Din IP

Då var julafton över.

Tänk vad mycket jäkt och stress och måsten det är för den här dagen.Men mysigt är det när man sitter med  alla sina nära och kära vid middagen.Igår började dagen med sovmorgon,klockan hann bli nio innan vi traskade upp och då så bjöd Nisse på frukost.Sen var det bara att köra igång med alla måsten,men försäkte att inte stressa igår och då  gick det jättebra.Så svabba av golven och gjorde jansson och stekte köttbullar och prinskorv och Nisse gjorde grytan.Sen slog jag in dom sista paketen så var det dags för att ta en dusch innan släkten kom.

Jennifer och Per vart lite sena för Per fick följa med sin farfar till akuten.Han hade fått eksem på bena som han kliat sönder sen vart det infektion i det.Jennifer hade med sig mormor ut också.Men när väl alla var samlade så var det dags att äta och det var gott att få något i magen.Så var det dags för utdelning av julklappar,och alla var nöjda med vad dom fick i år.Så skönt när man lyckas och alla är belåtna.Så var det dags för fika och efterrätt,man gör ju inget annat än äter den här dagen.Strax efter halvelva så åkte Jennifer och Per å mormor hem.Sandra och Mårten sov över här.

Idag sov vi länge också,så skönt med sovmorgon.Nisse stod för frukost den här morgonen också. Efter frukosten for Nisse iväg och lastade upp lastbilen,för inatt så stycker han iväg.Middagen vart ju smidig idag,var bara att skala lite potatis och värma på grytan så var det färdigt.Skönt med rester ibland.Har varit inne och lämnat Linda i Vadstena hos Simone för dom ska gå på krogen ikväll i Motala.Sen sover hon hos sin syster.Alex ska ha några kompisar här ikväll och en av tjejerna ska sova över.

Det är ju inget vidare väglag ute idag.Det gick bara i sextio när jag åkte in till stan.Och dom varnar i ett på radion  så man får ta det försiktigt...I morgon ska Alex följa med Johanna och hennes familj på elithandboll i Örebro...

Ha en bra kväll.......... 

Kommentarer
Postat av: Leena

Ja här har det varit stora slappardagen, det är det alltid för mig just juldagen om jag inte måste vara på arbetet.

Vi hade oxå en mysig julafton, lite annorlunda, varmånga många år sedan vi hade smått med och det är ju dom som gör julen.

Lagt in lite bilder hos mig från vår jul.

Ha det gott i gråvädret, vi har regn just nu.

Leena;)

2009-12-25 @ 21:58:15
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Celie

Låter som ni haft en trevlig jul :)

Hoppas helgen fortsätter i samma anda, själv jobbar man eftermiddag.



Ha det så bra!

2009-12-25 @ 23:44:47
URL: http://trolletc.blogg.se/
Postat av: Marie

God fortsättning... Såg ut som att ni hade en jättetrevlig och mysig jul... Hoppas juldagarna fortsätter vara bra...



Kramar

2009-12-26 @ 06:00:04
URL: http://zupermom.bloggplatsen.se
Postat av: Åse

Fina bilder Leena!Var ett tag sen vi hade smått också.Och visst blir det en annan mysfaktor med dom små liven.



Låter inget vidare att jobba,såg att du och Lisa hade haft det mysigt också.Ha en bra fortsättning nu så hoppas jag att du är ledig över Nyår.



Det känns bra än så känge Marie och julen var bra.Nu är det ju inte så länge kvar tills vi ses..

2009-12-26 @ 11:54:38
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0