Bilder från Forsvik.



Så här tuffa båt/bilar hade dom i Forsvik.

Verkligen tuffa båt/bilar.

Många som ville titta och foto på dom.

Ser härligt ut.

Tänk om h-bilen också kunde vara en båt när man vill vara på sjön.


Mindys ett-års dag.



Mindy som vill gunga.

Mindy på väg in i lekstugan.

Så spännande med alla leksaker i lekstugan.

Snart dags för tårta.

Det lilla födelsedagsbarnet,


Forsvik.

Sitter i ett molnigt Forsvik men helt okej är det. Fin plats har vi fått precis brevid kanalen.Marie och Rober men sina tre barn ligger brevid oss också. Och framåt kvällen så dyker Yvonne och Jocke och deras två barn också upp. Yvonne är syster till Robert. Vaknade kl nio i morse skönt att få sova ut på morgonen igen. Upp och dukade fram frukost smakade bra som det alltid gör med frukost i h-bilen. Sen gick vi en rejäl sväng med Familjen Sundvalls bara Andreas som efter en stund tjatade om att kan vi inte gå tillbaka. Väl tillbaka så tittade jag på en slussning och tror nog inte det är så dummt med båt heller. Nu har vi fått lite mat i magen så är det bara att ta tag i disken. Börjar faktiskt att sakna våra vänner Jonny och Lotta rätt så mycket, men får väl vänta ett par veckor till innan vi ses. För dom är fortfarand kvar i Tyskland och gottar sig...

Ett stort grattis till Mindy som blir ett-år idag.



Så sött så,

Lite kort från Mindys ett- årskalas.



Linda var med och firade.

Födelsedagsbarnet.

Vad uppvaktad hon var söttisen.

Mindy som vill upp i mosters Lindas famn.

Mindy med sin nya dockvagn.


Från vår resa med Jonny och Lotta.



Här far vi över Öresundsbron.

Där ute skulle man bo.

Jonny och Lotta som ligger framför oss.

Ställplatsen som vi låg på i tre dagar.

Ställplatsen.


Onsdag.

Då var det onsdag igen och veckorna rullar på snabbt som vanligt. Imorgon så är det dags att åka iväg med h-bilen igen och vi har tänkt oss Forsvik. Och är vädret bra så ligger vi där hela helgen. Igår var jag inne med Alex på morgonen hos tandläkaren i Motala så nu är hon färdig där. Hon blir inte kallad förrens hon fyller 25 år, och då tar dom bort tråden som hon har längst bak i munnen. Vi tog svängen förbi södra hamnen och tittade på ställplatserna som dom har där. Och det var många h-bilar som stod där och fint var det också. Nisse och jag tog oss en sväng till Östgöta camping och tittade på h-bilar alltid trevligt att se vad dom fått in. Vart även en sväng in på Karlssons och där vart det lite handlat också.

På kvällen var Sandra, Mårten och Mindy här och hjälpte till lite. Tänk att den lilla fyller 1 år imorgon, vad fort tiden går. Fast vi ska in och fira henne idag eftersom vi åker imorgon. Ska in med Linda för att ta bort styngnen idag kl elva. Så jag hoppas att det läkt bra så hon slipper sitt bandage. Jennifer och Per har det bra i Göteborg men idag så återvänder dom hemåt igen. Dom skulle ta vägen över Ullared på hemvägen. Ska även slänga lite skräp ikväll när vi är i stan, förstår inte vad kartonger det kan bli..

Varmt och härligt har vi det fortfarand, tänk vilken sommar det har varit i år. Kunnde man inte tro i vintras att det skulle bli så här mycket sol och värme. Men härligt är det och jag hoppas att det håller i sig nu hela helgen när vi är iväg också. Jonny och Lotta är fortfarande kvar i Tyskland och dom hade 38grader igår, de kan man kalla värme. Nej nu ska man väl försöka att få nåt gjort, och även plocka in i h-bilen så den står färdig imorgon.

Ha en bra dag.

Från vår resa med Jonny och Lotta.



En del ville bada nakenbad.



Utsiktsplatsen i Malmö.

 .

Utsiktsplatsen i Malmö.



Utsiktsplatsen i Malmö.

Öresundsbron.


Måndag.

Då var det vardag igen efter två veckors semester. Nu jobbar Nisse tre veckor så har han två veckor till sen. Fast han ska vara ledig fredagar i tre veckor framåt så då blir det att fara iväg med h-bilen över helgerna. Vi har haft en bra vecka i Tyskland tillsammans med Jonny och Lotta. Men den kunde ha börjat lite bättre. Linda vart biten av deras Curre som idag inte finns mer. Så två dagar var ju inte så roliga, aldrig roligt att göra sig av med sin hund och Curre var så gosig. 

Vädret var kanon och trots att Jonny var med så var det strålande sol alla dagar. Så förbannelsen är bruten för Jonny nu. Tror nog till och med att dom önskar sig lite svalare väder i Tyskland nu. Jennifer och Per har åkt till Göteborg på semester, Jennifer skulle vara ledig i nio dagar. Så dom ska bo i pers syster Saras lägenhet för hon ska hem till Motala och hälsa på. Och på torsdag så är det en stor dag, då fyller Mindy ett år. Tänk vad fort det går tyckte inte det var så längesen hon föddes. Vi ska gratulera henne på onsdag för vi ska fara iväg med h-bilen på torsdag.

Linda har camoron så hon och Simone har åkt till Motala för att bada. Och Alex är i Vättervik och ska sova hos Sandra. Så Nisse och jag har det riktigt lugnt och skönt här hemma. Så jag ska väl ta tag i lite att göra, för nu har jag latat mig färdigt. Vaknade så tidigt i morse så det vart en tupplur så här på eftermiddagen. Vaknade 03.45 och låg och vände vred på mig tills kl var 05.00 och då tyckte jag att ja kunnde gå upp lika gärna. Så var faktiskt duktig och tog mig en promenad tidigt på morgonen, och det var skönt. Har även vart i Vadstena en sväng och det var ett tag sen. Lämnade Alex hos Sandra så fick jag träffa gosingen också.

Ha en bra dag! 

Lite bilder från vår resa med Jonny och Lotta.



Här börjar äventyret på Parkeringen i Råå Helsingborg.

Taget från vallarna vid Råå camping.

Inne på Råå camping.



Några som njuter av en picknick.

Sjödrama fick vi vara med om också.


TILLBAKS IGEN

Pga ett smärre problem med anmälningar och trakasseringar så har vi nu flyttat till    .nu adress så jag räknar med bekymren ska vara över tillfälligt i allafall. Så vi kör på som vanligt med våra inlägg.    till 

ÖGAT SER ER

Skål på er så här i trolltider



// Grefven


pga av hot mm så stänger jag gästboken för en tid *** folk skyr visst inga medel

Bilder från vår semester.

Kusinernas hus.

Kusinernas katt.

Här ska det skjutas lerduvor.

Winge och Rigges lilla valp.

Rigge med lilla valpen.


Hemma igen.

Ja då vaknade vi i Örkelljunga i morse, eller snarare förmiddag. Gick inte upp förrens kl var tio idag. Frukost och sen iväg för att titta på h-bilar, men hittade inget som var intressant. Väl tillbaka till h-bilen så var det bara att packa ihop och börja att dra sig hemåt. Åkte över och tankade innan vi fortsatte vår resa hem, stannade i Hyltena och åt mat och insåg att det var riktigt vackert där. Så dit kommer vi att återvända för att vara en helg. Stannade till i Jönköping och gick in till Media Mark, där köpte vi minneskort till kameran och en rolig termometer som är en napp till Mindy. Från Jönköping och hem så körde jag och nu så tycker jag att det är roligt att köra h-bilen. När vi kom hem så var Linda hemma och jag skulle skjutsa in henne till Vadstena där hon skulle mötta Simone. För dom skulle ut på Hugos i Motala sen skulle hon sova hos Jennifer. Träffade Alex en snabbis i Vadstena för hon skulle sova hos sin kompis. Jag åkte och tankade Volvon sen vart det en sväng till Östenssons också. Och ikväll vart det att titta semi2 som vanns rättvist av Spanien. Hoppas att Spanien vinner alltihopp nu..

Nu har det nog blivit dags att gå och lägga sig..
God natt! 

Vägga hamn i Karlshamn.

Är var vi befinner oss nu, och imorgon så åker vi vidare till Kivik. Vi vaknade i Borgholm i morse och og det lugn innan vi for iväg. Vi stannade i Karlskronas köpcentrum och var inne på haralds nyborg, där vi faktiskt hittade toapapper till h-bilen.. Helt suveränt för det var något som började att ta slut. Sen åkte vi till hamnen i Karlskrona där dom hade många ställplatser. Vi löste för några timmar bara eftersom vi skulle vidare. Vi gick iväg på marin museum som jag varmt rekomenderar att åka tia på. Helt klart värt sina 85 kronor och även roligt för barn. På tillbaka vägen så stannade vi och tog varsin sallad, som var så god.. Väl tillbaka till h-bilen så tog vi ut våra stolar och tog lite kaffe innan vi körde iväg igen. Och nu har vi landat på ett jättefint ställe, och här står vi tillsimorgon.. Så blir det nog middag på resturangen här innan vi kör vidare..

Bilder kommer senare när vi kommer hem, har ingen större lust att hålla på med det här..

Ha en bra kväll.......................  

Gammal skit stinker mest

Hade egentligen inte tänkt ta upp detta nu då vi faktiskt är på sk semester men man tänker ju och funderar hur det är ställt i ledningen på hbk. Regler verkar skrivas efter behov har jag förstått såhär i efterhand, så dumt av mig att tro annat, helt klart orutinerat. Man börjar ju undra när vi blir avstängda den 23 juni och enligt Leif som skickar ut till mig så var mötet den 24 e. Blev jag alltså utkastad redan 1 dag innan dom haft sitt styrelsemöte,jag antar att någon var fjärrskådare i styrelsen och var snabb med att fatta det korrekta beslutet som inte var klubbat och verkställa ordern en dag innan???????
Happy och jag var visst satt i någon sort extra karantän vilket gjorde att vi inte fick skriva alls och på vanligt maner så hade ingen informerat oss om detta heller så Åse svarade på några frågor till medlemmar angående om sånt som var viktigt att veta i samband med den sk Hallsbergscupen inom handboll vilken då givetvis inte togs in med följd av att den information gick några intresserade hbk are om intet men vad gör det huvudsaken är ju att styrelsen tror dom gjort rätt.

Varken jag och Happy har någon gång i samband med våra avstängningar för att vi har skrivit så "otäcka" saker blivit informerade utom en gång då styrelsen påtalades om felaktigheterna så skickades ett låst dokument ut med massa bladder i till mig och jag har inte ens efter många förfrågningar fått svar om vad som varit så "hemskt" som jag skrivit. Jaq har även pratat med Janne Ekan om vad jag gjort, kommer du ihåg vad du svarade då Janne ........... Kom igen nu du vet ju vad du skrivit,
jaha svarade jag då men vad var det som gjorde att jag blivit avstängd . Det gott folk vet jag inte idag heller han svarade aldrig på frågan rakt av vilken elller vilka meningar som hade brutit mot reglerna. Men då reglerna är töjbara så är det enkelt såhär i efterhand att säga vad som var fel fast de kan ju inte ändå.
Men hbk gör som dom vill och har väl alltid gjort men tyvärr så saknar klubben någon själ.


Jag vill nu bara göra en jämförelse med hur hbk drivs och på vilket sätt..........

Tänk dig att du en dag blir stoppad av polisen, dom tar dig till karantäncellen (hbks modererings ställe där du ej kan skriva etc) sedan förs du till tingrätten där sitter en domare (hbk ledningen) du undrar vad du gjort och varför svaret blir det vet du bäst själv du försöker förklara att du inte vet vad du gjort svaret blir då att tyvärr förstår du inte så kan vi inte hjälpa dig. Dommaren dömmer dig utan att ta reda på faktiska omständigheter dina möjligheter att överklaga är lika med noll du ges ingen möjlighet att försvara dig och det spelar ju ingen roll för hbks domslut går ju inte att överklaga så kass drivs den sektliknande klubben "Skänk en hundring i kollekten så blir du hedersmedlem i sekten )"Text ur Låten Harrekrishna.

Så till sist Snåltcamparna verkar inte vara mycket för att betala i automaten i Borgholm har hört med egna ögon av delande av toalettkoder troligtvis betalar en del inte för sig men det är väl så det funkar..........



Så som Grefven uppfattar saker som händer kring honom


Västervik.

 Ja då sitter man i Västervik efter en trevlig kväll med glada vänner och en något överfriskad man. Men nångång måste ju han få vara det också. Vi gick upp vid sju i morse och tills klockan slog nio så rullade vi. Började med att lämna Linus hos Sandra sen for vi till city gross för att handla. Sen var vi äntligen på väg till Västervik, kom hit till klockan var ett. Vi åkte till kusinerna som vi var kavar till klockan sex sen for vi till Nisses kompis Winge och hannses sambo Rigge. Och här bjöds det på grillade hamburgare med tillbehör, och det var jättegott. Så har det blivit mycket prat om gamla minnen så har vi hunnit att lyssna på Metallica..Tog oss en promenad nu med Winge och deras hund, Rigge stannade hemma med den lilla valpen som dom skaffat.. 

Imorgon så ska vi fara till Öland och Borgholm. Så hoppas på en solig dag då med.

Nu är det bara tio dagar kvar.

Ha en bra natt... 


Midsommar 2010



Här har vi fått besök, nåt som syns på all packning och stolar.

Alla sitter och väntar på att grillarna ska tändas.

Då var nästan alla i släkten samlade.

Här ska det grillas.

Jennifer fixar och styr och alla karlar kollar så det går rätt till.

Här har Lennart och Anki kommit på besök.


Midsommar 2010



Så gott med jordgubbar, paj och glass.



Här dansas det runt midsommarstången.

Micke, Johanna, Markus, Mindy och Sandra.

Lilla charmtrollet.

Lilla Maja med midsommarkrans på huvudet.


Idag så skiner solen igen.

Igår så var det molnigt i stort sett hela dagen och kvalmigt. Men kan vara skönt med såna dagar också, bara synd att jag hade städdag dagen innan, hade passat i går annars. Igår var jag inne i Vadstena på förmiddagen, gick till apoteket och tog ut lite medecin. Alex var med in och var på banken och ordnade ett nytt bankomatkort, hon har slarvat bort det gamla. Inget ovanligt för mina två yngsta tjejer när det gäller idkort, bankomatkort eller busskort. Sen hem igen för att göra lite mat, men Linda och Alex åkte till Motala för att shoppa lite. Dom köpte ett fint linne till mig så tack för det tjejer... Var så otroligt seg igår så efter maten vart det en tupplur på en timme. Sen kom jag inte igång mer utan slappade mest, men skönt med såna dagar också. Nisse gjorde iordning Camaron och mersan igår så var han i dammen och gjorde fint där med.

På lördagmorgon så sticker jag och Nisse till Västervik och räknar med att stanna där tills på söndag. Ska hälsa på släkten för det var ett tag sen sist. På söndag far vi vidare till Karlskrona så får vi se hur länge vi blir där. Vi räknar med att vara ute tills onsdag eller torsdag då vi åker hemåt för tvätt och hämta Linda och Alex som ska följa med oss. Sen blir vi nog borta en vecka kanske lite mer. Nisse har bara två veckor nu så jobbar han en vecka så har han två veckor igen. Sen ska han bara jobba måndag till torsdag så är han ledig fredag till söndag några helger framöver.

Ha en bra dag...

RSS 2.0