Din IP

Regn och åter regn.

Börjar bli trött på regnet nu, solen får gärna titta fram. Ihelgen så var vi i Mora och Orsa med Jonny och Lotta och deras lilla valp. Vi började vår resa vid ett tiden i torsdags och jag körde hela vägen upp till Mora. Strax innan Mora så mötte vi upp Jonny och Lotta, när vi väntade på dom så gick vi och åt på värdshuset som låg där. Smakade helt underbart och maten fick man snabbt, hann ju inte med att äta upp salladen innan maten kom. När dom kom så fick vi se lilla Hero, helt underbar var han den lille. Jonny och Lotta hade med sin yngsta dotter Lisa men hon åkte hem dagen efter. Vi övernattade i Mora var rätt så trött på kvällen. Är ju inte så van att köra så långt men efter en natts sömn så känndes det bra.

Vi fortsatte till Orsa på fredagen och tog in på camping. Senare på kvällen så kom Jonny och Lottas son Jesper med sin Emma. Dom stannade till lördagen sen fortsatte dom sin resa. Vi åkte iväg för att gå på björnparken och Lotta följde med in. Jonny stannade hos den lilla. Men vet inte om det var värt två hundra, går nog att diskutera. Men nu har jag varit där. Och lite björnar fick vi ju se, men isbjörnarna låg bara och sov. Och det var ju dom jag ville se så det var en besvikelse. Vi åkte runt och tittade lite innan vi for tillbaka till Mora för att slå läger.

Hittade en jättefin plats att stå på. Men kan ju inte påstå att det var tyst dom första timmarna vi var där. Dom hade båttävling så körde dom med bilar och motorcyklar. Så det var riktigt skönt när det vart tyst. När man vaknade på morgonen så regnade det och blåste. Vi kom iväg hemåt efter kl elva, och då hade vi ett antal timmar kvar tills vi var hemma. Nu är vi hemma tills på torsdag och då blir det troligtvis Smögen. Vi har inte riktigt bestämmt oss vart vi ska än.

Idag är det förbannat segt att komma igång och göra något, och vädret är verkligen pest. Men efter regn så kommer ju solsken eller?.. Alex börjar sin handbollsträning idag, nu har dom  fått vila med egen träning i fyra veckor. Så nu ska det laddas på för fullt med träningsturnering och läger i Rimforsa, så dom är på hugget när säsongen drar igång.

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0