Din IP

Hemma efter en helg i Örebro.

Då var man hemma igen och idag så faller allt tillbaka i vardagen. I torsdags åkte vi till Kosta outlet och vi hann dit innan det stängde. Vi stannade över natten och det var tre h-bilar till som stannade över natten. Så de vart några timmar på fredagen också och så hittade vi faktiskt mycket. Visst priset var väl inte som i Ullared men bra mycket billigare än om man skulle handlat i affärerna hemma. Vi tog svängen över hemma innan vi fortsatte till Örebro och campingen där.

Väl framme fick vi se ut platser till oss och Marie å Robert som skulle komma senare på kvällen. Vi åt lite sen gick vi och badade på kvällen, lugnt och skönt var det där så vart det även en fika innan vi gick tillbaka till h-bilen. Robert ringde och dom skulle inte hinna dit tills campingen stängde så dom fick sova första natten utanför på deras parkering. Men dom kom in en sväng och pratade lite när dom kommit fram.

Vi vaknade runt åtta på morgonen och strax efter så körde Marie in deras h-bil. Vi tog det lugnt på morgonkvisten med frukost och lite prat. Sen var det dags att gå och bada, men idag var det mer folk där inne. Vi som inte hade barn med oss vart erbjudna att vara på relaxen för ett billigare pris. Och det nappade jag på. Vi vart kvar i många timmar Marie och Roberts barn verkade uppskatta badet. Väl tillbaka vid h-bilarna vart det att sitta ute i det fina vädret. Bara polishelikoptern som förstörde lugnet. Kungafamiljen var ju på besök i Örebro under dagen så bevakningen var hög. Men kvällen vart inte så sen för vid elva var vi rätt så trötta och sega efter en dag i äventyrsbadet. 

Vaknade skapligt på söndagen också, och när man satt och åt frukost så vart man rätt så snobben. För dom som låg bakom Marie och Robert visste nog inte att dom låg på en camping och att det finns servicehus som man gör sina behov på. För ut kommer deras  son som var i tolvåårsåldern  och ställer sig och kissar mitt utanför deras h-vagn. Nåt som inte uppskattades av Gustavsvik, utan dom fick förklarat för sig att man skulle använda toaletterna istället. Inget som pappan i h-vagnen uppskattade utan han tyckte att han både kunde kissa och skita på sin tomt och det hade ingen med att göra. Marie och jag gick en sväng på campingen och lite längre upp så låg det fullt med irländare som var duktiga på att lägga asfalt. Ja dom verkar vara ett folkslag för sig själva. På lördagen fick vi träffa Roberts andra syster som bor i Örebro, hon kom en sväng innan hon skulle till sitt jobb på natten. Vi skildes åt vid tolvtiden och vi åkte till Mariebergs köpcentrum för att titta lite. Och jag hittade ett par byxor som jag letat efter länge. Sen var det hemfärd och Alex åkte med oss från Motala till Vadstena. Hon skulle vara kvar hos en kompis så var Linda inne och hämtade henne på kvällen. Sandra och Mårten  hade gjort jättefint här hemma både ute och inne, så tack för det.  

Ha en bra dag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0