Din IP

Måndag.

Då var det dags att utlämna mitt liv lite igen,så får man se vad för bilder jag sätter ut idag.Det är i allafall skönt att det blivit varmare ute igen.Fast det var halt väglag idag,något som man märkte när man halkade in till stan i förmiddags.Ett par kilometer innan Vadstena hade en långtradare gått av vägen och det var riktigt besvärligt att bärga den.Så det var att stå i kö en stund och typiskt att man har tid att passa då.Skulle träffa Rose-Marie igen (träffade henne i fredags)men då hann vi inte att gå och fika.Men idag fanns det tid för det och trevligt var det.Efter fikat så for jag ner till korpen och ordnade det sista med papper och betalning.Så imorgon så ska jag iväg och träna med Sandra på förmiddagen,eftermiddagen så kör Nisse och Mårten ett pass.Hann även med lite bankärenden och en sväng till Östenssons så ringde Linda som hade slutat tidigare och var på väg hem från Motala med bussen.Så det var ju perfekt att mamma var i stan så hon kunde få komma hem skapligt. Hemma vart det att slänga ihop lite mat.Så kom Mårten för det var dags att jobba lite i garaget igen.

Linda har däckat här ikväll med magont och feber och Alex hörde av sig nu efter hon hade slutat sin träning.Och  hon mådde inte heller bra så hon hade tagit det lugnt på träningen.Så det är väl bara att inse att det är på väg att bli sjukstuga igen.Igår så var alla hemma och åt middag så vart det körning på Tåkern.På kvällen så var Alex och jag på handboll i stan.

I morgon så blir det träning på förmiddagen sen hem och göra mat.Så blir det en sväng till Motala och hälsa på mormor.Nisse ska på massage och så ska han och Mårten hinna med och träna också.

Go kväll på er!

Kommentarer
Postat av: mamma

ser att du ska till motala i morn.har lasse på lassarettet.undrar om ja kunde få hänga på.men ja jobbar till 10.

2010-01-18 @ 22:46:11
Postat av: Grefven

Ja det går bra;fast vi åker inte förren på eftermiddagen.Nisse ska vara på massagen vid fyra,men vi kan höras på telefon imorgon..........



2010-01-18 @ 22:50:39
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Men

Du är ju för go. Massage är så gott. det är bra för oss sjukskrivna.Kostar nästan inget.Det betalarsjukförsäkringen.

2010-01-19 @ 02:48:50
Postat av: Lotta

Ja, vad du lider av för för men....

Kan man ju bara undra du skriver oss sjukskrivna????

Det låter Trassligt, gäller det även alkoholister?

Får de pengar från försäkringskassan, tror isåfall att det inte handlar om så stora bidrag eftersom en del måste stjäla för sitt uppehälle. Men åka husbil ska de göra och inte ha råd med elen.

Skål ta mig faan....

2010-01-21 @ 17:21:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0