Din IP

Städardag.

Ja och det är ju inte så roligt när det är så här fint ute. Hoppas att det är lika fint ute i morgon när dom tar studenten.  Senare i eftermiddag så blir det att åka och handla för i kväll ska jag förbereda maten tills i morgon. Linda har bestämmt att det ska vara kött och potatisgratäng och så en sallad. Så de är ju bra mat att göra i ordning dagen innan. Och till kaffe ville hon ha jordgubbstårta och en pärontårta. Så i morgon så blir det att duka å pynta med lite björkar och ballonger innan vi far in till Motala, dom har utspringet kl 12.00 och efter det så går alla elever samlat ner till stan för att åka i sina vagnar som är pyntade och granna. Efter att det är färdigt så far vi hem för mat och umgås, sen på kvällen så är det utgång för Linda på Harrys i Motala. Idag har hon lite att styra med också, hon ska hitta skor som hon inte gjort än. Så där kan man säga att man är ute i sista stund, så ska hon klippa sig. Sen blir det Motala igen för dom ska göra i ordning vagnen i kväll. Så hon sover hos sin syster Jennifer inatt för imorgon ska hon upp tidigt för att gå på champagnfrukost på Bella Notte i Motala.

Igår så klipptes det gräs och fixades i trädgården så där är allt färdigt. Bara här inne idag som ska städas av. Men visst känns det som om sommaren har kommit nu. Nisse var inne på nostalgi afton igår i Vadstena och det var mycket folk. Han fick sällskap av Sandra, Mindy och min mamma. Och Mindy ville inte sitta i sin kärra för hon ville gå själv så jag kan tänka mig att dom hade att göra där inne. Så när Nisse kom hem på kvällen så tog vi och delade på en kall öl och det var gott. Vilken underbar kväll det var igår man ville ju inte gå in. 

I helgen så blir det ingen h-bil för vår del, Nisse ska hjälpa Jennifer och Per i helgen. Och då ska vi ordna pass på lördagen när vi är i Motala för polisen har haft öppet extra nu i två helger så det här sista helgen. Kanon att dom har öppet på helgen för på veckorna är det lite svårt att komma iväg när dom har öppet.

Ha en bra och solig å varm dag..... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0