Skördefesten på Öland.

Då var vi här och vi är ju inte ensamma då, fullt med hjulingar här. Vart en hård dag kanske vart bättre att gått upp skapligt i morgon bitti och ner hit. Men nu är ju det lite sent för vi är ju här. Värst vad alla vägar ska vara avstängda eller så är det vägarbeten och för oss alla andra så tickar minuterna på. Var med Nisse idag gillar verkligen detta men skulle vilja börja köra själv. Vi åt gott på Nyköpingsbro, kålpudding som var tillagad på samma vis som min mormors, ja jag åt och njöt. Väll hemma så vart det dusch sen iväg till Volvo med L-bilen som ska servas när vi är borta. Sen in på elgiganten, fick ny tele igår en Samsung Galaxy och laddaren var inte med. Hel nöjd med telen så tack så mycket min underbara man. Träffade på Jennifer som jobbade och Ö&B ligger rätt över gatan där, trevligt att träffas gumman. Sen så var vi iväg och när vi kom till Vimmerby så stannade vi för att äta Kebabsallad, smakade utmärkt.. Sen tog jag över ratten i en timme så fick gubben vila lite och nu är vi äntligen här.

God natt på er för här ska vinet verka sen blir det att idiot sova. 

från vår helg i Göteborg..



Mårten med sin nya frilla, bra vart det.



Linda & Einar



Åh vad jag tycker om moster Alex och skönt tyckte bägge två att det var att vara framme.



Lilla Vincent.



Alla vill inte vara med på bild men frukost ville dom ha alla.



 Oj här står visst en bil från en klubb som vi blev uteslutna från på grund av att vi ville ha demokrati i klubben.



Mindy hittade en kompis från Norge, så söta så tjejerna.



Trångt var det! men finns det kärlek och värme så finns det givetvis plats.



Här väntar vi på spårvagnen som ska ta oss till Nordstan och som senare spårade ur.

 

nej vi åkte inte, för högt. Bara Jennifer i vår familj som åkt hjulet men hon flyger ju också..

Underbar dag i Göteborg..

Så underbart det har varit idag och nu så är vi ganska trötta alla. Måste bara säga att vissa vill verkligen synas men det verkar ju inte hjälpa.

Natti natt....

I eftermiddag är det dags för Göteborg.

http://liseberg.se/sv/hem/Boende/Camping/Lisebergsbyn-Karralund/

Börjar bli lite trött i ögat!

Ja det märks att man varit vaken sen klockan två nu, kommer sova så gott sen. Har varit med min gubbe idag skönt att komma ut lite. Stannade på hemvägen och köpte luft madrasser för helgens äventyr, fyllde på med muggar också. Var på Östgöta camping och köpte toa papper tog slut när vi var ute förra helgen. Fick även rabatt kortet förnyat hos dom. Sväng in till City Gross för att handla för helgen, skönt att ha det gjort imorgon. Nu hade dom öppnat sitt fik och kommit igång med scanning, lika bra där som Ica nu när dom har eget bagari. 

Hemma har det gått trögt så inte så mycket har blivit gjort då. Men gjorde mer igår då för visste att det skulle gå på låg växel när jag kom hem. Tittat lite på handboll och Nisse har grejat med H-bilen, tankat fyllt på vatten.. Ja jag har fixat lite i den med. Men vilket väder det är och vilka regnskurar det kommer, idag kom Einar till Linda så får vi se hur länge han blir kvar.  Så han ska med oss också i helgen. Jennifer och Per kom ju från Italien igår så dom hade inte lust att åka i helgen igen. Per började jobba idag och Jennifer jobbar i helgen.

Tejpen jag la in lite information om funkar kanon, lite lite ömhet kan jag känna fortfarande men trycket är borta. Klistrade på Nisse igår också och han tyckte sig också känna en förändring av värken.Nu ska den väck söndag sen återstår det att se hur det är. Men har ju köpt en rulle men tänkte jag skulle vara utan en vecka innan det nya ska på. 

Tänk så det kan bli ibland, hoppas det inte är något som kommer i mellan..

 Gonatt alla fina!

En dag att minnas...



En trevlig kväll på Kina resturangen i Vadstena när jag fyllde förra året. Barna bjöd mig och farsgubben på middag och det var uppskattat.



Vad man kände sig bortskämd denna kväll, vi kör väll på en repris i år med tjejer..



Alex & Mindy..



Mormors & morfars hjärta, och i år fick vi ju ett till barnbarn.. Lilla Vincent, tänk att det kunde bli en kille när det bara blivit flickor.



Klart man var glad en sån här underbar kväll.



Mina underbara tjejer, älskar er. 

Måste säga att det känns bra än så länge...

Kinesiotape

 

För snabbare läkning


Kinesiotejp metoden har tagit Rehabiliterings- och Idrottsmedicinska världen med storm. Utvecklad av dr Kenzo Kase för nästan 25 år sedan i Japan, har Kinesiotejpning blivit standard för terapeutisk rehabtejpning. Idén var att förstärka kroppens egna läkningsprocesser genom att applicera ett nytt material med en speciell teknik. Kinesiotapen är tillverkad med hudens karakteristiska egenskaper som modell och kan därför överföra ”positiv sensorisk information” till kroppen. Genom tester i Kina utvecklades appliceringstekniken vilket också fick ge upphov till namnet. Tejpningen möjliggör full rörlighet i leden, jämfört med den traditionella tejpningen, där leder tejpas för stöd och stabilitet och ofta begränsar rörligheten.

Tack vare tejpens unika material får man oftast en omedelbar effekt efter appliceringen. I motsats till den ”vanliga sporttejpen” får man med kinesiotapen ett utökat rörelseomfång i det tejpade området i såväl vardags– som idrottsaktiviteter. Tejpen är elastisk och lika tunn som huden med en funktion som kanaliserar bort vatten, vilket möjliggör för den skadade att duscha och bada utan att behöva byta tejpen (tejpens speciella klisterförmåga ger kroppen möjlighet till självläkning 24 timmar per dag). Oftast får man en omedelbar positiv effekt efter appliceringen och därefter får man i de flesta fall en förbättring de närmaste 3-5 dagarna. Vid vissa specifika skadeproblem kan det behövas upprepade behandlingar under längre tid för att effekten skall märkas. Kinesiotape kan användas tillsammans med andra terapiformer som t.ex. massage, ultraljud, laser och elektrostimulering.

 

                                                                                                                                                                                                                      Kinesiotaping påverkar aktiveringen av det neurologiska systemet, kroppens informationsprocessor och cirkulationssystemet. Musklerna påverkar inte enbart kroppens rörelser utan också de venösa flödena, lymfaflödena, kroppens temperatur etc. Felaktig muskelfunktion leder därför till en rad symptom. Kinesiotapen har den unika egenskapen att den kan rehabilitera 24 timmar om dygnet och hjälper kroppen att aktivera sin egna läkningsprocess. Användandet av kinesiotaping har fått ett helt nytt angreppssätt vid behandlingen av nerver, muskler, senor, leder och organ.

                                                                                                                                                                                                                          Kinesiotaping baseras på en filosofi som siktar på att ge full rörelsefrihet för att på så sätt tillåta att kroppens system läker sig självt biomekaniskt. Kinesiotaping lindrar smärta och underlättar lymfdränage genom att mikroskopiskt lyfta huden. Den tejpade delen bildar upphöjningar i huden och ökar mellanrummen lokalt. Resultatet blir att tryck och irritation tas bort från nervändarna och smärtreceptorerna och smärtan lindras. Trycket lättar gradvis i det lymfatiska systemet och flödet underlättas. Tejpen kan användas tex. för följande: Smärta, stukningar, reducera rörligheten, luxation, idrottsskador, artrit, ryggproblem, muskelspänning, ischias, problem med sacroiliaca, huvudvärk, migrän, epicondylit, carpaltunnel syndrom, lymfödem, menstruationsproblem, graviditet mm.

 

 

All tejp som Manus använder är CE märkta vilket innebär att tillverkaren eller importören lovar att varan uppfyller de säkerhets- och kvalitetskrav som EU ställer för just den produktgruppen.

 


Upp som en sol och ner som en pannkaka.

Ja lite så känns det idag, lite öm när jag vaknade i morse men fick plocket gjort och lite tvätt också. Så pigg så det vart en cykel sväng till Borghamn där jag fortsatte längs med strand promenaden. Inser varje gång när man tar den vägen hur vackert vi bor här med Omberg och vättern. Synd bara att hamnen inte tar tillvara och gör ett par fina ställplatser för gott om H-bilar är det här nere. Tydligen så får man stå om man frågar och även el kan man få då. Hem vart det att kämpa på och ja kondisen är ju inte så himlans bra då. 

Alex & Linda dök upp och nu så får Linda sitta bredvid för lillsyrran har tagit över ratten, men Linda tycker det är skönt att slippa köra. Eftermiddagen vart lite kämpig med värken men visste det skulle bli lite bot när gubben kom hem. Alex tränare Pontus hörde av sig så ska se om han kan hjälpa med sin  mirakel tejp, ja den frågan får jag besvarad om några dagar. Ska med in Alex till träningen för att han ska tejpa mig å ja ser hur han gör. Har beställt en rulle idag 75 kr st kostar dom. Rosa och grann är den också, så fint så. Idag körde Nisse möblerna till vinterförvaring så kvälls maten kom givetvis därifrån. Så ska vi försöka att få till nåt tillsammans med Pia och Peter för var allt för längesen vi träffades. 

Ett varmt bubbelbad var inte helt fel, och då menar jag varmt så det bränner i skinnet. Sen ner i spatt med nacken och på med bubblorna, så underbart skönt för det onda. Sen fick Nisse  ge mig lite massage och smörja in med tigerbalsam, kan ju säga att det är riktigt skönt nu. Ja så kom jag på att jag måste bädda rent för ja rev ju den allt i morse, så vilken natt för nybäddat är det inte mycket som går upp mot. Just nu sitter vi och väntar på Alex som är i Motala och tränar, hon har pizza här och ska hämta Linda som ville vara kvar här i eftermiddags men nu så har suget efter stan kommit. Och Alex kör ju så gärna nu..

Ha nu en skön kvälll ni goa! 

Mysigt resturang ägare som förr om åren drev magget i Vadstena.



Glada Sussie..



Roligt var det.



Så söta så...



 Fy vad det är tråkigt att hamna på kort, bättre vara bakom kameran.



Ja det smittade liksom av sig här inne...



Tack ni underbara för en trevlig kväll/helg...

Vilken härlig helg med goa vänner.



Trevligt var det att få träffa Jonnys syster Gerd, roligt att du ville göra oss sällskap över en bit mat.



Mys pys med härliga vänner!



 Ja det satt ju inte helt fel med en bit mat i fredags kväll.



Gerds fina vovve..



Släktträff för Jonny & Sussie här.



Gerds man Håkan.

Äntligen helg.

Så har den kommit då, ja fredagen som innebär en färd med H-bilen. Vi styr mot Eskeltuna där vi ska vara tillsammans med Jonny & Sussie. Så ska vi träffa Gerd för första gången som bor i den staden. Men egentligen så finns inte tiden för att sitta här, måste ut i H-bilen och dammsuga och packa in allt. Ska slå en pling till turistbyrån för att höra lite om ställplatserna och hur man gör med betalningen. Sen in till stan för att besöka glass olle vi har fått ett stenskott som behöver åtgärdas, billigare så än att byta hela rutan. Sen ska frissan besökas och lite annat småfix ska bli gjort. Men sen så ska vi lätta ankar och åka mot vårt mål. 

Så skönt ja så vill jag säga grattis till Alex som tog sitt kärkort i onsdags. Jennifer & Per har det varmt och gott i Italien med bad och solning. Nej nu måste jag sätta fart!

Ha en kanoners helg för det ska vi ha. Kram på er.  

Trevlig söndag med Barn och deras pojkvänner och så barnbarnen..



I all enkelhet så bjöds det på korvstroganoff och till efterrätt toscapaj.



Finns inte mycket att säga om den här bilden.. Säger bara Tyskland!



Mindy som har mumsat chocklad och ja det syns..



Så vill jag ha en apelsin också, å de är ju mycket nyttigare än chockladen.



Snart så är målningen färdig och gubben kan få vila sig lite..



Mormors lilla Prins, en glad liten kille. 

En trevlig dag.

Helgen gick i ett rasande tempo. fredagen hade vi mys faren och jag och tog en romanitsk tur runt Berget. Som började med en utskällning av tyskan som tyvärr tillhör grannskapet. Men mer av det om en stund, men annars så var fredagen skön och mysig.

Lördag morgon vart det upp skapligt för att besöka Elmia mässan där det fanns mycket fint att titta på. Ja jag menar H-bilar så tro inget annat, skulle kunna tänka mig en ny Burstner Aviano med Queensbed eller en ny Kabe. Men så samtidigt så har vi en bra H-bil som vi är jättenöjda med, allt behöver ju inte vara nytt så fin i kanten har jag inte blivit än. Så fick man se Gunde Svan livs levande och det var riktigt kul, Mhcs monter var vi också å hälsade på i där vi träffade på Monika & Rasmus. Ett plus till HBK som faktiskt hade en monter i år, trots att dom är en internet baserad klubb som det tjatas om. Men kul var det att se er jobba där och välbesökt var den med.. Så till tråkigare nyheter, Stefan Liv... Var över vid Kinnarps när vi ändå var där och sorgen var påtaglig. Tog lite kort som jag la in i går och när vi lämnade Elmia så kom klacken och tågade upp till Kinnarps med banderoller och det var fint. Var en sväng bort på A6 och handlade där Sd ungdomsparti höll konferans och gott var det om poliser som gick igenom bilar som skulle upp till konferans anläggningen. Kan tro att dom inte ville ha oväntat besök..

Söndag morgon kom med en välbehövlig sovmorgon, lite frukost sen in till Motala för Nisse behövde nåt från Biltema. Ja snarare så behövde han mer vit färg eftersom han målar huset. Så vart det en sväng till Willys för alla tjejerna, pojkvänner och barnbarn skulle komma hem på middag. Ja det var inte så storstilat utan det serverades korvstroganoff som dom gillar och till efterrätt vart det toscapay med grädde. men dom mumsade på bra och alla tyckte det var gott sen om det bara var för att vara snälla ja det vet ja ju inte förståss. Ja så var vi ute och skulle ta lite kort då Nisse säger hör ni! jodå, vi hörde! tyska tanten hade gett sig på grannarna och stod med basebolls trä och slog på deras soptunna.. Skulle vilja ha allt nerpräntat som hon skrek på tyska, ja kanske man blir mörkrädd då. Vi var några som larmade polis och dom dök upp vid 16.00 tiden, här pratar vi om en person som är psyksjuk och är en tragisk person. Finns nog snart ingen som har gått fri från henne men det känns som det ska till något allvarligt innan det händer nåt. Nu har vi telefonnumret till det mobilia teamet som vi ska kontakta när hon flippar ur, ja man ska även göra polisanmälning. Så visst händer det saker här ute på landet, men det är faktiskt tragist att man bara låter det bero.. Annars var dagen kanon med alla hemma man bara njuter inser hur rik man är som har den gemenskapen. 

Idag har jag träffat nån som varit otroligt saknad, roligt att få träffa din fina son var det också. Min plast syster som det var ett bra tag sen jag träffade, så skönt att se dig oh ja du vet det ska jag inte ta här. Men tråkigt och lessen var jag när ja hörde att Per hade förolyckats i en bilolycka i Ryssland. Men nu så väntar jag på att du ska få ordning på bilen så du kan komma ut till oss på landet. Var förbi Sandra och lämnade sånt som dom glömde här igår och Mindy satt och matade lillebror Vincent så stolt så. Hemma hade jag besök av Linda som var lite mamma och pappa sjuk, alltid roligt när barna kommer hem. Nisse har fortsatt med målningen idag efter jobbet han sliter så gubben. 

Kärlek, omtanke, det är när man bryr sig om flera.. Att det kan vara sån skillnad för en del ibland. Jag älskar alla, min man, barn och deras respektive, barnbarn och all annan släkt och inte minst mina vänner.. Ibland så svider verkligheten och man har inga svar men sånt är livet. Men jag mår kanon för jag har gjort en rensning av allt onödigt bagage.

Kramen på er alla. Kramar om! 

Elmia.



Denna bädd vill jag ha när vi byter nästa gång.



Även ett vinkelkök står på tapeten.



Detta lilla torlställ är ju bara ett måste.



 Gunde svan var också på elmia och han ägde en concorde.



Frankia och eura även Hymmer har det inte hänt mycket med.



Var över här en sväng!



 Visst så är han saknad och tragiskt är det också.. 

Hocky Sverige sörjer.

http://www.youtube.com/watch?v=2KzUTmpxLWI

Än en gång så får en stor talang lämna jordlivet alldeles för tidigt, och visst har tårarna trillat nerför kinden idag. Livet är fruktansvärt orättvist och livet hänger verkligen på en skör tråd. Ett helt hockylag bara försvinner så fort, kan bara tänka mig vad förväntans fulla alla var på detta plan var när det var premiär start. Vet själv hur det är när Alex drar igång första matchen för säsongen hur hon längtar efter att gå ut och slänga lite boll, jag även en annan är förväntans full över en ny säsong. Här får dom börja med en stor förlust och sorg som detta elände innebär för alla anhöriga, ja alla fans också för den delen. Denna olycka tog med sig vår duktiga landslagsmålvakt Stefan Liv, ja även Hv71 och Jönköping har förlorat en stor talang. 30 år, är ju fasiken ingen ålder! varför?. Han är saknad och skänker en tanke till hans anhöriga. 

Annars så har dagen varit bra med två resor till Motala och gos med dom två underbara, Mindy och lille Vincent. Man mår så bra när man umgås med livets efterrätt, man går som i ett rus. Så mycket gjort hemma har det inte blivit, men vad gör det.. Man ska ta vara på varje ögonblick, det visar såna här olyckar. Vi äget ingenting utan vi har allt till låns. Hösten har gjort intre på allvar idag med regn & rusk, vräker ner med regn just nu också. Vart tog sommaren vägen? den kom och försvann som en stormvind. 

Du vännen, tack för samtalet idag. Nu är det min tur att ringa nästa gång och se till att ta dig en riktig ordentlig sovmorgon på lördag, ja ladda om batterierna. Så skönt att lilla Maxen kom till ett underbart och kärleks fullt hem och en kompis i hans storlek. Bra val du gjorde där gumman! men man kommer sakna skutten in i våran H-bil. men tänk vad fort han och Nisse fick kontakt och Maxen visste var vi hade skinkan. Jag ska hålla utkik efter dig imorgon och kanske det går att få till et vink nu när du glider fram.
Många kramar till dig vännen...

Nu ska jag förberedda för en tidigt morgon, ladda kaffebryggarn så har vi laddat med många flaskor flytande. Men visst så blir det middag ute på hemvägen. 

God natt alla ni underbara.. 

Bilder från helgen då vi överaskade Mindy med Jennifers hjälp.



Här har vi kommit fram till stället, tog länge för Sandra och Mårten att gissa vart vi var på väg. Men så klart så var det Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Våra fyra tjejer var där när dom var små och ja tycker man ska ta sina barn dit för dom har så roligt.



Jennifer & Mindy vid boken som var enorm med Kära Astrids sagor.



En lycklig Mindy som får hjälp att gunga av moster Jennifer.



Här har Mindy och jag vart på besök i Katthult och snart så kom alla som bodde där för att bjuda på lite skåde spel.



Detta tyckte morfar var intressant att titta på.



Mindy älskade allt det här små husen var nog tio poängaren. Titt ut hjärtat du är bara för underbar, ja helt bäst.



 Våran egen lilla Pippi, om två år är det dags för Vincent ja våran Emil. Ni är världens underbaraste!



Vi övernattade vid Bergs slussar, första natten för Mindy i H-bilen själva med oss. Allt gick kanon så snäll är hon.  

Lite nyttigt för dom står nära en.

Du som är anhörig

Eftersom den som har fibromyalgi lider av symptom som inte syns på utsidan är det svårt för personer runtomkring att förstå exakt vad den sjuke går igenom. Det är så mycket lättare när det handlar om ett brutet ben eller någon annan yttre, synbar orsak till att man inte mår bra.


Sjukdomen bidrar till problem som utmattning, magsmärtor/-problem, depression, kronisk smärta och humörsvängningar och du kanske ställer dig frågan hur du som anhörig på bästa sätt kan stötta en närstående som har drabbats av fibromyalgi.

Lyssna

Lyssna på när den drabbade berättar om hur fibromyalgin får dem att känna sig. Eftersom smärtan och tröttheten inte syns kan det vara svårt att förstå varför det är så många saker som den drabbade inte klarar av att göra. Om du lyssnar på hur de känner sig och varför de inte klarar av att göra vissa saker blir det lättare för dig att förstå och därmed lättare för dig att vara till stöd och hjälp.

Titta förbi

En fibromyalgiker får ofta tacka nej till olika typer av aktiviteter vilket kan innebära att de socialt sett kan bli mer isolerade. De sitter hemma fastän de egentligen vill kunna följa ut på saker och detta kan naturligtvis göra att de känner sig deprimerade. Försök att titta in på spontana besök då & då och gör något tillsammans, som den drabbade klarar av att göra.

Fråga vad du kan göra

Fråga dem vad du kan göra för dem när fibromyalgin är som värst. De kanske behöver hjälp med att städa, laga mat, gå ut med hunden, hämta barn m.m. Att hjälpa dem med detta gör att de slipper ångesten över att inte klara av att göra det som behövs göras, något som hade fått dem att må ännu sämre psykiskt.


Se bara till att du inte går in och hjälper till mer än nödvändigt – att själva få göra det som de klarar av är viktigt för deras självkänsla.

Följ med till läkaren

Under lång tid sågs fibromyalgi som en inbillad käringsjukdom, men i dag är det ett vedertaget och erkänt sjukdomstillstånd. Det finns dock läkare som fortfarande inte riktigt tror på att det är en verklig sjukdom och därför kan det kännas skönt för den drabbade om du följer med som ett stöd vid läkarbesök. Prata med den sjuke om vilket stöd han/hon behöver. Kanske räcker det med att du är med som sällskap eller så kanske den sjuke behöver ha dig som språkrör eller medlare om han/hon känner att det är en för stor psykisk anspänning att behöva prata själv.

 

Att följa med på läkarbesök ger dig också större insikt och förståelse i den drabbades fibromyalgibehandling – vilka olika läkemedel de äter och varför, vilka olika former av terapier som kan lindra fibromyalgisymptomen etc.

Uppmuntra träning

Att träna är inte direkt något som någon som lider av kronisk smärta längtar efter att göra, men det är vetenskapligt bevisat att fibromyalgiker mår bättre om de gör det. Men gå inte ut för hårt -  då kan den sjuke känner sig stressad av det och må dåligt i stället. Börja med att försöka få med dem ut på en promenad varje dag för att sedan öka på promenaderna eller förslå att ni kan utföra någon form av lättare träning tillsammans, exempelvis på ett gym.  

Vad du INTE ska säga

Det finns en del saker du bör undvika att säga till någon som lider av fibromyalgi och många av kommentarerna har att göra med problemet att det är en ”osynlig” sjukdom – dvs. du kan inte fysiskt se symptomen. Någon som lider av fibromyalgi vill inte höra:


”Men du ser ju inte sjuk ut”

”Du har nog bara en dålig dag”

”Du inbillar dig bara”

”Du ska se att det går över”

”Men så illa kan det väl ända inte vara”

”Försök att ha en mer positiv inställning”

”Det måste vara härligt att vara ledig”

”Det hade kunnat vara värre”

”Försök att komma ut lite mer, så blir det säkert bättre”

 

Ja frågan, du ser ju inte sjuk ut vet jag inte hur många gåner jag hört...

Idag har man vart med gubben.

ja det vart en tidig morgon, kl 03.00 så var vi i väg vid 03.30. Men kände när vi kom till Stockholm att det var bäst att åka tidigare nästa gång för köer var det idag. Nu har nog alla Stockholmare kommit igång efter semestern igen. Vi vände hemåt vid tio- halvelva och då var det kö också. Stannade i Nyköpingsbro och åt mat, jag tog raggmunk och fläsk Nisse tog pannbiff. Got var det så vart det varsin kaffe efter, ja kan man tänka sig karln tog också kaffe. Vi stannade i Herrbeta och slängde soppor, hade en äcklig sallad i en påse som jag ville bli av med. Eller salladen var inte äklig men dressingen. Så stannade vi till vid Jula och handlade lite även City Gross fick besök av oss. När vi kom till Vadstena var det dags för nästa stopp, Davidssons Måleri för att handla mer färg till huset. 

Så var vi hemma och snart dök Linda & Einar och Alex upp. Hon skulle hämta sitt knäskydd till träningen och givetvis så glömde hon det igår. Hemma har det blivit slappt går lite som en dimma när det blir så här tidiga mornar. Imorgon blir det en sväng till Motala för att se till lilla Mindy. Så kommer Jennifer och byter av mig när hon slutat att jobba. Hem och fixa med H-bilen så den är färdig på lördag när det är dags att bege sig iväg. Nej nu ska jag ta mig till den mjuka sängen för en skön sömn.

Natti natt på er alla... 

RSS 2.0