Din IP

Västervik.

I fredags så packade vi in oss i h-bilen och for iväg till Västervik. Vi var framme vid sextiden och åkte ut till Hornsudde. Där var det vackert men blåsigt och kallt, vi åt våran kyckllingsallad där så gick vi en sväng. Men beslutade att vi skulle fara vidare till Gränsö. Där hade det hänt en hel del med slottet, riktigt upppiffat hade blivit. Slutligen hamnade vi i hamnen i Västervik och vi var fem h-  bilar som stod där över natten. 

Vi vaknade efter nio och åt lite frukost, så vart det att gå ut en sväng och ta lite kort. Vi åkte ut och tittade lite vid Gunnebo och efter det vart de en sväng till Biltema som hade öppnat på torsdagen. Efter det for vi ut till Gränö där vi stötte på Lasse R som var där med sin syster. Gick även runt en sväng och ut på ön och på slottet så var de bröllop. Väl tillbaka till h-bilen så satte vi oss i solen en stund innan det var dags för mat. Nisse gjorde maten och jag diskade, precis som det ska vara. Så fick vi lite tid efter och bara sitta å njuta av de underbara vädret. Så ringde Winge och undrade vart vi tagit vägen, så vi packade ihop och åkte hem till dom. Vi hade en trevlig kväll med god mat och dryck, och sent vart det också.

Vi satte kl på 08.30 för att komma upp skapligt, men Winge hann ringa innan klockan och undrade om Nisse skulle följa med och gå en sväng med hundarna. Och det gjorde han så då satte jag på lite kaffe och tog fram datorn. När dom kom tillbaka så hade Rigge frukosten färdig så vi gick in till dom några timmar innan det var dags att dra oss hemåt. Vi åkte och köpte en trehjuling som vi hittade dagen innan till Mindy. Sen tog vi vägen över Gammelby hem, fin väg i ett härligt skogsområde. När vi kom till Linköping så ringde Alex och sa att dom var i Vadstena om 40 minuter. Så vi fick vänta lite där på henne, men det var ju bra att det passade in så vi slapp att ta personbilen för att hämta henne. Hon var skapligt öm i kroppen efter handbollslägret men tyckte det hade varit jätteroligt att köra med boll igen. Försäsongen innebär ju bara fys såklart att dom längtar efter träningar med boll.
Nu blir vi hemma nästa  helg för Alex har en träningsturnering i Vadstena. Ska bli roligt med handboll en hel helg igen var ett tag sen sist nu.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0