Din IP

Vätterviksbadet?

Igår så vaknade man av solstrålen Mindy kl halvsex, då fick hon en flaska välling och somnade om igen. Så vaknade hon strax efter åtta och var pigg och kom över till oss och kelades lite. Så var det bara att knalla upp och fixa frukost. Mindy var hungrig och fick i sig en en macka å en yoggy sen var det full fart på henne fram till kl elva då det var dags för en liten sovstund. Nisse åkte in och handlade och jag plockade lite här hemma. Blir ju inte så mycket gjort när man har den lilla. Hon sov i lite mer en en timme så var hon pigg och full fart igen. Vi kokade lite korv, så Mindy åt korv med bröd också igår. Även hennes mamma och pappa kom så dom åt också här. Så var det dags för Mindy att åka hem och nästa gång hon sover över så är det midsommarafton och hon sover hos oss i h-bilen i Gränna. Linda tog camoron och åkte in till Vadstena på eftermiddagen och kom tillbaka till kl tio på kvällen och då hade hon med sig Alex hem. Nisse och jag badade Linus sen fixade han lite i garaget innan han tog kväller.

I dag får man se om det blir Vätterviksbadet på eftermiddagen. För kanske att Jonny och Lotta  dyker upp där och då tar jag våran h-bil å åker dit. Beror ju lite på hur vädret blir. Nu ska jag ta och plocka lite och tvätta några maskiner. Så får man se vad som händer i eftermiddag. Kanske att man vaknar i h-bilen och campar i sin hemstad i morgon. Tråkigt bara att Nisse jobbar, men så är det här i livet. Men till helgen så ska vi ut, får se om det blir Trosa? vi har inte bestämmt än vart vi ska åka.

Ha en bra dag... 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Åse eftersom vi är i era trakter så har vi ju som vanligt regn, men vi känner oss hemma med regn och husbil. Vi står nu på Omberg vid Pers sten. I morgon skall vädret bli bättre och då tänker vi åka till Vätterviksbadet och hoppas att du vill göra oss sällskap. Men vi syns ju i eftermiddag:-)

2010-06-07 @ 15:02:57
Postat av: Åse

Kan tänka mig att ni vaknar till en fin utsikt idag och kanske att ni kan sitta ute och äta frukost. Tack för en trevlig eftermiddag så ses vi i eftermiddag och det verkar ju som vi får fint väder.

2010-06-08 @ 06:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0