Din IP

Dom var duktiga ändå.

VHF förlorade med uddamålet

VADSTENA Vadstena handbollstjejer gjorde ganska bra ifrån sig när de gästade huvudstaden för match mot HK Tallen. Trots 10 lika efter första halvlek lyckades HK Tallen vinna med uddamålet och skrev slutresultatet till 18-17.

Ett bra försvarsspel från Vadstena handbollstjejer höll på att rendera i den andra segern i division II Östsvenska södra, men tyvärr satte inte VHF-spelarna sina chanser.
– Jag vill framhålla vårt fina försvarsspel. Det var fjärde matchen i rad som försvaret utmärker sig. När det gäller anfallsspelet skapar vi bra lägen, men kan tyvärr inte få dit bollen, säger VHF-tränaren Pontus Hammarberg.
En av förklaringarna till att VHF-tjejerna bränner sina lägen är att två av lagets stora målskyttar Sofia Falk och Cissi Holmberg är skadade. Cissi var visserligen med i går, men har ännu inte kommit ifatt och är matchotränad.
– Så länge försvarsspelet fungerar bra och vi så småningom får bättre tålamod i anfallspelet kommer det att lossna. I dag kunde vi lika gärna vunnit, men tyvärr går hemmalaget från vid 12-12 till 15-12 och då blev det tungt trots att vi hämtade in till 18-17.
Pontus Hammarberg vill framhålla målvakten Helena Present samt fem och sexmålskyttarna Cissi Holmberg respektive Alexandra Johansson.

Gert E Dahlin 0141-22 36 06 [email protected]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0