Lite mer från helgen :-)



Våran underbara Prins.



Pappa Mårten sätter ihop barnas pool och lille killen vill ju så gärna hjälpa till :-)



Full fart på Vincent i poolen, han verkligen älskar detta med att bada.



Alla samlade för lite mat :-)



Här ska Mårten & Per ha fina bilar när dom åker tillbaka till staden :-)

Morsdag.

Och visst var de det med alla goa hemma, fast vi firade redan på lördag. Dom dök upp här alla på förmiddagen för att äta middag. Sen var det bad, lek ja så skulle en del göra sig fina för utgång på kvällen. Jennifer färgade håret på Sandra och resultatet vart bra. Vincent älskade att plaska i poolen, ja han trivdes som fisken. Så vart det fika och mys på eftermiddagen och efter ville Mindy spela fotboll som hennes pappa & mamma ja även Jennifer & Per nappade på. Så ville svärsönerna tvätta bilarna, så  bad dom ta våra också och snälla som dom är så gjorda dom det också :-) Senare så for Nisse & Linda in till Motala för att köpa färg, för faren höll på att måla inne på altan.  Dom andra packade ihop och skulle dra sig hemåt och här vart det väldans tyst när man vart helt själv efter en dag med mycket stoj. Men tack ni mina fina för presenter, älskar er<3......

Far han fortsatte och måla här på kvällen, riktigt bra blir det där inne. Skönt med en helg hemma så man fick mycket gjort. Kvällen vart det att titta på Mello, och vilken härlig seger det vart för Sverige och det var verkligen på tiden för det har man väntat på ett tag nu. Hade nu inte vi vunnit så hade jag viljat se Ryssland som vinnare, för man kunde ju bara le och bli glad när man såg dom charmiga gummorna. Nu får vi vänta ett år så ska det äntligen avgöras i Sverige :-)

Söndagen vart lugn med lite fix och måleri även möblerna på altan målades. Lite middag mitt på dagen och efter det for jag till Motala och köpte lite mer blommor till trädgården och kyrkogården. Väl hemma så vart det fika med varsin Budapest och det satt inte helt fel. Så planterades det blommor innan det vart dags för kvällsmat, ja helgen har varit kanon med bra väder. Nu ser man framemot helgen då Göteborg och Liseberg ska få sig ett besök av oss alla.

Idag vart det lite sovmorgon för L-bilen stod på verkstad och dom räknade att vara färdiga vid nio där omkring. Men jag måste vaknat helt på fel sida idag för humöret är inte det bästa, så tänkte faktiskt gå och lägga mig när jag lämnat Nisse i Motala för att se om jag kunde vakna på rätt sida. Men kom aldrig till sängen utan började med allt plock istället men är trött och seg fortfarande och humöret får väll vara tills imorgon. Vi passade på att köpa färg nu på morgonen igen, lite kvar som ska målas. Ska ta mig en sväng till Vadstena och Linda lite senare för att lämna en cykel till henne, ja hon vill ha en där inne och Alex fick en förra veckan. Sen kommer det nog inte bli mycket mer gjort idag. 



Denna glada förgyllde dagen.. Underbara unge.



Givetvis skulle hon göra likadant som Moster Jennifer gjorde på hennes Mamma, så Linda fick vara den som Mindy färgade håret på.



Morfar och Mindy som njuter av dammen. Ja rent av filosoferar lite gör dom nog också.



Härlig sommarbild på våran fina Prinsessa.



Nu ni så är det sommar med all vacker blomster som ögonen kan vila på.

Ni får ha en så bra måndag som det bara går...
Kram på er! 

Snart så!

Idag har det varit sol om vartannat och ombytte förnöjer. Potatissallad gjord och sockerkakan färdig gräddad. Idag så vart det en till ny cykel och bägge står nu där bak i H-bilen och ska nyttjas nu i helgen när Trollhättan ska besökas. Finns ju en hel del att se på och spännande att få se när dom släpper på vattnet. Ja sen står man himla bra där och nu ska allt staden utforskas när vi har varsin cykel.

Igår så fick man en hel del gjort och några timmar i solen fick man njuta också. men sen framåt eftermiddagen så mulnade till sig. Själv var jag iväg till fina Emma och klippte och gjorde slingor så nu är man ljus igen. Tycker det är jätte roligt att prova på en annan färg en den ljusa men är snart tillbaka i mitt rätta jag. Så tack du Emma! nöjd som vanligt var jag när jag gick därifrån.

Såg eller gubben berättade att Donna Summer hade gått bort, våran underbara disco drottning, vem minns väl inte henne. Tittade lite snabbt på AB och såg att hon kämpat ett tag mot cancer, fy vilken otäck sjukdom det är. 63 år är ju ingen direkt ålder idag....

Lyssnade på radion idag där mycket har handlat om det som uppdrag granskning visade igår, ringde en kvinna och försvarade allt detta så var det en annan som hjälpte såna här utsatta kvinnor mot sina män.. Oj oj, dom förstod verkligen inte varandra och tror nog dom skulle kunna hållt på än och bråka om detta. Nåt som slog mig igår är hur mycket mosker har dom fått bygga i vårat land? helt sjukt detta att det ska byggas upp så här mycket åt dom se till att avskaffa allt istället och för guds skull så måste vi hjälpa dessa förnedrade kvinnor till ett liv i harmoni... Nej dags dom börjar att anpassa sig efter våra lagar och regler, för kom vi till deras land så vart det väl bara en kula i huvudet. Och muslimer vad är det för vildar?

Nu ska det slappas så kommer nog dom blå att åka igen fort idag.. Heja Sverige!

Kram kram 

Onsdag eller Fredag!

Ja det är bara att välja, men för många så är det som fredag och en del dom har fredag när det är fredag.. Vädret har varit växlande men mest sol nu framåt kvällen mulnade på sig och kom några droppar regn. Hoppas nu att det kan vara lite skapligt i helgen men hört lite olika om det men många säger att på söndag ska det bli fint. Som vanligt när allt ska packas ihop och man ska hem. 

Igår var det inget vidare väder, ja trodde ett tag på morgonen där men det rättade till sig och blev som det ska. Körde på här hemma med lite trädgårds arbete och plock ja tvätt också, ja helt enkelt det gamla vanliga. Vart lite slö när det skulle göras middag så for till kiosken och köpte köttsoppa, för hade verkligen ingen lust att stå vid spisen. Men det är inte fy skam med färdig lagad mat heller, ja ibland så är det riktigt gott det med. 

När Nisse kom hem och ätit och jag tagit disken så for vi till Motala för att hälsa på hemma hos Sandra och dom små. Där var Jennifer & Per också så trevligt att vi fick träffa dom med. Mindy och Vincent var det full fart på men Vincent var redigt trött, han hade bara sovit tjugo minuter på dagen och det är lite lite för den aktiva killen. Mindy ville spela spel och det vart spöket Laban memory och vi hade nog suttit än om inte mormor vänt dom sista sex. Ja vi satt nog i tio minuter och jag tänkte att jisses vad svårt detta var, men upptäckte när jag vände på dom att det bara var olika  kvar så det kunde blivit ett evighets spel. Lite fika vart det också och en bulle med slank ned med. På hemvägen så stannades till för att köpa lite blandat med bär för att ha vid tv:n på kvällen, Hallon, Björnbär, Blåbär och Jordgubbar... Tittade på två serier som vi följer jag och gubben när vi landat här hemma sen fortsatte jag med hockyn... Nu skulle jag snart vilja se en spännande match. Sen så vart det ett öga på BB sen så fick sängen ta emot mig... Nu väntas det på att karln ska plaska färdigt i badkaret för att sen mysa ner oss och titta på tv:n



Fixade till så jag vart ljushårig idag igen.. Har sån förmåga att tröttna fort när det är lite mörkare.



Men nu känns det bra inför sommaren.. Lite som ordningen återställd :-)  

Vad händer?

Ja det undrar jag med! för jag börjar tycka att det är roligt att vara ute i trädgården och påta och det är inte likt mig som så oftast hatat det. Är det åldern? har jag äntligen fått lite förstånd,  men hur som så finner jag det riktigt avkopplande :-) Igår planterades det blommor och gräs klipptes men en tur till ska det bli till Plantagen för behöver lite mer. Fick lite ordning på altan och far han snickrade inne på den glasade delen, snart så kan jag börja på allvar där för det kliar i fingrarna att få börja. Far fick allt gjort igår uppe vid granarna så nu är det jämnt, större och ljusare på den delen av tomten. Körde traktorn och krattade gårdsplan gjorde han också, men verkligen ser hur han trivs i sin lilla trädgårds traktor. 

Ja igår så var det en ute dag som gällde och tur var det när nu vädret var som det var idag. Även middagen vart äten ute på altan och det vart biffar och sallad. Bara att sitta och njuta av gose vädret hanns också med och min kropp mår så mycket bättre av varmt väder, ja det kanon gillar det så får nog fundera på det där att flytta utomlands vinter halvåret :-) Till kvällsmat så serverade gubben omelett och den satt fint efter dagens alla göromål. 

På kvällen så vart det att titta på Sista Samurajen, fick ju berättat för mig att den var bra. Och det var den men tyckte början var fruktansvärt trög och tyvärr så somnade jag lite innan slutet. Skyller på TV 4 och deras avbrott för reklam och nyheter å väder.. Men för mig är det fortfarande Höstlegender som är min film, sen om det är för att jag är svag för Brad Pitt ja det vet jag inte. Men helt klart så var den sevärd och hoppas jag nångång får se slutet av den..

Idag fick vi höra vem det var som vart mördad, ja det var nån vi kände eller rättare sagt han köpte Nisses mammas hus. Han äger en hel mängd hus här i krokarna och är nog inte den som jag skulle hyra av, och pågrund av hur han missköter det han hyr ut så var det måhända nån som tröttnade... Nu menar jag inte att det är okej att ha ihjäl nån för det är det inte. Allt måste ju gå att lösa utan att ta till mord för vem har rätt att ta en annans människas liv. 

Nej nu ska det avslutas här för att dimpa ner i soffan för lite hocky om det inte finns nån annan som tycker nått annat :-) Förresten vilket skitväder vi vart bjudna på idag, här har det blåst så man fått plocka upp allt som inte stod där det skulle stå... Ska be aftonbön ikväll och be herren om sol imorgon kanske går det. 

Ni får ha en skön kväll !
Kram kram

Goseväder...

Vaknade imorse vid sex att det var väldigt ljust i sovrummet. Upp och kikade lite lätt förbi rullgardinen och vart totalt bländad så var det nåt gult och nästan som ett stort hav däruppe. Ja men visst var det solen och himlen men nej sex var för tidigt så kröp ner igen under täcket och hoppades att den skulle vara kvar när jag vaknade senare. Och den var kvar åtta när jag slog upp mina blå men då var min andra hälft redan uppe, lustigt! Nej det är ju inte det... Knackade lite lätt ivägen för förstod att han satt vid sin nya dator och pulade, fick till svar att är du vaken ska jag göra frukost! pli har jag på den mannen :-) Så tack du mitt hjärta för frukosten men även jag tog mig lite datortid efter frukosten.. Säger bara vilken härlig dag det har bjudits på och det var inte en dag för tidigt att slippa regnet.

Igår så shoppades lite började med Plantagen i Linköping där det hittades en hel del.. Efter vart det Biltema där det hör och häpna for ner saker i korgen också. Även så fick vi se Ronnie Petterssons bil som han körde 74 en Lotus. Den stod där inne så man kunde beskåda den. Färdiga där så for vi vidare till OnOff och där så köpte gubben sig en ny dator, och visst går det framåt med tekniken men jag är nöjd med min LapTop och ska nog vara det för den är inte ett år en.. City Gross fick ett besök av oss också där det handlades mat, ja jag hittade en jättefin kruka som jag ska ha i köket.. Men sen var vi färdiga och många tusenlappar fattiga men visst är det så att pengar är till för att rulla. 

Tillmiddag i går så vart det ugnsbakad lax med citronsås och sallad, riktigt mumsigt var det. På kvällen vart det köttfärspaj och det var lika mumsigt det också så vart det lite jordgubbar, hallon och blåbär till tv:n på kvällen. Mycket sport vart det igår för när vi kom hem så sågs  handbollsfinalerna i SM och efter det så var det hocky.. Tyvärr var inga av dessa matcher särskilt spännande så det var mer titta för tittandes och att jag hade tv:n när det var sport :-) Karln satt som klistrad vid datorn. Men faktiskt har det varit riktigt skönt att vara hemma i helgen och hinna få undan lite för nästa helg rullas det igen. 
Ja så spran Per Jennifers pojkvän Göteborgsvarvet igår och springar han nästa år så ska vi nog ta oss upp och heja.. Såg ut att vara en himla trevlig tillställning. Per sprang på 1,54 tror jag Jennifer sa, så Grattis Per och bra jobbat.



Ja steget fick gubben ordning på i helgen så nu får det testas tills nästa helg.





Mitt favvo ställe just nu.





Gubbens nya, och visst är det roligt med nytt :-)



Krukan jag köpte igår så nu ska det bara till en blomma, älskar texten på krukan..

Men nu får ni ta och njuta det sista av söndagen för imorgon knackar vardagen på med dunder & brak.

Kram kram 
 


Tråkväder!

Nu så räcker det väl med detta regn! vill ha sol och värme å bara sitta ute och njuta. Visst är solen framme ibland men dropparna faller lika bra då med så sitta och njuta av den blir det ju inte då. Idag så har jag lite ont i halsen ja allmänt hängig med ont i kroppen som en bonus. Men förkyld är ju inte så lustigt om man blir när man hade två snoriga hjärtan här i tisdags. Bara jag slipper kräksjukan så är jag glad, tar hellre en förkylning.

Ja så händer det ju lite hemskheter här ute på landsbyggden också... Igår hittade dom en man i en brunn vid stora vägen där bortåt man kan åka upp till Omberg och dom verkar ganska så säkra på att det rör sig om ett mord. Lite läskigt när sånt händer i omgivningarna man bor i. 

Hade då tänkt oss lite grillat kött i kväll med en god sallad till men får bli tillagat på spisen istället. Så blir det en hemma helg med fix av lite smått och gott, så tror nog jag ska ta storstädning imorgon om man inte ligger och kurerar en förkylning. Nisse ska iväg till Hans och försöka att fixa till deras dotter Linas dator som havererat, sicket fredagsmys det blir här idag.. Alex ska ha sin 20 Års fest på Hugos ikväll så ha nu riktigt roligt..

Igår så var det en dag i trötters sällskap, kan man inte bli annat i detta väder. Köpte en toasits åt Mindy igår så hennes toa besök underlättas.. Stora tjejen använder inte blöja längre och så har godingen kommit i tre års trotset. Så ibland så lyssnas det inte alls men senare så frågar hon, sa du nåt till mig. Ja dom är bara för goa.

Hemma igår så vart det inget gjort, var inne i Vadstena och hämtade Alex som sov här tills idag för hon skulle fixa med festen och dra ut papper från skrivaren. Handlade på hemvägen för var ju tvugna att ha nåt i magen. Men sen vart det bara soffhäng och klockan tio fick sängen ta emot mig. 

Ha nu en underbar helg!

Kram kram 

Ruskdag......

Nej nu vill jag ha tillbaka solen tack, trött på regnet nu så är det ju helg imorgon också. Men väder rapporterna såg ju inte så ljusa ut.. Men hoppas att nästa helg kan bli bra när den med hjul ska nyttjas.

Igår på morgonen fick jag upp tempot här med alla vanliga saker så tyckte det är väll bara att köra på med dammsugning och våt torka golven också. Hann dammsuga, var precis färdig när Sandra ringde och lät uslig i andra änden. Hon hade åkt på kräksjuka och barna var febriga och snoriga ja Mindy hade kräksjukan i söndag.. Hon ville ha lite hjälp med barna så jag for in till Motala och hämtade hem dom hit så hon fick lugn och ro. Handlade innan jag hämtade dom när dom var snoriga och febriga så var det skönt för dom att komma hit direkt utan massa stopp på vägen. 

Köttfärssås och spagetti gjordes när vi kom hem och matlusten på Mindy var ju inte så bra men en isglass efter maten gick ner. Prinsen han åt på som vanligt trots feber och snorig, finns inga stopp på den killen. Mindy hjälpte till att städa upp efter maten och pannkakor med glasskulor och grädde å sylt är beställt tills hon kommer och hälsar på nästa gång. Vincent lekte på för sig själv på golvet och snart så var det dags för en tupplur, tänk vad det ska hinnas med när Mindy är här.. Spela spel, rita och måla titta på tecknat..Läsas böcker ska det också göras men ack vad roligt det är med allt när dom är över en dag. Pappa Mårten kom och hämtade dom efter jobbet och då var mormor rätt så slutkörd kan jag säga. Smolk i bägaren är ju värken som kommer dagen efter men det är det värt, men tänk om man kunde få vara som dom flesta utan värk och verkligen få göra allt man vill utan allt elände efter..

Kvällen vart lugn med hocky så vart kvällen tidig  för en tidig morgon stod på schemat...Ja visst gjordes det matsäck till dagen efter.



Här inne är det nu för tiden prislister som passar dom som vet hur allt ska vara med mat och dryck....



Den lyckliga familjen med nytillskottet.. Tyvärr så har jag inte vikt och längd men en liten tjej som heter Saga är det. Underbara ni och längtar till Gotland för allt trevligt som ska hända där... Ni är verkligen värda denna lycka och allt gott till er i framtiden :-)

 

Fina Gränna!



Här har vi lilla Saga på besök.



Njuter gör dom nog båda här!

Snart kväll och allt vad det innebär...

Godmorgon!

Vilket underbart väder denna tisdag bjuder på, blir nog en kanondag ute. Tänk om det ändå hade varit så här i helgen när vi var iväg, men hoppas denna helg blir fin när dom har sin bal i Motala och ska vandra runt i sina fina kläder. Själva ska vi vara hemma och försöka få den inglasade altanen färdig så gärna lite finväder i helgen nu tack.
 
Igår morse var jag och hämtade Nisse i Skänninge, för han hade tid på US i Linköping för att kolla så allt var bra med snarkomanen. Och det var det och värden å allt var bra också. Plus att nu hade dom fått så man kan köra den på 12 volt i H-bilen. Så nu blir nästa besök om ett år igen. Tillbaka till Skänninge med gubben för han hade några turer kvar innan han var färdig för dagen.

Vart inte mycket gjort hemma igår för tog mig några timmar på altan i solen istället, bäst att passa på när vädret är fint. Fixade till lite käk innan gubben kom ja Alex kom också för hon hade lånat bilen och vi behövde den för att köra iväg det gamla kylskåpet till återvinningen. Den hade dom flyttat i Vadstena och det hade jag ingen anningen om men karln visste som tur var för han och Mårten hade varit och slängt där. Nu ligger dom på vägen ut till Vätterviksbadet och det var en stor fin anläggning. Så nu är vi av med kylskåpet! Skjutsade hem Alex där Sandra stod och väntade för dom skulle iväg och träna ihop. På vägen hem så vart det en sväng in på Östenssons där vi träffade Camilla, och det var ju inte igår. Trevligt och nu ska det till en fika när hon jobbar i Vadstena, men kul var det att se Nisses hjärna gå på högtryck när han funderade vem jag pratade med. 

Väl hemma så försvann han med all energi för att fälla en gran till och mala ner grenar, så jämnas det till lite mer men snart så är den platsen färdig och vi får mer ljus på tomten och plats. Själv fixade jag till matlåda här inne sen vart det lite FB och tv, sen var det dags för John Blund att göra sitt.. Nu är det tisdag så får man se vad denna dag bjuder på...

Men ha nu en bra dag och om ni kan njut i solen!
Kram kram









 

Var bara tvungen att dela med mig denna braiga....

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/5__KIiGknYE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Måndag igen!

Helgen i Gränna kunde ju fått bjuda på varmare väder, ja som söndagen var så skulle det även vart på lördagen. Ska inte klaga för vi hade ju tak över huvudet. Men tack ni fina för en trevlig helg och så fick vi träffa lilla voven. Helt underbar och fin var hon!.

Hämtade Alex igår och hade lite mys med henne hemma. Kvällen vart tidigt i säng för trött var man efter helgen. Som vanligt var det bara karln som hade energi när vi kom hem. Så han var ute och drog dän och malde för fullt där ute så nu ska det bara jämnas till lite så är platsen där större.



Så här glad var Mindy när vi grattade Alex på fredagen. Och igår så fick den lilla magsjukan. Hoppas det är bättre med henne idag.



Ett till charmtroll som var och grattade Alex, glada killen..



Blåste gjorde det i Gränna denna lördag men har man trevligt sällskap så går det också.



Här stod vi bra trots blåsten.



Vilken härlig liten sak, ja man blir allt sugen på en.......

Gränna.

Då landade vi i Gränna igår kväll och dom goa var redan här. Och jag, ja jag är kär.... Vilken härlig vove och söt så tror jag kidnappar henne, visst kommer suget efter en som sällskap men vi är ju två om beslutet. Och rasen för mig då är nog en Tollare eller Lagotto. Ja jag får fortsätta drömma men visst skulle det vara sällskap. Kvällen så vart det hocky som då två inte tyckte var så roligt, förresten så var ju matchen inte nån höjdare.. Natten har varit lugn utan bil huliganer och det är skönt.

Vaknade till ett soligt Gränna dock blåsigt, frukost har redan gått ner i magen så  fick vi kaffegäst på morgonen som hade med sig nått härligt. Ja vilken hund lugnet själv och man bara smälter i hennes närhet... Idag ska gubbarna anordna tv hiss så dom kommer ha lite roligt. Jag hoppas på en plats i lä och tror nog Sussie vill det samma med en värmande sol...

Men ni fina ha en underbar dag!

Kram kram 

Ego dag!

Är precis vad jag haft idag och skönt så in i attans har det varit. Ja jag började morgonen med allt det tråkiga och då menar jag måstena. Vädret var på topp så promenad vart det som är kanon för att rensa bort lite i hjärnan eller fundera på ett och annat. Väl hemma så vad afsiken det var fint väder så varför inte offra några timmar i solen, ni förstår att jag inte behövde fundera så värst länge på det. Underbaraste på länge och bara ligga och lapa sol, vart så varmt så var faktiskt tvungen att gå in i halvtid för att svalka av mig. Men sen var det bara på det igen och njuter en av den tiden.. Efter det så vart det en kall dusch, ja ni hörde rätt och helt underbart var det. Sen på med sommar kläder så fick ja lite gjort här inne och i trädgården också.. Men gjorde bara det som jag verkligen ville... Ja och karln fick mat när han kom hem så så EGO var jag inte.

Nisse har fortsatt där uppe vid granarna idag och malt ner grenar i kvarnen och lite finns det kvar där att göra. På sikt så åker dom nog ner alla där för dom har gjort sitt. Så kom då äntligen sommardäcken på V70. Så avslutade vi dagen ute med en kall i solen.  Helt klart ska jag ha flera sånna här dagar för man mår riktigt bra av att bara vara. Fb har nyttjats väldigt lite idag och det har faktiskt varit riktigt skönt, spelena tar för mycket tid. Ska dra ner min tid där med spel för man blir som besatt men dock ska jag ha kvar FB men som sagt försöka dra ner på min speltid.  Om man ska klaga på nåt så är det frivolterna som mitt hjärta gör så gott som hela tiden och man får dra en suck så fort det händer. Kan tyvärr inte beskriva känslan med ord men obehagligt är det.

Tänka sig nu är det bara 51 dagar kvar till MidsommarAfton, ja då det längtas en hel del dit.. Färskpotatis, sill, gräddfill och gräslök... Ja får ju inte glömma snapsen  men är ju inte så glad i den då.. Mår som oftast pest dagen efter. Men helt klart så står en härlig tid och bankar på dörren och bara vill att vi ska öppna och ta emot. Måste även passa på och Gratta våra goda vänner Jonny & Sussie till den stiliga Saga, en helt underbar liten sak... Än så länge :-) Men lycka till med  den lilla voven så ska det bli spännande och träffa eran nya familjemedlem framöver...

Nu ska jag ta emot onsdagen med lite soffhäng och tv för ikväll får det bli en tidig kväll.

Njut av lilllördagen!
Kram kram



Ja snart så är det dags för det här med skolavslutningar och student och i år har vi ingen...
Detta kort är taget när min kusin Fredrik gick ur nian :-)

Då var vi inne i sköna Maj..

Nu är den väl här kan man allt säga efter denna ljuvliga dag. Hoppas på en lika härlig dag imorgon också så man kan få sola lite. För idag så har det gått i ett med allt möjligt och fullt hus har det varit hela dagen. Gick upp i morse och gubben höll på med frukosten och när juice togs fram så insåg vi att den var inte kall. Fram till kylskåpet, jo då alla lampor lyser öppnar och känner att här var det då inte kallt. Måste ha lagt av igår kväll  för smöret det simma nästan. Ja då var det bara för gubben att ge sig iväg och skaffa nytt som vi då planerat att göra i höst, men nu bidde det i vår. Mårten följde med faren som bärhjälp och Per var också här och hjälpt till när dom kom hem hit. Men nu är det på plast och det vart det med vatten ja att ha kallt vatten hela tiden är ju inte dumt. Hoppa över det där med is för har ju den andra maskinen till det och nu med vatten behållaren så får jag bort tillbringaren man hade för att ha kallt vatten i..

Vi har haft alla hemma utan Linda& Alex och det vart korvstroganoff som faktiskt är kanon att bju på när vi är många och så tycker dom om den... Jennifer har klippt gräs och rensat land Mårten och Per har hjälpt faren med att hugga ner granarna, ja inte all då. Så imorgon ska jag börja bära fram möblerna som ska vara i trädgården och få lite ordning på den biten. Ja måste städa av inne med för idag har det inte blivit så mycket med den biten. Mindy har blivit så duktig när det gäller att gå på toaletten så man kan säga att hon är så gott som blöjfri. Mamma dök upp en sväng här på eftermiddagen, tänk vad stadsborna drar sig ut på landet när det är fint väder.. Men ni är så välkomna!

Var inne och handlade på kvällen så det vart vårrullar med sallad och så givetvis soja. Sen har vi bara slappat här hjärtat och jag och imorgon så är det tråkig jobbardag igen.. Men snart så är det fredag igen och då ska Alex grattas sen blir det hem för att sätta oss i H-bilen och styra mot Gränna. Japp det blir Gränna i helgen också i och med att vi kommer iväg senare på fredagen. 



Ställplatsen i Motala var välbesökt denna Valborgsmässoafton. Men det är ju lite som första perkett där på andra sidan.



Här bjuds det på potatisgratäng, skinka, rostbiff och beasås.. Vindruvor,ananas och goda kex och vin. Ja en härlig vår buffe. Så tack Jennifer för allt det goda.



Här ute i Vättern så ligger majbrasan och ni ser ju bilarna från ställplatsen från andra sidan, ja mycket bättre kan man inte ligga.



Träffade på syster Janis och bror Terry, jättekul att träffa er och nu måste vi få till nåt framöver.





Mormor & Morfars allt,  ja våra små vackra trollungar :-)

Nej nu ska jag faktiskt vara lite social med han jag är gift med...

Natti natt och kram kram.... 

RSS 2.0