Din IP

Ännu mera höstrusk idag.

Regnar och är mörkt, idag verkar vädret inte bli så skönt. Igår vid fyra tiden så kom regnet ordentligt och det höll i sig hela kvällen.

Igår så var det tvätt som stod på schemat, men inte alltid lätt när man har en liten hjälpreda. Tänkte inte på lilla Mindy men vips så var hon där och ställde om maskinen. Bara att börja om, men den här gången stängde jag dörren men sen var det nån som var där och inte stängde ordentligt, och vips så var hon där. Man får inte ha bråttom när man har en liten hjälpreda för då tar det tid. Linda var gullig och hämtade Alex när hon slutat sin praktik på Katarina skolan, och så handlade dom åt mej på hemvägen. När dom kom hem var det bara att sätta igång med maten. Så fick vi besök av mamma som tagit sej ut till landet. Nisse och Mårten skulle hålla på ute men regnet satte stopp för det, och inte verkar det bli bättre idag. Själv tog jag en promenad men inte lika långt som dagen innan för det regnade, så vart bara lilla elljusspåret.

Så var det dags för mej och Linda att skjutsa in Alex till träningen och även lämna New Body väskan. Dom har väskan i en vecka sen är det dags att byta så alla får ha den hemma och kan visa kläderna. Men nu har dom sålt det här så länge så folk vet vad det är och vad dom ska ha. Linda och jag åkte ner på stan och jag tog ut pengar för det är alltid nåt man kommer  på att man ska handla nu när man bara kan göra det i stan. Så tur att man har träningarna på kvällarna så kan man lätt åka och köpa det man har glömmt på dagen. Linda åkte och solade å jag for upp till hallen och tittade på träningen. Och igår så finslipades på anfall och skott mot mål, och det tränades in olika växlar. Och tycker det ser riktigt bra ut och fortsätter dom så här så blir det en spännade säsong. Klockan tio så var träningen slut så vi var nog hemma här efter 22.30 och då var det att äta lite för Alex sen duschen och hoppa i sängen. Visst blir det sena kvällar men så är det när man spelar i damlaget, man kan ju gärna inte sätta så här sena tider till dom yngre.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0