Din IP

Samling.

Idag så har alla tjejerna varit hemma plus pojkvänner och lilla Mindy.Trevligt när vi träffas alla och det blir lite liv i huset.Det tråkiga är att Alex är genomförkyld och hängig igen,så idag vart det ingen träning för hennes del.Nisse och Mårten har hållt på i garaget som är nästan färdigt nu,bara lite småfix kvar.....Annars har dagen varit lugn inte fått allt för mycket gjort.Men det kommer fler dagar så varför jäkta ihjäl sig.

Igår så var vi i Motala och besökte min mormor och fick oss lite fika innan vi åkte till Bråstorp och handlade.Gott om folk som gjorde samma sak var det också.Men vi handlade på Willys och där är det inte lika mycket folk som inne på Maxi så det gick smidigt.

Men fy vad kallt det är nu , inget skönt. Vill ha vår och slippa vinterkläderna och ljusare kvällar.Men snart så är det nytt år och inte så  länge kvar.Tiden går ju fort, alldeles för fort kan man tycka ibland......

Imorgon så blir det att städa av så att det är fint när det är Nyårsafton.Annars så har vi inget inplanerat imorgon och det är skönt med såna dagar också.Idag så satt Mindy helt själv för första gången,hon är så duktig den lilla tjejen.Händer så mycket med henne nu så man knappt hinner med,men roligt är det.

Go kväll på er...........  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0