Din IP

Äntligen!

Idag är dagen Alex har väntat på, idag kommer dom hem från lägret. Men hon kommer bara till Vadstena för att kliva in i en annan bil som tar dom till Rimforsa. För nu ska hon på handbollsläger men det vet jag att hon ser framemot. Tror hon kommer vara helt slutkörd på söndagseftermiddagen när hon kommer hem.

Igår var jag inne i Vadstena och lämnade brev på vårdcentralen sen in på banken och betalade skolmaten. Hoppas det funkar bättre än vad det gjorde på vårterminen, så dumt när man ska betala till Vadstena fast det är Motala som ska ha pengarna. Och det funkar ju inte så bra från vår kommuns sida att skicka ut aktuella listor som visar att man betalt. Och då får tjejerna inte äta utan måste ha med sig extra pengar till mat. Och det känns ju inte bra att ligga och betala extra på nåt som man redan har betalt. Så vart de en sväng på Östenssons de gäller att man inte glömmer nåt när man handlar nu för kiosken är stängd, hade man glömmt nåt förrut så fick man ju tag i det där. Väl hemma så skulle Sandra låna bilen för hon skulle till Carro och deras lilla dotter Fanny och hälsa på. Mårten körde till jobbet igår så han hade deras bil.

Jag slängde ihop lite köttfärssås så vi fick äta i skaplig tid. När Nisse kom hem så for vi till Ödeshög för att hämta ett tändningslås till bilen som kommit med bussgods dit. Vi tog h-bilen ner till Ödeshög,  Alltid roligt att köra h-bil. Så vart det en promenad och jag ändrade lite igår när jag gick, för Borghamns Sten har sprängt av duktigt i brottet så man kunde inte gå som man brukar. Jag fick gå genom kalkbrottet istället för runt och sen ner mot hamnen och sen tillbaka till Borghamn och hem till oss. Sträckan vart ju bra mycket längre men det gör ingenting, börjar ju få upp ångan nu.

Pratade med Alex igår! och det var väl inte bara pest och kolera. På kvällen så satt dom runt en lägereld och en av lärarna sjöng och spelade gitarr och det lät så mysigt. Dom hade paddlat i fem timmar på dagen och så sa hon att hon hade säkert fått hundra myggbett. Så var det ju inget vidare att sova ute i de här vädret. För regnat hade det gjort igår och allt var blött, tänk om det hade varit lite solsken för dom då hade det nog varit roligare.

Ha en bra dag. 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0