Din IP

Söndag och solen skiner.

Har även hunnit med att vara i stan redan.Alex skulle vara inne till fem i halv nio för då gick bussen tillFarsta.Dom ska spela match mot Tallen kl 13.45 så håller tummarna att dom kommer hem med två nya poäng.Hon var inne på Östenssons och köpte sig potatissallad som hon skulle ha till kycklingklubborna.För på vägen upp har dom egen mat med sig och äter ,  på hemvägen så stannar dom nånstans och äter.Dom kommer tillbaka runt sju ikväll och det passar bra för jag ska in och se på handboll.Ska se lite på pojkar 94 sen efter spelar b-laget.

Jennifer och Per skulle komma en sväng idag också.Dom var sugna på att åka lite fyrhjuling så kan nästan tänka mig att dom ska ha mat här också.Så då går den här dagen också.

Igår så vart det en hel del plockande.Och Sandra och Mårten var duktiga och gjorde i ordning källaren.Till mat var det biffar   och potatis så måste man ju ha lingon till.Igår kväll så kom Sandra på att dom bara hade två blöjor kvar så Nisse och Mårten for in och köpte blöjor.Övningskörningen med Linda jick riktigt bra igår.Pappa var imponerad av hur duktig hon hade blivet.Så tog dom med sig Alex på hemvägen,vill helst att hon sover hemma när hon har match dagen efter.

Ha en bra dag. 

 

Kommentarer
Postat av: Ann-Charlotte Högbom

Oj, Åse vad du åker fram och tillbaka....

Det är nog skönt att bo på landet, men när inga bussförbindelser finns då låter jobbigt med fyra barn som ska på olika håll hela tiden. Då är jag inte avundsjuk på att ni bor på vischan. Men fint bor ni, perfekt med hund och katter.

Postat av: Åse

Ja det blir ett hiskligt farande.Men det är ju inte barna som valt att bo här så det är bara att ställa upp.Skulle vilja bo här på sommaren för då är det inte mycket som går att jämföras med.Men på vintern så skulle jag vilja bo i stan.Men vårt hus är lite för stort att ha som sommarstuga.Men Lotta ni bor ju perfekt och nära till allt fast vårt passar nog bättre om man har hund eller katt...

2009-10-18 @ 10:43:07
Postat av: jennifer

tack för maten <3

2009-10-18 @ 22:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0