Valborgsmässo Afton!

Då var det dags igen för att sjunga in våren och det ska göras i Motala och Stadsparken som så många gånger förr.... Men dagen har varit ljuvlig med en skön eftermiddag i solen. Men visst det måste vara lä för annars blir det lite kyligt. Vi är bjudna av Jennifer & Per på middag innan det är dags för elden, fast vi ska vara hos Sandra och Mårten.. Ja kanske låter lite krångligt men smidigare att dom små får vara hemma där allt finns så bor dom ju så gott som i centrum.. Bara tunnelen så är man så gott som där i stadsparken som har en lekpark som dom små tycker om. Så igår när vi åkte förbi ställplatsen i Motala att det var många H-bilar där och helt perfekt att stå där Valborg när allt annat händer på andra sidan.. Ja lite av första parkett.. 

Grågan är dock om man ska ta vinter jackan ikväll, och tror nog att det går åt för brukar ju bli lite kylslaget.. Men visst är det nåt specielt med Valborg och höra körerna stämma i, ja så fyller ju vår kung idag också.. Så ett stort grattis till honom och idag så visades lilla sessan upp. Var ju inte riktigt meningen att jag skulle hamna här då så bäst att sätta fart..



Denna hade kraschat i Gränna, undrar just om det var blåste som tog den.



Härliga vyer från motorvägen till Jönköping.



Väldigt så knöliga träden är i Gränna.



Vackra blomster hittade vi i Gränna hamn.



Denna bild får avsluta....

Ha nu en bra Valborg och var rädda om er!

Kram kram

Hallå!

Vilken dag man fick vakna till hemma med en underbar sol, men vart är den nu? Vi åt lite frukost och plocka lite sen packade vi in oss i H-bilen och rattade mot Gränna. Men min man var lite shoppingsugen och det var nog så att pengarna brände i plånboken. Och inte säger man nej till det så Jönköping vart det då.. Alex presen vart köpt och när dom fyller jämnt så går det på några tusen lappar, alltid köpt sånt som dom kanske inte vill köpa  eller inte är så roligt när man inte har så mycket pengar. I höst ska det bli byte på kyl & frys hemma och hittade en som det ska bli då. Denna har ingen ismaskin inbyggd men man kan få riktigt kallt vatten i glaset, diskmaskin hittades också så ser framemot förändringarna i  höst så ska det till ett annat hallgolv.. Hittade två fina lampor ja sånna därra solcellslampor, denna ena var en motorcyckel med punka och så en L-bil lastad med frukt som ska pryda altanen hemma. Jacka och lite annat gott följde med när vi var färdiga.

Vi landade här i Gränna vid 12.30 och vi står då på ställplatsen och nu är vi tre bilar här. Annars står dom på andra sidan och där är det gått om dom men 1 maj så får dom betala där med så då åker dom nog över här. Men tycker det är helt rätt med bom för vill dom inget betala så ska dom inte heller kunna nyttja tömning och latrin, en del blir ju sura när dom märker att dom måste betala men kom igen har man råd med dessa bilar så ska ni väl ha råd att betala.. Nu menar jag inte alla men dom som vart här idag har surnat till när det kostar men sen finns det dom som också väljer camping för många har åkt in där idag. Men nu har vi då fått sällskap av två bilar till och där var det inga sura miner utan upp med korten för att dra i automaten. Middag i dag vart  Pyttipanna, ägg och rödbetor, kvällsmat  blir Mozzarelopizza och senare ska det avslutas med jordgubbar och sen... Nu så avslöjar jag inte mer utan er fantasi får fritt spel..

Vart nu på eftermiddagen varsin mjukglass i hamnen där väldigt mycket hade öppnat.. Tror nog att dom andra kommer till nästa helg. Mycket folk som rörde på sig och bara flöt runt och campingen är full med liv också. Och det rullar in H-bilar hela tiden här ja även H-vagnar så visst är det igång nu och skönt är det när  det rör lite på sig. 




Ja så här ensamma  är vi då, fast nu har vi sällskap av två...



Här rätt över gatan så rullar det in i en jämn ström...

Nu får ni ha en skön kvälll för det ska vi ha och  smutta på lite vitt och karln sänker ubåtar :-)

Kram kram

Fredag.

Då var vi vid helgen igen, så skönt. Ska få lite gjort idag är det tänkt och imorgon när vi vaknar så blir det att ta den med hjul och åka till Gränna. Ja Far har lite att fixa med hemma så därför blir det bara en natt ute denna helg och då ligger Gränna perfekt nära. Vädret skulle ju bli bra också imorgon, om man kan tro på det. Idag så kämpar den gula för att komma fram och visst så lyckas den i mellanåt.

Såg nu att gräsmattan växt duktigt på några dagar så blir att ta tag i det nästa vecka. Så har vi Valborg på måndag så då får det bli Motala för titta på elden och värma sig också för den delen. Så nu ska det väl sätta fart på våren så vi får en kanon sommar, kan ju tyckas i allafall..

Igår så gick dagen av i trötters makt och tidig kväll vart det med, fast är som en zombie idag fortfarande. Vädret var ju inte så höjdar kul igår heller för den delen och hörde att även idag ska det komma regn. Men ska handla idag så allt är färdigt tills imorgon, har ju lite maträtter som man varit duktig och gjort som bara ligger i frysen för att ätas upp. Kanon att ha det färdigt när man åker iväg så det bara är tillbehören som ska fixas till.

Nästa vecka så är det bara att börja på en ny laddning mat så vi klarar den helgen ute, för då ska det bli en hel helg. Vi ska bara fira av 20- åringen sen så åker vi iväg senare på kvällen. Ska upp till Linda när jag är i stan och se hur det vart när dom nu är färdiga med måleriet. Sen ska nog bara dagen få gå och göras det som känns rätt och känns det inte rätt så får det vara tills en annan dag. Vet ju att allt bara står kvar och väntar på mig så får ordna kösystem. Kanske dags nu att få dom där måstena gjorda så dagen fungerar som den ska.

Ha nu en bra fredag och helg och se till att vila er för innan man blinkar så knackar måndagen på igen...

Kram kram 

Lite bubbel ett glas rött och en het date :-)

Kan då verkligen vara mumma för själen. Ja så har snart denna dag också gått till historien och lika glad är jag för det. Vilket skitväder det vart här framemot kvällen, blåst och regn. Fick lite nostalgi tripp förrut och sprang å titta på kort från den tiden. Ja det hade sin tjusning att ligga på ettt ställe men nu var ju vi inte säsongare utan var iväg ett par veckor på semester och även nyttjade den stor helger. Kanske ska nämna vad det är jag yrar om  men ni kanske redan förståt det... Ja visst, husvagn! mycket minnen från tiden när barna var små finns i detta liv. Min dröm var då just en Kabe 780 Royal, hade två andra en Kabe safir 590 och en Kabe smargd 540  och där stannade drömmen. Ja Safiren den brann upp här hemma på gården, ja jisses vilken dag med fullt pådrag, Brandkår, Polis och två lokala tidningar. Men vi vart en H-vagn fattigare. Ja så får jag ju inte glömma våran Knaus Blue Line, den var nog bäst den.

Men tillbaka till det här med stort, ja inte vill faren ha en 780 och dra på.. Men så bytte vi till H-bil och den första var en Eura Sport, och kan ni tänka er nu så var vi bara två då far började prata i termerna att han ville ha nått större.. Och bara så där hux flux så åkte vi H-bil till City Gross för att handla  och hem kom vi med en Burstner Elegance 821... Kan man tänka sig att det var en baktanke? men hur som helst så vart jag kanonglad över den baktanken. Och idag fick jag en sån känsla med detta med H-vagn och förtält, ja ett redigt sug efter det för det har sin charm det med. Men säger som far att vi är färdiga med det.

Nu kommer nog Gränna att besökas två helger i rad, så visst kan man nästan vara långliggare med H-bil också.. Vet att det faktiskt finns en långliggare med just H-bil i Gränna...

Men ni ha en skön lilllördag och ta det lugnt med det drickbara..






Ja visst saknas det detta också.... Älskade detta förtält som var stort och rymligt...



Många fina minnen här i från!



Detta tält fanns det lite olika lösningar på och jag tyckte denna lösning var perfekt när det var som en veranda där man gick in... Och perfekt för den fyrbenta vännen.



 
Nått som slog mig nu är att just blått har vi i H-bilen nu med.. Attans jag som vill ha allt i svart nu...



Vårat Matrum i förtältet! 

God Morgon!

Ja för det ska ju vara det! ja men det är det ju... Solen skiner och fåglarna kvittrar sen om lite annat med kroppen kunde vara lite bättre så skulle det varit kanon. Men kanske är det så att det varma är på väg nu för när det blir skifte på vädret så är värken inte nådig. Men får väl försöka göra det bästa av dagen även om det jag vill inte kommer bli gjort.

Igår började dagen bra tyckte jag men efter min promenad så började skiten. Och sitter i det gör det idag med men nån dag ska det väl bli bättre. Var inne till stan igår där det brann i ett hyreshus och tyvärr en människa fick sätta livet till. Dom höll på länge brandmännen för det var lite svårsläckt. Otäckt det här med bränder och mycket sånt har det vart nu i vårat land. Fick även främmande av Alex som kom en sväng på eftermiddagen far han var i garaget och grejade.

Ja så gick ju svetsen sönder så idag kanske det Jönköping för köp av en annan. Och om inte det blir av så ska Alex besökas. Inte har vi bestämt hur vi ska göra i helgen, hemma eller iväg. Men suget är ju stort när den fått stå en helg så kanske en kortare tur blir gjord. För helgen efter så blir det nog efterlängtade Gränna och om vi kommer iväg fredag eller lördag är sånt som märks. För först så ska det firas en tjeje som blir tjugo, ja Alex har sin dag den fredagen. Och då blir ju Gränna perfekt med lagom avstånd om vi nu kommer iväg senare på fredagen eller lördag morgon. Bra med lite ställen runt knutarna här hemma.

Kanske ska man försöka att fånga denna dag trots allt och göra det bästa med den. För nu är det färdigt med att gräva ner sig gjorde jag så bra igår så.

Men ni får ha en underbar dag i solen!

Kram kram

Far & Flyg!

Ja lite så har det vart idag,  arg och hatisk ja det också. Försökt att lägga mig en stund nu på eftermiddagen men visst går bra fem minuter så tycker jag att jag inte får nån luft så blir jag förbannad för att jag inte kan spänna av och bara flyta iväg.. Tröttt så det finns inte ord för hur trött jag är men till vilken nytta när sömnen inte vill komma. Man får bara en sak av detta och det är ångest när man till och med känner av en så simpel sak som att trycka till på tangenterna och det går som spjut genom kroppen.. Skulle ge vad som helst för bara en och då menar jag en smärtfri dag för vet fasiken inte hur det känns. Ska försöka få lite massage av gubben när han kommer in fast det känns som rör mig inte.. Men vissa punkter på kroppen gör fruktansvärt ont och inte är det lätt för gubben att veta var, men han hör när jag skriker AJ rätt ut... Hatar sig själv dessa dagar det är inte svårt att göra :-(

Kan det inte bli onsdag!  

Tisdag.

Morgon på er! en himlans vacker himmel kunde man se nu på morgonkvisten. Och bakom allt så skiner solen, så hoppas solen lyckas tränga igenom och vi får den gula idag. Ja lite värme med för var allt ingen värme ute nu och bara två grader varmt.

Måndagen flöt på med värk som inte var så nådig igår, men idag känns det bättre. Men sånt jag tänkt mig vart gjort i alla fall, så varför klaga. Så dök Linda & Alex upp igår eftermiddag så då rullade det på några timmar så kom faren hem också. Så skönt för då slapp jag gå här och prata med väggarna. Kan ni tänka er! tvätten hann torka ute innan regnet kom också.  Sena eftemiddagen bjöd på fix ute i trädgården både för gubben och mig, så nu är det bara snickrandet som ska bli färdigt på den inglasade altanen. Kvällen bjöd på Fråga Doktorn som är ett himlans trevligt program. Så vart lite serier avverkade innan det var dags för BB. Nattsömnen har vart si och så, mycket snurrande på grund av värken som inte vill ge mig nån ro.

Linda ska få sin lägenhet målad på onsdag och färgen hon valde  vart vit... Alex! Du ska lycka till idag så hörs vi senare. Så hoppas jag att Jennifer är fri från feber och halsont idag, tyckte jag kände av min hals själv igår.. Men så är det ju när nån i sin närhet är sjuk så sätts det på spel i hjärnkontoret.
Nej nu ska det sparkas igång och fånga tisdagen som nu börjar släppa igenom solen :-)

Ha nu en bra Tisdag.
Kram kram

Lite från helgen.



Vår fina Granne som bor lite längre upp på gatan...



Mindy trivdes som fisken när hon fick åka med pappa Mårten i traktorn.



Här så kommer Linda & Alex och Mindy fick två mostrar att köra med.



Här tvättas det och fejas, undrar just om det är tandborste Mårten kör med för att få dom rena och snygga.



Linda var snäll och vara med Mindy badade men det inte Linda visste när hon tog upp Mindy var att när Linda stängde av vattnet så satte trollungen på det och då så vart det en sjö på golvet som pappa Mårten fick torka upp.. :-)

Godmorgon!

Då var det måndag igen och det bara rullar på. Idag är det segt och sängen känns farligt lockande igen, fast solen skiner här så bäst att ta till vara den. Kan det inte snart bara vara fint utan regn ja snö också för den delen.... Vill ju kunna ta sin kaffekopp och gå ut och känna värmen och se en blå himmel utan massor av moln. Hoppas på fint väder till helgen för då gör vi en kortare tripp är det dåligt så stannar vi hemma.

Söndagen så vart det en skön sovmorgon som det vart även lördagen, klockan nio är perfekt. Ännu bättre är det med serverad frukost när man kommer upp, själv hinner man aldrig överaska gubben med det när han alltid är uppe med tuppen. Plockade iordning på förmiddagen och gubben åkte en sväng till Väderstad så vart det lite plock ute. Gubben tog ner grenar och malde ner i kvarnen och lite annat fix vart det gjort också. Eftermiddagen for vi till Motala och köpte tre små träd som planterades när vi kom hem, och ett besök hos min mormor vart det också med gofika. På hemvägen kom vi på att ingen av oss hade lust att göra mat så det vart en kebab med bröd som åts vid hamnen. Östenssons besöktes på hemvägen för att fylla på kylen lite som var tom.

Ja i Lördags så var ju alla tjejerna hemma och min mamma så vart det grilla framåt kvällen för vädret vart ju bra trots allt. Vi hade även Tyskan som satt och vaktade på oss på eftermiddagen, lite jobbigt att veta att man har henne inpå knutarna när man har Mindy lrkandes i trädgården. Inte går det att prata med henne heller utan hon bara skriker ditt svenska svin. Vad jag svarade henne tänker jag inte skriva här, Sandra tyckte jag skulle tagga ner för hon ville inte hälsa på mig i fängelset. Ja det är lustigt men den donnan verkar Poliserna lite rädda för. Igår var hon här utanför igen men låtsade inte som jag såg henne när hon gick ner med sin hund. Man kommer ju ingen vart med henne, blir ju bara skrik och gap och i dom lägena så kan hon aldrig prata svenska bara tyska. 

Nu ska det tas en tvättar dag så hoppas vädret håller i sig så man kan torka tvätten ute...

Ha en bra Måndag!
Kram kram 

Vart tar helgen vägen?

Ja det kan man undra! men rolig har den varit.. Fredagen var ju bara för tråkig med regn så gott som hela dagen, ja visst ja! snö var det som fall också men det hade jag förträngt. Men så kom lördagen då vi skulle ha lite mys pys med alla, ja tjejerna och så mamma. Sandra & Mårten kom först så fick Mårten köra lite traktor och det gillar han. Vincent fick en ny Lära Gå Vagn som sattes ihop så fick han skjutsa syrran och det gjorde han så gärna och bra gick det också. 

Så kom Linda & Alex och som tur var så hade Tysk tanten gett sig iväg härifrån då.. Kommmer mer om det imorgon för idag är jag för trötter för att skriva om henne. Så dök Jennifer, Per och mamma upp så då var det bara för Mårten att tända på ocg agera GrillMästare. Fläskfile, hamburgare och Korv skulle grillas.. Själv hade jag förberett sallad så skulle stripsen göras och alla såser som skulle till... Men mat fick vi och alla var väldigt mätta och belåtna..

Ja vad ska man säga..... Hade en kanon dag med mina fina och det är just sånna här stunder som är så underbara med er mina hjärtan. Kvällen vart lugn för far och mig och ja jag somnade i soffan så lika bra att lägga sig. Faren han satt uppe en timme till och glodde på dumburken...
Nu ska det göras matlåda åt min gubbe sen ska soffan få serva mig resten av kvällen.

Njut nu av söndagen!
Kram kram



Fars Pärla!



Här så var Markisen på plats...



Vincent & Mindy dom finsate som finns...



 Tittut!!!!



Mindy gumman hjälper mormor att dammsuga och Vincent kollar att det går rätt till...
  

Trött....

Ja faktiskt väldigt seg, men försöker att undvika soffan för risken är att man inte kommer därifrån. Regnar och blåser och är bara för trist väder men idag fick Linda äntligen igång sin telefon. Men inte hade det kommit nåt på posten så far tog med sig Linda till Expert i Motala så fick dom ordna det på stället.

Igår så började jag där uppe igen för att tro att det skulle bli färdigt, men ack så segt det gick och Sandra kom som en räddare i nöden med barna så det vart mys istället. Ja jag vet ju att det finns kvar när lusten och orken kommer tillbaka så varför jäkta. När dom drog sig hemåt så var jag ganska så trött, ja Lilla vovven Tindra var ju med så lite mys med henne vart det också. Var inne i stan och handlade och kollade posten hos Linda. Sen vart det inte mycket mer gjort den dagen...

Imorgon så får vi väll förhoppningsvis lite efterlängtat främmande, och det ser man framemot. För denna helg får den på hjul stå för en hemma helg och kanske även helgen efter. Hoppas nu att helg vädret kan bli lite skapligt men nån sa att det skulle bli fint på lördag. Nu ska jag nog ta mig härifrån för när man sitter och tittar ut och försöker komma på om nåt att skriva ja då har jag inte mycket att skriva om. Så kanske lite spel på FB och sen soffan kanske skulle vara nåt...

Ha en skön kväll!

Kram kram

Då var det halvtid!

Här är solen framme idag men kallt på nollan. Efter dagen igår så fick man uppleva alla Årstider på en och samma dag. Sen om det var roligt är ju en annan femma. Nej nu får banne mig våren komma och det med stormsteg.

Fick en hel del gjort så hallen är färdig där uppe bara dom andra rummen som ska få lite känsla idag. Men kan ju säga att det känns i kroppen idag men bara att köra på.. Vaknade med huvudvärk och värk lite överallt men det är ju som det ska. Var inne hos Linda så gjorde vi kycklingsallad och gjorde mycket så även far här hemma fick. En promenad hanns även med och det var högst varierande väder då, sol, moln, regn och snö.. Men ombyte förnöjer!

Så grävde dom här igår också, grannen hade ett kabelbrott så dom hade det lite taskigt med ström. Var ute och pratade med en av dom att vi hade fiberkabel, men det var lugnt dom hade koll på det. Visst, ja dom träffade på den och tog sönder den lite men allt funkar ju här inne än då. Farbrorn lagade ihop den så gott det gick. Men ack vad skitigt det vart när dom höll på och vädret var som det var. Alex fick tillbaka sin ström efter 24 timmar och det visade sig att Vattenfall kopplat elen till fel lägenhet så nu ska hon betala strömen från och med igår, fast hon har bott i ett par veckor.. Men lite ska man ha för sveda & värk och förstörd mat. Linda väntar fortfarande på sitt telefonkort från Tele2 så har det inte kommit idag så blir det ett samtal igen, för två veckor ska det ju inte ta..

Idag ska resten bli färdigt på övervåningen så blir det en sväng och kolla Lindas post för hon är i Linköping.



Alla dessa Fiskmåsar träffade Mindy och jag på på vår sväng i Motala i söndags!

Men ni, ha en bra dag!
Kram kram 

Lite mer kort från helgen.



På väg till ZinkGruvan.



Jobbade där gjorde dom med...



Morfar hjälper Mindy att cykla på ställplatsen i Motala...



Tagit av gubben på kvällen i Motala.



Vackert är det i Motala... 

Efterlyser Våren!

Ja ni, vart har den tagit vägen? visst vi fick ingen vinter men nu när det ska gå åt andra så kan det ju få göra det utan detta kalla trista gråa. Men snart så kanske den kommer...

Måndagen rullade på med både det enna och andra och en liten bit har jag kommit på övervåningen. Tänk vad skönt det skulle vara och få allt gjort en och samma dag, men det går inte för då ligger man dagen efter. Men det får ta den tid det tar och i veckan ska jag vara färdig i allafall.. Och idag så är det kanon och hålla på inne utan någon sol som lockar ut en.

Igår så dök Sandra upp här på eftermiddagen med dom små och lika roligt var gång dom kommer. Hon har att göra hemma nu för Vincent är det fart på nu och kommit in i den där pilla åldern ordentligt har nu kommit. Mindy får inte ha sitt ifred längre och då säger hon till Vincent, dumheter på dig.. Ja dom är för goa. Linda var med far hem så hjälptes dom åt att skriva CV som hon ska skicka iväg, efter skjutsa jag hem Linda. Vi tog vägen förbi gamla lägenheten för hon hade fått post dit och vi hoppadse att det var telefonkortet. Men nejdå det lyser fortfarande med sin frånvaro. Hoppas det kommer med posten idag. Alex hade en mindre rolig dag i lägenheten, hon hade ingen ström när hon var hemma på middagen. Tyvärr så hittades inget fel igår så idag så skulle en elektriker komma så hoppas det blir åtgärdat idag. Tur hon har Sandra närma så hon kan äta och förvara sina kylvaror där.

Idag ska jag in till Linda i eftermiddag så ska vi göra kycklingsallad ihop och mysa lite, men först ska det fortsättas med övervåningen här hemma och hallen ska få sitt där uppe.



Denna utsikt hade vi från H-bilen när vi låg på ställplatsen i Askersund och det är bra njutningsbart.

Men ni får ha en bra dag!
Kram kram


Lite mer kort från helgen.



Denna gång i Askersund så tog vi oss en sväng på kyrkogården och vackert var det men nu var det stängt in till kyrkan så det fick vara då för när dom öppnade så lämnade vi Askersund. Men har varit på min brors komfa där.



Askersunds kyrktorn.



Här i från har jag ett par fina snäcklampor som min farmor köpte här som jag sen fick av henne....





Ser ut som han är hungrig!

 

Här kan man ta sig en kaffe och glass och njuta av sommaren, ställplatsen är väll värt ett besök...

Ny vecka och nya tag.

Ja så var det måndag igen, känns lite som fredag, lördag och söndag går allt för fort. Vaknade igår av att en liten Mindy knuffade lite lätt på ryggen och berättade att hon var vaken sen var det dags att ropa på morfar att hon var vaken. Så upp och äta lite frulle sen skulle Mindy och jag gå en liten sväng som jag sa till henne. När vi gick så frågade hon hela tiden var svängen var och det var ju inte det lättaste att förklara för henne att svängen var det vi gick. Lite att fota hittade vi på svängen och ett par var och matade fåglarna som Mindy tyckte var lite otäckt när alla fåglar flaxade över huvudet. När vi kom tillbaka så gick morfar och hon till strandkanten och kastade pinnar, tror inte det var många pinnar kvar när hon var färdig. Hon trivs bra i H-Bilen och denna gång vart det utan tutte och det gick kanon bra. Hon var inte ledsen en ända gång över att tutten inte var med. Vid nio så var det lite sent för henne som hon själv säger så på med nattlinne och tandborstning och snuttefilten sen hoppade hon upp i bädden och somnade med en gång. Helt underbart var det att ha med den lilla nu kommer hon vara med oss till Liseberg i Juni och sova hos oss en hel helg ja så ska det åkas karuseller också. 

Nu så börjar solen komma här och det gillas skarpt, men det var ingen värme nu på morgonen... Bara en grader varmt men blir nog bättre framåt dagen. Ska plocka och greja här hemma sen blir det en sväng till stan för att köpa frimärken och få på lite brev på lådan. Sen ska det fixas till nått till gubben att äta så ska jag fortsätta att försöka få ordning på övervåningen. Mindy & Vincent har ett rum där uppe och i det andra ska jag göra gästrum i. Ja vi har ju några rum som bara står nu när tjejerna flyttat som måste bli nån ordning i. Så blir det en sväng till Linda ikväll och hoppas hon får sitt telefonkort som det krånglas lite med att få fram. Men hoppas att det löser sig i dag, vi hade ett gammalt ligga hemma som hon fick låna så länge för det kan ju vara bra att kunna nå henne. Nej nu ska det sättas fart här.



Så här härlig go såg våran trollunge ut söndags morgon!

Men ni får ha en bra dag!
Kram kram   
 

Lite kort från fredagskvällen i Askersund.



Ja här hamnde vi fredag till lördag och ni som inte besökt denna ställplats så gör det. Kanontrevlig personal och ett servicehus som bara är ett år gammalt så är ju Askersund en liten pärla också.



EGO bild :-)



Här kom svägerska och en av broders barn på fika ja bägge sönerna var med... Mycket gott hade dom med sig....Så tack ni rara för fikat....



Gubben var ute på lördagsmorgonen och fotade lite andar :-)



En lite Gråsparv får avsluta detta axplock... 

Askersund.

Ja där hamnade vi i dag och vi är sex H-bilar och en Husvagn, svenskar? ja alla utom en som vi har som granne och kommer från Tyskland.  Vädret finns väll inte så mycket att säga om mer än att det har regnat men just nu så har smattrandet på taket har slutat. Så visst det skulle inte göra ont att få sällskap av den gula imorgon sen en härligt blå himel utan moln skulle inte göra ont.. Men jag är nöjd för vi är ju ute med sommarstugan och då trivs man kanon.

Fick sällskap av min svägerska med två söner, bror min var i Laxå och jobbade där han har sin firma och just nu är det mycket med alla som vill byta däck. Men vi fick träffa honom med en sväng och tack för det goda fikabrödet. Här tar dom 140 för en natt och vill man ha stöm så får du plusa med 40, men toaletter och dusch ja hela servicehuset är kanon. Värdparet är trevliga ja lite av hur dom är i Grossen, därför vi har återvänt hit. 

Vet inte vad det vart med mig idag men kanon trött har jag varit hela dagen. Hoppas på en piggare dag imorgon när Mindy ska vara med oss tills på söndag. Kommer nog bli sängen här snart och lyssna på gänget i EPA - traktorn som dunkar musik så visst passande att vara trött och kommer somna som en klubbad oxe..

Säger då Natti Natt på er!

Kram kram

Lite mer då....



Stranden var lite öde när vi var nu i Påsk.



Men på ställplatsen var det fullt.



Lite ego bjuds det på också då.



Lövstavikens ställplats i Falkenberg, och det är en liten pärla.



Här trivs vi bra!

Lite mer kort...










Lite mer kort från vår resa i Påsk.



Här är vi på väg till Ställplatsen i Tyskland och även här brukar det stå H-bilar...



Heligahafen så var det fullt med H-bilar och det är ju inte så ovanligt. Själva har vi inte riktigt fastnat för detta ställe som mer är som att lägga sig i en sardinburk.



Här är vi på cyckeltur i hamnen där vi står på ställplatsen. 



Ja det kan ju inte alltid gå bra, fick lite punktering den dagen vi var på väg hem.. Tackar Gud för reservdäck och nu så är det lagat däcket och reservdäcket ligger där det ska tills nästa gång :-)



Ja ni! detta är kön in i Burg och den räckte ända ut till motorvägen.. Så Påsk var ingen höjdare att besöka detta ställe eftersom det vara bara på Lördagen som dom hade öppet... Men vi fick med oss en del gottigott gott hem :-) 

Huvudvärk!

Ja det vaknar man med idag, men fruktansvärt stel i axlar och nacke så förklaringen sitter nog där. Men vädret var bättre idag än igår redan sju grader varmt och vindstilla och inget blött som kommer ner. Så hoppas dagen kan fortsätta så här nu och imorgon skulle det bli bättre. Igår var dagen för trist och grå ja kall också.

Men jag trotsade regnet och tog en promenad som var kall och det duggade hela tiden men när jag kom hem så öppnade sig himlen rejält så lite tur ska man ha ibland. Men var småfrusen hela dagen och det kom nog av promenixen. Men skönt var det att komma ut och röra lite på sig. Annars så rann dagen på med det vanliga igår, plock, tvätt så vart det renbäddat och visst finns det inget härligare att få lägga sig i en renbäddad säng och somna i. Sandra & Mårten kom på kvällen för att byta till sommardäck och Mindy var med och underhöll oss, Vincent var hos moster Jennifer som också var sugen på dom små men Mindy ville följa med ut hit. Så mycket bus & Mys vart det och hon ska hinna med tusen saker när hon är här. Det ska målas byggas och tittas på film, ja tiden rullar på när hon är här den lilla.

Idag ska jag åka och hälsa på Alex men först ska jag hämta Linda som har Ung Möjlighet på shemat i Motala idag. Hälsokost affären ska få ett besök av mig i Motala också... Sen hem och fixa till lite mat till gubben för sen så blir det ett besök hos Linda som ville ha lite hjälp med att få upp lite tavlor. Hon har då betongväggar så hon behövde lite hjälp av sin far. Sen så har denna dag gått också och det är dags för torsdagen att knacka på dörren. Sen så är det snart dags för lite liv i friheten igen och kanske det blir Motala fredag till Lördag för att ta med oss Mindy lördag till söndag och då får nog Askersund ett besök av oss...



Mormors & Morfars Trollunge.

Nu ska jag ta och fånga dagen så ni får ha en bra Onsdag!

Kram kram! 

Då var man hemma...



Var bara tvungen att bjuda på denna bild.. Ja Jennifer är enormt sugen på att gå i sin fars fotspår så här provar hon för första gången att köra.. Och hon var enormt taggad efter och verkligen ville göra detta. Så lycka till nu gumman och jag vet att du klarar det..



Här har vi kommit till Danmark och stannat till vid en rastplats för att tanka lite. Vi tog oss ju lite längre än vi tänkt från början där övernattningen skulle ske i Örkelljunga men var där så tidigt så vi fortsatte hela vägen till Tyskland istället.



Dom stod överallt denna helg och vi var ensamma svenskar, ja kanske inte så konstigt när vi befann oss i Tyskland. Och alla hade dom parapoll på sina H-bilar så visst kände man sig lite utanför och hade gett vad som helst för att äga en denna helg för tyska kanelerna var inte så bra.



Men vi fick en fin dag och trevliga grannar hade vi...



Våren har kommit en bit längre i Tyskland, ja här hemma var det ju vinter när vi kom tillbaka nu så hoppas verkligen värmen kommer till helgen när det är dags att rulla igen...

Nu ska det bli sängen för att man ska orka ta emot den nya dagen imorgon. Och på kvällen skulle vi få besök av två små härliga underbara små barnbarn..

Natt med er och sov gott! Kram kram 

Skydda våra djur från sjuka människor!

Dålig början men förmodligen ett bra slut på denna Låånga Fredag!

Kommentarer (5)
Av Sus & Dus - Fredag 6 april 07:15

Hmm kan inte sova och kvällsnyheterna från igår gör inte saken bättre att kunna somna om då tankarna flyger & far i skallen, så lite kaffe och skriverier här på bloggen får sätta in för ett tag denna morgon som verkligen inte är en god morgon när den startade på det här viset, det är bara det att det måste knappas på i tysthet då kärleken fortfarande dvalar i drömmarnas värld.

Ja att nu läsa bloggen kanske inte startar din dag på det bästa möjliga sätt heller när du får läsa om vad jag har i mina tankar och det jag tänker skriva om. Så du som inte orkar börja dagen med lite allvarligare läsning bör nog låta bli…vem vet kanske orkar du läsa senare för det slutar nog till det så mycket bättre skulle jag våga hoppas på.


Vet bara inte riktigt hur jag ska börja då upprördheten är ett faktum som jag inte kan blunda för när sånt här kommer till ens vetande. Önskar verkligen ordagrant att det hade varit till ett bättre vetande just nu. Kvällsnyheterna från igår bör nog få vänta till morgon nyheterna i fortsättningen. Men å andra sidan så hörs det sällan så mycket bra nyheter nuförtiden, men visst en & annan nyhet kan fortfarande glädja min själ till både skratt & en massa med leenden.

Men den här nyheten går bara inte att glädjas åt, då det bara är en nyhet som får min mage att vändas ut & in till sura uppstötningar uppstår. Men kanske det bästa hade varit till det bästa om det hade bloggats redan igår kväll då jag hade lite mer under fötterna för att kunna skriva lite mer rakt på sak om vad jag egentligen vill ha sagt. Dels så hade det redan varit utagerat så förmodligen hade jag kunnat fått mig en lite längre sovmorgon också. Men jag tror då att det hade varit till någon annans förtret & det bjuder man ju inte på helt gratis.

Börjar bara helt enkelt så här rakt upp och ner med att känslan av saknaden som jag så många gånger tidigare har skrivit om av att ha kunna ha den där människans bästa vän vid sin sida i livet som faktiskt berikar livet för en på ett sätt som en som aldrig har haft en hund någonsin kommer att kunna förstå.

Sen att det finns människor runtomkring oss som fullkomligt får mig att känna en massa med avskyvärda illamående uppstötningar av hur dem har & förmodligen fortfarande behandlar sina djur. Efter att ha fått detta vetande till mig så har morgonen nu gått åt i att det har googlats & efterforskats om Tidelagen här i bilen...**Suck** men det är det värt när det kommer till våra husdjur som ligger mig varmt om hjärtat och som ska behandlas med samma respekt som övriga inom familjen.


Ibland kan man förundras varför en del personer envisas med att alltid ha så mycket djur omkring sig, eller bara det att alltid ha något djur hos sig. Och efter det här vetandet så är det så att bollen trillade ner i ett enda duns och fortfarande så studsar den upp & ner.

Lagen som ska skydda mot Tidelag ja det är något som jag helt ärligt talat redan trodde hade trädit i lagakraft, men som visar sig inte träda in förrens år 2014, än en gång ett stort *suck* då det redan för länge sedan borde funnits en sådan lag i Sverige.


Själv så förstår jag inte varför det bara är att slå med klubban i bordet & helt enkelt låta lagen få träda in så att alla djurmisshandlare eller Bestialsadismer som - Andersson.K vid djurskyddsmyndigheten uttrycker sig som den rätta benämningen av dessa människor som inte kan behandla sina husdjur med den moral & respekt som våra små kära husdjur förtjänar.

Den nya lagen mot Tidelag kommer att handla om att först & främst att skydda djuren från olika övergrepp. Att ha sex eller att få sexuell njutning av sitt djur kommer att jämställas med tidigare lag om vanvård & ett tvångs tillhanda tagande om vanvårdade djur.

Han beskriver också att det finns en viss problematik i den nya lagen. Då det tex dels kommer att innebära att fängelse straff kommer som påföljd av personer som utnyttjar sitt husdjur sexuellt. Men det kommer också att behövas psykiatrisk vård då dem allra flesta av dessa Bestialsadistiska människor aldrig kommer att komma ifrån sitt sjukliga beteende utan något som myndigheter kommer vara tvungna att stävja med stöd från just psykiatrin samt långvariga medicineringar förmodligen då under personens hela livslängd.

Om man kommer att straffas med fängelse istället för psykiatrisk vård så kommer det att kunna handla om ett fängelse straff som påföljd upp till 4 år.

I den nya kommande djurskyddslagen från djurskyddsstyrelsen mot tidelagen formuleras samt förklaras det lagförslaget på följande vis - Det är förbjudet att ha sexuellt umgänge eller utföra andra sexuella handlingar med djur (Med sexuell handling avses inte handlingar som utförs av och med veterinär/veterinärmedicinska skäl). Detta betyder att sexuella handlingar som människor företar med djur i syfte i att få sexuell njutning eller utlevelse föreslås vara totalt förbudna.Dessa gärningar omfattar masturbering samt penetration av djurets könsorgan eller anus med människans kroppsdel eller föremål. Vidare omfattar det alla former av med hjälp med händer, andra kroppsdelar eller föremål för att stimulera djurets könsorgan eller låta djuret stimulera människans könsorgan.

Lägger också till en artikel med texten - I flertalet studerande fall som skrivet av ( Fåhraeus -2008) tyder på att den skyldiga bakom gärningen om tidelag börjar sin övergreppsbana med djur, för att därefter gå vidare till att ge sig på barn.


Personligen så tycker jag att straffet på 4år är alldelles för lågt. Då speciellt om man jämför och drar paralleler med ett barn som blir sexuellt utnyttjad, så kan inte heller tex hundar tala eller skydda sig. Och det vet ju alla varför hunden kallas för människans bästa vän och det är ju inte för intet när man kallar den just för bästa vännen i livet. En hund gör och fogar sig alltid för vad Alpha ledaren bestämmer sig för. Och just Alpha ledaren bör om allt är som det ska vara så klart den personen som äger hunden eller rättare sagt den som bestämmer i hemmet. Men om jag nu tänker till så innebär det i texten som jag nyligen läst att om jag tar nu tex en hane som masturberas eller en hona som penetreras av sin ägare då ändras tillståndet i den sk flocken och rangordningen rubbas då det står klart och tydligt att Alpha det är just vad hunden själv utnämner sig till, samt den som utför masturberingen/penetreringen. Och det kan i slutändan få till oanade mycket allvarliga konsekvenser för dem övriga tex då familjemedlemmarna eller nära bekanta.

Det är så vidrigt sjukt att jag inte ens riktigt längre vet vad jag skriver. Men det jag vet är just det att om man på något vis eller på något sätt utnyttjar sitt maktlösa husdjur för att stilla sitt sjuka sexbehov då kan man undra vart gränsen för sitt sjuka beteende slutar någonstans. Jag skulle då tex aldrig lämna över mina barn om jag nu hade mindre barn till någon som jag vet har eller går igång på djursex, då jag tycker att skillnaden där är väldigt hårfin när det kommer till det där med försvarslösa som både barn & djur är vid sexövergrepp.

Jag har alltid sagt och tänkt när människor runtomkring kallar små hundar för *F* slickar hundar så brukar jag tänka om personen ifråga, att komma med några så jävla dumma påståenden så måste man vara så sjuk att man brukar dem själv för dessa syften. Och kanske har jag rätt, men jag hoppas nu verkligen inte det. Men tror helt ärligt talat att det har funnits både en & annan som utnyttjar sina små fyrbeningar till detta & det gör mig så illamående så orden räcker inte ens till.

Är det något som är äckligt, oförstående och helt galet onaturligt så är det just det att gå igång på sina djur, hittar inga andra ord just nu än Fy Fan. Många tror att det bara handlar om män som är äckliga Tidelagare, men ack ack långnäsa där, då det tydligen också kan röra sig om kvinnor som är minst lika avskyvärda djurägare som på detta vidriga sätt utnyttjar försvarslösa fyrbeningar till sina vridna lustar. Gå bara in på länken nedan där man kan tex läsa om en kvinnlig Tidelagare som djurrättsalliansen har letat efter länge samt erbjuder en belöning av 25.000:- till den som kan ge ett tips var denna kvinna befinner sig. Vem vet...kanske kan det vara lättförtjänta pengar om man skulle ge dem ett tips att kolla.

http://www.djurrattsalliansen.se/inrikes/forbud-av-tidelag-valkomnas-djurrattsalliansen-erbjuder-25.000-kr-i-beloning.html

Vidrigt egentligen när man tänker efter så måste det ju allefall bli både billigt & oskyldigt när man får ut sina lustar av att gå i gång bara genom att titta på djurprogram då parningar etc visas på TV:n. För inte kan det väl bara bero på den jobbiga kanske pinsamheten av att titta på, skaffa, köpa eller hyra porrfilmer som faktiskt är helt naturligt för oss människor så länge det bara handlar om vuxna som bara helt enkelt njuter av varandra. Näe för inte kan det väl vara så att & säg att det inte är sant snälla...att det är det som det beror på att en del människor väljer djursex pga bekvämlighet & snålhet istället för det normala sexlivet som vi människor bör ägna oss åt istället för helt andra sjuka sätt att stilla lusten på.

Näe jag går nog mer på & hävdar det bestämdaste att det inte kan bero på något annat än att man är allvarligt sjuk & är i stort behov av professionell vård. För vad kommer efter djur??? Hoppas nu verkligen inte barn!!!

Jag drar en parallell jämförelse med Haga mannen som var & är en riktigt sjuk människa men som alla runtomkring trodde var vilken vanlig pappa som helst men som visade sig vara djävulen själv i fårakläder. Och det är det som är så skrämmande när man inte har en aning om människors mörka hemligheter runtomkring sig. Man kan umgås och tycka om helt vad man trodde var helt normala människor men som sen visar på sjuka beteenden som tex att vara en Tidelagare. En fråga eller en fundering bara som bara så där ploppar upp…vad är det som egentligen gör eller vad är det som har hänt för att vissa går över den naturliga gränsen? Att man kanske provar på nya ställningar osv i sängkammaren för att liva upp ett slentriant sexliv det är ju helt okej & dessutom bara helt normalt. Men att gå från det normala till att bli Tidelagare, eller är det något som är en medfödd kromosom avvikelse???? Ja som det sägs, i dem lugnaste vattnen.....

Näe nu nog om det som har gjort att man har en vilja av att bara spy upp, och då inte av gårdagens vin utan av ovanstående vetande. Så man tackar bugar och bockar för den nyheten som komplett har gjort min start till den så mycket sämre. Men som skrivet så får jag nog hålla mig till nyheter som endast har goda nyheter hädanefter, frågan är bara.....finns dem???.....ja men det är klart att dem finns dem med.

Nu ska fortsättningen på den kommande dagen bättras på genom att gå & gosa ner mig i kuddarna en stund till, och vem vet så kanske jag har turen på min sida så att även kärleken vaknar till liv lite granna. Det är ju faktiskt ändå lite tråkigt att gosa för sig själv, för det måste ju ändå betecknas som ett helt normalt mänskligt beteende att vilja gosa med sin mänskliga kärlek….eller hur då

 

På återseende & så önskar jag dig en bättre start på den här Lååånga Fredagen än vad jag fick denna morgon....men den blir så mycket bättre det känner jag på mig. **Vink**Vink**

 

//Sus


Västkusten är en pärla!

Då har vi hamnat i Falkenbergs småbåtshamn och vi är en fjorton bilar som står här. Grannen på ena sidan har vart i Tyskland och hämtat sin Concorde Charisma Classic.. Bara ett fel, han poppar opera på högsta och kan ju inte direkt säga att det är bra musik. Vi har precis vart och gått en sväng och mycket fanns det att titta på, hittade nått som liknade båtarnas kyrkogård. Kött och pommes fick jag mig serverat av gubben när jag satt och tittade på handbollen där även minäldsta var på plats i Götet och tittade live. Grattis Sverige till os platsen och att ni vann allt när ni slog Ungern idag, men kan väll ärligt säga att bättre matcher har man sett. Vi kom till Falkenberg vid tre tiden idag och då kom vi från Malmö.

Det sista vi gjorde innan Malmö lämnades var att shoppa, två nya objektiv och lite mat på Coop. Över natten i  Malmö så stod vi i Limhamn och kan säga att det var en underbar plats som kommer besökas igen. Ja nu är det fullt här i hamnen och vi är beroende över hur dom andra brevid oss åker imorgon för vi är lite inträngda just nu. Men trevliga grannar vad det som kom och nu så tar han i stödbenen och förstår varför.. Men den förklaringen får ni av mig när vi träffas.....

Ja imorgon är det bara hemresan kvar då så får man vänta tills på fredag igen. Ska stanna till  i Gränna och se om dom öppnat ställpltasen där för i sånna fall så blir det Gränna som får ett besök av oss nästa helg... Kommer lite senare lägga in lite intressant läsning som Sussie bjuder på och är så glad att man inte har sånna personer att umgås med. Förstår inte hur dom kan stå ut med sig själva för det är så sjukt så det finns inte. Men i dom lugnaste vatten går dom största fiskarna!!!! 



Ja så här ser det ut där vi står nu och trivs gör vi...

Ha nu en bra kväll och njut av sista lediga imorgon..

Kram kram 

En snabbis!

Ja internet funkar inget vidare denna gång här och det kanske beror på att det är fullbelagt. Ja jisses vad Tyskar det är här, såg en svensk åka förbi här idag och det var en HBK:are.. När vi kom in i Grossen igår vid 21.30 så var det som att köra in i en spökstad, alla sov verkligen och även på ställpltasen så var det kolugnt.

 Idag har det varit söndag och mycket var då inte öppet så vi kan säga vi har vilat upp oss idag. Men i morgon så blir det shopping på Calles så ska det firas Påsk efter det.. Nu är det dags att sluta för känner på mig att internet är kört snart igen..

Kram kram 

Äntligen dags för lite frihet på hjul...

Ja då är den snart här, Påsken allså.. Som jag tjatat om ett par månader nu så på tisdag börjar tugget om Midsommar. Men visst är det bättre att leva i framtiden än i det förflutna. Vädret har vart kanon men dock lite kallt, men det överlever man i. Har vart hos Linda och lagat mat ihop med henne så hon fått lite i frysen, riktigt roligt att umgås så med sina tjejer.. Vart lite plock i hennes lya också som är kanoners bara jag som får svindel när jag tittar ut. Har ju jätte svårt för det där med höjder och tösa bor på tredje våningen då. Mamma kom förbi med lite gott till Linda att knapra på, ja antar det var en liten inflyttningspesent :-)


Väl hemma här så vart det att fixa till nått att äta åt han som jobbar & sliter. Sen fix med H-bil och Nisse har stalt in cycklar för här ska det cycklas upp till byn så ska andra hållet i Grossen också utforskas. Det har gjorts Jansson och köttbullar ja Prinskorv också så en del av Påskmaten är färdig nu då. Gjorde så jag har en Jansson i frysen här hemma när jag ändå var i farten. Hade Kålpudding kvar i frysen som får följa med på resan nu. När allt var färdigt så var det riktigt gott med en kall och bara vara en stund. 

Äntligen så har det påbörjas för ställplatser för både H-bil och H-vagnar i Borgham, kanoners. Ska bli spännande att följa men dom var ju tveksamma till om det vart färdigt i år. Nisse pratade med en på vandrarhemmet, ja det är dom som ska sköta om det plus att hamnen ska få sig en make over och det är inte en dag för tidig.
 
Varför ska man ha sån nojja fär åldern? ja kanske inte alla har men jag har det.. Men skulle man ständigt vilja vara 27? nja tror inte det.. Många säger att lugnet kommer efter fyrtio. vart är det för jag är ju ett nervvrak.. Nej så farligt är det inte men har heller inte hittat det där förbaskade lugnet.. Tänk att bara vara och slippa oros om håret ligger rätt eller kläderna passar, alla har ju inte så bra självförtroende så man kan ställa sig framför folk och skryta om sitt nya jag.. Men vet ni vad! Imorgon kommer jag vara en fri människa som bara ska njuta i några dagar..

Ha nu en underbar kväll och imorgon tittar Skärtorsdagen fram..

Kram kram  

Tankeställare!

Låt männen bakom megatuttarna pröjsa

Ett tag funderade jag på att plastikoperera brösten. Jag hade en idé om att det inte bara­ skulle göra dem större­ utan­ också vara ett coolt statement­. Ett fuck-you-finger åt alla skönhetsideal som kräver att kvinnor ska vara ”äkta”, osminkade, jord­nära och naturligt blonda. Likt en tatuering skulle sillisarna uttrycka min personlighet, tänkte jag.

Kombinationen av skral ekonomi och sjukhusskräck ledde dock till att tutt-­planerna lades på hyllan.

Något jag är oerhört lättad över i dag.

Inte för att jag skulle ha ångrat­ själva ingreppet, utan på grund av skräckhistorierna om giftiga och läckande implantat.

 

De senaste veckorna har skandalen växt kring det franska företaget PIP, en av jättarna i fejkbröst-branschen. Deras gelékuddar visade­ sig bestå av dallrigt industrisilikon, egentligen ämnat för tillverkning av elektronikdelar till datorer. Sådan billig skit har man alltså opererat in i hundra­tusentals kvinnor över hela världen, trots att ämnet inte varit godkänt. Dessutom i plasthöljen som lätt kan spricka, med allvarliga hälso­skador som följd.

Blotta misstanken om att PIP-inläggen dessutom kan orsaka cancer har skapat panik. Franska myndig­heter rekommenderar kvinnor att ta ut inläggen. I England har 250 drabbade bestämt sig för att stämma företaget, som för övrigt har gått i konkurs.

En fabriksarbetande kvinna berättar i tidningen The Guardian att hon brände alla sina besparingar på bröstförstoringen. Nu har hon inte­ har råd att ta ut implantaten.

”Det är som att leva med en tickande bomb inuti sig”, säger­ hon förtvivlat.

 

I Sverige går 4 000 kvinnor runt med detta giftiga silikon i kroppen – men enligt Läkemedelsverket får de som känner ”oro” bekosta en ny operation på egen hand.

Precis som när det gäller livsfarliga p-piller, får kvinnor som blir sjuka alltså skylla sig själva. Det är straffet­ för att man varit en fåfäng bimbo, tycks sam­hället resonera.

Jag har en bättre idé om hur vi ska lösa situationen.

De som borde betala är ju de som faktiskt har tjänat enorma­ pengar på mega­brösten. Plastikkirurgerna, såklart. Men också herr­tidningarna. Är det några som ska casha upp nu så är det ju männen som drivit­ fram trenden som fått kvinnor att operera sig fulla med gift. Det är payback time­, Bingo Rimér.

Natalia Kazmierska

Tre kvar!!!

Ja det närmar sig och det ska bli så skönt att komma iväg och bara vara, sen ska det bli trevligt med ett besök i Tyskland igen. Men mycket är det som ska förberedas innan, bullbak ska bli gjort och Jansson, Prinskorva och köttbullar ska göras skönt med hemlagat och att det är färdigt bara att värma på. Har ju lovat Mindy hjärtat bullar i sitt stora Påsk ägg så ska det handlas nåt kläddesplagg till dom också.. Och visst har det handlas godis också ett kilo småplock vart det till Mindy och Vincent får Majskrokar,,,, Ja en leksak ska det bli åt dom också, fasiken att köpa så stora ägg går åt mycket för att fylla dom.. Morfar som köpte dessa stora till Prinsessan & Prinsen.

Idag så har jag haft Prinsen halva dan för Sandra hade lite ärenden att ordna och Mindy var på dagis.  Så gosat och ätits har det gjort och måltiden var en upplevelse för mormor var den som hade matfläckarna på sig. Han är som en hel karl bara gapar och sväljer vad det än är det bjuds på men så är han också en stadig bit. Liten tupplur vart det också efter mys pys med mormor, och en gladare kille får man leta efter inget tandgnissel där inte utan skrattar jämnt.. Folk säger det också att han kan ju bara skratta och både Mindy & Vincent charmar alla i sin omgivning.. Ja visst är jag stolt mormor  och lustigt vore annars.

Idag så flyttade vi in Linda i sin nya lägenhet som är kanonfin i Vadstena, bara en nackdel att den ligger på tredje våningen. Men tur att alla kan hjälpa till så tack för hjälpen alla mina goa hjärtan, och jag njuter av att se er att hjälpa varandra att ni vill göra saker då vi är tillsammans alla i hoppa och jag & Pappa älskar er så mycket och vi är stolta över er. Typiskt så glömde vi givetvis Lindas porslin här hemma så blir en sväng in och lämna det imorgon, tur Östenssons finns med all sin go mat och salladen där inne nu går inte av för hackor. Men nu så är flytt färdigt och det gillas och kan inte få ett bättre avslut med Påsk och Tyskland i helgen. Så får dom banne mig inte flytta på ett tag nu..

Nu ska jag mysa med mitt underbara hjärta så gör honom sällskap i soffan nu.
Ha en skön kväll och nattinatt på er!
Kram kram

Vad är tårar?

 
Annat än en hjälpande hand
som rengör där det gör ont?
Ur smärta växer tankar
I tankarna finns vägen ut

Hittade på nätet och så är det ibland.. Känns att det är dagen efter flytt och städning för kroppen börjar att säga ifrån... Bara imorgon kvar så är det färdigt sen och vi har bara FYRA DAGAR kvar.. Men visst kommer två själar saknas nu över Påsk men en träff snart måste ju ske :-)

Go kväll!

Kram kram 

RSS 2.0