Din IP

Då var Hallsberg över.

Vilken helg och vad duktiga tjejerna har varit, vi trodde dom skulle få det riktigt jobbigt men dom var jätteduktiga. Mötte Örebro på lördagen och dom vann lätt över dom, senare tog dom sig ann Stockholms polisen och det gick bra det med. Sen var det dags att mötta BK Heid och där vart det vinst med men sista matchen så vart det torsk med en boll. Fast det var mot Skövde så de var jättebra att förlora med en boll för därifrån så kommer det många duktiga handbollsspelare. 

På söndagen så spelade dom inte förrens klockan tolv och då gick dom direkt in och spelade kavrtsfinal, tyvärr så slutade äventyret här och det märktes att tjejerna hade spelat fyra tuffa matcher igår. Och en av målvakterna hade dragit på sig en förkylning. Men det här ska ni vara nöjda med för vilket försvarsspel ni har och drivet framåt är det inget fel på. Så var det ju roligt att killarna bäddade så fint åt er när ni spelade sista matchen på lördagen. Men nu är det ju så att dom har fått ge igen från förra året så nästa år så blir det lugnt i hallen.

Vill även tacka Micke och Bosse för allt ni har gjort för tjejerna och vet att dom ville ni skulle fortsatt ett år till. Och jag vill tacka tjejerna för en underbar handbollshelg med ett storslaget spel ni är verkligen Vadstenas stolthet...

Sov gott i natt tjejer....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0