Din IP

Kort vecka.

Då är det snart helg och vi far iväg igen. Den här gången åker vi till Trosa med Jonny och Lotta, och kanske så dyker Sören upp. Bara att hoppas att vi kan stå där för dom har lagt massor av snö där. Men ryktet säger att det ska kunna stå fem till sex  husbilar. Annars får vi leta reda på en annan plats det är ju de som är tjusningen med husbil, man är ju flyttbar. Trosa är en fin liten stad med sina gamla byggnader och kanalen som går igenom staden. Vi har varit där ett par gånger nu och trivs alltid lika bra.

Igår hade jag en dag med orolig mage, Nisse också så vi måste ha åkt på något. Så morgonen var bra seg innan man kom igång. Var inne på förmiddagen och handlade för det var ganska så tomt i kylskåpet när vi varit borta hela påsken. Alex åkte med in för hon skulle vara inne i stan och så fick hon köra lite också. Det gick bra och idag blir det en tur med henne igen. Så passade jag på att åka till Sandra för jag hade ju inte träffat Mindy på hela påsken. Så hade jag köpt en kudde som föreställde Barbapapa och rosa och mjuk var den. Men hon sov när jag kom fast hon vaknade snart. Och då var hon i full gång, hon har börjat att peka på allt så ska man säga vad det är. Hon är så härlig den lilla och nu så händer det så mycket med henne, man hinner inte riktigt med. Sen hem och göra lite mat för efter det så vart det en tur till Motala. Linda var duktig och tog köket efter maten igår, du kan om du vill Linda. Plockade upp Alex i Vadstena för hon skulle köpa en ny mobil i Motala. Så vi lämnade av Nisse som skulle få massage så for vi vidare ut till Bråstorp. Vi började på Elgiganten men dom hade inte den telefonen hon ville ha, dom skulle få hem den om två veckor. Men hon ville inte vänta utan det skulle helst ske på stubinen. Så vi gick in på On Off och där hade dom den hon ville ha och även den röda. Så var den billigare där också så ibland så är det bra att inte ha för bråttom. Så hon var nöjd och bara pratade telefon. Gick in en sväng på Ö&B    och hälsade på Jennifer. Hon satt i kassan så pratde bara lite med henne. Men hon skulle komma ut en sväng på kvällen så då hann vi att prata mera. Så ringde Nisse och sa att han var färdig så vart det Vadstena och lämna Alex som skulle vara kvar i stan. Så tog vi med oss Sandra och Mindy hem för dom åkte med Jennifer tillbaka. Så det var full rulle här hemma igår. Nisse var i garaget hela kvällen så han kom inte in förren kl var halvnio. Sen tog det inte lång stund innan han somna. 

Idag ska jag ta och städa så har jag det gjort innan helgen, för imorgon så blir det att packa husbilen . Ska dammsuga den fick  in så mycket gräs i bilen när vi låg i Hornborgasjön. Och på fredag så blir det att laga mat som vi ska ha med oss..Ska även hinna med att träna imorgon också, Sandra skulle följa med och köra ett pass. 

Ha en bra dag.  

Kommentarer
Postat av: Lotta

Fullt ös, som vanligt hos er, med skjuts hit och dit. Jag blir helt yr av karusellen. Kommer bli skönt för dig Åse att åka raka vägen till Trosa, men vem vet vi kanske får snurra runt och leta ställplats:-)

2010-04-07 @ 08:50:48
URL: http://anncharlottehogbom.blogg.se/
Postat av: Åse

ja men det är nog tur att det är det, fullt ös allså. Annars så skulle det nog bli långtråkigt här ute.Nu har du två nätter som väntar dig Lotta så du blir nog yr av dom ska du se. Så kommer väl huvudvärken också, men den släpper efter ett par glas vin. Vi får hoppas att det går att stå där, annars är det inte värre än att vi får leta lite.

Kram

2010-04-07 @ 09:36:39
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Lotta

Prata inte om huvudvärk, hade lite känning av det på dan. Nu yrvaken. Men som sagt två nätter nu, efter sista natten lär det bli dåligt med sömn, lite vin på det så blir nog även jag yr, men huvudvärken dagen efter tycker jag vi lägger åt sidan:-)

2010-04-07 @ 21:07:02
Postat av: Åse

Ja för det är ju bara att tömma upp ett glas vin, huvudvärken väntar vi med tills på söndag..

2010-04-07 @ 21:33:23
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0