Din IP

Mer snö!

Idag var det inte så kallt ute, bara -8 och det kan man stå ut i. Det värsta är väl att det snöar för fulla muggar här. Nu börjar det här att låta tjatigt, men tycker det räcker nu. Hur kommer det bli när all snö ska bort, då blir det väl  sjö överallt och då har man nåt annat att gnälla över. Och inte är det lätt för alla som pendlar eller reser för både kyla och snö ställer till det så de blir kaos av allt. Och våren den känns avlägsen än.

Igår så började sportlovet, något som var välbehövligt här i allafall. Alex hade två kompisar som sov över från söndagen till igår och dom vaknade inte förren kl var 12.30. Så det vart ingen frukost utan middag direkt sen for dom iväg och åkte pulka. Själv plockade jag och gjorde sånt som hör  vardagen till, och fick damp på tvättmaskin som var tvungen att gå sönder. Får se om gubben får ihop den idag eller om det blir en ny. Det var ju inte längesen dammsugaren gick sönder men det brukar ju vara så att när en grej går sönder så brukar det bli något mer. Vart även en sväng till Motala och massage för gubben och jag var på Willys och handlade. Så stannade vi till hos Sandra och hämtade Linus. Så fick lilla Mindy en ny leksak, som hon uppskattade.   Det var en nyckelpiga med massor av färgade kulor i och så skulle man trycka uppe på ryggen så tog den ett skutt upp i luften. När vi kom hem så tittade jag en stund på familjen Annorlunda sen fick jag spela in resten och även Spårlöst för jag åkte in och hämtade Alex som tränade till tio. Var även och lämnade tillbaka filmer som tjejerna hade lånat på Konsum.

Senare idag så blir det skjutsa in Alex som ska sova hos sin syster Sandra inatt. Hon har träning i kväll och imorgon har hon och en kompis tagit en shoppingresa till Stockholm. Så hon åker från Vadstena kl 06.15 och är hemma någon gång på kvällen. Till middag i dag så blir det köttfärslimpa och potatis, Linda som valt mat idag.....

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0