Din IP

Fredag igen.

Den här veckan har gått fort och mycket har jag faktiskt fått gjort. Nu har höstrusket kommit också för regnar gör det idag med. Fast eftermiddagen var fin i går och solen tittade fram. Så ska väl inte gnälla utan tänka att varje årstid har sin charm. Ja förrutom vintern då.

I går tog jag sovmorgon till klockan åtta riktigt skönt var det. Lite frukost så var man i gång med plock och tvätt, tvätten tar aldrig slut här. Sen ville Alex bli hämtad för hon hade sovit hos en kompis i Vadstena. För dom hade varit på draget på Platenskolan och efter det vart de utgång på Hugos. Hemma vart det att sätta i gång med mat och det vart det vanliga som vi brukar äta på torsdagar när far inte äter hemma, köttfärssås och spagetti. Nisse var sen hem i går för dom fick sitta i massor av köer i Stockholm. Själv väntade jag på att klockan skulle bli sex för då var det dags för stan och handbollsträning.

Måste säga att tjejerna verkade lite trötta i går, hoppas ni hittar det lilla extra tills på lördag när ni gästas av Tyresö från Stockholm. Tufft med tre Stockholmslag på raken. Men dom körde en bra övning i går som man hoppas få se nåt av på matchen. Man har fyra försvarare så springer mittsexan upp till anfall så kommer tre nior i anfall som ska köra rulle eller diagonal beronde på vad som passar. I bland så gick inte passen hem alls och i bland så satt det klockrent och sattsningen var 100 procent. Sista kvarten vart det spel och det ser bra ut. Lycka till nu A-flick som ska Till Eksjö och spela flick-sm, som det såg ut för er i går så tror jag det kommer att gå bra. 

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0