Din IP

Måndag.

Då var helgen slut men vad skönt om man kunde ha fått en dag till i Forsvik. Vi kom till Forsvik vid sextiden i fredags och då var det många bilar redan där. För en gångs skull så var vi först, annars så brukar vi alltid komma sist. Marie och Robert kom strax efter halvnio. Att Jonny och Lotta skulle komma hade vi slutat att hoppas på när klockan drog iväg. Men när vi stod där ute så kom det en Kabe ner åkandes och jag sa att nu kommer dom. Men Nisse tog ner mig snabbt och sa att det inte var den bilen, men han hade fel för visst var det dom. Lotta hade fått någon som jobbade istället för henne. Något som uppskattades av oss. Tyvärr så var det så mycket mygg ute så jag satt hellre inne och jag fick sällskap av Marie och Lotta. Men gubbarna trotsade myggen och satt ute. Det vart en sen natt och kom inte i säng förrens efter tre på morgonkvisten, men vad gör det när man har trevligt sällskap.

På lördagen vart det en rejäl sovmorgon och det var skönt. Och frukosten kunde man äta ute och det sinkade inte länge förrens Jonny dök upp. Han kännde kaffelukten, men vet ju att han gärna kommer på morgonen och vill ha kaffe så har börjat med att ta fram en mugg åt honom också. Så kom Robert och undrade om vi kunde flytta bilarna så alla hade dörrarna åt samma håll och det vart bra. Vi fick en liten gård där vi alla kunde umgås och ha det gott. Vi tog med oss Jonny och Lotta och gick bort å tittade på bruket så fick vi en guidad tur på Erik Nordewall och det var intressant.Äntligen kom vi till ett ställe som Jonny och Lotta inte hade varit på, och som vi fick visa för dom. Annars brukar det alltid vara tvärtom. På tillbakavägen så vart det kaffe och en glass, smakade utmärkt i värmen. Lotta och jag gick till den lilla presentboden fem knopp och förstörde lite pengar. Väl tillbaka till h-bilarna så var det dags att börja tänka på lite mat, och det smakade bra då.. Efter disk så var det bara att ladda kaffebryggaren och ta en gemensam kaffestund och till det så bjöd Lotta på en god likör. Kvällen var fin bara ett fel! dom förbannade myggen så det var bara att ge upp och gå in och sätta oss. Samlingen var som nästan alltid i våran h-bil, men nästa gång så blir det nog i Marie och Roberts bil. För då har dom säkert den nya och då har dom gott om plats i soffgruppen också. Det vart sen natt igen och det var Marie och Robert som gick och la sig först. Men vi gamlingar fortsatte en stund till, men vi har heller inga barn att tänka på så vi kan ju ligga länge på morgonen.

Så var det söndag och inte hade man lust att åka hem, hade gärna stannat en dag till. Vi var hemma vid halvtre och då var det bara för Nisse att gå ut och börja underhålla lastbilen.
I kväll så är det handbolls träning så har dom sista på onsdag och på fredag så bär det av till Hallsberg. Så nästa helg blir en intensiv helg med mycket handboll, men det är så roligt och verkligen årets höjdpunkt så det gör inget. Men man skulle behöva en vecka för att vila upp sig på efteråt...

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Verkligen en underbar helg, mina 20 komp timmar som nu gick åt var helt klart värda detta. Synd att jag behövde åka till jobbet överhuvudtaget, men efter att kunnat slutat 18, så kom vi ju iväg, sent nere i Forsvik och en sen natt. Tack för en trevlig helg tillsammans med er och även till Marie och Robert när de läser detta:-)

2010-05-24 @ 14:04:11
Postat av: Åse

Jag vet nån som sa, tjata inte på mig jag ska jobba. Tur att du ändrade dig. Tack själv Lotta så roligt att ni kom.

2010-05-24 @ 22:18:59
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0