Din IP

Idag så styr vi mot Göteborg.

Ja det är ju inte direkt nåt roligt väder idag, här regnar det. Men får väl hoppas att solen vill visa sig nån av dagarna som vi är ute med h-bilen. Tycker det är dags för våren att visa sig nu, med värme och sol hela dagarna.

Igår så hade jag storstädar dag här hemma, så skönt när det är gjort. Så får man hoppas att tjejerna håller i ording här hemma i helgen. Annars är det väl bara att börja om på måndag. Men då kan jag lova att dom ska få höra en hel del.
Linda var stolt igår morse när hon fick ta Camaron in till skolan, men det var ju inte nåt väder att köra med taket nere, men det gjorde inget bara hon fick ha bilen..Så igår så hade vi en nöjd och glad Linda tänk vad en bil kan göra.
När Nisse kom hem igår så bestämmde han sig för att åka upp till Stockholm på kvällen för att vara på plats nu på morgonen när han ska lasta av. Kommer han förhoppningsvis hem lite tidigare idag så vi kommer iväg skapligt. Han mötte Alex i Nyköping som var på väg hem från Stockholm. Dom hade varit där på en shoppingresa som dom gett Cissi i 18 års present. Och det hade varit uppskattat och trevligt hade dom haft det. Alex fick ju en resa av tjejerna också i present och då åker dom till Köpenhamn..Hon var så glad när hon fick det och lite överaskadad också.
Jag var inne och handlade på kvällen var ju tvungen att ha med oss lite rostbiff från Östenssons och även skinka. Sen var det lite annat smått och gott som skulle inhandlas, och även till tjejerna så dom klarar sig över helgen. Alex kom till Östenssons med Sofie för jag la ihop allt med när jag skulle hämta henne. Och hon var rätt så trött efter en hel dag i storstaden.

Och idag så blir det att tvätta lite, sen ut i h-bilen och styra lite så allt är färdigt när herrn i huset kommer hem. Ska även slänga ihop lite köttfärssås och spagetti så vi får något i magen. Så ska all mat in i hus-bilen och lite kläder är ju också bra att ha. När allt det är gjort och karln är hemma så styr vi iväg mot Götet med mig vid ratten.
Vi sålde vårt gammla förtält som vi hade till vår första h-bil igår. Det var använt en gång så det var i stort sett som nytt. En man från Linköping köpte det, tog ett tag innan vi fick ut det på annons. Men när det väl var ute så gick det fort att bli av med det...

Ha en bra dag.................   

Kommentarer
Postat av: Leena

Få en skön helg i G-borg, tyvärr blir väl vädret inte det bästa enl YR.NO men det kan ju ändras sig.

Vi tar en tur nästa helg istället då jag är långledig.

2010-05-13 @ 12:11:41
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Ha en bra helg du med! ja det sista som överger än är ju hoppet...

Vi sticker nog iväg nästa helg också....

2010-05-13 @ 12:15:49
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0