Din IP

Onsdag.

Då var det en ny dag och nya tag.Igår var jag hemma hela dagen och det var skönt.Annars så har det blivit sjukstuga här igen.Linda ligger i feber och hostar med andra ord genomförkyld.Hon har ju tagit sprutan,men jag tycker att sen vi tog sprutan så har vi inte varit annat än sjuka.Igår var Nisse och Mårten iväg och tog den,dom tyckte inte att dom kännde något mer än lite öm i armen.Men imorse så hade Nisse ont i halsen.,så vi får se vart det slutar.

Annars bestod dagen igår av allt det roliga som man gör här hemma,så det hände inte så mycket spännande.Ingen körning på kvällen hade jag för Alex hoppade över träningen och var hemma och pluggade.Det behövs ju det med ibland plus att hon sov från hon kom hem och ett par timmar framåt.Tur det är jullov snart för det behövs.

Idag ska Nisse och Mårten köra i garaget igen,det blir bra där inne när det är klart.Nisse körde på även igår själv för Mårten hade fotbollsträning i Motala.Så ska Sandra   och Mårten flytta,dom har fått tag i en bra lägenhet och Alex kommer ha det närma till handbollsträningarna sen.Nu får dom ju trädgård  och altan så tror det kommer att bli bättre med den lilla med.Så får tacka mormor för tipset.

Jennifer och Per tog ju sprutan i måndags och hon var inte så pigg i går,trött och hängig och Per hade feber.Så man ser att den tar väldigt olika på alla.Idag blir det och plocka å tvätta tycker inte man gör annat,måste ta tag i det här med julklappar snart också.Ska försäka att komma iväg i helgen.Så skulle Alex på modevisning på sporthörnan ikväll,Så ska hämta henne när det är slut.   

Ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Lotta

Kram på er som är sjuka.

Ja sprutan, det svinet......

Tog själv vaccination i början av 90-talet var sjuk hela tiden.... Så den glömmer jag inte.

Tog nu inte den här gången just därför.

Men läkaren sa att det inte är sprutans fel att man blir mycket förkyld efteråt, så det får man väl hoppas. Men vad ska de säga, när de uppmanar till detta jippo....

Vissa år är man bara helt mottaglig för allt. Har själv inte vart förkyld nu sen i April och hoppas jag slipper det nu när vi ska iväg. peppar, peppar....(tar i bordet)

2009-12-09 @ 08:37:00
Postat av: Åse

Kram på dig själv Lotta.Man kan nog säga att sprutan är på både gott och ont,tycker ju att vi varit mer sjuka än vi varit förrut.Vems fel är det om inte sprutan?lustigt att det inte har något sammanband när det blir som det blir när man tagit sprutan.Säg inte för mycket Lotta nu,för när man gör det så brukar det man inte vill ska hända hända.



Ha det bra på resan!

Kram Åse

2009-12-09 @ 09:10:51
URL: http://http aseaseblogg.se
Postat av: Lotta

Hoppas att ni tillfrisknar snabbt, kanske skönt att få förkylningen nu och att ni då kommer att slippa den över Jul.

Inget ont som inte har nåt gott med sig:-)

2009-12-09 @ 12:32:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0