Järnvägen Cup i Hallsberg



Så här fint var det när vi kom till Hallsberg på fredagen.

Vadstena-Örebro

 

 Linnea gör en av många fina räddningar under lördagen.


Då var Hallsberg över.

Vilken helg och vad duktiga tjejerna har varit, vi trodde dom skulle få det riktigt jobbigt men dom var jätteduktiga. Mötte Örebro på lördagen och dom vann lätt över dom, senare tog dom sig ann Stockholms polisen och det gick bra det med. Sen var det dags att mötta BK Heid och där vart det vinst med men sista matchen så vart det torsk med en boll. Fast det var mot Skövde så de var jättebra att förlora med en boll för därifrån så kommer det många duktiga handbollsspelare. 

På söndagen så spelade dom inte förrens klockan tolv och då gick dom direkt in och spelade kavrtsfinal, tyvärr så slutade äventyret här och det märktes att tjejerna hade spelat fyra tuffa matcher igår. Och en av målvakterna hade dragit på sig en förkylning. Men det här ska ni vara nöjda med för vilket försvarsspel ni har och drivet framåt är det inget fel på. Så var det ju roligt att killarna bäddade så fint åt er när ni spelade sista matchen på lördagen. Men nu är det ju så att dom har fått ge igen från förra året så nästa år så blir det lugnt i hallen.

Vill även tacka Micke och Bosse för allt ni har gjort för tjejerna och vet att dom ville ni skulle fortsatt ett år till. Och jag vill tacka tjejerna för en underbar handbollshelg med ett storslaget spel ni är verkligen Vadstenas stolthet...

Sov gott i natt tjejer....


Jag blir så ledsen av alla påhopp (Grefven)

Förstår inte att man ska behöva bli påhoppad av hbks spjutspets bara för att man tycker annorlunda i vissa frågor angående hbk affärer. Hasse kommer och hoppar på mig och anklagar mig för att vara fet och mindre vetande och Eva står jämte och hoppar jämnfota och håller med. I den bästa av världar så hade man bara ignorerat dessa dumheter men känner att nu måste nog foten ner i backen. Vad är det för fel på er som ständigt återkommer med påhopp och beskyllningar å det grövsta men en sak ska du veta hasse. Jag är fet och jag kan banta. Medans du är söndersupen och för dig finns ingen hjälp att få......................... så skål på dig


Grefven
Så ser sanningen ut hård och rå

Ja vad säger man!!!!

#2 Kommentar från: Eva

 

I kväll så kommenterar jag i min egen blogg fast jag tycker att det är väldigt fånigt.

Anledningen är dom totalt intelligensbefriande kommentarer som har inkommit idag.

Vill tacka för alla positiva och glada inlägg som har skrivits.

Jag vet med stor säkerhet vem som har haft en väldigt tråkig dag och roat sig med att skriva skit i min blogg. Han har det så trist där han sitter i sin husbil. Han har nu i bloggvärlden börjat att kallas för Pisse-Nisse. Kanske kan han inte hålla tätt. Möjligen så kan paret kallas för Åse-Nisse, nej det heter Åsa-Nisse, men dom är ju lika tokiga. Och fina titlar har dom ju gett sig själva, greveparet.


Detta fann jag i en blogg vars namn hon heter Eva Dr***n tillsammans med hasse ***** och sitter i styrelsen i en klubb som heter Hbk. 

 
Ja vad säger man!!!!!! Är detta typiskt för hbks ledning att dra sina egna slutsatser om vad man gjort alt har skrivit.
Kan bara säga en sak till dig Eva som säger sig vara säker på vem det är, att du kan inte veta så mycket för Nisse var i Örebro hela eftermiddagen. Där han träffade en massa kompisar och gick och badade i äventyrsbadet vid campingen. Han var inte tillbaks förrän kl 20.30 på kvällen om du vill kan vi ju alltid skicka badkvittot till dig, så du har nog fler beundrare som skriver till dig kanske någon sådan, vad tror du? Att fälla någon för något som kommenterats i någon fånig blogg kräver nog kött på benen, annars framstår man lätt själv som en lögnare.
Mvh Åse

Hur ett årsmöte inom HBK År 2010 kan gå till kopierat från husbilsforumet.se

Är det så här saker hanteras då blir jag rädd läser man på andra bloggar av hänförda ryggdunkare så var all sockersött .............Ingen rädder för vargen här ........


Årsmöte eller??
Jag besökte mitt första HBK- årsmöte i Kristinehamn. Efter litet letande så hann jag fram i tid. Flera husbilar stod parkerade utanför lokalen, så jag hade antagligen kommit rätt. Det första som mötte mig utanför insläppet, var en stor skylt med texten: ” All fotografering och ljudupptagning är strängeligen förbjudet”. Hade jag ändå hamnat fel? Kanske en presskonferens på Säpo eller en rättegång? Skulle det stå Securitas-män och kroppsvisitera mig efter insläppet? Jag slapp visitering och slog mig ner på en bänk i lokalen. Fram med penna och papper. Mötet startade något försenat. Det var visst något strul med fullmakter. Klubbens ordförande framförde några väl inlärda ord. Efter det, så var han tyst under hela årsmötet, förutom ett inlärt tack efter mötet.
Allt förlöpte som vilket årsmöte som helst fram till punkt 6, val av mötesordförande. då hände något märkligt. Det blev inget val. Ledningen hade hyrt in en utomstående mötesordförande från ett handelscenter i Kristinehamn. Nu började det att brännas. Varför en inhyrd ordförande, helt obekant med klubben?
Punkt 9 och 10, verksamhets- och förvaltningsberättelse, drogs ihop till en sammansatt punkt. Det var inte mycket till berättelse som redovisades. Här finns nog många frågor som borde ställas om hur förvaltningen har skötts.
Efter den redovisningen så tror jag, att jag har fattat inhyrningen av ordförande. Här gavs ingen möjlighet att ställa frågor. Klubban gick i bordet med blixtens hastighet. Dessa snabba klubbslag genomsyrade resten av mötet.
Ändå begärde en medlem ordet och hade synpunkter på styrelsens skötsel av verksamheten. Då inträffade nästa märklighet. Ett antal medlemmar buade och skrek. Talaren hade inte möjlighet att framföra sina åsikter. Mötesordföranden satt moltyst och lät buandena fortsätta. Jag har läst någonstans att det var en ”klocknasare” från Motala och lampförsäljare från Bergslagen som hade utsetts till ledare för gruppen som buade..

Nästa frågetecken kom vid punkt 11, revisorernas berättelse.
I berättelsen finns inte frågan om ansvarsfrihet för styrelsen med. Mycket märkligt. Men det kan ha sin förklaring. En medlem begärde ordet. Han hade hemställt hos revisorerna, att styrelsen inte skulle få ansvarsfrihet på grund av upprepade stadgebrott. Han begärde svar av revisorerna. Men ordföranden lät klubban gå i bordet så snabbt att revisorerna inte behövde svara.
En annan medlem begärde då ordet trots att klubbslaget hade gått. Han ville ha svar på, varför revisorerna hoppade över frågan om ansvarsfrihet. Svaret blev, hör och häpna, att det inte står i stadgarna att revisorerna skall ta upp ansvarsfrihetfrågan. Ändå finns frågan med som punkt 12 på dagordningen. Det betyder att HBK-styrelsens ansvarsfrihet aldrig behöver ifrågasättas då frågan inte finns i stadgarna. Något liknande har jag aldrig hört tidigare.
Verksamhetsplanen enligt pkt 13 i dagordningen är inte heller upprättad. En medlem efterlyste den. Efter sedvanlliga buanden, så förklarade styrelsen att den undermåliga budgeten även är verksamhetsplan. En klubb med 4000 medlemmar, utan verksamhetsplan. Det är grejor det.
Sedan var det dags för behandling av motioner. En medlem tyckte att styrelsen borde få utbildning i styrelsearbete. Motionen ansågs besvarad då styrelsen hade planer på inköp av litteratur och tänkte anlita kursledare i ämnet.

I en senare motion, så ville en medlem, att pengar borde reserveras till utbildningskostnaderna för styrelsen. Styrelsen föreslog att motionen avslås, vilket mötet antog. Styrelsen har alltså inga pengar reserverade till sin tidigare aviserade utbildning. Huvudlöst i ordets rätta bemärkelse.,
Bu-ropsledarna startade för övrigt buropen i stort sett varje gång någon medlem hade frågor eller synpunkter. Den inhyrda mötesordföranden satt lika tyst varje gång och lät gruppen bua färdigt.
Det här var det märkligaste årsmöte jag har varit på någonsin. Förbudsskyltar, vakter, burops-ledare och inhyrd och förmodligen preparerad mötesordförande. Detta sammantaget med mötets genomförande, är en god grund att fundera på vad som händer i Husbilsklubben.
Men observera. Det kan vara värt en hundralapp för att få vara med om något dylikt. Kanske värt att betala en hundralapp till för att få vara med även på nästa märkliga årsmöte

/Observatör


Ja vad ska man säga om låtsats årsmötet hur lågt kan en förening sjunka............. självt är jag fortfarande modererad och mina tester av inlägg har väl av högre ort  fått order att det tas ej in ens om jag kan ordna och hjälpa medlemmar

Fantastiskt vad en del människor finner sig i att andra tillåts hunsa dem, en liten vidrig klick som säkert har mobbats som barn för att i vuxen ålder ge igen eller så gäller det att sko sig på medlemmars pengar medan chans finns. Ryktet säger redan att före detta ordföranden skulle få en dusör på 50 000 papp för att sköta medlems service när någon som kallats  Kingen inte fick ett öre.............

Jaa det är ju klart detta är vår klubb och den släpper vi inte ifrån oss som några fruar sa..........vissa människor blir man besviken på andra inte dom gör som man förutsatte kanske finns dom bara med för att sko sig på samma villkor.........

Så ser jag på saken sanningen är ofta råare än du tror.........
// Grefven

Kort från Hallsberg 2008.



Här laddar alla för matcherna.


Alex som skjuter från kanten.

 

 

Alex i rött som kämpar om bollen


Linda i gula skor som skjuter mot mål, de här året så spelade Alex och Linda i samma lag. 


Hallsberg.

Då är det dags för årets höjdpunkt Hallsberg som vi i Vadstena ser lite som en säsongsavslutning. Ska börja dagen med att åka in och handla idag , ska möta Tuva-Lena kl nio så ska vi handla hamburgare, bröd och lite annat smått och gott så tjerna kan grilla ikväll. Tyvärr så verkade som helgen ska regna bort, men kan ju hoppas att dom som spår väder har fel. Alex och Matilda ska åka med Mårten och Sandra upp, för dom ska till Mariebergs köp centrum i Örebro. Och dom vill vara där tidigt för att ordna platser och fixa med kundvagn från Ica som dom kan ha alla saker i från och till match.Nisse och jag kommer iväg runt kl två- halvtre, och då ska vi plocka upp Frida i Vadstena som ska åka med. 

 Nu hoppas jag att det går bra för tjejerna i helgen, vi har lite av dödens grupp. Lag från Stockholm och Göteborg även Örebro möter vi. Så ska bli intressant att se hur det går, första matchen har dom inte förrens kl tjugo över tio. Så då får man sovmorgon fast man brukar vakna nör dom drar igång matcherna.

Ha en bra dag...

Lite fler bilder från Forsvik i helgen.


Regn.

Och när man vaknar så regnar det, även inatt så har det regnat. Kan tyckas att det räcker nu och värmen å solen kommer i stället. Men vi ska ju till Hallsberg i helgen på Järnvägen Cup så är ju inte förvånad om vädret inte är så bra. Vi har haft bra väder några gångar annars så brukar det regna. Det som är tråkigt är ju att det blir så skitigt för spelarna och våra har ju vita matchställ men dom brukar inte vara så rena när vi kommer hem på söndag. Och svåra att få rena är dom också. Bollen blir svår att greppa och ta emot av regnet också, och i ute handboll så är det mest att passa lite svårt att studsa på gräset. Annars så bryr sig tjejerna inte sig om att det regnar bara dom får spela. Och idag så har dom sista utomhusträningen för på fredag så bär det av.

Igår var Jennifer med sin far i lastbilen hela dagen, för hon passade på att hoppa in på Ikea och köpa sängar som dom förvarar här tills nästa vecka. För då får dom nycklarna till sin nya lägenhet som dom har köpt. Så då blir det flytt och Nisse ska hjälpa dom att renovera badrummet. Det var enda rummet som inte var renoverat annars är allt annat gjort.
Nisse besiktade lastbilen igår och den gick igenom med blankt papper och så fick han beröm för att den var fin och det var ju skönt, kostar så mycket när man ska laga dom där bilarna.
Jennifer var med hem hit och efter att Per slutat sitt jobb så kom han hit, så jag hade maten färdig åt dom när dom kom. Jennifer klippte gräset och Per hjälpte också till. 
Jag plockade och tvättade fyra maskiner och lyckades att hänga ut allt. För här hade vi nämligen sol igår på förmiddagen men efter lunchtid så kom regnet sen var det dåligt väder hela dagen, och kallt. På kvällen var jag inne hos Sandra Å lilla Mindy, hade inte träffat dom sen fredagen. Oj vad det händer mycket med den lilla när man inte träffar henne på ett tag, så roligt och full fart på henne. Mårten var på fotbollsträning, men han kom innan jag åkte så jag fick träffa honom en stund också. Sen var det dags att hämta Alex som hade tränat.
Linda var med sina klasskamrater och kollade in läget i någon skog, för dom ska spöka för dom som går första året som är på läger. Och idag så ska dom tillbaka och busa lite med ettorna plus att dom skulle grilla med dom. Så hon ska ha bilen ett par dagar till skolan nu...Så var hennes klass i Motala och åkte gocart igår och de hade varit roligt.

Nu på morgonen så ska Alex till tandläkaren och Linda har inget förrens framåt kvällen. Själv ska jag in till stan och uträtta lite ärenden så blir det en sväng i kväll också för då tränar Alex. Och jag hoppas ja får in alla pengar av tjejerna för på fredag så ska jag och en till handla det som dom ska ha för att  grilla på fredag kväll i Hallsberg..

Ha en bra dag... 

Forsvik

  
 Robert som är grillmästare.                                                       

Marie och Roberts bil.
en glad Lotta som njuter av ledigheten.


                                                    Lilla Mindy som hjälper mormor att dammsuga.
Marie som är duktig och jobbar på.
 

Måndag.

Då var helgen slut men vad skönt om man kunde ha fått en dag till i Forsvik. Vi kom till Forsvik vid sextiden i fredags och då var det många bilar redan där. För en gångs skull så var vi först, annars så brukar vi alltid komma sist. Marie och Robert kom strax efter halvnio. Att Jonny och Lotta skulle komma hade vi slutat att hoppas på när klockan drog iväg. Men när vi stod där ute så kom det en Kabe ner åkandes och jag sa att nu kommer dom. Men Nisse tog ner mig snabbt och sa att det inte var den bilen, men han hade fel för visst var det dom. Lotta hade fått någon som jobbade istället för henne. Något som uppskattades av oss. Tyvärr så var det så mycket mygg ute så jag satt hellre inne och jag fick sällskap av Marie och Lotta. Men gubbarna trotsade myggen och satt ute. Det vart en sen natt och kom inte i säng förrens efter tre på morgonkvisten, men vad gör det när man har trevligt sällskap.

På lördagen vart det en rejäl sovmorgon och det var skönt. Och frukosten kunde man äta ute och det sinkade inte länge förrens Jonny dök upp. Han kännde kaffelukten, men vet ju att han gärna kommer på morgonen och vill ha kaffe så har börjat med att ta fram en mugg åt honom också. Så kom Robert och undrade om vi kunde flytta bilarna så alla hade dörrarna åt samma håll och det vart bra. Vi fick en liten gård där vi alla kunde umgås och ha det gott. Vi tog med oss Jonny och Lotta och gick bort å tittade på bruket så fick vi en guidad tur på Erik Nordewall och det var intressant.Äntligen kom vi till ett ställe som Jonny och Lotta inte hade varit på, och som vi fick visa för dom. Annars brukar det alltid vara tvärtom. På tillbakavägen så vart det kaffe och en glass, smakade utmärkt i värmen. Lotta och jag gick till den lilla presentboden fem knopp och förstörde lite pengar. Väl tillbaka till h-bilarna så var det dags att börja tänka på lite mat, och det smakade bra då.. Efter disk så var det bara att ladda kaffebryggaren och ta en gemensam kaffestund och till det så bjöd Lotta på en god likör. Kvällen var fin bara ett fel! dom förbannade myggen så det var bara att ge upp och gå in och sätta oss. Samlingen var som nästan alltid i våran h-bil, men nästa gång så blir det nog i Marie och Roberts bil. För då har dom säkert den nya och då har dom gott om plats i soffgruppen också. Det vart sen natt igen och det var Marie och Robert som gick och la sig först. Men vi gamlingar fortsatte en stund till, men vi har heller inga barn att tänka på så vi kan ju ligga länge på morgonen.

Så var det söndag och inte hade man lust att åka hem, hade gärna stannat en dag till. Vi var hemma vid halvtre och då var det bara för Nisse att gå ut och börja underhålla lastbilen.
I kväll så är det handbolls träning så har dom sista på onsdag och på fredag så bär det av till Hallsberg. Så nästa helg blir en intensiv helg med mycket handboll, men det är så roligt och verkligen årets höjdpunkt så det gör inget. Men man skulle behöva en vecka för att vila upp sig på efteråt...

Ha en bra dag. 

Lite bilder från årsmötet.


Onsdag.

Idag har det varit varmt här och gott om mygger på handbollsträningen också. Svettigt var det för tjejerna idag när det var varmt och mycket vatten går det åt. Första träningen som det är varmt sen dom började att träna ute, men nu har dom bara två dagar nästa vecka också så är det dags för Hallsberg.

Igår så var Jennifer och Sandra å lilla Mindy här, dom hjälpte till att rensa landen och jag plockade inne. Jennifer och Linda tvättade av Camaron för Linda hade den till skolan idag. Så lagade Linda mat med hjälp från Jennifer och det smakade gott..Skönt att bara få sätta sig och äta utan att ha lagat den själv. Tjejerna var kvar hela dagen, så mysigt att ha dom hemma och lilla Mindy förgyller tillvaron. Ni sse kom hem och vände för han skulle köra in fyrkantens möbler till uteserveringen, bra för då löste det sig vad vi skulle ha till kvällsmat. Själv började jag att klippa gräset men hann inte allt färdigt utan fortsatte idag. Och på kvällen for jag in och hämtade Alex som hade tränat passade även på att handla. 

Idag fick jag en hel del gjort innan jag skulle vara inne och klippa å färga håret. Efter det åkte jag till Sandra som hade Linus hos sig, så tack för hjälpen så köpte jag med mig fikabröd. Så Mindy fick sin första egna kanelbulle idag och mumsade så pass. Sen hem och tvätta lite utmärkt torkväder ute idag, så det hann att bli tre maskiner. Och våra grannar från Stockholm har varit här idag och haft trädgårds arbete, men nu har dom åkt hem igen. Nisse har körning så han åkte strax efter fyra idag så han vara nästan bara hemma och vände. Så kommer han hem imorgon eftermiddag... Och jag var inne på träningen för att inkassera lite pengar, för jag ska handla hamburgare och bröd och lite smått å gott som dom har nästa vecka i Hallsberg på fredagen till kvällsmat. På träningen fick jag en otäck bild av Nisse, en olycka som hade nyligen inträffat. En lastbil hade kört rätt över en personbil med släp så låg det en bil i diket också. Men som tur var kunde han som fick sin bil under lastbilen kliva ut oskadad, där kan man prata om änglavakt. Tog med mig Sandra hem efter träningen för hon skulle låna mersan, för hon ska på möhippa imorgon för en kompis. Och Mårten har fotbollsträning   i Vallerstad så han måste ha sin bil. 

Imorgon ska jag in med husbilen till Glas-Olle i vadstena, åtgärda två stenskott som vi fick i helgen. Dom är små men lika bra att ta det nu innan det spricker upp. Förra året så bytte vi hela rutan men det gick på försäkringen men det vart dyrt ändå. Så det blir första gången som jag kör hus-bilen helt själv, men det ska nog gå bra det med. Och på kvällen så är det träning för Alex, och Linda ska åka med skolan till Göteborg så det blir att skjutsa upp henne till  stora vägen strax efter sex...

Ha en bra dag i morgon.........
 

Lite blandad kompott från helgen.


Lotta överaska oss.

Igår så kom vi hem från årsmötet i Göteborg som var en trevlig tillställning. Det annordnades saker hela tiden och så låg det på en spännande plats. Även mötet flöt på bra och dom visste hur man höll i ett möte. Inga konstigheter där inte och trevligt folk var det också. Ett extra plus till att man kunde köpa färska frallor på morgonen.
Sista natten så låg vi i Bua hamn och där var det fint också. 150 kr så hade man ström, toalett och dusch. Vi var nog ett tio tal bilar där, men bäst hade ju varit om alla bilar stod med nosen ut mot havet för då får ju fler plats.  En bil stod och tog upp två platser hade HBK märke och nummer på bilen så man kanske inte är så förvånad i alla fall.
På söndagen så åkte vi hem till Marie och Robert för att titta hur dom bodde, och så givetvis på deras nya h-bil. Dom bodde jättefint och nya bilen var fin med. Och nu på fredag så ska vi tillbringa helgen med dom i Forsvik. Hem åkte vi småvägar kan vara roligt att se nåt annat än det man ser annars jämnt när man åker. När vi var hemma så packade vi in det vi hade i kylskåpet så åt vi lite mat med tjejerna här hemma. Sen satte jag mig vid datorn och då dök det upp en välbekant bil här på vägen. En vit V70 med en vinkande Lotta i så hade hon med sig Curre också. Alltid lika trevligt när man träffar nån av dom två, Jonny är på långkörning och kommer hem förhoppningsvis i slutet av veckan. Så Lotta ville ha sällskap och bestämmde sig för att åka hit och överaska oss, och det gjorde hon. Så vi hade en nattgäst i natt och så hade hon med sig Östenssons goda rostbiff och potatissallad...
Så jag fick sällskap till frukosten i morse och tänk vad bra det smakar när man har sällskap. Sedan tog vi varsin bil in till Vadstena för hon skulle hem efter vi hade gjort staden. Lotta Fick med sig några olika smaker te och två fräcka pillerburkar, så fynda hon ett par skor också. Så var vi och fika också så det vart var sin köttbulls macka och en bakelse..Tack Lotta för en trevlig kväll och dag.

Jag åkte hem och lagade mat och plocka lite, Nisse klippte gräsmattan här hemma. Jag for in till stan och tittade när Alex tränade. Sandra kom med gosingen och tittade på handboll också. Och i morgon tidigt så kommer tjejerna hem och tillbringar dagen på landet. Jennifer ska hjälpa till i trädgården och rensa land. Så det blir att serva dom med mat så får jag gosa med Mindy.På kvällen är det dags för handbollsträning igen. Och i morgon är det skola för Linda och Alex igen som har haft studiedag i dag. 

Ha en bra dag i morgon...  

Till Mamma! Tack för hjälpen med tjejerna...

Bilder från Års-Mötet.


Go Förmiddag.

Då har det redan blivit lördag och snart så är helgen slut, men nästa helg så drar vi till Forsvik. Nu har vi varit på två årsträffar och måste nog säga att MHCS vet hur man annordnar intressanta träffar. Hbk:s som vi var på förra året hade inget direkt av värde, där var det lite försäljare tror även att det fanns h-bilar av samma försäljare förra året också. En tipspromenad var det också plus dans på kvällen och det är det här också. Men här finns så mycket mer att göra på dagarna, igår så var vi nere i berget och tittade på flyplanen. En del var iväg och tittade på Ostindienfararen, man kunde titta på flygplan som kom och visades igår. Även fanns det så man kunde få flyga om man ville, manöverkörning fanns det också. Färska frallor har dom ordnat så man kan köpa på morgonen och det här kallar jag service. Och det roliga av allt är att Mhcs har ju inte så mycket medlemmar som HBK men det är i alla fall 130-140 bilar här. 

Idag tyvärr så regnar det men igår så hade vi kanon väder. Imorgon ska vi komma iväg skapligt, för vi ska ta vägen över Marie och Robert och titta på deras nya h-bil.. Och kolla in hur dom bor också, men jag tror att det var en sju mil till dom.. För vi måste hem skapligt i morgon för Nisse ska jobba på kvälllen.

Igår så hade vi besök av Happy och det var trevligt, var ett tag sen vi träffades. Och gott fikabröd hade dom med sig så tack för det. Robert och Nisse åkte iväg och handlade så vi klarar oss till imorgon. Igår var vädret gött och man satt ute och jag lyckades att få bra med färg. Men på kvällen vart det fort kallt...

Ha en bra dag...


Luktar den nya styrelsen också skunk eller är det över nu.

´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´Idag är det den stora dagen med stort D i tror jag, jaa kanske inte för gemene man eller för några få´enskildahusbils åkare som inte annars heller  bryr sig men för massorna som drivs i sekten hbk av sin karismatiske ledare el  Gunnar som håller sig så anspråkslöst i bakgrunden men talardu till styrelsen så svarar Gunnar alltid. Så igår kväll fick vi besök och då ökade vi våra konspirations ideer till flera andra teorier och där bland fanns inte Igor, Evfa Dra***,Torkel el vad metmasken heter plus några till.



HÄR ÄR BESÖKET


Just idag är jag stark just idag mår jag bra Jag har tro på min framtid .

Ha ha små tangenter skapar oreda och bekymmer för några av oss, men imorgon är nog iallafall ödesdagen för hbk ska låtsas årsmötet överleva ännu en pinsam "seger" eller kommer medlemmarna i sekten hbk  att få upp ögonen när några medlemmar kommer berätta vad som hänt dom iklubben behandlingen, förnedringen, ljugandet från styrelsen det kommer nog svida i skinnet på sittande styrelse. Sitter styrelsen kvar ja då finns inte jag kvar bland medlemmarna kan jag tänka för då går jag mot hbks stadgar som det sägs att NÅGON sittandes i styrelsen har skrivit om för att passa ändå bättre för att sparka ut sådana som mig som säger ifrån när något är fel.

En del säger att förintelsen av judarna aldrig hänt, på samma sätt förhåller sig hbks styrelse gent emot sina medlemmar uteslutningen av 16 personer har heller aldrig hänt så vi kommer nog aldrig få reda på om vad Håkan hade mot sina egna medlemmar heller när han kastade ut dom,det har han aldrig sagt enligt höga styrelsekompisar och dom har väl inte finkänsligt velat fråga honom heller för det är ju synd om karln som sparkade ut så många, empati, moral, finkänslighet, medmänsklighet, värna om din nästa, är ord som inget är värda om dom kommer från någon som inte förstår dom framför alltska dessa ord behandlas med omsorg för din nästa, därför Eva D och tarmen låter vi även er hållas hälsa gärna till Bengan uppe på årsmötet var ett tag sedan jag såg honom.

En tangent jag ger mitt himmelrike för en stor tangent. Då vissa verkar mest irriterade över felstavningar mer än innehållet så är jag den förste att beklaga av att det blir inte bättre av små jävla tangenter, fast det går fortfarande att svära med dom, fast ta hellre till er innehållet i texterna det är det som är det viktiga bilderna är också fina men det är främst texterna ni ska fokusera på och skit i stavfel. Ha ha en del är som åsnoroch ser väl inte skogen för alla träden, så ere.




kan du denna

Vad har auschwitz, Treblinka, Belcec, Hadamar med flera gemensamt med hbk styrelse

kolla under bilden
























SVAR alla jobbade dom för att utrota med vad som ansågs vara problem och inga arbetare (styrelsemedlemmar)vågade ifrågasätta ledaren "Hitler""G*****"


// Grefven

Sanningen är ibland grym mycket grym



 

Är makten menad åt medlemmarna i hbk eller ska bara "gunnar" styra

Jag har av Janne Ekan fått full rätt att skriva om vad jag vill angående hbk då jag ej släpps in där på deras forum för att kunna göra min röst hörd . Troligtvis är dom rädda för sanningen fast den kan vara rå ibland eller är det verkligheten jag blandar ihop med sanningen .
 Janne ska sägas är en trevlig person att prata med men han lider tyvärr av att han svarar inte på direkta frågor utan glider på svaren likt en politiker och frågor han inte kan slå ifrån sig bagatelliserar han som nonsens. Njaae Janne jag  pressade dig inte speciellt hårt när vi pratdes vid för det var enklare att hålla god ton då. Heder till dig som tog dig tid med pratstund
Synd att ni i styrelsen inte ser klart utan fortsätter låtsas som inget hänt.SEDAN SÅ HAR VI STÄNDIGE WEBBAREN SOM INTE VET ATT HAN INTE ÄR STYRELSEN ja så måste det vara eftersom han svarar på styrelsens frågor för det kan väl tyckas att styrelsen har TID NÅGON GÅNG ATT SVARA SJÄLVA för annars skulle dom nog låta någon annan sitta i deras ställe om man nu är så upptagen så m,an aldrig kan svara till medlemmar.kLIV NER FRÅN PEDISTALEN INNAN NI RAMLAR NER OCH SLÅR ER FÖR VERLIGHETEN ÄR VERKLIG OCH INTE EN SAGA.......




 Det enda han tyckte var att använd ett vårdat språk då du är tonårsförälder och det ska vi givetvis ta till oss. Ser man till klubben så kommer det färre medlemmar i år till skenårsmötet FAST det är dubbelt antal medlemmar borde väl till och med de styrandes skruva lite på er eller?
Är ni med i matchen hur illa det igentligen är .........



 Eller är det så här "Detta är vår klubb bara så ni vet OCH DET SKA NI HA KLART FÖR ER ATT DET SLÄPPER VI ALDRIG IFRÅN OSS".
Sug på den meningen och låt den tränga in långt in i det heligaste där guldfisken håller till så vet ni vad dom har för planer





För det är ju faktiskt så att ni KASTADE FÖRSTA STENEN NÄR NÄR NI SPARKADE UT 16 PERSONER och varför i helvetes jävlar har ni inte krävt att HÅKAN ger ett vettigt svar är han så labil måntro att det inte går att ställa frågan VARFÖR KASTADE DU UT 16 PERSONER IGÅR KVÄLL eller är det så enkelt att han såg både vettar och feer och glömde att han inte var i en sagovärld eller kanske han trodde han spelade wow och hade glömt att han faktiskt är gjord av kött och blod och faktiskt glömde att han gjorde det på riktigt..........
Jag säger som Janne Jossefsson kan det faktiskt va så ..........

lite annat nu

Medlem får inte använda forumet för att ifrågasätta styrelsen eller funktionärernas arbete utan sådan frågor skall ställas direkt till styrelsen via e-post, PM eller som motioner till årsmötet.

vem har skrivit ihop detta ???????Sanslöst illa skrivet bara att dra åt tumskruvarna lite till ett nytt instrument grattis  dr mengel

Detta skickar oss tillbaks till 1939 när Hitler började vara på hugget trodde att det skulle vara en"modern" klubb med seriösa regler där vitsen inte var att kasta ut folk för ingenting


Vad är en ryggdunkare verkar inte finnas med i svenska akademins ordlista än

Ombud kan endast representera (1) en medlem och skall förete medlemmens medlemskort.

FRåga : varför ska man göra allt svårare har det bara att göra med att man ser femtekollonnare i varje gathörn
yttligare en åsnevariant




Revisorerna har efter framställan rätt att granska räkenskaper och förvaltning, när

som helst under verksamhetsåret. Sådan framställan skall bifallas av styrelsen inom två veckor, som har att bistå revisorerna med det material som dessa efterfrågar.
kommentar ska det ta 2 veckor ?för lång tid då hinner man efterkonstruera det som behöver granskas det används idag ****** protokoll av säker källa







dessa rader ska visst tas bort och det kan man ju lätt förstå..............då slipper man obehagliga frågor

Om ordförande, kassör eller annan med ekonomiskt ansvar, lämnar sitt uppdrag under mandattiden, skall granskning genomföras snarast.


//Grevfen

Så ser jag på saker
// så ere


Aeroseum är det en del av det gamla kalla kriget mellan supermakterna?


dag dök vi upp som guben i låddan nere i göteborg gps en roade med att ta oss på lite sightseeing men det var sevärt det med fast kanske inte vad vi tänkt oss. Fast vi har fått en plats som är helt okay, fast det är klart man får inte vara folkskygg om man ska ligga som vi gör just nu inget för bittra...
......lägger in ett par bilder över alla medlemsbilar ca 140 st så man lär väl känna någon ny..........kompis.





I


Linus  har det inte lätt med 2 brudar........













Skänker en tanke till hbks ledning och hoppas att någon har förståndet i behåll så att de avgår innan årsmötet för de är ju bara pinsamma nu förtiden har troligtvis tappat verklighetsuppfattningen totalt allihop, ja du hörde rätt är du en köpt nicke docka du med? Jag väntar på svar........

Intressant lista på hbf om hur många som var ryggdunkare fast de hade glömt några namn .Jag kan ett par till namn .......
// Grefvens syn på saker och ting
Så ere........

Lite blandad kompott.


Idag så styr vi mot Göteborg.

Ja det är ju inte direkt nåt roligt väder idag, här regnar det. Men får väl hoppas att solen vill visa sig nån av dagarna som vi är ute med h-bilen. Tycker det är dags för våren att visa sig nu, med värme och sol hela dagarna.

Igår så hade jag storstädar dag här hemma, så skönt när det är gjort. Så får man hoppas att tjejerna håller i ording här hemma i helgen. Annars är det väl bara att börja om på måndag. Men då kan jag lova att dom ska få höra en hel del.
Linda var stolt igår morse när hon fick ta Camaron in till skolan, men det var ju inte nåt väder att köra med taket nere, men det gjorde inget bara hon fick ha bilen..Så igår så hade vi en nöjd och glad Linda tänk vad en bil kan göra.
När Nisse kom hem igår så bestämmde han sig för att åka upp till Stockholm på kvällen för att vara på plats nu på morgonen när han ska lasta av. Kommer han förhoppningsvis hem lite tidigare idag så vi kommer iväg skapligt. Han mötte Alex i Nyköping som var på väg hem från Stockholm. Dom hade varit där på en shoppingresa som dom gett Cissi i 18 års present. Och det hade varit uppskattat och trevligt hade dom haft det. Alex fick ju en resa av tjejerna också i present och då åker dom till Köpenhamn..Hon var så glad när hon fick det och lite överaskadad också.
Jag var inne och handlade på kvällen var ju tvungen att ha med oss lite rostbiff från Östenssons och även skinka. Sen var det lite annat smått och gott som skulle inhandlas, och även till tjejerna så dom klarar sig över helgen. Alex kom till Östenssons med Sofie för jag la ihop allt med när jag skulle hämta henne. Och hon var rätt så trött efter en hel dag i storstaden.

Och idag så blir det att tvätta lite, sen ut i h-bilen och styra lite så allt är färdigt när herrn i huset kommer hem. Ska även slänga ihop lite köttfärssås och spagetti så vi får något i magen. Så ska all mat in i hus-bilen och lite kläder är ju också bra att ha. När allt det är gjort och karln är hemma så styr vi iväg mot Götet med mig vid ratten.
Vi sålde vårt gammla förtält som vi hade till vår första h-bil igår. Det var använt en gång så det var i stort sett som nytt. En man från Linköping köpte det, tog ett tag innan vi fick ut det på annons. Men när det väl var ute så gick det fort att bli av med det...

Ha en bra dag.................   

Alex 18 års fest.


Solig onsdag.

Då har det redan blivit onsdag och veckorna går fort.. Igår hände det inte allt för mycket här hemma, Linda var iväg till Linköping med  Jennifer och köpte studentkläder. Sent ute som vanligt men hon hittade så det var lugnt. Hon hittade även en fin vårjacka. Själv var jag iväg och besiktade Camaron på morgonen och det gick bra, den var väl inte så fin för dom ville inte se den igen. Och det var ju skönt när det går så, så nu är det bara att tuta och köra. Och på kvällen var jag inne och hämtade Alex som hade tränat och då passade jag på att handla. 

Sitter och väntar på Jennifer, Sandra och lilla Mindy som ska komma hem idag och förgylla min dag. Och nu så kom dom hörde den lilla. Jennifer ska rensa landen här hemma, nåt hon kom på själv så lite saknar dom nog att ha trädgård. Själv ska jag in till stan en sväng så blir det Motala i eftermiddag för Nisse ska på massage. Jag ska till Expert och ta nya kort till körkortet för det är dags att förnya det. Så blir det väl att titta på ishocky i kväll..

Imorgon ska jag ta en städdag för det är det stort behov av och även h-bilen ska få sig ett lyft. Igår så brann steron upp i h-bilen fast vi hade en annan så den är på plats. Ska det krångla så ska det bara att gilla läget. 

Ha en bra dag..... 

Så här kommer det nog att låta här i kväll.

http://www.youtube.com/watch?v=FRGnPJIqpJE&feature=related

Så här blött hade vi det en semster med husvagn på Öland.


Mycket att stå i i dag.

Igår var dagen rätt lugn, började att städa lite och Alex och Linda tog sina rum ordentligt uppe. Så for Nisse och jag till City Gross och handlade så allt fanns hemma idag. För här ska det göras mat för tolv personer så ska jag baka också. Alex var uppe på toaletten inatt och ramlade, och det var en rejäl duns som far och jag inte vaknade av. Men Linda vaknade och var vettskrämd men vågade inte gå upp och kolla vad det var. Så tur att det gick bra bara ett jack i knät och ett svullet finger. Så här är det nog inte svårt att göra inbrott, för vi hör ju inget...

Ska snart börja stt städa det sista, trodde jag skulle bli färdig med allt igår men var seg efter dagen i Linköping med Lotta..Så ska jag ha Mindy en stund när Sandra går till tandläkaren. Så blir det en sväng in till stan för att ordna med de sista. Sen hem och göra mat för Alex ska ha sina tjejkompisar på en 18 års fest. Tror det skulle komma tre killar efter maten också och Linda ska ha en kompis här med. För dom ska till Ödeshög på fest så då blir det att köra dit och sen hämta på natten med. Några ska sova över så det blir fullt hus här hemma idag. Tror att jag kommer att sova gott i natt..

Imorgon ska jag kanske åka och titta på Per när han spelar fotboll i Motala, beror lite på hur vädret är. På eftermiddagen så kommer Mindy som ska vara kvar tills på söndag för Sandra och Mårten ska ha lite tid för sig själva. Ser framemot att ha Mindy här och även på natten...Och på söndag så kommer släkten på middag så efter den här helgen så kommer jag vara i behov av vila känner jag på mig.. Men det är roligt när det händer lite också.

Ha en bra dag.. 

Lilla Linus...


Lottadag i Linköping i dag....

Nu börjar solen att titta fram här och solen vill man gärna se. Igår så regnade det mesta tiden här. Men snart så kommer nog grönskan att sätta fart för det är så mycket knoppar på träd och buskar nu.

Igår så fyllde Alex 18 år så det vart att gratta henne på morgonen. Så fick hon sin efterlängtade tv, men jag tror nog allt att det är krogen som det längtas till mest. Och ett körkort så småningom! ska bli skönt när hon får det och kan ta sig till sina träningar själv. Frågan är bara vad jag ska göra då, men hittar säker på nåt då. Lite fika hann vi med på morgonen också innan alla skulle iväg. Jag var inne hos Sandra och fick lite frukost på morgonen, Mindy sov när jag kom men vaknade snart. Sen iväg till stan för att handla det som behövdes för kvällens firande av Alex. Sen hem och städa av lite och fixa lite mat till Nisse när han kom hem. Han ordnade med Alexs tv när han kom hem så det var färdigt när Alex kom hem från skolan. Framåt halvsex så skulle jag ha mat färdigt för då kom Jennifer, Sandra och Mindy för att fira Alex. Mårten hade träning och Per hade match i Ödeshög, aktiva pojkvänner dom har tjejerna.. Mindy far över allt nu inget får vara i fred. Men härligt är det att se på den lilla. Hon skulle hjälpa sin mormor när jag ställde in disken i maskinen, bara ett problem hon ville plocka ut disken jag ställde in.. Hon är ju så rolig när man sätter på musik för då blir det fart på henne, då dansar hon och sitter och lalala...Dom är för underbara dom små liven. 

Idag ska jag möta Lotta i Linköping för vi ska ha en göra Linköping dag idag.. Ska bli roligt, kanske något vi skulle fortsätta med en gång i månaden, eller vad säger du lotta. Sandra skulle ha Linus men Linda är hemma med huvudvärk idag så då får han vara hemma hos henne. Och han har blivit mycket bättre nu så det vekar som medicinen hjälper och det känns skönt..Nu är han med och är även piggare så det är vi glada för, hoppas det håller i sig med nu..Ska väl ta och göra mig i ordning för kl tio ska jag möta Lotta i Linköping. 

Ha en bra dag... 

Grattis på 18årsdagen!


Tänk att liten har blivit stor!


En gång är ingen gång

I en värld där bara det bästa händer så tror jag att detta kommer hända , vi ska till Öland i sommar och titta på kungens residens eftersom vi alla är monarkister så jag räknar kallt med att få stå på vallen när Carl-Gustaf och jag och Jonny och Robert står och häver en kall öl vid Soliden och flickorna är inne hos Silvia där hon bjuder på skottskt te med lite honung i och det är inga problem att säga du till kungen, han gillar det............. I storleks ordning Greven , Jonny & Lotta , Happy 2
Grefven på skojhumor för inte kan vi väl stå där kossorna betar ............-.







Hemma igen!

Då var man hemma igen och nu tar det två veckor innan vi kommer iväg. Vi började vår resa i fredags med att åka till Sankt Annas skärgård. Och där åkte vi hem till Conny och Ulla för en fika, så vart vi kvar där i två timmar. Efter så for vi in till Söderköping för att hitta en plats att sova på, men hittade inget som känndes bra så vi stannade för att äta lite. Så for vi vidare till Oxelösund, vi rullade in där runt elva på kvällen så vi var ute med Linus en sväng sen vart det sängen. Vi vaknade omkring 08.30 och Nisse gick ut för att ta ett kort för att skicka till Jonny för att se om han kunde räkna ut var vi var. Och det var ju inte särskilt svårt för honom för han visste ju vad det stod för husbilar där..Så han kom ner och tog lite kaffe sedan följde vi med honom hem, men han tog svängen förbi Celie och visade huset som dom flyttat till. Lotta var vaken när vi kom till dom, stackars henne för hon har inte fått sova mycket i helgen..Lotta och jag åkte in till Nyköping och handlade, jag köpte en blomma till Celie som hon fick när vi var där senare på eftermiddagen. Lotta och Jonny bjöd på god mat som vanligt och ett stort tack för er gästfrihet. Väl hos Celie så vart det kaffe och huset dom flyttat till var fint. Så hem till Jonny och Lotta igen och Lotta gick å la sig en stund för att orka med att jobba natten. Vi andra satt i våran husbil så Lotta kunde få lite lugn och ro. Efter lite mer en en timme så ropade hon in oss och då vart det fika med Vadstena  päron och det var gott. Så var det dags för Lotta snart att ge sig iväg för att jobba. Vi satt kvar inne hos Jonny tills kl var halv tolv sedan drog vi oss tillbaka för att sova också...På söndagen när vi vaknade så var det fint väder men kallt.

Vi lämnade Oxelösund runt ett tiden och stannade i Linköping för att köpa Alex present. Hon fyller 18 nu på tisdag. Så stannade vi till hos Sandra på hemvägen och hälsade på Mindy. Hemma vart det inte mycket gjort bara det nödvändigaste. Var ute och körde med Alex och det gick bra, hon var nere i diket en gång men fick upp bilen. Värre var det med mig för jag trodde hjärtat skulle stanna. Idag kl 13,15 ska jag in med Linus till vetrinären för han är lite dålig.. Hoppas att det går bra och att han är med hem. Ska ta tag i städningen idag för imorgon så kommer det folk hit när Alex fyller.

Ha en bra dag. 

Våran tro kan flytta berg


RSS 2.0