Din IP

Flyttdags.

Ännu en morgon med sol och fågelkvitter, skönt att vakna till. I går hade jag en slappardag, kan sägas att det behövs efter Hallsberg. Kan bara tänka mig hur tjejerna känner sig efter den här helgen. Fick två parkbänkar av Nisse igår att ha vid dammen och det passade in bra. Nu ska det bara dit lite blommor och sen fiskarna så är det färdigt. Var och lämnade Alex hos Sandra igår för hon hade sovmorgon idag och är hon inne i Vadstena så får hon sova lite längre än här hemma. Linda släppte jag av hos Simone för dom skulle gå ut på Hugos för det är ju studentveckan nu. Och där var det sjukhus tema igår. Så hon sov hos sin syster Jennifer som bor i samma hus som Hugos ligger i. Nisse och jag fick besök av Sandra och Mindy igår på kvällen, för Mårten har börjat att jobba skift igen. Så dom tyckte det var tråkigt hemma och kom hit en stund innan hon skulle skjutsa Linda till Motala. Annars så var det ganska så tyst här hemma igår och ingen dunkande musik från övervåningen. För som oftast så brukar det spelas två olika musikstilar uppe hos tjejerna och då kan man bli trött i huvudet.

Idag ska jag plocka lite här hemma och ordna lite mat tills gubben kommmer hem. Sen blir det att fara in till Jennifer och titta på lägenheten som dom har köpt. För dom får nycklarna idag och ska börja lite smått att flytta, även Sandra och Mindy skulle komma in. Skönt för dom att få lite större för nu har dom samlat på sig lite saker så det är ju ganska så trångt hos dom. Och till helgen ska väl Nisse börja med badrummet åt dom, ända rummet som inte var renoverat men han har lovat att hjälpa dom med det. Och ikväll ska jag in på möte med Pontus, Anders och Anna, vi har lovat att hjälpa till att ordna en träningsturnering för damlaget, så ska bli spännande och se hur Pontus har tänkt sig och vilka lag som ska bli inbjudna. Träningsturneringen kommer gå igång i september så dom får lite matchträning innan säsongen drar igång.

Imorgon blir det att hålla på i trädgården för har lite att fixa med där innan studenten på fredag. Usch vilken fart gräset växer med nu, tycker inte man gör annat än klipper gräs. Så ska altan storstädas också, men hoppas på fint väder så vi kan sitta  ute på fredag.

Ha en bra dag.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0