Din IP

Onsdag.

Då var det onsdag igen och veckorna rullar på snabbt som vanligt. Imorgon så är det dags att åka iväg med h-bilen igen och vi har tänkt oss Forsvik. Och är vädret bra så ligger vi där hela helgen. Igår var jag inne med Alex på morgonen hos tandläkaren i Motala så nu är hon färdig där. Hon blir inte kallad förrens hon fyller 25 år, och då tar dom bort tråden som hon har längst bak i munnen. Vi tog svängen förbi södra hamnen och tittade på ställplatserna som dom har där. Och det var många h-bilar som stod där och fint var det också. Nisse och jag tog oss en sväng till Östgöta camping och tittade på h-bilar alltid trevligt att se vad dom fått in. Vart även en sväng in på Karlssons och där vart det lite handlat också.

På kvällen var Sandra, Mårten och Mindy här och hjälpte till lite. Tänk att den lilla fyller 1 år imorgon, vad fort tiden går. Fast vi ska in och fira henne idag eftersom vi åker imorgon. Ska in med Linda för att ta bort styngnen idag kl elva. Så jag hoppas att det läkt bra så hon slipper sitt bandage. Jennifer och Per har det bra i Göteborg men idag så återvänder dom hemåt igen. Dom skulle ta vägen över Ullared på hemvägen. Ska även slänga lite skräp ikväll när vi är i stan, förstår inte vad kartonger det kan bli..

Varmt och härligt har vi det fortfarand, tänk vilken sommar det har varit i år. Kunnde man inte tro i vintras att det skulle bli så här mycket sol och värme. Men härligt är det och jag hoppas att det håller i sig nu hela helgen när vi är iväg också. Jonny och Lotta är fortfarande kvar i Tyskland och dom hade 38grader igår, de kan man kalla värme. Nej nu ska man väl försöka att få nåt gjort, och även plocka in i h-bilen så den står färdig imorgon.

Ha en bra dag.

Kommentarer
Postat av: Leena

Ja tiden den går....men snart ska den stanna upp lite så min semester inte inte tar slut i ett nafs;)

Bra 9 dagar kvar nu. RESFEBER...ja



Tiden går fort med de små oxå...vår blir två i september, stora herren nu. Roligare och häligare blir det.



Få en skön helg i Forsvik, vi tar nog en kortsväng till Lin/Norr-köping för att tanka gasol till resan, sedan är det jobb, packning och gull i gull som gäller sista veckan;;)

2010-07-21 @ 10:11:14
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Förstår att du ser framemot semestern, håller tummarna att det underbara vädret håller i sig. Ja du tiden går fort med dom små, men visst blir det roligare och härligare för varje månad som går. Vi ska ha en skön helg i Forsvik, ska bli skönt att komma iväg igen, för när man är hemma så går det i 110 hela tiden. Ha en skön semester när det är dags för det så ses vi i oktober.

Kram

2010-07-22 @ 00:14:49
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0