Din IP

Tisdag.

Fy sjutton vad kallt det är ute!kan det inte slå om nu och bli lite varmare.Idag började med kalabalik här imorse,linda tog lite sovmorgon och skulle åka med skolbussen som går kl 07.30.Så långt var allt bra men så kom hon på att hon inte skulle hinna med bussen från Vadstena in till Motala.Jag vart ju måttligt road eftersom det innebar att jag behövde skjutsa in henne till Vadstena.Behövde själv bilen och så har vi bara en bil just nu,annars hade ju hon kunnat köra till Motala själv.Så det vart en tur till Vadstena på morgonkvisten,passade på att tanka och handla lite då.Annars har det varit lugnt idag inte gjort allt för mycket.Var inne hos Sandra ikväll och väntade på Alex som tränade.Lilla Mindy har blivit sjuk,närmare 40 i feber och snorig så är hon lite rosslig i bröstet.Så imorgon så blir det ett läkarbesök med den lilla.Får hoppas hon blir bra snart inte roligt att se dom små liven bli sjuka. 

Igår hände väl inte så mycket bara allt det vanliga.Alex hade träning och Nisse och Mårten höll på i garaget.Så då var Sandra och Mindy med ut så man fick gosa lite med henne.Hon började bli hängig redan då.Alex sov hos Sandra igår plus att hon åkte in med dom till Vadstena på kvällen.Så jag kunde vara hemma och se på trauma som man bara längtar efter.Började nåt bra på tv 3 idag som verkade bra,men kunde inte se hela eftersom jag skulle hämta Alex så det blir att spela in det nästa vecka.Skönt att det börjar att gå lite bra serier på teven var ett tag sen.Fast samtidigt så kanske det är bra eftersom för mycket tv tittande förkortade livet.Men på sommarn så ser vi knappt på tv fast vi har en husbilen.Den nyttjas bara om det regnar.......

Hoppas hemresan går bra för Jonny och Lotta och att ni får ha lite bra väder på hemvägen.Ska bli roligt att träffa er igen,men en tar det ju ett tag till men inte så länge............Kör försiktigt.

Gonatt på er! 

Kommentarer
Postat av: Marie

Hur långt har Jonny och Lotta kommit nu då?? När förväntar ni er att dom dyker upp?? ler...

2010-01-13 @ 15:25:30
URL: http://zupermom.bloggplatsen.se
Postat av: Åse

Vet inte hur långt dom har kommit nu.Har inget hört idag eller igår.Men kan tänka mig att man får se dom efter helgen här.



Kram Åse

2010-01-13 @ 17:15:42
URL: http://aseaseblogg.se
Postat av: Jonny & Lotta

Hej på er vänner. Står nu för natten i Benidorm på en camping som heter Cap-Blanch. Fritt Wi-Fi så nu skulle vi kunna chatta. Campingen är ca trettio meter ifrån Medelhavet, ser kanon ut men vi kom när det var kolsvart som det blir här nere. Ska bli spännande att se campingen i dagsljus. Kram på er.

2010-01-13 @ 19:35:55
Postat av: Åse

Härligt att höra ifrån er och att ni har det bra.Låter härligt att bo så nära havet så blir det ju spännande för er att se hur campingen ser ut i dagsljus.



Kram på er!

2010-01-14 @ 08:08:31
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0