Din IP

Är styrelsen totalt nojiga nu för tiden

Nu har styrelsen beslutat att omedelbart avstänga medlemmar från HBK forum om de motarbetar HBK-web eller styrelse.

Detta för att minska belastningen på HBK-web och styrelsen, i enlighet med Forumreglerna.

Äntligen ett styrelsebeslut! Det tog styrelsen över 1 år att fatta det beslut som man hela tiden arbetat efter.

Nu är det klarlagt att alla som inte delar styrelsens tankar och värderingar omedelbart stängs av!

Motarbeta i detta sammanhang betyder bara att Du inte får ha några som helst avvikande uppfattningar i någon som helst fråga!


 Dessa ovanstående rader har inte jag skrivit men om dom är sanna...........


FRÅGA :

Börjar inte detta likna Tyskland 1939-45 stämmer dessa påståenden då blir styrelsen tvungna att avgå på årsmötet  så jag vill bara vara den första att gratulera till dessa vansinnes beslut .

Kan bara inte fatta att NÅGON överhuvud taget vill sitta i sådan styrelse .Det enda man borde kunna referera till är väl att människorna som sitter där har haft en taskig uppväxt utan någon form av värme och kärlek,för det känns som att ordet empati finns inte bland dom ord dom kan stava till.
För dom enda ord dom verkar kunna är
uteslut ,stänga av,moderera, det borde du fatta själv varför du är avstängd och när man då protesterar då blir dom stumma även ni kära vänner som inte svarat på breven jag skickat. Ni vet vilka ni är kan bli kul att träffa er i sommar eller inte, upp till er om ni har någon stake fast det verkar inte så trist..........

Grefven i all enkelhet




Kommentarer
Postat av: Jonny

Grefven, vad menar du med nu förtiden. Jag vill säga Hela Tiden. Sticker mot Caen imorgon, en sträcka på 85 mil. Kollade väder rapporten och det ska bli sol både söndag måndag i dom trakterna och med hela 6-7 plusgrader. När du/ni minst anar det står det en Kabe på gårdsplanen och Då Ska Baren Invigas.......Skål.

2010-01-15 @ 23:08:20
Postat av: Åse

Finns ju så många spioner här så man måste förfina det man skriver.Ska bli trevligt när vi återigen får se en Kabe på gårdsplan.



Kram på er.

2010-01-16 @ 09:14:06
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Husbilsklubben.se

Är en trevlig klubb vad jag hört.Jonny&lotta ville också gå med läste jag på deras blogg.

www.husbilsklubben.se

2010-01-16 @ 09:38:22
Postat av: Grefven

Kanon klubb om man bortser från att medlemmar modereras utan anledning,kastas ut utan anledning,webb talar om vad du ska tycka,folk förnedrar varandra ,styrelsen svarar ej på frågor,styrelsen bryr sig inte om den enskilde medlemmen styrelsen med Gunnar i spetsen mörkar vad som händer i klubben , webbarna roar sig med att sätta olika sjukdommar på folk ,göra spe alltså dom gör en bandit som kastade ut 16 personer på ett bräde till hedersmedlem nä fy fan säger jag ,etc, etc , förutom det så är det säkert en kanon klubb ...............

2010-01-16 @ 10:15:31
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Lotta

Någon här som inte förstår sig på ironi. Om klubben vore medlemsvänlig så skulle vi aldrig ha valt att gå ur frivilligt.

2010-01-21 @ 16:47:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0