Din IP

God morgon.

Då var helgen över och en ny vecka tar fart.I helgen har vi haft besök av Jonny och Lotta,dom kom på fredags kvällen och åkte hem igår.Så på fredagen vart det att äta och prata och senare på kvällen så åkte Nisse och Jonny å hämtade Linda i Mjölby.På lördags morgon så skjutsade Sandra in Alex till Vadstena hon skulle spela match borta mot Gustavsberg.Dom förlorade men hon var nöjd ändå och fyra mål vart det.

Vi tog med oss våra gäster till Östgöta camping och tittade på husbilar.Och när vi åkte därifrån så mötte vi Gunilla och Rolf dom skull köpa torrbollar för att ha i husbilen.Sen for vi vidare till Fornåsas loppis,och den farbrorn har verkligen samlat på sig saker.Efter det for vi in till Motala där vi tog en lättare lunch på Mc Donalds sen visade vi runt lite i Motala.Sen  styrde vi mot Vadstena för att fika hos Sandra och Mårten.Dom ville visa för Jonny och Lotta hur dom bodde.Sen vart det en sväng till Östenssons och sen hem.Där Nisse och jag gjorde i ordning maten.Det vart köttgryta så vi hade kokat köttet i förväg så det var bara att ha i lite saker,skala potatis och koka grönsaker.På kvällen så tittade jag och Lotta på dansbandskampen och tycker att helt rätt band gick vidare.

Söndagmorgon eller ska man säga förmiddag så vart det frukost.Vi sov längst,Jonny och Lotta var redan vakna när vi kom opp.Så plockade Lotta med sig lite äpplen och päron,hoppas hon kunde använda frukten också.Så var vi ute alla en stund,Jonny åkte lite fyrhjuling.Sedan vart det fika och lite glass sen var det dags för våra gäster att åka hem.Tack för blommor och after eight och kläderna till Mindy.

Här hemma vart det en lugn eftermiddag,Nisse höll på med flipperspelet så nu går det bra.Och jag åkte in till stan och tittade på handboll.Jennifer och Per var i Göteborg och tittade på fotbollen.Men tyvärr så vart det AIK som vann och dom håller på IFK.Sandra och Mårten åkte upp till Askersund och min bror.Och där ska dom vara tills på tisdag.

Idag ska jag städa och tvätta lite,har inte gjort så mycket i helgen.Sen blir det matlagning och en sväng till Vadstena.Alex tränar i kväll,ska även försäka att ta en promenad lite senare.

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Jonny

Ja det var trevligt, men vad är det för typer på korten och då menar jag inte den söta lilla tösen. Fyra hjul är kul, kommer ner till er när isen lagt sig och med varma kläder, då blir det åka av. Kommer inte igång med att göra någonting, men å andra sidan är jag duktig på i allfall det. Känner mig tung idag, jobbigt som fan men imorgon är det säkert bättre.



Än en gång, tack för helgen och hälsa alla, ha det gott så syns vi snart igen.......till Grefven, kram.



Jonny.

Postat av: Åse

Ser inga typer på korten bara trevligt folk.Du är välkommen hit när ni kommer från Portugal och känna på hur kylan känns.Är inte ett dugg avis på er som ska till värmen.



Tack själva för en trevlig helg! så ses vi snart igen.

2009-11-02 @ 16:21:07
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0