Sköna Maj

http://www.youtube.com/watch?v=gDIpdycJPig&feature=related

Kristinehamn och en bild på Mindy.


Glad Valborgmässo afton till alla.

Äntligen valborg och fredag, dags att välkommna våren idag med sång och brasa. Själva åker vi till Söderköping där vi ska tillbringa helgen och bara slappa å ta det lugnt. Så blir det premiärtur för Lilla vovven för han har inte varit med nån gång i år än. Nästa helg blir en hemma helg för Alex ska ha ett litet party här hemma, för hon fyller 18 på tisdag. Så då ska dom vara några tjejer här på middag så fortsätter dom nere i källaren och inviger baren...Men givitvis så är det bara mjölk som dom får och inget annat. På lördagen ska vi ha Mindy över natten för Sandra och Mårten ska på bio och få lite tid för sig själva.

Igår så gjorde man inget annat än satt i bilen som vanligt, fick en fråga igår om det inte var bättre att flytta in till stan. Skulle gärna flytta in till stan men Nisse och hans jobb hindrar det. Så länge han har lastbilen så blir vi nog kvar här ute, sen tror jag inte han skulle trivas i stan. Det skulle vara om man hittade ett drömställe precis utanför Vadstena i sånna fall. Men årstiden som nalkas nu är det ju inte dumt att bo här ute för då är det fint, vintern är bara en pina. Och allra helst när vintern varit som i år. 

Fy vad barna är stora nu, den yngsta blir 18 snart så har vi nog inga kvar här hemma..Bara Nisse och jag som går och skräpar här och då behöver vi ju inte flytta till stan. För då har ju jag inga att köra på så då är det lungnt. Men det kommer nog bli lustigt den dagen dom två sista har flyttat också, undrar vad man ska göra då. Jaja! den dagen den sorgen men dom kan ju inte bara bo hemma för jag behöver det. Dom måste ju också få stå på egna ben och göra egna misstag även om det är svårt för en annan. Dom två äldsta flyttade för över ett år sen och man vänjer sig och visst är det skönt på sätt och vis med. Usch vad deppigt det här vart nu är det valborg och vi ska ut med husbilen så inget depp här...Bara glada miner...

Ha en bra Valborg...

Redan onsdag!

Det är fasligt vad veckorna snurrar på, man hinner knappt med. Igår var jag inne hos Sandra och Mindy på morgonen, Jennifer var där också så då fick jag träffa henne också. Vart kavr där en stund sen ner på stan och göra lite ärenden. Även en sväng till Östenssons för att handla, sen hem och göra mat. Så vart det lite gjort dom timmar jag var hemma innan det var dags att fara in till stan igen, Alex hade träning igår så jag åkte lite tidigare så kunde jag träffa Mindy en gång till. Man kan inte få nog av dom små lika underbart varje gång att träffa den lilla. 

Idag ska jag in till Motala och lämna Linus för han ska bli både badad och klippt. Så då tar jag en sväng till Bråstorp och går å kikar lite i affärerna, han brukar vara färdig på en och en halv timma. Så är han så fin när man hämtar honom, fast lite tjurig på matte som utsätter honom för det. Sen blir det en skön hemmakväll för Alex har ingen träning ikväll. Och på torsdag är det dags att se över h-bilen för på fredag så åker vi till Söderköping. Så jag hoppas vi kan få någon dag med sol i helgen. 

Ha en bra dag. 

Kristinehamn och nån bild på Mindy.


Vardag igen.

Då är det bara att invänta helgen igen och den här gången åker vi till Söderköping. Även skönt att hålla sig hemma i närheten, man behöver inte åka långt för att slappa lite. Igår lämnade vi Kristinehamn vid lunchtid men vi rullade inte så långt för Lotta skulle hoppa in på Coop och titta efter en grill som Celie ska få. Men den fanns inte kvar och därifrån så fortsatte vi till Laxå, där stannade vi och åt varsin kebabtallrik .. Efter det så åkte vi åt var sitt håll. Nu tar det troligtvis ett tag innan vi ses igen, pågrund av deras jobb så är dom inte lediga så mycket ihop..Vi var hemma omkring klockan halvfem-fem och då stannade vi å hämtade Linus som Alex hade.. Hon var kvar i stan för hon skulle på fotboll, så hon åkte med Linda hem. Väl hemma så plockade vi ur husbilen så är det bara att städa ur den innan vi åker på fredag igen. Annars så vart det inte så mycket gjort hemma igår.

Och idag var det vardag med allt det gamla vanliga igen, var inne i stan och uträttade lite ärenden. Men fick vänta till klockan var två för jag hade ingen bil hemma. Linda skulle ta Mårtens bil in i morse men den behagade inte starta och bussen hade redan gått. Så det var bara att låna ut volvon till Linda för mersan hade Mårten och Sandra inne i stan. Så därför hade jag ingen bil hemma på dagen, det var ju meningen att Linda skulle ha haft med sig mersan hem. Men nu har dom vart och bytt bil och Nisse fick igång den så nu är ordning återställd. När jag var i stan så passade jag på att hoppa in och hälsa på Mindy som var så fin i dom nya kläderna som hon fått av mormor och morfar. Så var dom ju även här en sväng nu med så jag har fått min dagliga dos av Mindy så jag klarar mig ett tag nu. Mamma kom även förbi en sväng när jag var hos Sandra, hoppas du får ordning på grillen mamma och att skruvarna passar. Niise har hjälpt Tysken Claus med att köra ved idag, tror inte att dom hann allt idag utan det blir nog fler lass en annan dag.

Snart dags att dra sig till stan för andra gången idag, Alex har börjat med försäsongsträningen och tränar till nio ikväll. Men jag glömde att handla allt jag behövde förrut så det passar ju bra med en resa ikväll...

Gokväll på er och ha en bra dag i morgon. 

SM-guld härligt jobbat HV71.

Vilkenunderbar dag vi haft här i Kristinehamn, härligt väder och trevligt sällskap och så tog vårt kära HV hem guldet idag. Kan inte bli mycket bättre och god mat har vi varit och ätit på thairesturangen. Igår när vi kom fram hit så var redan Jonny och Lotta här. Och dom var så gulliga och hade maten färdig när vi kom, det var jättegott..Efterrätten var också god så vill passa på att tacka er för allt igår det var trevligt. Vi står på bra platser här i hamnen och toalett och dusch finns det också så har vi även ström så det är lyxigt  värre.

Vi vaknade runt halvnio i morse och det var skapligt skönt med sovmorgon.Upp och på med kaffe och Nisse gick ut och skulle ta kort. Och då träffade han på en av dom andra som ligger här. Så han glömde bort frukosten  och stod å pratade ett bra  tag, även Jonny stod där med Curre snart. Så var Jonny med in här och tog kaffe, ingen morgon utan att man haft Jonny på kaffe på morgonkvisten.
Sen gick vi alla fyra en sväng upp på stan där det vart lite shoppat , men inget till mig själv men lilla Mindy hittade jag till. Sen tillbaka till husbilarna och Lotta och Jonny bjöd på korv med bröd. Dom hade köpt korv när dom passerade Kumla...Så vart det en sväng till thairesturangen här och jag kan lova er att vi var mätta när vi kom därifrån. Lotta och jag hann även med en sväng till coop lite längre upp här och där vart det litet hanlat. Och nu är vi inkommna från Lotta och Jonny där vi suttit och pratat. Nisse har redan somnat för natten och jag ska ta och gå å krama kudden jag med nu.

Ha en bra morgondag. 

Klart bästa bandet i vår lilla stad Vadstena...

http://www.youtube.com/watch?v=dFCLA99GDew&feature=related

Helgens bilder.


God morgon!

Ja då gick det ju inte så bra för HV71 som jag ville, men dom kanske kommer igen. Men det hade ju varit skönt om dom hade kunnat avgöra idag och plocka hem guldet. Som jag tycker ska hamna i Jönköping, för dom är det bättre laget. Och i går var dom absolut det bättre laget, men det är bara att hålla tummarna ikväll igen.
Igår var jag inne och tittade på matchen mellan elever och lärare i skolhandbollen och den vanns av eleverna. Men lärarna ledde större delen av matchen men orkade inte riktigt i slutet. Ni kan ju gissa vilket jubel det vart på läktaren när eleverna vann. Men var mest imponerad av lärarna, för dom var riktigt bra . Efter fick Alex och damlaget äran att städa läktaren. Men det gick fort för dom var ett par stycken som städade. 

Idag ska jag röja av här hemma så ska jag baka tänkte jag. Sen ska jag ut till husbilen och göra i ordning för morgondagen. För på eftermiddagen så åker vi till Kristinehamn där Jonny och Lotta redan är. Så i eftermiddag blir det en sväng till City Gross för att handla. Ska bli skönt att komma iväg igen, bara hoppas att det blir lite varmare och att solen kan närvara.

Fick hem skyddet till Alex fötter som hon ska ha på sig när hon tränar. Får se om det hjälper nu och att hon slipper värken. För på måndag så drar dom igång försäsongsträning och håller på nästan i tre månader innan dom får en välbehövlig vila. Dom kommer träna tre dagar i veckan, måndag,tisdag och torsdag. Och tiderna var bra sju till nio, måndag och tisdag är dom inne i hallen och tränar och på torsdagar ska dom vara på korpen där Emma Tegnebo ska hålla i passen. Dom skulle även försöka att få till några pass i simhallen. Sen i slutet av agusti så åker dom till Rimforsa för ett träningsläger över helgen. Sen efter det så är säsongen i full gång igen. Alex ska ju spela Järnvägencup i Hallsberg innan också, så det blir mycket handboll i sommar.. Men det gör inget för det är så kul.

Ha en bra dag! 

IDAG HJÄRNTVÄTTAD IMORGON MED I EN SEKT DÄR G,H,C STYR

Läste en dams blogg....eller dam och dam förresten, skulle väl istället kalla det för en mäniska som framställer sig som en person som bara finns i fantasin så om ni söker där så kanske vi kan gissa oss till vem det kan vara. en ledtråd är att det är folk som hellre sitter vid sopstationen och häckar än är där vanligt folk flockas. Har jag förstått saken rätt så är hon någon sorts ledamot el liknande i en husbilsklubb där det då har varit nåt jävla möte inför det STORA ÅRSMÖTET I KRISTINEHAMN då ni små råttor då kanske Grefven dyker upp eller rättare sagt jag är anmäld till Årsmötet och ser verkligen fram att få ge Gunnar ,Håkan ,Curt med flera på tafsen och LÄRA SIG HUR MAN SKÖTER EN KLUBB OCH VAD EMPATI OCH FRAMFÖRALLT MEDMÄNSKLIGHET INNEBÄR. Det ni gubbar har ni inte för mycket av då vi själva varit avstängda sedan före jul kanske November till och med utan behörighet att inte ens komma in på sidan så undrar ju jag vad för farligt som gjorts som jag har kunnat åsamka sekten bhk.
Ett är säkert kunde jag skada dom mer så skulle jag så är det med det ,
så tanten från staden som heter boråsh hör upp nu det är dig jag talar till........fattar nada att du kan ösa ur dig så mycket märkliga historier kanske skulle du bli historieberättare för klass 1-3 dom kanske du kan lura fulla med alla sagor,för vi andra fattar inte var sanningshalten ligger i vad som skrivs. ska bli kul att träffa er i sommar men som vanligt så är ni väl stupfulla och kommer inget ihåg eller gör du det från förra året jag gör gör du?kanske åker vi som Jonny och Lotta kanske till värmland kanske inte eller också  pker vi till boråsh eller inte vad vet jag men jag är ingen harekrishna som är med i en sekt som heter bhk.Eller jag med........
Grefven eller kanske inte eller jag vet inte........


Bilder från helgen.


Härlig hockykväll.

Så skönt att HV71 grejade en seger igår igen. Och åter i förlängning. Men man ska inte räkna bort Djurgården än mycket kan hända, och dåliga är dom inte. De som förstör för Djurgården är deras fans, man undrar ju om dom känner sig stolta när dom bär sig åt.  Sport ska man titta och njuta av inte bära sig åt som  vildar och skämma ut sig.

I helgen så tog vi hem en contiener, så här har det slängts och städas upp i helgen. Känns skönt när det är färdigt. Och vi fyllde hela contienern, måste sluta att samla på oss allting. Jag har så svårt för att slänga saker bättre att ställa undan och spara. Sen så inser man att man inte använder det man sparat, så helgen sa vi att vi tittar inte bara slänger. För har det ståt ett år eller mer utan användning så är det ju inget man har nytta av. Och alla barna var hemma och hjälpte till, så Jennifer tingade ett gamalt matsalsbord och fyra stolar som vi hade efter farmor. Passar ju dom bra nu när dom får större lägenhet. Sandra tog hem en ute grupp för att ha på altanen. För nu har ju dom trädgård..

Igår var en seg dag, fick inte mycket gjort. Jo jag backade rätt in i contienern igår med volvon. Tänkte mig inte för men det tog tvärstopp plus att jag ordnade två fina märken på volvon. Själv fick jag huvudvärk och ont i nacken, men det känns bättre idag. Och lilla Linus fick sig en flygtur ner på golvet. Men det gick bra med honom. Och gubben sa inte så mycket heller, bara att han inte trodde det var sista gången det hände. 

Idag blir det en sväng till Motala, Nisse ska få massage och jag ska köpa blommor att plantera i mitt traktordäck..Så blir det en sväng in till Maxi också. Ska väl försäka att få nåt gjort här hemma nu. Annars väntar man bara på att det ska bli fredag, för då sticker vi i väg med h-bilen till Kristinehamn tillsammans med Jonny och Lotta. Men dom  tjuvstartar lite och ger sig iväg i morgon redan...

Ha en bra dag.  

Mindy


Mindy dag.

Vaknade vid sex i morse men somnade om till sju igen, och det var skönt. Sen upp och röja allt här hemma för jag skulle hämta Mindy på förmiddagen, och då ville jag ha allt gjort så jag bara kunnde ägna min tid åt henne. Var inne i stan och hämtade henne vid halvtolv tiden, och när vi kom ut hit igen så fick hon lite mellanmål och jag tog en macka och kaffe. Så vart det lite bus och lek och senare en promenad, Mindy somnade och sov två timmar ute. Då passade jag på att slänga ihop köttfärssås så hann jag även att äta innan hon vaknade. Och då var det dags för hennes middag som hon intog med stor aptit. Så vart det lite lek igen, så kom Nisse och Linda hem. Då passade jag på att göra i ordning köket efter maten. Så gick Linda och jag med Mindy och Linus, så var vi ute i en timme ungeför. Sen in och bara vara och mysa med den lilla och snart var det dags för en flaska välling.. Och hon slukade allt i flaskan. Så var klockan sex och det var dags att åka och lämna tillbaka henne. Tog en fika hos Sandra så fick jag träffa Alex som skulle vara kvar i stan för det var en match hon ville se. Hon var även och övernattade hos Sandra natten innan, så det var roligt att få träffa henne lite. Förstår inte att jag pallade när mina fyra var små, är helt slut efter en dag med Mindy. Men helt klart är det värt det.

Igår var alla tjejerna hemma och Mårten la på sommardäck på bilen. Gjorde Nisse också på bägge våra bilar. Vad smidigt det var nu när han har billyften, den var verkligen värd sina pengar. Per var inte med ut för han jobbade natt, Jennifer åkte även in en sväng till Sandra när dom åkt hem.

Imorgon får vi hem en conteiner för här ska det röjas i helgen. Garget ska städas och lillstugan ska rensas, så finns det ett och annat både inne och i trädgården. Så den här helgen blir vi hemma och gör lite nytta. Det behövs det också ibland. Nästa helg blir det en tripp till Kristinehamn med Jonny och Lotta. Dom kommer nog redan vara där på onsdagen, men vi kommer inte förrens fredag...

Ha en bra dag i morgon... 

Smögen och Lyskil.


Hallsberg i år igen.

Vad skönt att det blir Hallsberg i år igen. Varit lite osäker på grund av att damlaget inte fått ihop spelare, men Alex ville så gärna spela så hon har fått dispans att spela med dom som är ett år yngre. Så ett stort tack till Micke, Anders och Bosse som ordnade med det. Så då tar far och jag h-bilen dit den helgen med, för Järnvägen cup vill man inte missa. Nu är skolhandbollen i full gång i Vadstena, men Alex är ju för stor för det så nu får hon jobba med skolhandbollen i stället. Jag själv har varit inne och tittat två kvällar nu och la märke till att man känner inte så många längre. Det var skillnad för två års sen för då var det många man kände, men det är ju likadant här ute när dom inte går i skolan här så känner man inte igen många. 

Alex hade vart hos Sandra idag och berättade att Mindy tog sin första tre steg idag  med lära gå vagn. Jag börjar att känna att jag inte hinner med, det går fort med den lilla. Själv var jag inne i förmiddags hos Sandra och åt frukost. Så då bestämmde vi att jag ska hämta Mindy på torsdag så får hon vara här hemma hos mormor och göra mig sällskap. Så kan Sandra få lite tid för sig själv, vet själv hur skönt det var när man fick lite tid för sig själv när tjejerna var små. Så kommer Sandra och Mårten och hämtar henne på kvällen.

 

 Idag  har jag fått  lite gjort hemma, har plockat inne och även ute. Och i morgon funderar jag på att plantera blommor i blommlådan vid köksfönstret. Ska hinna med att fixa linorna i flaggstången som har gått av, för den fjärde maj så har vi en som fyller 18 år och då ska flaggan upp. Imorgon blir det en sväng till mamma och hjälpa henne att slänga lite saker, för hon ville göra iordning i boden som hon har. Alex ska sova hos Sandra imorgon för hon har skolhandbollen på kvällen då med, men så har hon sovmorgon på torsdag och då är det skönt att få sova lite längre..  

Ha en bra dag i morgon.

Trosa.

Då var man hemkommen från helgens äventyr, och trevligt har det vart också som alltid i Jonnys och Lottas sällskap. Det stod tre h-bilar till där vi stod sen stod det två i hamnen. Vi kom till Trosa vid halvsex i fredags och då var Jonny och Lotta där redan. Dom var gulliga och bjöd oss på en välkommst drink så tack för den och god och kall med. Så vart det lite prat mens vi väntade på att maten skulle bli färdig. Men efter lite väntan så var maten färdig och tur var det för jag var jättehungrig. Smakade gott gjorde det också och kvällen flöt på så var det dags att gå och sova. Lördagen var Jonny och Lotta inne hos oss och åt frukost även Celie var där en sväng, brukar alltid ha Jonny på kaffe på mogonen när vi är iväg. Sen gick vi i väg en sväng på stan, mycket små trevliga affäreer i Trosa. Lotta tog in oss på ett fik som var jättemysigt...  Där vart det lite kaffe och gott fikabröd, sen vart att gå förbi Ica på hemvägen. Nisse Och Jonny väntade utanför så Lotta och jag gick in och handlade det vi behövde.. Sen tillbaka till h-bilarna för att göra lite mat. Efter maten vart det att umgås lite men det vart sängen tidigt den kvällen. Lotta och jag tog oss en kvällspromenad sen vart det lite mys med ostar i hennes h-bil innan vi kröp ner för natten. 

Sov länge på söndagen och det var skönt. När vi vaknade var Lotta och Jonny redan vakna. Så det tog inte så lång tid innan dom kom in till oss och Jonny fick sitt kaffe. Jesper kom en sväng med sin flickvän och hälsade på. Dom hade med sig Curre som hade badat.. Innan vi åkte hem så vart det en fika med äppelpaj som Lotta bjöd på. Tack för den , den var jättegod... Tyvärr kan jag inte bjuda på några kort från helgen för vi glömde minneskortet i datorn hemma... Men det går fler tåg....

Ha en skön kväll. 

Mer bilder från Trosa förra året.


I dag bär det av igen.

Ieftermiddag är det dags att fara i väg igen och nu styr vi h-bilen till Trosa där även Jonny och Lotta är. Hoppas bara att solen vill komma fram, för visst är det skönt med lite sol. Ska bli skönt att komma i väg igen och h-bils livet är ju bara så underbart. Men har lite att fixa med här hemma innan vi kommer i väg. Lite matlagning och packning som ska med sen måste ju Nisse komma hem också. Ska även in till stan en sväng innan.

I går var jag inne i Motala med Alex och röntgade hennes fötter, så nu återstår bara att vänta på ortopeden. Vi behövde inte vänta så länge där inne, och inte behövde vi vänta på att dom kollade så att bilderna vart bra. För dom gjorde allt det medans Alex var där inne och svaret skickar dom till våran läkare i Vadstena. Efter det for vi till Elgiganten och köpte en ny kaffebryggare, så nu är helgen räddad Jonny. Sen tillbaka till vadstena och en sväng till Östenssons efter det så var det bara att åka hem. Väl hemma så var det dags för lite mat och Alex gjorde salladen,  god vart den. Sen var det bara att vänta in Nisse så for vi till City Gross i mantorp. Var tvungna att börja på Karlssons för slangen till bubbelkaret hade gått sönder. Så det var en mindre sjö i badrummet men det är åtgärdat nu. Så handlade vi så vi har mat i husbilen så vi klarar oss i helgen. Brukar alltid bli att man handlar när man är i väg också.Sen hem och ut med allt i h-bilen så nu står den påfylld bara lite packning som ska in. Linda var inte hemma när vi kom hem utan hon hade åkt till en kompis i Borghamn, men dom kom hit en sväng på kvällen också. Alex hade några kompisar här också och dom åt kyckling och potissallad och myste uppe i hennes rum. En av dom har sovit över och dom andra åkte hem. För mig vart det en tv kväll  och gubben somnade tidigt...

Nu ska jag sätta igång och få lite gjort så jag är färdig när han kommer hem. Det blir duschen när han kommer hem sen startar vi och åker...

Ha en bra dag och helg.  

Körslaget 2009, en av mina favoriter.

http://www.youtube.com/watch?v=1Bry6FYEbfk&feature=related

Bilder från Trosa när vi var där förra året.

Nisse och JonnyMiddag i TrosaLotta och Curre  Kanalen i Trosa.

Kort vecka.

Då är det snart helg och vi far iväg igen. Den här gången åker vi till Trosa med Jonny och Lotta, och kanske så dyker Sören upp. Bara att hoppas att vi kan stå där för dom har lagt massor av snö där. Men ryktet säger att det ska kunna stå fem till sex  husbilar. Annars får vi leta reda på en annan plats det är ju de som är tjusningen med husbil, man är ju flyttbar. Trosa är en fin liten stad med sina gamla byggnader och kanalen som går igenom staden. Vi har varit där ett par gånger nu och trivs alltid lika bra.

Igår hade jag en dag med orolig mage, Nisse också så vi måste ha åkt på något. Så morgonen var bra seg innan man kom igång. Var inne på förmiddagen och handlade för det var ganska så tomt i kylskåpet när vi varit borta hela påsken. Alex åkte med in för hon skulle vara inne i stan och så fick hon köra lite också. Det gick bra och idag blir det en tur med henne igen. Så passade jag på att åka till Sandra för jag hade ju inte träffat Mindy på hela påsken. Så hade jag köpt en kudde som föreställde Barbapapa och rosa och mjuk var den. Men hon sov när jag kom fast hon vaknade snart. Och då var hon i full gång, hon har börjat att peka på allt så ska man säga vad det är. Hon är så härlig den lilla och nu så händer det så mycket med henne, man hinner inte riktigt med. Sen hem och göra lite mat för efter det så vart det en tur till Motala. Linda var duktig och tog köket efter maten igår, du kan om du vill Linda. Plockade upp Alex i Vadstena för hon skulle köpa en ny mobil i Motala. Så vi lämnade av Nisse som skulle få massage så for vi vidare ut till Bråstorp. Vi började på Elgiganten men dom hade inte den telefonen hon ville ha, dom skulle få hem den om två veckor. Men hon ville inte vänta utan det skulle helst ske på stubinen. Så vi gick in på On Off och där hade dom den hon ville ha och även den röda. Så var den billigare där också så ibland så är det bra att inte ha för bråttom. Så hon var nöjd och bara pratade telefon. Gick in en sväng på Ö&B    och hälsade på Jennifer. Hon satt i kassan så pratde bara lite med henne. Men hon skulle komma ut en sväng på kvällen så då hann vi att prata mera. Så ringde Nisse och sa att han var färdig så vart det Vadstena och lämna Alex som skulle vara kvar i stan. Så tog vi med oss Sandra och Mindy hem för dom åkte med Jennifer tillbaka. Så det var full rulle här hemma igår. Nisse var i garaget hela kvällen så han kom inte in förren kl var halvnio. Sen tog det inte lång stund innan han somna. 

Idag ska jag ta och städa så har jag det gjort innan helgen, för imorgon så blir det att packa husbilen . Ska dammsuga den fick  in så mycket gräs i bilen när vi låg i Hornborgasjön. Och på fredag så blir det att laga mat som vi ska ha med oss..Ska även hinna med att träna imorgon också, Sandra skulle följa med och köra ett pass. 

Ha en bra dag.  

Bilder från Påsken.


Bilder från helgen.


Vardag igen.

Då var vi hemma igen och det verkar som det har varit bättre väder här hemma. Så det var ju synd att det skulle vara så mycket snö i Trosa annars hade vi varit där över helgen. Men ska dit i helgen som kommer nu tillsammans med Jonny och Lotta.

Ja vi började vår resa i torsdags och när vi kom ner till Jönköping så hamnade vi i en lång bilkö. En lastbil hade kört sönder  och så stod han mitt i körfältet stackarn. Vi stannade och var inne å handlade på Biltema och Media mark. Så bestämmde vi plats vart vi skulle möta Börje och Gunilla, så for vi iväg till Grandalen som liger innan man kommer till Göteborg. Där övernattade vi så fortsatte vi till Stenungssund på fredagen. Kom fram till Stenungssund vid elva tiden och då vart det fika hos dom andra. Sen en sväng upp till köpcentrumet. Lite handlat vart det också. På kvällen var vi inne hos dom andra en stund sen var det dags att dra sig till sängen.

På lördagen stack Nisse och jag iväg och tömmde toan på en rastplats, så stannade vi på Willys på tillbakavägen. Så ringde Börje och undrade om vi var på väg tillbaka för dom skulle bjuda på kaffe och tårta när vi kom tillbaka. Kanske bäst att skriva att vi också bjöd dom på fika med... Efter fikat stack dom iväg och tömmde sin toa också. Nisse och jag tog oss en promenad och utforskade Stenungssund, och det är ett mysigt ställe.När vi kom tillbaka till husbilen så tog vi ut stolarna och satt nog gott och väl en timme och njöt i solen. Så var det dags att börja med påskmaten, hade det mesta färdigt bara att värma. Och vi satt ute och åt och vi satt länge efter maten och njöt i solen. Kvällen vart lugn och vi tittade på körslaget sen var jag trött somnade som en klubbad gris....

På söndagen så skilldes vi från vårat resesällskap, dom skulle till Hjo och vi åkte till Lidköping och handlade på Husvagns Svensson, Så passade vi på att handla och även äta när vi var i Lidköping. För sen for vi iväg till Hornborgasjön för att titta på tranorna. Det var nog 50-60 husbilar där, nisse och jag gick direkt och ordnade te som Lotta ville ha. Så vart det en sväng för att titta på tranorna men det var så blåsigt så det var skönare i husbilen. Vi hade en bra plats och såg tranorna från bilen. Och idag när vi vaknade så regnade och blåste det rejält ute. När vi kom iväg vid halvelva så var det inte många husbilar kvar. Vi körde över Jönköping hem för jag ska ha en kaffebryggare för jag tappade ju kannan i golvet igår. Och nu när vi ska ut med Jonny och Lotta så är jag i stort behov av en bryggare. Måste ju hålla Jonny på gott humör. Vi stannade i Ödeshög och avloppstank och toan, så åkte vi över till pärlan och åt middag....

Ha en fortsatt bra kväll. 

Idag Hornborgasjön vem vet i morgon och var


Grandalen och Stenungssund.


Påskafton.

Ja vi befinner oss i Stenungssund nu och vi kommer att avra kvar till i morgon. Då åker vi till Hornborgasjön och tittar på tranorna så blir det övernattning där också. Idag vaknade vi omkring halvnio och Nisse hann även med att prata en sväng med Jonny på telefon. Så vart det frukost sen for vi iväg och tömmde toan och handlade på Willys. När vi kom tillbaka så hade Börje och Gunilla kaffe och tårta som dom bjöd på. Och nu har dom varit iväg och tömmt sin toa, dom kom precis tillbaka nu. Kan ni tänka er att solen skiner här, fast det är inte lika varmt som det var förra året då vi stod här. Så påskmaten intas i husbilen i år. Men vi har det bra här och njuter i fulla drag..

Ha nu en bra påskafton på er.

här kommer en liten påsk sång.

http://www.youtube.com/watch?v=VFQQqFn-0FA

Mina härliga och goa tjejer......


Glad Påsk på er.

Vaknade av att det regnade massor ute i dag, känns så där då. För i dag så far vi i väg, men solen kanske tittar fram nån av dagarna vi är ute. Förra påsken hade vi kanonväder hela tiden när vi var ute. Så hoppas på den turen i år igen.
Igår så fick jag lite gjort här hemma, plockade och så städade jag ur kylskåpet..Så var jag ute i husbilen och dammade av så idag ska jag bara bädda rent så är den färdig. Ska snart ner och lämna Alex till bussen i Rogslösa sen hem och tvätta och plocka lite. Ska även steka köttet och göra salladen som vi ska äta i kväll när vi kommer fram. Skönt att ha det gjort så man slipper stå med det i kväll. Ska även slänga ihop lite köttfärssås som Linda och jag ska äta innan vi far in till stan. Tänkte jag skulle sola och sen ska jag till glasbanken, måste ju ha med mig lite vin och öl. Nubben står vi över eftersom varken Nisse eller jag är särskilt försjusta i det. Så blir det en sväng till Sandra för att lämna Linda som ska vara där i natt och Linus. Så får jag ju träffa lilla Mindy för henne kommer jag inte att se på fyra dagar. Sen hem för en dusch och invänta gubben, sen så far vi iväg. Troligtvis kommer vi övernatta i Borås så fortsätter vi till Stenungssund i morgon. Vi ska stråla samman med Börje och Gunilla i Jönköping som är vårat resesällskap i helgen. Vi firade påsk med dom förra året också.

Vi var på Ciry Gross och handlade igår så nu är det påfyllt i kylskåpet inne och i husbilen. Var även inne en sväng till Östgöta camping och köpte toapapper till husbilen. Vill passa på att tacka mamma som ska vara här ute och ta hand om allt, även ett tack till Sandra som har Linda och Linus i natt. Får inte glöma Jennifer som får ha sin lillasyster alex i natt. För Alex ska ut i kväll och stället hon ska till ligger i samma hus som Jennifer bor i. Smidigt att bo så nära nöjesställena. Hoppas ni får en bra påsk och ett stort tack till er.

Glad Påsk.

RSS 2.0