Mindys ett års dag i juli.



Sandra & Mindy som vill klättra upp i trappen.



Hon gillar att bossa den lilla.



Mindy i sin fina camping stol som hon fick av oss.



En glad Mindy på sin nya stol och bord som hon fick av oss.



Mindy som njuter av sitt ballerina kex. 

God morgon! här var det trögt idag.

Då har vi fått tillbaka kylan igen och här är det -7, ingen vårvärme direkt. Men den kommer så småningom. Bara snön håller sig borta så är man nöjd eller jag är det i alla fall. Det man får hoppas på idag är att solen kommer fram och förgyller dagen.

Ja igår så vart man ett år äldre igen och det är allså 43 år, vart tar åren vägen? Fick ett par stövlar, jeans och en hörsnäcka av mannen i mitt liv, Jennifer fick jag tre små söta burkar av som står på en snurrbricka med gafflar till. Sen har alla fyra tjejerna en överaskning till oss på lördag kväll, och tror nog jag vet men är inte 100% säker. Väntar med spänning. Och av mamma ficka jag tjugo tulpaner som står i en vas i matsals rummet där gjorde dom sig bra. Fick även boken" Hello Sweden, I`m Johnny Cash". Det som var bra var att jag mådde bättre igår och kunde fira min dag, Linda var också bättre men hostar så pass i stället nu. Alex var hängig hela dagen i går och svårt att äta. 

Var med Linda till Vadstena igår så jag kunde handla lite och hon var på en arbetsinterju, får vi se hur det går men hon hade bra chans till att få det för hon hade den utbildningen. Hon har sökt till personlig assistent och idag och imorgon så ska hon jobba på en förskola i Ödeshög så fick hon jobba en dag nästa vecka i Hästholmen på fritis där. Jennifer var och gratulerade mig på dagen igår, stackarn var livrädd för att åka på kräksjukan så hon höll sig lite på avstånd. När Nisse kom hem så åkte vi in till mamma alla fyra för hon fyllde 60 år dagen innan. Och vi kunde ju inte vara med då bara för den tråkiga kräksjukan. Köpte ett halssmycke i silver och en månadssten och den kan man ta av   så blir det lite mer som ett vardags smycke då. Och där så fick vi god smörgåstårta så kom Sandra en sväng också. Mårten och Mindy låg hemma å var dåliga i kräksjukan. Sandra bor nära min mamma dom ser till varandra så dom håller koll. Om jag skulle ta tag i lite städning, har ju varit dåligt med det nu när man varit sjuk. Så har lite att ta igen då så jag vet vad ja gör idag då.

Ha en bra dag. 

Jul på Liseberg.



Här har vi precis kommit in på Liseberg.



Skridskobannan.



Det lilla Jesus barnet.



Troll landet.



En underbar bild på tomten som tog i mot barnens önskelistor. 

Grattis mamma på din stora dag.

Ja då fyller mamma 60 år i dag men tyvärr så kan vi inte närvara på grund av maginfluensa. Linda, Alex och jag har åkt på skiten så dagen kunde vara roligare. Men Sandra, Mindy, Jennifer och Per kommer å grattar dig i eftermiddag. Vi hoppas att vi är bra i morgon så vi kan komma och gratulera dig då. Och som det inte räcker med att vi är sjuka så är det tvunget att komma mer snö. Fy säger jag! vilken pest dag det är.

I helgen som var så var vi iväg med H-bilen till Oxelösund och vi började med att åka i väg till Jonny och hälsade på honom. Så som alla nog redan vet så har dom gått skillda väger men som vänner och det är ju skönt. Hos Jonny fick vi träffa Sussie för första gången som visade sig vara en jättehärlig t
jej med hjärtat på rätta stället och en skön humor. Efter vi varit där så åkte vi ner till Fem öres och stod där resten av helgen och på kvällen kom Lotta och förgyllde vår kväll. Vaknade rätt så skapligt på morgonen och Lotta ringde och sa att hon skulle köpa med sig bröd å komma för att få frukost med oss. Trevligt var det och gott bröd hade du med dig gumman, så förväntar oss samma behandling nästa gång vi kommer också. Senare föjde vi med Lotta hem för att se hur hon bodde så skulle Nisse hjälpa henne med datorn. Och där bodde du bra och köket gillade ja, Lotta å jag for ner till centrum och Nisse fortsatte med datorn. Och han fick igång den åt henne så nu kan hon va med på FB igen och snart så har du laptopen också. Lotta skjutsade tillbaka oss till h_bilen för hon skulle börja jobba på sitt eftermiddags skift. Senare på kvällen fick vi besök av Jonny och Sussie och det var trevligt men sent vart det. Men vad gör det när man har trevligt och tiden flög bara iväg. På morgonen så kom det nån som ville ha frukost och det var Lotta. Trevligt att du kom förbi innan vi åkte så man fick krama dig lite till. Sen packade vi ihop för färden hemåt men stannade till hos Jonny och Sussie för Nisse skulle ha några datorsaker med sig. Så då fick vi även träffa dom en gång till. 

Ja vi har lärt oss nåt nytt av den här helgen och det är en så kallad delad vårdnad av våra bästa vänner. Och du Sussie! jag räknar in dig här också. Kan bara säga att ja älskar er alla tre och det kommer bli bra det här också. Visst är det lustigt, skulle ljuga om ja sa nåt annat men allt känndes så positivt så vart Nisse å jag en vän rikare. Var trevligt att träffa dig med Celie och det var ingen dålig mage du fått. Lycka till med allt nu du och Dk för det är en spännande tid och underbar som väntar er. Så vad har jag lärt mig av helgen, jo det man är negativ till kan också bli något postivt och lycka till ni alla nu och vi älskar er.

Ha en bra dag. 

Äntligen fredag.

Vilken dag vi hade i går med underbar sol och härliga vårkänslor. Gjorde inte ett dugg att det var minus grader ute när solen är framme. I dag är det-3 ute men hoppas på solen i dag med. Och besök har jag redan fått så här tidigt på morgonen av den äldsta dottern Jennifer. Hon ville ha lite mammatid innan vi far i väg med H-bilen i helgen.

I går fick jag mycke gjort hemma bäst att göra sånt som måste göras när man mår bättre. Och tvätthögen har krymt rejält nu och det känns bra, förstår inte hur mycket tvätt det blir på några dagar. Men har ju fortfarande två tjejer hemma så så lustigt är det ju inte. Var ute i H-bilen och gjorde i ordning den för helgen och Nisse fortsatte med den när han kom hem. Så nu står den på gårdsplan tankad och färdig för nya äventyr i helgen. Nisse sålde baklastaren igår det var en kille från Ödeshög som köpte den. Skulle haft ett par till och sälja för det var efterfrågan på dom. Kom även ett par från Vadstena och var intresserade av att köpa den i går eftermiddag. Men då var den ju redan såld för affären vart klar på onsdagen så det var bara hämtning av den i går. Så den kommer hamna i Polen för dom köpte här i Sverige och säljer vidare till utlandet. På kvällen vart det match på tv:n, Sverige och Polen och vilken match spännande varje minut. Vilket spel dom bjuder på killarna, målvakts spelet är riktigt bra anfalls spelet finns inget att klaga på heller. Och försvars spelet är bara underbart och kontringarna är bara helt underbara. Sverige vann ju förstås då och det var ju skönt för
 då får dom ju med sig poängen från den här rundan. Pratade med Alex i går och hon var helt salig över vad dom upplever i Kristianstad, handboll i världsklass. Och dom hade köpt sig franska tröjor och målat ansiktet i Frankrikes färger, så vart dom filmade av frans tv. Man kan säga att deras hjärta tillhörde Frankrike i går. Men i dag så är det slut på festen för tåget går hem klockan ett, men ni har ju haft två underbara dagar med bra handboll.

I dag blir det att packa in i H-bilen och vänta på karln att han ska jobba färdigt, sen så far vi i väg. Ska bli underbart att komma ut. Alex har match hemma mot Västerås i morgon som jag då tyvärr missar. Men lycka till och ta två nya poäng mot dom, för det gick ju bra mot dom på borta plan.

Ha en bra dag. 

Julen 2010.



Linda som hjälper till att duka.



Mindy och hon vill att vi läser en bok.



Julstämmning.



Jennifer och Per.



Här har alla fått sin mat. 

Smärta.

 -1 grad kallt ute i dag och det gillas inte. Men ingen mer snö i alla fall och det är ju bra. Igår så vart det ingen rolig kväll, det vart att sitta en stund sen var det bara att röra på sig igen. Värk i nacke, handleder och fotleder nåt så in i bomben och då kan ja inte vara i samma ställning för länge utan måste röra på mig. Gick och la mig efter elva och tog värktabletter innan ja la mig. Somnade bra men vaknade vid ett av värken och visste inte hur ja skulle ligga med nacken för att få det att sluta värka. Fick gå upp ett par gånger och en värktablett till och några tårar kom också. Somnade inte om förrens vid halv fyra men i dag känns det bättre men fruktansvärt öm över nackpartiet.

Igår på förmiddagen så ringde dom från äldrevården i Vadstena och sa till Linda att hon fick vikariat där också. Så nu har där och i Ödeshög inom barnomsorgen, och i dag ska hon jobba på fritis i Hästholmen. Så då blir det ute dag för henne i Ombergsbacken och det såg hon fram emot. Nisse var på massage igår och jag kännde att ja hade nog också behövt det. Alex åkte med in till stan för vidare färd mot Linköping och handboll i Cloetta center sen så sov dom hos Amanda för att i dag stiga på tåget som tar dom till Kristianstad och mer handboll. Så kommer hon hem på fredag igen, undrar just om hon kommer att se ut som en handboll då. Annars var kvällen lugn här förrutan värken då, men det är ju lite av vardagen så det är ju bara att gilla läget. 

I dag ska ja ta mig in till stan och handla lite sen en sväng in till banken för lite ärenden. Annars så kommer den här dagen bli lugn också, försöka att få ner alla julsaker i dag.

Ha en bra dag.     


En dag i Askersund hos min bror.



Filip, Sandra, Mårten och Linda på vandring i Askersund.



Askersund.



Johan som leker.

 .

Filip och Sandra.



Hemma hos min bror, och dom är trötta efter sin tid i lekparken.

Försovning och måndag morgon. :-(

Härligt med sex grader ute och det gör inget att det blåser för då tar det bra på snön. Nu kan man se gruset på vägen och lite grönt som ska förställa att vara gräsmatta tror jag. Glömde att köpa hem kaffe i dag men vet att jag har i H-bilen men orkar inte gå ut och hämta. Så då får det bli te nu på morgonen i stället, och det går bra det med. I morse vaknade vi av Alex som undrade om ja kunde skjutsa henne till Rogslösa om en kvart. Oj vilken fart det vart i sängen för märkte att karln också låg kvar och sov å det skulle han inte göra. Men allt hanns med en då bara han som blir lite senare men förhoppningsvis kan han jobba ifatt det under dagen.

I går var Nisse och jag i väg en sväng på förmiddagen och när vi kom hem så hade vi besök av gosingen och hennes föräldrar. Så vi fick middagsgäster och det är alltid trevligt. Nisse höll på med L-bilen igår för den kommande veckan och Linda å hennes kompis Lisa for in till stan och hämtade pizza åt sig. Ja och Alex åkte in till Vadstena för att titta på utvecklingslaget som mötte Ljungsbro hemma. Tyvärr vart det förlust men tyckte våra tjejer hade mer att ge. Kändes  lite avslaget men det kanske blir så när man har så långa matchuppehåll. Handla lite på hemvägen men glömde hälften så kan det gå när huvut inte är på skaft. Och det viktigaste glömde jag med"KAFFE" så det blir te tills jag orkar gå ut och hämta i H-bilen. På kvällen vart det handboll på tv:n, Frankrike och Egypten. Där Frankrike vann rättvist. Lite datortid innan man hoppade ner i sängen vart det också och sängen var skön så det var därför vi inte kom upp i morse.

I morron kväll efter träningen så åker Alex och några tjejer till Linköping för att sova där. Och på morgonen så tar dom tåget till Kritianstad för att uppleva VM på plats. Härligt för er tjejer med två dagars handboll, ni kommer vara saliga när ni fått se vissa spelare. Ha det nu så roligt och var rädda om er.

Ha en bra dag.    

Hemma helg.

Blir snart knäpp men kan väll inte bli nåt som jag redan är. Men trot eller ej! det snöar här igen. Vill inte ha mer nu. Nu ska det börja töa och bli barbacke, träden ska knoppa sig solen ska värma. Visst låter det härligt, vill man ha värme så är det nog bastun som gäller.

I går var dt rätt lugn här hemma, gick upp med Nisse på morgonen men hittade tillbaka till sängen. Vart ju sent på torsdagen så behövde lite mera sömn. Sen var det bara att göra sig i ordning och väcka Linda för vi skulle in och klippa oss å slinga håret. med andra ord vi skulle bli fina. Linda körde in och när vi kom in och satt oss hos frisören så kom det sms från Alex,ring. När hon svarade så berättade hon att det brann i skolan så dom fick sluta för dagen. Hantverkare som hade svetsat och fått en liten loppa som tog sig. Men skönt att det slutade väll. Men hon kom förbi oss, hade med mig lite grejor till henne in. Hon skulle sova hos pojkvännen och innan det hem till en tjejkompis. Linda var färdig förre mig så hon skjutsade upp Alex till sin Syster Sandra.
Linda å ja for och handlade sen var det bara hem och slänga ihop lite mat. Körde fisk i äggsås och potatis igår, ja kanske inte drömmen att få en fredag. Nisse hade med sig stolarna hem igår så han monterade för fullt. Lite handboll på tv:n vart det på kvällen också.

I dag ska jag se till att röja undan sen blir det att hämta Alex i Vadstena, eller så får Linda eller Nisse åka. 

Ha en bra dag. 

Lite blandade bilder.



Mindy som hittade mjölet här hemma.



Lotta och DK.



Jonny och Leena.



Ska börjas i tid.



De här var roligt.

Norrköping och förmatch inför VM.

Igår var ingen bra dag med nackont och armar som kändes som bly, men lite fick jag gjort i alla fall. Och mer snö fick vi också som kan tyckas helt onödigt. Och i dag var det inte direkt nån vår värme  ute -4 så vårkänslorna sparar jag på ett tag till.

Alex var i Motala hela dagen och var domare och det gick bra och var roligt. 100 barn var det som var och spelade matcher så hon var rätt så trött när hon kom hem på kvällen. Nisse och jag var inne och hämtade henne i Vadstena vid 20.30. Och som tack för att dom ställt upp så fick dom varsin biljett till tre VM matcher i Linköping på måndag så hon var nöjd. Linda skulle åkt en sväng till Motala igår men vart hemma, ville inte ha henne på vägarna i går när vädret var som det var. 

I kväll så blir det Norrköping där Alex ska spela en Div 2 match mot NKIK, och den ska vara som en testmatch innan VM nu. Så spelarna åker en buss och supportrarna i en annan och Alex och laget kommer ha med sig reportrar från corren som ska följa deras kväll. Tv 4 kommer spela in och matchen ska tydligen sändas på webben också. Det blir inmarsch med barn bredvid sig och nationalsången ska sjungas. Så kommer dom spela på VM mattan med för att se så allt fungerar i morgon. Så kan säga att det är en spännande kväll för både spelare och supportarar. Så hoppas vi på två poäng också då, men NKIK är ett duktigt lag så det kan bli spännande. För våra har visat att dom kan också.

 I morgon ska Linda och jag in å klippa och slinga håret då, ja vi ska försöka att piffa upp oss lite då.

Ha en bra dag alla. 

Bilder från badet med Mindy i Mjölby.



Mårten och Mindy.



Mindy i stora bassängen.



Stora bassängen.



Mindy som tar sig en liten fika.



Sofie och Alex.

Blåsigt i dag.

Blåser sju svåra år ute och en -1 grad är det också så får man inte glömma att det är halt också. Men det postiva är ju att snön försvinner bara det inte kommer ny.

I går vart det ju inte så mycket gjort utan det var måndag och det kändes. Var inne på förmiddagen och handlade å lämnade Alex knäskydd hos Sandra som hon glömt. Fick ringa upp till Sandra för där hon bor fanns det inte en parkering ledig. Sen ner till apoteket för att köpa på sig lite. Sen hem för att göra lite trodde jag men min kropp ville annorlunda så det vart lugnt. Nisse skulle in på Jysk i Linköping och köpa nya stolar när han var färdig med sina körningar. Men det var så mycket folk så han ringde och sa att han stannade i Mantorp i stället och tog det där. Var bara det att när han kom dit så fanns inte Jysk kvar där. Så vi kom fram till att jag skulle göra maten så åt vi när han kom hem och sen åkte vi till Motala och Jysk där. Ja stolar får jag i slutet av veckan för det hade varit ett företag där och köpt upp alla 66 st dom hade på lager, så kan det gå i bland. Vi var hemma här vid sju igen och då vart det lite FB och klockan åtta så var det dags för familjen Annorlunda. Ännu roligare i år när det är med en familj från Motala och man känner igen omgivningarna. Och Alex har en klasskompis som kommer vara med i några avsnitt som barnflicka och hon heter Linn och det är hennes faster, om jag minns rätt som har alla barnen och två hundar också. En del är duktiga att dom orkar. En annan blir helt slut över att titta på ett avsnitt bara. Var inne och hämtade Alex efter hennes träning och hon vart uttagen till matchen på torsdag i Norrköping. Berätter lite senare om den för det är lite speciellt för tjejerna.

I dag ska jag försöka ta tag i det som inte vart gjort i går.
Ha en bra dag. 

Bilder från Lysekil och Öckerö.



Ställplatsen i Lysekil.



Båtar är ju inte så dumma heller.



Öckerö båthamn.



Så här mysigt hade vi det på kvällarna.



Visst ser det inbjudande ut.

Mysdag.

Vilket underbart väder det är i dag men bara en grad varmt och rena skridskobanan på vägen och gårdsplan. Men i dag satte vårkänslorna igång för är det skapligt till helgen så blir det H-bil. Så jag håller verkligen tummarna att det blir bra väder till nästa helg.

Igår vaknade vi sent så det vart inte mycket gjort innan det var dags att åka å titta på Alex som hade hemma match. Dom skulle möta Nyköping som dom förlorade stort mot på bortaplan. Men äntligen så kom revanchen och det vart seger för dom. Vilket lag vi fick se igår dom jobbade ihop hela tiden och tänk vad lätt det går då att spela handboll. Ja vi som satt på läktaren fick verkligen se bra handboll från Vadstena Nyköping var inte med igår. Såg lite chockade ut, mer som vad är det här det gick ju så lätt mot dom hemma. Alex nätade fem gånger i går helt godkännt tycker jag hon var duktig i går.

Alex var kvar i stan hos Sofie där dom skulle ha lite festligheter och Linda åkte med hem. Eller det var hon som körde hem. Passade på att handla lite innan färden hem påbörjades. Hemma vart det att slänga ihop lite mat sen var det lite datortid och soffhäng. Nisse höll på med L-bilen så nu är den färdig för en dag eller vecka på jobbet igen.

Idag kommer alla tjejerna hem för lite familjemys och fyrhjuling och då får man gosa med den lilla. Mat ville dom också ha, se om det går att åka nåt på skridskobanan här hemma.

Ha en bra och solig dag. 

Bilder från Orsa.



Här kunde man äta goda hamburgare.



Röda sandens dal.



En liten varg på betryggande avstånd och staket.



Fin utställning om djuren där inne.



Björn mamma med sina två små barn. 

Äntligen fredag.

Idag så verkar det som vi får lite uppehåll från snön och det gör inte ett dugg. Får gärna börja töa bort i stället nu. Vilken vinter vi fick i år igen, men visst det är bra för backen här på Omberg. Och alla barn som får chansen för vinterns roliga aktiviteter. Förr om åren så bodde Linda och Alex i backen men Lindas knä strulade så hon kunde inte fortsätta med snowborden. Alex valde bort snowborden på grund av ett knä för hon vill ju hellre fortsätta med handbollen.

Igår tog jag sovmorgon till klockan 07.30 och det var skönt. Sängen är ju skönare när det är snöstorm ute. Igår hade jag en av mina sämre dagar med värk, men fick lite av det nödvändigaste gjort i alla fall. Alex hade träningsdag i Vadstena och började klockan nio och slutade fyra, kan ju säga att hon var skapligt trött när vi hämtade henne. Nisse följde med in till stan när han slutat jobbat. Skönt var det när nacken strulade som den gjorde igår. Kvällen vart lugn här hemma, jag vid FB och gubben framför disken som han försöker få igång. Får se hur det går med den, han lyckades få ut en liten bild igår. 

Idag blir det att fara in till stan och handla å lämna Alex som ska in till en kompis. Hem och köra en sväng med snabeldraken och moppen så det är gjort till helgen lite middag ska ju hinnas med också. Slå en signal och se om Jennifer och Per är hemma framåt kvällen. Vi ska in med Linda som ska vara i stan i natt och Nisse hade lovat Jennifer att koppla ihop nåt som  hör till bio anläggningen. Så får vi se om Alex vill åka med hem och sova hemma. Hon brukar vilja sova hemma när hon har match på lördagen. Då mötter dom Nyköping på hemma plan.

Ha en bra dag alla. 

Bilder som är tagna i Forsvik.



Det här är sommar.



Kanalen i Forsvik.



Bilden är tagen längst med promenadstråket bredvid kanalen.



Gillar den här bilden.



Den här är ännu bättre.

Räcker med snö nu.

Dagarna består nu för tiden av mängder av snö, tycker nog att det räcker nu. Skulle ha träffat Lotta i Linköping i dag men vi fick skjuta på det på grund av vädret. Vi får se i morgon men väderkartorna såg inte roliga ut tills då heller. Så kanske vi får vänta lite längre innan vi ses och det gillas inte. Men Lotta en  stor kram på dig i alla fall.

I går var Mindy här och förgyllde dagen, skrattade åt henne när klockan ringde på morgonen och Nisse å jag gick upp. Då stack hon upp huvet och frågade efter moster Linda och sen bara ett stort leende på henne. Sen la hon ner huvet och somnade om några timmar. När hon vaknade så åt vi lite frukost sen hjälpte hon mormor med sysslorna här hemma. Men så småningom så vaknade moster Linda och då var det hon som gällde. Man kan säga att det var Mindy och Linda hela dagen. Efter maten så vart det en liten lur för Mindy, närmare två timmar sov hon. Hon vaknade när hennes mamma och pappa kom och dom hade med sig Alex hem. Alex visade kort på klänningen hon ska ha till balen i maj och den var jättefin gumman. Och inte är dom billiga heller, 4700 men hon får betala hälften så står vi för lite av den med. Nisse träffade Jonny och Lotta i Nyköping i går, han hade en körning dit. Så hade han deras gamla laptop med sig hem. Och den satt han med hela kvällen i går och den går i gång en stund i alla fall så vi får se hur det går. 

I går var det herr handboll på tv:n och Sverige vann mot Norge, och Sverige visade upp ett piggt spel och bra försvar å härliga kontringar. Kära HV71 vann också sin match, så toppar dom serien just nu men har en match mer spelad. Så kanske det kan bli ett SM-guld i år igen. 

Och nu så ser vi fram emot 6 juli för då ska vi bli mormor och morfar igen. Lilla Mindy ska få ett syskon då så nu ska den lilla få bli stora syster. Så härligt med barnbarn dom förgyller verkligen dagen. Helt klart så är det livets efterrätt. 

I dag så blir det en lugn dag i hop med all snö så får man hoppas att bonden kommer och tar vägen i dag. För i morgon så skulle det in mer snö.

Ha en bra dag alla. 

Lite bilder från i sommaren.



Lilla Mindy på våren, och nu är hon inte så här liten längre.



Ett blött Hallsberg.



Alex och laget som kör lite uppvärmning.



Alex som får lite gräskänning i anfall.



Alex som går på mål och mål vart det. Se så sammanbiten hon är. 

Nytt år och nya möjligheter.

Var ett tag sen man var här då men har man FB så går den mesta tiden åt där. Men ska försöka i år igen att bli duktig på att uppdatera igen.

Igår tog vi oss upp lite skapligt, kan ju inte ligga och sova hela förmiddagarna även om det är skönt. Lite frukost och datortid måste man bara ha på morgonen för att vakna till. Skulle ha plockat lite igår men det vart det inget av utan tog det lugnt på förmiddagen. Nisse var ute såg över L-bilen och bytte lite lampor på den så den var färdig idag för ett arbets pass igen. Själv fick jag upp Alex så vi kunde göra i ordning oss för vi skulle i väg till Mantorp för att spela lite handboll.

Samlingen var kl 13.30 vid Vadstena sporthall och Linnea åkte med oss till handbollen. Stannade vid Östenssons och köpte lite energi påfyllning till Alex och sena var vi med. Rebecca hoppade in i våran bil och åkte med oss till Mantorp och många bilar var vi som åkte. Alltid roligt när det är många som följer med och hejar. Det var nu bara träningsmatch och dom skulle spela 3x 30 och en halvlek skulle bara utvecklingslaget spela. Alex vart skadad efter första så för henne vart det inget mera spela. Fick upp ett knä rejält på revbenen så det tog ett tag innan dom fick upp henne och många tårar vart det också. Men nu får hon vila ett tag för dom har ingen träning förrens på torsdag och då har dom träningsdag mellan kl 10.00-16.00. Men dom vann över Mantorp och visade riktigt bra spel i mellanåt.. 

På hemvägen så vart det att ta med sig kebab för jag orkade inte ställa mig att göra mat och lite gott var det efter all julmat. Och tjejerna vart glada. Sofie var här en sväng på kvällen hos Alex och färgade håret.

Idag blir det att åka till Motala och göra ombesiktning på mersan. Alex ska åka med sina systrar till Linköping för att titta och se om hon hittar en balklänning. Sen så sover hon hos pojkvännen för dom skulle fira att dom vart tillsammans i en månad. 
Nej nu ska jag sätta igång så vi kommer iväg och sen när jag kommer hem så blir det röja av.

Ha en bra dag idag alla.
 

RSS 2.0