Din IP

Skänningemarken.

Ja då var det dags för Skänningemarken. Som vanligt så känns det som sommaren är över då. Fast ganska så behagligt väder för att besöka och gå på marknaden. Bara regnet håller sig borta, men att gå och trängas i gassande sol är inget vidare och det finns ju paraply. Får man se om man hittar nåt att köpa blir väl tre kartonger coccosbullar, har ju nästan blivit tradition att ha med sig det hem. 

Igår var jag trött och seg hela dagen, sov dåligt på natten men i natt så har man sovit gott. Ska städa av här hemma så det är gjort innan vi åker imorgon. Linda ska in en sväng till Motala så hon ska låna en av bilarna. Alex ska sova i stan inatt och tror det skulle vara hos Sandra. Grått och trist är det ute också, skulle inte göra nåt om det vill slå om och bli fint väder igen. Men det verkade ju mer som att det ska komma mer regn istället.

Igår var vi inne i Linköping Nisse och jag, efter det vart det att stanna och handla mat i Mantorp. Sen hemma var det bara att laga mat, så fick vi besök av Sandra, Mårten och lilla Mindy som är full av bus hela tiden. Och inte glöma den lilla katten som dom döpt till monstret. Förstår inte varför kraken får heta det för den är så söt. Alex åkte med dom in till träningen så hämtade jag henne senare och då var Sofie med hem. För dom två skulle på fest i Borghamn hemma hos Kajsa, Linda skjutsade ner dom sen åkte dom med Sofies bror Danne hem. 

Imorgon så åker vi till Smögen och är där i två tre dagar, sen blir det nog Göteborg och öarna där. Var två år sen vi var där så kan vara dags att återvända. Linda och Alex är hemma och vaktar hus och hund....

Ha en bra dag... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0