Din IP

Då var man hemma igen.

Vaknade igår morse efter en skön sovmorgon, kl var halvtio nör vi klev upp. Åt lite frukost så gick vi upp på marknaden. Jag köpte en samling cd skivor med Ptasy Claine och winerbröd som vi skulle ha till fikat när Jonny och Lotta kom å hälsade på. När vi kom tillbaka till h-bilen så började Nisse med maten. Då kom det två trevliga killar och undrade om dom kunde få lite vatten och det fick dom. Marie och Robert dök upp strax efter klockan två. Och inte långt efter så kom Jonny och Lotta, då vart det fika sen upp till marknaden igen med Lotta,Marie och lilla Sanna. Då vart det lite mer att handla, gubbarna tog sig en sväng i hamnen. Väl tillbaka så packade vi ihop och for vidare till Oxeklösund där vi skulle övernatta ute vid stoltheten. Men vi åt inne i stan på ett ställe som hade god kebab innan vi for ut och slog läger. Var en hel del h-bilar när vi kom dit, men plats fick vi. Jonny och Lotta var kvar en stund innan dom for hem. Dom skulle upp tidigt på söndagen och jobba. Vi andra satt kvar inne hos oss till kl var tolv ungeför. 

Sov till halvtio i morse igen och när man väl vaknade så var det solsken och Marie satt redan ute. Gäller att ta tillvara på solen när den är framme. Jonny kom förbi med lastbilen och fick lite kaffe. När han for vidare så åkte vi till fem öres fortet och fick en guidad tur som var intressant. Efter det så åkte vi tillbaka till hamnen och gjorde oss lite mat. Men det var bara att fälla ut markiserna för regnet ville besöka oss. Jonny och Lotta kom förbi när dom slutat att jobba så då var det bara att sätta på kaffe igen. Sen var det dags att dra sig hemåt så hejdå till alla så rullade vi igen. När vi kommit en bit så vart vi omkörda av Jonny och Lotta som skulle in till Nyköping. Och när vi lämnar Nyköping så ringer Jonny som har sett oss igen. Vi stannade till på Net On Net i Linköping på hemvägen och köpte en ny teve, den gamla ska vi ha i källaren och köra karoke med. 

Stannade i Vadstena på hemvägen och tog med oss pizza hem som Linda och Alex ville ha. Var även inne på City Gros och handlade. Jag var bara hemma och åt så Åkte jag, Linda och Alex in till stan. Alex skulle sova hos sin kompis ikväll och Linda å jag passade på att sola. For förbi till Sandra och hämtade en soffa som Linda skulle ha, och då möttes vi av en gående Mindy. Så tittade vi på hennes nya rum som hon ska sova själv i för första gången inatt.

God natt på er alla. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0