. Tror ni att vi var trötta efter dessa två dagar, ja vi var men inte dom små.  Jag van plopp och chips på hjulen, precis vad jag behövde nu. Tur allt ska börja på Måndag så jag hann njuta av det. Med lite hjälp av dom andra så ordnade det sig. Ja Mindy behöver då inte åka till Liseberg mer i sommar, för nu har hon varit där och åkt karuseller tre gånger i sommar. Men modig är hon tjejen oh åker själv och så underbart det är att se glädjen hos henne :-)
 
Vaknade i ett regnigt Göteborg och solen visade sig inte förrens vi kom hem... Åt frukost fixade iordning för att börja färden hem. Vart ett stopp på en mack, ja närmare bestämt Seven eleven så gubben kunde få sin is kaffe.. Ja lite behövdes slå i tanken också så vi kom hem. Sen vart det ett stopp efter Jönköping då både jag och Alex behövde lätta på trycket. Sen stannade vi så klart på Pärlan för att äta, och det gjorde vi. Vi tog buffe, och Alex och jag åt potatisgratäng och kassler som var så gott. Nisse tog nån köttgryta och fisk som han tyckte var gott. Nu bor ju vi inte så långt från Pärlan så visst är vi där och äter trots att vi är hemma. Bästa stället här omkring där man får god mat till en billig penning, Knappt 250 kronor för tre och då får man äta så mycket man vill, ja det är prisvärt tycker jag. Så ni som inte har vart där åk gärna dit för ni kommer inte ångra er, kan även rekomendera värdshuset i Hästholmen som serverar en helt underbar schnitsel.... Hamnen i Hästholmen har en liten fin camping man kan ligga på och så testar man deras fina grillbuffe som dom serverar i hamnen där. Har inte vart själv men Jennifer med pojkvän och svärföräldrar sa det var kanon och tyckte vi skulle prova. Nej nu ska det få bli lite tv tittande innan sömnen kommer, skönt ska det bli att sova i sin säng inatt...
Här ska vi alla börja att upptcka allt spännand på Universeum :-)
 
Här trivdes Vincent :-)
 
Lite lagom så där bläiga.....
 
Ja det riktigt kryper i en när man tittar på dom..
 
Denna hade vi simmandes över våra huvuden.....
 
Maffig sak.....
 
Ha ne en härlig lördagskväll med vad ni en gör .....
Kram kram
 
 
 
 
 

Öckerö..

Ja här är det bra härligt och det har vi haft det idag, solen har gjort sitt så röd och grann är man nu då. Tänka sig att man kan ha sån tur med vädret i nästan två vekor, ja två dagar har vi haft regn då och det kan man stå ut med. Denna ställplats var vi på första gången för två år sen och då vart det två besök det året och det är den värd. Tyvärr kom vi inte hit förra året men det tog vi igen i år, och första gången vi var på ön är nog en tre-fyra år sen och då i sällskap med Gunilla & Börje som visade oss denna härliga eller dessa härliga öar. Då började vi besöket på Björkö och fortsatte till fotö för då kunde man stå där, avslutade på hälsö fast då stod vi uppe på höjden vid badplatsen. Och nu har vi njutit här i två dagar, tänka sig att vi har legat still en hel dag, måste vara världsrekord denna resa. Men i morgon blir det Göteborg och Kärralund där vi kommer få finbesök, sen ska stan göras för här är ju kulturkalas med mycket trevligheter.
 
Mäkta imponerad är han gubben av denna dammsugare som fanns på TJOLÖHOLMS SLOTT. Dena vägde då ett ton och drogs runt slottet av hästar så rullades slangen in i fönstrerna så var det snart fint på heltäckningsmattorna.
Vackert :-)
 
Man kan faktiskt pröva på att bo kungligt på slottet men vet då inte summan och den är säkert rejäl :-)
 
Skulle själv vilja ha denna utsikt från mina fönster, underbart vackert är det..
 
Avslutar med en fin liten fiskmås....
 
 Tänker på er imorgon..........
Kram kram!
 
 
 

Stenungssund.

Ja där vart det att övernatta idag, men vi har vart på rull i stort sett hela dagen. Bara ett stopp för handbollen var ju ett måste. Men vi vaknade i Kungshamn och vädret var på topp som vanligt, frukost och lite plock och fix både med mig och H-bilen innan avfärd. Karln var och slängde sopor och det tog sin tid det, han träffade på ägaren till Kungshamns ställplats att vart kvar där och pratade. Men intressant var det att höra efteråt vad det sas, insåg också att vi H-bils folk är ganska så gnälliga av oss :-) Ta bara det här med ställplats avgifter.... För två hundra i Smögen så ingick dusch & toa även vatten påfyllning, men inte tömmning av tank och toa. Kungshamn tog 160 för en natt och erbjöd tömning av tank och toa och 50 l vatten mot en femma.... Ja jag tar då hellre Kungshamn för toa och dusch finns ju i H-bilen. Då ska man också veta att det kostar en slant med att anordna detta med tömningsstation och toa tömning, närmare bestämt 100 000 kronor. Så visst, varför gnäller vi  H-bils åkare????köper vi för dyra bilar så vi inte har råd eler är det bara så enkelt att har man H-bil så ska man stå i det fria och inget betala?  Men helt klart är karln i Kungshamn smart för snart är ställplatsen i Smögen ett minne blott när husen skjuter i höjden och han får nog så många som vill stå där trots dom där 160 kronorna.. 
 
Stannade på Ellös för att titta på handbolls finalen, ja vilken omtänksam make jag har med tanke på att han hatar all sport :-) Hade på känn tidigt att Frankrike skulle spela hem detta guld, ja det är landslaget mitt hjärta klappar lite extra för. Visar aldrig upp en dålig handboll utan man får då oftast njuta, och visst stod Sverige upp bra.. Riktigt
stolt över killarna och silver i ett OS det är inte fy skam. Men hallå, alla ni som verkligen har spottat och härjat på killarna om ett missat VM, har ni glömt nu vad ni sagt om dessa killar.... För ett tag sen var dom inte värda skiten under skosulorna, men nu vill alla sola sig i glansen av dom.. Var med i mot och medgång, det hjälper dom mer en dessa sura komenterarer. Men bra jobbar Sverige och nu kommer handbollen få en skjuts där massor av knattar vill spela handboll och bli som sina stjärnor, och det gillas...
 
Vägen hit till Stenungssund vart lång, för någon olycka hade hänt... Tre kilometer innan vi var framme så var det stopp och en 45 minuter i kö vart det och kön släppte inte förrens vi var i Stenungssund. Var förbi torget vi brukar stå på men där byggdes det hus och var ett minne blott. Så nu står vi på en jättefin plats på en fricamping och imorgon så blir det Göteborg...
 
Segelbåten kom här lägligt när vi lämnade Smögen.
Visst trivs man här :-)
Älskar detta :-)
Njuter i fulla drag :-)
Får bli den sista och visst är naturen vacker...
Nu ska det mysas med karln innan det är dags att krypa i säng för vidare färd mot Göteborg i morgon..
Kram kram!
 
 
 

Smögen.....

Vill ju börja med att gratta våran Sandra som blir 23 år idag, första gången vi missar nån av tjejernas födelsedag. Men firade av Sandra hemma innan vi for iväg så det går ingen nöd på henne, så ha nu en toppendag. Själva har vi dragit ner på tempot och står still här i Smögen en dag till men imorgon så blir det nog en sväng upp till Svinessund. Vädret är idag så där härligt slappaväder men solen är på gång att tränga igenom molnen här så en promenad på bryggorna ska det nog bli idag med. Även lite städning ska till, en vecka i bilen sätter sina spår. Förvånande med all rea redan, hälften på det mesta här :-) Smolk i bägaren är väl att ställplatsen är borta till nästa år här ute men snyggt kommer det bli här ute. Men finns två nya ställen med platser men tyvärr inte lika bra som denna. Köpte förresten en tidning på campingen i funäsdalen med alla ställplatser utmärkta och icke SCR campingar, vilket faktiskt visar att det man får fram på nätet är inte ställplatser man står på alla gånger... Man bara tror det för någon tycker att det är en bra ställplats, ja inte undra på att förbjudenskylten kommer upp.
Grattis fina Sandra, hitta ingen bild på bara dig så det fick bli en med alla hjärtana på :-)
Pratade med Mindy som ville komma till oss, men du gumman får komma när vi kommer hem... Gosingar :-)
Ni får ha en fin fin dag, för det ska vi ha här i sköna Smögen...
Kram kram
 

Östersund...

Där befinner vi oss just nu, och en underbar eftermiddag har vi haft här och några timmar i solen vart det också. Imorgon ska Åre besökas ja så blir det övernattning där. Återstår att se om man får upp gubben på Åre skutan själv var jag uppe för en 30 år sen så är ju ingen gröngöling här då.Gillar faktiskt själv inte höjder men detta gör jag gärna, men vet att gubben redan nu har lite ångest, våga eller inte våga, ja viSen ska det forskas vart Åse byn ligger, för skulle vara jätte roligt med ett kort med mig vid skylten, för sist det togs så var det en 30 år sen... Så tack mamma att du påminnde mig.
 
Vaknade i ett soligt Mora i morse, synd bara att där nu också pluppar upp camping förbjuden skyltar.. Men hittade ett kanon ställe en då vid badet.For runt lite innan vi styrde färden mot Östersund, och här kom vi in på en underbar väg med en sådan vy så man kippade efter andan.. Ja vad vackert det är här uppe fast attans vad dålig den vägen var. Rediga bumb och inte möttes det många bilar heller, nästan så man fick tankarna om amrikanska filmer och tvättäkta inavel i träskena..
 
Sa just nu till min andra hälft,,,, titta grannen, ja karln har ju en one pice... Kan vi inte köpa varsin!!! Ni skulle sett blicken :-9 sen säger han, fy vad äckligt... Men men, lite bearbetning så sitter det nog en på dig och mig snart. Efter dessa två veckor så är ju semestern slut och helg åkandet får börja igen.. Så får man se fram emot Öland och Skörde festen, Forsvik ska ju hinnas med också och kanske Torpön med. Elmia ska besökas, för sen efter så kommer det som alltid in intressanta objekt. Nu ska det mysas med lite vin & vindruvor.......
 
 
Mora i morse när vi vaknade :-)
 
 
 
Mora
 
 
 
Här är vi i Orsa :-)
 
 
Älskar dessa forsar som far fram....
 
 
Varför inte! ja skulle då kunna tänka mig sjön och bryggan på min tomt :-)
 
Men ni får ha en fin fin kväll :-)
Kram kram
 
 
 
 
 
 

Ändrade planer :-)

Ja man måste ju kunna ändra sig, annars så blir det för tråkigt. Sitter just nu i H-bilen vid alnängsbadet i Örebro, kanonplats precis vid badet och slänga skräp kan man här men ingen toa eller dusch. Jo dusch finns då om man inte är rädd för kallt vatten, sitter en här nere som man kan duscha av sig ute i när man badat. Men det är gratis och ett mysigt ställe så det överväger det som inte finns. Till grannar har vi ett tyskt par som kan detta med allemansrätten, eller inte. Så finns det nån i båthamnen rätt över här som har en ordentlig stereo, ja han visar då prov på den just nu. Imorgon så ska det nog bli Falun och Koppargruvan, fast man vet ju aldrig vad som händer.
 
Kom på det här i förmiddags att vi lika gärna kunde åka framåt kvällen, sitter ju ändå bara och väntar ut tiden hemma och nu är vi ju redan en bit på väg. Sandra & barna och Alex var hemma idag, dom kom strax efter nio sen var det full fart. Mindy följde med mig in till stan. Så hon fick välja ut sig glass att ta med sig hem så det fanns i frysen igen. Det vart då Smurfarna som ligger hemma i frysen och väntar på nästa besök av godingarna, ja ett tre pack ac kinder överaskning följde också med korgen. Mys var det att träffa dom så här innan man åker iväg så nu ska jag klara två veckor här på vift, men visst saknar man sina härliga och goa här hemma när man är iväg.
 
Vädret har ju varit riktigt bra idag, jag som förberedde mig på regn och skitväder .. Så härligt när det visar sig vara fel :-)
 
Nu ska det mysas med lite ljus och vin.... Glömde ju jordnötterna!
Kram kram
 
 
 

Full fart!

Kan vi säga att det varit idag, men så skönt får då närmar vi oss resan uppåt Sverige. På lördag är det dags igen för en tripp på två veckor, tänkt oss ta oss till Åre och innan så ska det ses och upplevas en hel del. Vädret är ju som det är men faktiskt så är det rätt så bra med nån skur i mellanåt. Det som känns lite är väll att snart så är ju sommaren slut och då undrar man lite bara,,, vart tog sommaren vägen?. Vet ju då att sommaren är kort men i år har den varit så fruktansvärt kort.
 
Började dagen med allt det vanliga och perfekt torkväder hade vi idag när det blåste på bra här på Slätta.  Linda ringde och försäkrade sig om att jag var vaken vid åtta, och det var ja ju... Går ju nästan alltid upp med gubben vid 05.45, men ibland så tar ju värken över så då kommer jag upp senare. Tror nog allt att Linda hade resfeber, för idag så ska hon flyga för första gången och själv också. Tror jag är mer nervös än min dotter är, ja jag sätter mig nog aldrig i ett flygplan. Har flugit en gång och det var helikopter när vi var på Mantorp Park och tyckte då inte om det heller.. Drog mig innåt stan där det vart en sväng förrbi macken för köp av frimärken så breven kunde komma på lådan. Efter in till minuten för att ordna kontanter till eftermiddagen och Skänninge marken. Efter så var det dag att hämta Linda så skulle Alex hämtas i Motala för hon ville vinka av sin syster vid tåget också. När vi kom in till Linköping så hade vi gott om tid för tåget gick inte förrens kl 13.18, så en sväng till Max och fylla på energin lite vart det, ja lite mys med tjejerna var ju inte helt fel heller. Efter for vi till tågstationen och letade på rätt spår där tåget skulle komma. Fick lite vänt tid men snart så rullade det in och då skulle vagnen Linda skulle sitta i letas på, men vilken tur för den stannade precis utanför oss. Lite kramar och hejdå så gick hon på tåget som tog henne till Arlanda, och jag längtar redan tills hon kommer hem igen. Nu så är hon på väg upp med planet för det skulle lyfta kl 19.35.. Alex och jag for hem och laddade för nästa äventyr :-)
 
När vi kom hem så var far hemma redan och stod på byggställningen och målade, ja han är ett energi knippe och inte ett dugg rädd för att arbeta.. Så skönt för allt blir ju gjort och inte uppskjutet men sen kan man ju tycka att kan du inte bara vara hemma, nej det kan han inte utan då får det åkas bort för att bara vara.. Tog lite kaffe innan det var dags att fara iväg igen så hämta vi Sofie, Alex kompis som skulle med till marken. Gott om bilar i lilla Skänninge en sån här dag det är det. Vi parkerade rätt över vi ÖB, 40 kronor kostade parkeringen men det går ju till nåt, idrotten i skänninge....Alex och Sofie gick för sig och gubben å ja vi strossade och bara njöt av marken. Nja njöt! sa väll ungeför som man gör varje år... Vad gör jag här! men nu är det lite så att man gör det av tradition. Man bara ska gå på marken när man bor här omkring, ja vi är ju upplärda med detta jippo. Så roligt det var för Alex var väll lite så där som fy vad tråkigt det är här.. Men du gumman, du och dina systrar var ju jätte arga förr på oss när ni inte fick vara där och ränna på sena kvällar ja till och med in på nätterna.. Och idag förstod hon inte varför, vuxen poäng till dig Alex :-)
 
Skjutsade Alex till Motala så tog vi oss till Vadstena där det var gott om bilar och motorcyklar, ja lite mindre var det när marken är.. Vi beställde varsin kebabrulle för att äta hemma, men först en sväng förbi och titta lite i stan. Hemma åts det sen for far ut och fixade tillbaka stuprännan efter måleriet där, och nu ska en kall  få runda av kvällen. Imorgon ska jag hem till goa Maria för fika och ja prata av oss lite, ska bli kul.
 
Så här mysigt hade vi det med våra goa förra onsdagen när vi hade kebab afton :-)
 
Underbar utsikt hade min bror som vi strålade samman med på Lysingsbadet i Västervik med...
 
Här fick far i uppgift att dela köttet, tack ni Annika & Tommy för god mat och härligt sällskap, nu ska vi få till en till helg här innan hösten faller på :-)
 
Hett var bara förnamnet, kan nog tänka mig att det är så här i helvetet...
 
Sommaren när den är som bäst och då ett hav bredvid :-)
 
Nu ska det slötittas på OS innan sängen får ta emot en..
Kram kram!
 
 
 
 

RSS 2.0