Din IP

Onsdag.

Vaknade man till en fin dag idag med, härligt nu i midsommartider. Igår var dom här och sa till att dom skulle gräva upp vägen nu idag för att koppla om oss till vattnet. Som det är nu så får inte vi tillräckligt med vatten, och inte blir det bättre när plantskolan vattnar. Vissa dagar har vi knappt vatten i kran så det ska bli skönt idag när det är färdigt. Mamma kom igår på en fika, hon har fått sin bil nu. Skönt för henne att kunna åka iväg och göra lite saker. Nisse och jag var inne i Motala och ordnade lite saker med Linda och Alexandra igår. Linda hade sovit hos sin syster i Motala så hon var redan där. Träffade Jennifer som var och grejade i nya lägenheten. Även Sandra och Mindy mötte vi som hade varit hos Sandras kompis Jenny som snart ska få en liten. Sandra följde   med Jennifer och tittade i lägenheten hur det vart när tapetseringen var klar. Vi körde en liten annorlunda väg till Motala igår, dom asfalterar sträckan mellan Motala och Vadstena. Så vi åkte över Fågelstad och det var inte så mycket omväg, åker man mellan Motala och Vadstena nu så tar det en timme så valet var lätt.

Nisse åkte en sväng till mamma och hjälpte henne med datorn, så hon fick igång den igen. Så nu är hon nöjd när hon kan gå ut på fb igen. Tänk att man ska bli så beroende av fb.... Släppte av Alex hos Sandra för hon skulle lämna träningskläderna där sen for hon och Sofie iväg och badade. Jag och Linda åkte ner på stan och tog ut pengar. Sen gick vi till apoteket och tog ut medecin till Linus. Så vart det en sväng till Östenssons för handla lite mat. Linda var snäll och hämtade sin syster efter träningen igår, och nu när vädret är fint så går Alex och några till tjejer och badar efter träningen. 

Idag blir det en sväng till Linköping med Nisse sen på hemvägen så stannar vi i City Gross och handlar in för helgen. Vi ska till Gränna och fira riktiga midsommar med   min kusin och hennes barn o barnbarn. Så ska vi fira Jennifer som fyller år på midsommarafton.Ikväll är det ju nostalgin i Vadstena men vet inte om vi åker än, har lite att göra här hemma innan vi sticker imorgon.

Glad midsommar på er alla! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0