Din IP

Hemma från skördefesten och Öland.

Ja då var man hemma igen och vardagen kör igång igen. Ute är det mörkt och blåsigt. Känns som det kommer att bli en lång höst och vinter, jag vill ha vår och sommar..

I fredags så rullade vi iväg och vi kom iväg en kvart tidigare än vad vi tänkt oss, så det känndes bra. Har nästan kommit in till Vadstena när vi kommer på att vi glömt saker hemma, var bara att vända hem igen. Så så var det med den kvarten den hade vi inte mycket för. Beslutade att vi tog vägen över Jönköping i stället. Vi började på Media Market när vi kom till Kalmar och när vi var färdiga där inne så hade Jonny och Lotta kommit. Så vi åt inne hos oss och när det var färdigt så kom Marie och Robert. Vi fortsatte färden över till Öland och Talluddens camping, men där var det fullt så vi stod över natten på parkeringen där. Och där stod man riktigt bra. På kvällen vart det lite uppdelning, inne hos oss satt karlarna och i Jonnys och Lottas satt vi kvinnor. Vi kvinnor tog en promenad på kvällen och tittade i lite affärer, lite konst vart det också. Natten vart inte så sen, men morgonen vart allt för tidig. 

Vi tog det lugnt på lördags förmiddagen, men sen tog vi oss bort en bit och gick och tittade lite och åt lite langos. Sen åkte vi till Mörbylånga där vi hittade en liten marknad, vart kvar där en stund innan vi tog vägen över guldfågeln. Men insåg att priserna i den butiken var ju dyrare än i affären så där vart det inget handlat. Vi fortsatte mot Borgholm och parkerade för natten i hamnen. Lite imponerad av mängden h-bilar var jag allt. På kvällen klockan nio så var det ett fyrverkeri, men har nog sett bättre sådana. Kvällen vart inte så sen nu heller, hade ju hemresan att tänka på dagen efter.

 Söndagen så vaknade min make tidigt och fixade med kaffe så var han ute och tog lite kort. Jonny var inne en sväng och fick sig lite kaffe Lotta kom också in en sväng senare. Började att packa ihop så vart det en sväng in till Jonny och Lotta. Snart kom Marie och Robert också. Vi åkte upp till slottsruinen för dom hade fårets dag där. Men Nisse och jag beslutade att vi skulle dra oss hemåt istället. Så lite kramar och adjö så var vi rullandes igen. Vinkade åt Leena och Kaj när vi lämnade Borgholm. Mycket trafik var det när vi lämnade Öland. Vi gjorde två stopp på hemvägen, ett för att äta lite fiskgratäng från Smögen som vi hade kvar. Och ett på city gross för att handla med oss lite hem. Väl hemma så möttes vi av en vinkande Mindy, hon vart så glad när vi kom hem. Plockade ut h-bilen sen tog jag en promenad. Var skönt att få röra på sig lite, blir för mycket sittande när vi är ute. 

Alex var nöjd efter matchen som dom spelade i Stockholm trots förlust, men hon nätade sju gånger. Försvaret hade inte varit som i tidigare matcher och svårt hade dom att få till det i anfallet också. Och det som var tänkt att dom skulle kontra sönder dom vart det inget av, men Skogås gjorde det med dom. Ja det är bara att ta nya tag till hemma matchen när dom gästas av Tyresöflickorna från Stockholm. Dom har tre Stockholmslag på raken nu så det lär bli tufft för dom...

Ha en bra dag.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0