Din IP

Regn.

Och när man vaknar så regnar det, även inatt så har det regnat. Kan tyckas att det räcker nu och värmen å solen kommer i stället. Men vi ska ju till Hallsberg i helgen på Järnvägen Cup så är ju inte förvånad om vädret inte är så bra. Vi har haft bra väder några gångar annars så brukar det regna. Det som är tråkigt är ju att det blir så skitigt för spelarna och våra har ju vita matchställ men dom brukar inte vara så rena när vi kommer hem på söndag. Och svåra att få rena är dom också. Bollen blir svår att greppa och ta emot av regnet också, och i ute handboll så är det mest att passa lite svårt att studsa på gräset. Annars så bryr sig tjejerna inte sig om att det regnar bara dom får spela. Och idag så har dom sista utomhusträningen för på fredag så bär det av.

Igår var Jennifer med sin far i lastbilen hela dagen, för hon passade på att hoppa in på Ikea och köpa sängar som dom förvarar här tills nästa vecka. För då får dom nycklarna till sin nya lägenhet som dom har köpt. Så då blir det flytt och Nisse ska hjälpa dom att renovera badrummet. Det var enda rummet som inte var renoverat annars är allt annat gjort.
Nisse besiktade lastbilen igår och den gick igenom med blankt papper och så fick han beröm för att den var fin och det var ju skönt, kostar så mycket när man ska laga dom där bilarna.
Jennifer var med hem hit och efter att Per slutat sitt jobb så kom han hit, så jag hade maten färdig åt dom när dom kom. Jennifer klippte gräset och Per hjälpte också till. 
Jag plockade och tvättade fyra maskiner och lyckades att hänga ut allt. För här hade vi nämligen sol igår på förmiddagen men efter lunchtid så kom regnet sen var det dåligt väder hela dagen, och kallt. På kvällen var jag inne hos Sandra Å lilla Mindy, hade inte träffat dom sen fredagen. Oj vad det händer mycket med den lilla när man inte träffar henne på ett tag, så roligt och full fart på henne. Mårten var på fotbollsträning, men han kom innan jag åkte så jag fick träffa honom en stund också. Sen var det dags att hämta Alex som hade tränat.
Linda var med sina klasskamrater och kollade in läget i någon skog, för dom ska spöka för dom som går första året som är på läger. Och idag så ska dom tillbaka och busa lite med ettorna plus att dom skulle grilla med dom. Så hon ska ha bilen ett par dagar till skolan nu...Så var hennes klass i Motala och åkte gocart igår och de hade varit roligt.

Nu på morgonen så ska Alex till tandläkaren och Linda har inget förrens framåt kvällen. Själv ska jag in till stan och uträtta lite ärenden så blir det en sväng i kväll också för då tränar Alex. Och jag hoppas ja får in alla pengar av tjejerna för på fredag så ska jag och en till handla det som dom ska ha för att  grilla på fredag kväll i Hallsberg..

Ha en bra dag... 

Kommentarer
Postat av: Lotta

Ha en bra dag själv med:-)

2010-05-27 @ 09:20:02
Postat av: Åse

Tack Lotta!

2010-05-27 @ 09:52:04
URL: http://aseaseblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0