Din IP

Kanotläger.

Ja jag kan väl säga att jag är inte avis på Alex idag. Är nog hellre inne och har det torrt och varmt istället för att sova under bar himmel. Men dom kommer säkert få det bra och roligt så får dom ett minne som kan vara värt att ha.

Igår var vädret verkligen osäkert med regn och solsken från och till. Så tråkigt när man inte kan hänga ut tvätten för den torkar mycket långsammare inne. Men som vädret är nu så torkar den ju  aldrig ute. Och här tar det lång tid att köra en tvätt, jag har ju fått en hjälpreda som tycker att det är roligt att vrida på knapparna på maskinen. Så vips när man glömt att stänga dörren så har hon varit där. Men det ska ju börjas i tid och hon ser så nöjd ut när hon varit där. Nu har man kommit in i lite vardagsrutin igen och plockar, lagar mat och tvättar. Så¨har gubben börjat att jobba igen också.

Igår på eftermiddagen och kvällen så hade Nisse och ja det lugnt och skönt här hemma. Alex var och tränade å Linda for iväg på bingo med en kompis, men ingen vinst för deras del. Men min moster vann 1800 och mamma vann 900 så några var glada när dom kom därifrån. Alex packade och styrde igår plus att det var första skoldagen också, Linda var också iväg igår men är nu ledig fram till nästa vecka. Hon ska läsa upp två ämnen så för henne blir det inte så många timmar i skolan, dom får jobba mycket hemma. Nu glömde ju Alex vattnet hon skulle ta med sig så jag hoppas att det löste sig i skolan för henne. Man får en peng från skolan till mat som dom ska ordna själva så är dom tre i varje grupp, så ska dom få lära sig att laga mat över öppen eld och även tända elden. Så ska bli intressant och höra hur det går för dom senare. Så ska dom bygga sig ett eget vindskydd för natten också. Alla toabesök sker ju ute i det fria i två dagar så får se om hon är förstoppad när hon kommmer hem. För bajsa ute i det fria ville hon inte, men det var som Linda sa här! det var inte så svårt för nöden har ingen lag..

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Robert

Liten checklista (käck lista) med "måsten" inför en kanottur.



* Vattentät behållare (jag brukar ta en 50 liters tunna i plast)

* Strumpor (mängder av dom. Torra, varma fötter är en förutsättning för mänskligt liv)

* Toapapper

* Våtservetter

* Cykelhandskar (tjock läderklädd handflata, öppen på handryggen och avklippta fingrar)

* Choklad

* ÖL (burkar är att föredra)



Ha så kul :-)

2010-08-25 @ 11:16:41
Postat av: Åse

Tack Robert!



Hon har med sig allt förrutom chocklad och öl. Dom hade alkoholförbud..

2010-08-25 @ 11:31:02
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0