Snart helg!

Äntligen som kom det bättre väder och allt blir så mycket enklare då. Igår hade jag rikligt med energi och fick äntligen sovrummet vårstädat. Är riktigt imponerad av mig själv att det vart gjort för hade en av mina sämre dagar med värk i nacken. Var inne och uträttade lite ärenden i stan igår så då passade ja på att hälsa på Sandra & Mindy. Vart bjuden på frukost så fick jag vara lite barnvakt när Sandra åkte till affären. Dom skulle ha främmande av Carro & Fanny lite senare. Mindy och jag satt i hennes rum och byggde med lego, nåt som den lilla gillar. Kanske blir byggare som far sin. Nisse målade det sista på altan så nu är det bara för en annan att göra det sista.

Idag var jag i Motala redan kl 07.30 på mammografi sen hem i två timmar för att sen åka till banken och skriva på å hämta papper. Lite handlat vart det med som alltid. Nu har man gjort det vanliga med tvätt, plock bara matlagning kvar nu och det blir kött och sallad idag. Senare i eftermiddag så ska Nisse och jag in till Motala för jag ska få min morddags present. Nya möbler till altan och det tackar jag inte nej till. Måste dra lite med snabeldraken idag och moppen så det får bli kvällsgörat. Linda är i väg och jobbar, den här veckan har det i alla fall blivit tre dagar. Och imorgon så drar vi iväg med H-bilen och färden går till Trosa. Ska bli skönt att komma iväg för förra helgen var vi hemma. Alex hade sin bal då som var lyckad och fint väder fick dom, ja så var dom ju kanon fina också.

Nu har våra grannars hus kommit ut till försäljning, se vad det kommer för nåt där. På söndag har dom husvisning och det ska bli intressant. För då ska det pratas med mäklaren, grannarna har en egen väg till sitt hus men ändå har mäklaren satt skyltarna så dom kommer nyttja vår väg. Och det innebär att då kommer dom stå på våran gårdsplan och hindra oss från att komma ut & in. Spelar inte så stor roll då, men tycker man ska fråga och inte bara ta för givet. Det är väl inte för mycket begärt.

Ha en bra dag i solen & värmen. 

Ostronätning.



Delikates? vet inte om jag håller med om det då.



Förstår inte att jag lyckades.



Får lite hjälp av Sussie hur man ska bära sig åt.



Här var tjejen med rätta tekniken.



Ja det är väl bara att ösa in slimehögen.



Ja nu förstår nog vad ja tyckte om ostron.



Ska jag våga skratta eller blir hon skogstokig då? ja man kan ju aldrig veta.



Vissa hade det ju jätteskoj, men hämnden är ljuv och plågsam. 

Tisdag morgon, och det snöar lite lätt.

Kallt var det ute och snön faller lite, usch vilka rysningar man får när man ser det vita. Idag blir det en sväng till Motala lasarett för att ta ett prov. Sen hem för att ta tag i städningen så det är färdigt i morgon när Alex fyller. 19 år blir den yngsta, vart tar åren vägen?.

I fredags så tog vi H-bilen till Oxelösund för en helg där. Hemma hos Jonny & Sussie stod man riktigt bra och lugnt var det också. Man vaknade till härligt fågelkvitter bägge dagarna. Fick träffa en del av Sussies släkt, och det var trevligt. Även Jesper var förbi en sväng så fick vi träffa honom också. God mat serverades också som det jämnt gör när man är där. Vi åkte hem rätt så skapligt på söndagen, fanns lite att fixa med hemma. Så tack Sussie & Jonny för en trevlig helg.

Igår var det segt som attan, var inne och lämnade Alex i Vadstena. Hon hade haft sovmorgon, jag passade på att göra ärenden till apoteket och Östenssons. Väl hemma så tänkte jag få mycket gjort men vart lite lat då. Så det vart en promenad & lite solning, tvättade lite och gjorde bara det nödvändigaste. Magnus i Sörby var här och synade traktorn så skulle dom försöka att få i gång klipparen på den. Efter det for Nisse iväg för att köra Fyrkantens utemöbler så då hade vi kvällsmaten smidigt där. Bara att man vart duktig och gått på flytande hela dagen så förstör man det med kebab. Men gott var det. Både Nisse & jag måste varit väldigt trötta igår, vi somnade innan nio i soffan bägge två. 

Så var då Usama Bin Laden död, och det är ju inget man sörjer utan han fick det slut han förtjänade. Visst finns oron vad som kommer hända efter och vad dom kan ta sig för. 

Ha en bra dag alla! 


RSS 2.0