Din IP

Helgen försvann i ett rasande tempo.

Vart tog helgen vägen? Fredagen vart tidigt i väg, skulle lämna lastbilen på service i Motala och efter det vidare till Linköping. Nisse hade tagit ledigt hela fredagen och tur var nog det. Vi kom i väg från Linköping omkring 10.30 och då åkte vi till Citygross för att handla. Var även inne på Karlssons och shoppade lite, gillar den affären mer och mer. På hemvägen så hämtade vi lastbilen som var färdig, vi trodde nästan att vi skulle få vänta där men i bland så kan saker och ting gå smidigt. Senare på eftermiddagen så kom Jonny och Lotta så då vart det lite mat. Linda och Alex tillbringade fredagen i Vadstena och kom hem vid tolv på natten. Robert och Marie dök upp vid 22.30 så satt vi och pratade innan det var dags att gå och sova.

Gick upp runt åtta snåret på lördagen, men det tog ett tag innan dom där ute vaknade. På förmiddagen vart det en rejäl promenad med Jonny & Lotta, Sandra & Mindy. Visade dom lite av vad Borghamn har och man inser då att man bor väldigt vackert. När vi kom hem så hade dom som var kvar hemma fixat till för kvällens kräftskiva, ja det var en sen kräftskiva men det blir så när man ska pussla i hop så det stämmer överens med alla. Jag & Lotta, Marie for in till Vadstena för att handla, Marie ville ha tag i kräftgafflar så jag tog dom till Kopp & Kanna. Men tyvärr så var det ju inte riktigt säsong för kräftskiva så dom hade inga, men Lotta handlade tee. Sen en sväng upp till djuraffären Morrhåret som tyvärr hade stängt på lördagar. Vidare till Östenssons och där tog det tid för gjorde inte annat en träffade på folk som man pratade med, så dom andra krakarna fick stå och vänta på mig. När vi kom hem så åt vi för Nisse var snäll och fixade maten när vi var i väg. Så jag fick äran att ta disken, känndes nästan som vi också var ute med h-bilen. För i den så står oftast han för maten och jag för disken. När vi åt så dök Anki och Lennart upp. Jag gick ut till Lotta en sväng innan det var dags att fixa till sig. Sen kom Helge och Mia och dom berättade att dom kört om min mamma som tagit sig en promenad från Vadstena. Jennifer rullade också in och hon plockade upp mamma, Per hade sista fotbollsmatchen och dom lyckades att hänga kvar i trean så grattis till er Per. Så för honom vart det utgång i Motala för att fira segern med killarna. Kan ju avslöja att det var bara ett skämt att mamma gått ut för hon hade åkt med Mia och Helge. Lite senare så dök även Yvonne och Jocke in och min kusin med barn och barnbarn. Så då var alla samlade så då gick vi ut för att äta kräftor eller vad man hade med sig. Kvällen gick fort men trevligt hade vi, och kvällen vart sen.

Vi sov nog till åtta på söndagsmorgonen men det kom en liten och knackade på dörren. Trodde nästan han ville se på teve, men han ville bara hämta sitt spel som han glömt här inne. Tog ett tag innan folket där ute vaknade till, inte mycket fick man gjort på söndagen heller. När alla åkt hem så åkte Mårten & Sandra å hämtade pizza i stan. Man tror man ska vara utvilad efter en helg men måndagen var fruktansvärt seg. Bara Sandra som var duktig och städade både söndag och måndag. Så tack för hjälpen. Vill även tacka för vin och blommar som vi fick. Och Lotta, tack för klippning av klor på dom små odjuren... 

Ha en bra dag.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0