Din IP

Ordspråk är bara för roligt

Läste på en annan blogg som visst är lite efter med uppdatering i huvudet iallafall. Något nytt man ska ha på sin sida är visst ordspråk  så här kommer ett ...Är du dum i huvudet så ska du också lida för det .......Ett annorlunda ordspråk kanske men .......Så är det........funderar mycket på detta med husbil och alkohol hur gör folk som kombinerar detta i större skala kör dom fast dom inte är nyktra eller bara skiter dom i andra för jag tog ju bara ett glasch vin igår hick tror jag nej usch för fyllekörare .Så är det......Kommer att tänka på folk med luschtiga namn som om jag inte minns helt fel var med på karlavagnen jag lyschnade på det programmet i efterhand på p3 ganska kul faktiskt.Kärrinen i fråga var från boråsch och hette 666 damien eller nåt och under programmet så fyllnade hon till så mot slutet sluddrade kärringen duktigt så efter avslutat samtal sa Birro att hörde du vad hon fyllnade till under samtalet ,men som sagt det är bara att dementera och inte stå för vad man gjort som alltid på denna blogg.

Så lite av den inifrån uppätande klubben som sakta men säkert tuggar i sig själv lite fria inlägg:::
Ursprungligen postat av Gunnar Visa inlägg
Husbilsklubben.se har "Under markisen" som motsvarar andras "off-topic", "Ordet är fritt" eller liknade benämningar.

Det är som redan nämnts fritt att här under skriva om vad som helst så länge det inte strider mot forumreglerna.

Se rubriken: "Under Markisen Här snackar vi om vad som helst och har det gemytligt".

Kanon Gunnar det beror visst på vem som skriver har vi förstått vi som kastats ut med förbud att skriva om vad vi vill.....

Om vi hade hållit oss till ämnet dvs husbilsfrågor så hade denna ovänskap aldrig uppkommit och ingen hade sett sig nödsakad att lämna klubben.

Jag säger det igen: Det finns ju så många andra forum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord så varför inte hålla Husbilsklubben utanför sådana diskussioner?

Kanon förslag denna emineta kille som kommer med dessa sanna insikter måste ha tänkt till länge innan han skrev detta det bara kändes så skarpa hjärnor på klubben.....

Och sist idag men inte minst så kommer någon tokkärning som kallar sig ragge eller nåt sånt denna trevliga person försvarar hbk med näbbar och klor och kommer med dom mest underliga ideer när folk kastats ut varför dom slutat skriva tex kanske han tröttnat på att skriva,eller kanske han lämnat klubben , ja hon gör en verkligen förundrad över om folk  är så dumma så man tror på hennes dumma förklaringar eller vad det ska kallas  .......

Nog med funderingar idag men som jag brukar säga SÅ ÄR DET .

Grefven som navigerar efter stjärnorna.........

Han börjar även sakna dessa .........ska kolla med interpol




Kommentarer
Postat av: Hua

De ä lätt att bära ett tomt huvud högt.

2010-01-18 @ 23:57:32
Postat av: AndersW

Harden manliga personen på bilden stulet något. Han ser ut att vara en brottsling.

2010-01-19 @ 00:14:03
Postat av: Happy

Hua och AndersW har båda två lika dålig stavning och grammatik... Undrar om det är samma onyktra person?



//Robert



2010-01-19 @ 15:25:36
Postat av: grefven

det är nog troligt har kollat loggen och ip nummer

bägge börjar på 90.237. så tillhör säkert samma familj av ip nummer bara en omstart av maskinen imellan



Grefven så som jag ser jag på det



troligtvis lögnarna från boråsch som missade tangeterna på fyllan .schkålll

2010-01-19 @ 20:38:04
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Lotta o Jonny

Hej Åse, Grefven och Happy.

Jag tar inte kommentarerna på allvar, samma menings uppbyggnad som barnen fick i sina bloggar och Jag vet vem som skrev i deras, lycka till packet när vi träffas. Att vara 54 och se ut som 94, vad felas?



Kul att annnars vara tillbaks i Sverige för ute i Europa såg man inte till vare sig en Ave eller Tarm, bara trevligt husbilsfolk. Tänk att köra bil på fyllan och eventuellt köra på små oskyldiga barn, sen råga på allt stjäla???? Stjäla ström....har man råd att supa, har man inte då råd att betala ärligt för sig?? Det kanske en i valberedningen i en Svensk husbilsklubb kan svara på, om fanstyget är nykter vill säga.



SKÖNT ATT VARA TILLBAKS, eller hur AVE



2010-01-21 @ 16:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0