Din IP

Lotta överaska oss.

Igår så kom vi hem från årsmötet i Göteborg som var en trevlig tillställning. Det annordnades saker hela tiden och så låg det på en spännande plats. Även mötet flöt på bra och dom visste hur man höll i ett möte. Inga konstigheter där inte och trevligt folk var det också. Ett extra plus till att man kunde köpa färska frallor på morgonen.
Sista natten så låg vi i Bua hamn och där var det fint också. 150 kr så hade man ström, toalett och dusch. Vi var nog ett tio tal bilar där, men bäst hade ju varit om alla bilar stod med nosen ut mot havet för då får ju fler plats.  En bil stod och tog upp två platser hade HBK märke och nummer på bilen så man kanske inte är så förvånad i alla fall.
På söndagen så åkte vi hem till Marie och Robert för att titta hur dom bodde, och så givetvis på deras nya h-bil. Dom bodde jättefint och nya bilen var fin med. Och nu på fredag så ska vi tillbringa helgen med dom i Forsvik. Hem åkte vi småvägar kan vara roligt att se nåt annat än det man ser annars jämnt när man åker. När vi var hemma så packade vi in det vi hade i kylskåpet så åt vi lite mat med tjejerna här hemma. Sen satte jag mig vid datorn och då dök det upp en välbekant bil här på vägen. En vit V70 med en vinkande Lotta i så hade hon med sig Curre också. Alltid lika trevligt när man träffar nån av dom två, Jonny är på långkörning och kommer hem förhoppningsvis i slutet av veckan. Så Lotta ville ha sällskap och bestämmde sig för att åka hit och överaska oss, och det gjorde hon. Så vi hade en nattgäst i natt och så hade hon med sig Östenssons goda rostbiff och potatissallad...
Så jag fick sällskap till frukosten i morse och tänk vad bra det smakar när man har sällskap. Sedan tog vi varsin bil in till Vadstena för hon skulle hem efter vi hade gjort staden. Lotta Fick med sig några olika smaker te och två fräcka pillerburkar, så fynda hon ett par skor också. Så var vi och fika också så det vart var sin köttbulls macka och en bakelse..Tack Lotta för en trevlig kväll och dag.

Jag åkte hem och lagade mat och plocka lite, Nisse klippte gräsmattan här hemma. Jag for in till stan och tittade när Alex tränade. Sandra kom med gosingen och tittade på handboll också. Och i morgon tidigt så kommer tjejerna hem och tillbringar dagen på landet. Jennifer ska hjälpa till i trädgården och rensa land. Så det blir att serva dom med mat så får jag gosa med Mindy.På kvällen är det dags för handbollsträning igen. Och i morgon är det skola för Linda och Alex igen som har haft studiedag i dag. 

Ha en bra dag i morgon...  

Till Mamma! Tack för hjälpen med tjejerna...

Kommentarer
Postat av: Lotta

Alltid lika kul att komma och träffa er.

Jonny flyger nog till Arlanda på Torsdag och hyrbil hem lät det som idag, han hade pratat med planeringen. Just nu hade han 20 mil kvar innan han var tillbaka till Sverige. Han längtar hem nu. Inte roligt att sova i en lastbil flera nätter i sträck. Nej, ligger man ute efter vägarna så är husbilen att föredra:-)

Inatt kom Jesper hem rätt sent, han körde timmerbilen med släp till Forsvik och lossat där och skulle tanka i Karineholm pratade med honom 00.30. Han körde ju upp den 11 maj, var med ett par dagar och körde, sen blir han släppt direkt. Jag tycker att det är tufft gjort. Vägen till Forsvik är visst inte den bredaste...Men har man duktiga killar så har man:-) Han har ju kört diverse lantbruksmasiner med släp, fyrhjulingar i skogen, sen startade han ju sin karriär med att åka EU moppen i 2500mil på 1,5 år. 5st bilar och många mil asfalt under dem. Men det är ju så det är när man älskar att det rullar under baken.

2010-05-18 @ 08:41:04
Postat av: Åse

Det är så jag börjar att tycka synd om Jonny, tur att han har hockyn att titta på. Vilka män du har fått hemma hos dig Lotta som rattar stora saker.



kRAM

2010-05-18 @ 21:44:36
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0