Din IP

Elmia och Gränna.

Då var helgen slut och det är vardag igen. Helgen var trevlig och gick allt för fort som det gör när man har trevligt sällskap. I fredags så kom Jonny och Lotta förbi här och väntade på oss så tog vi sällskap till Gränna. Vi tog in på campingen som var väl besökt denna helg. Senare på kvällen så kom Celie med pojkvän som skulle vara kvar över helgen. Dom skulle flyga luftballong lördag eller söndag, men tyvärr vart det inställt på grund av vädret. 

Lördags morgon så ringde klockan åtta. Ville komma upp skapligt för vi skulle på Elmia och mässan där. Vi hade med oss volvon och lämnade h-bilarna i Gränna. Celie och DK var hundvakt åt Hero när vi var iväg. Mycket folk var det när vi kom fram och vid entren så såg vi två bekanta figurer. Leena och Kaj hade kommit tillbaka från sin resa i Italien. Jonny och Lotta gick på sitt håll och vi vårt, Lotta och jag strålade samman senare för att gå ute i tältet ihop. Vi hann även med en sväng på A-6 och lite mat vart det där inne också. Efter det så vart det hemfärd till Gränna igen och man var rätt så nöjd av Elmia när man kom tillbaka. På kvällen åt vi en sallad och givitvis vart det ett glass rött också. Då rullade Leena och Kaj in som förgyllde kvällen med sin närvaro. Tack alla för en trevlig kväll....

Söndagsmorgonen vart det en rejäl och skön sovmorgon, vaknade inte förrens kl 09.30. Åt lite frukost sen vart det en promenad och när jag var tillbaka så började dom andra att vakna till. Vi lämnade Gränna strax efter ett och Nisse å jag stannade vid Vida Vättern och åt upp resten av salladen. Sen vart det ett stopp för att handla lite i Ödeshög, sen var det bara att rulla på hem. Hemma vart det trädgårdsarbete för Mårten och Nisse. Tack Mårten för den fina skylten, lite humor har du allt.

Ska snart köra in Alex till bussen i Vadstena för hon har haft sovmorgon. Och ikväll så blir det 80-års kalas hos min mormor som har sin dag idag. Efter det så släpper vi av Alex i Vadstena så hon får träna lite, så blir det att hämta henne kl tio sen.

Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Jonny.

En kanonhelg med glada människors sällskap, kan vi ha det bättre?

2010-09-13 @ 11:13:47
Postat av: Åse

Nej du Jonny! mycket bättre kan vi inte ha det. Bara tråkigt när vardagen kommer igen...

2010-09-13 @ 13:05:04
URL: http://asease.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tack själva för en kanonhelg.

2010-09-13 @ 15:36:28
Postat av: Åse

Tack själv Lotta, saknar er redan. Kram

2010-09-13 @ 15:49:46
URL: http://asease.blogg.se/
Postat av: Celie

Jag och Dk tackar också för en trevlig helg.

Om vi fortfarande är välkomna i oktober så är vi båda lediga.

Kram

2010-09-13 @ 15:58:04
URL: http://trolletc.blogg.se/
Postat av: Åse

Tack själv Celie,jättetrevligt att ni var med oss ihelgen. Så var det roligt att få träffa Dk också. Så klart ni är välkommna i oktober, ni får sova inne hos oss om det går bra för er. Sa till tjerna här hemma att ni kanske skulle komma, och dom tyckte också att det skulle vara skoj att få träffa er.

kram

2010-09-13 @ 16:42:41
URL: http://asease.blogg.se/
Postat av: Leena

Vi tackar oxå för härligt sällskap och ett bra dansgolv;)

Kanske blir det en sväng till öland framöver.

2010-09-13 @ 23:47:26
URL: http://farmorleena.blogg.se/
Postat av: Åse

Ja du Leena, man kan göra mycket i en h-bil. Nu håller vi tummarna på fint väder och en härlig helg på Öland, vi får se de som lite förfest innan kräftskivan. Kram

2010-09-13 @ 23:59:58
URL: http://asease.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0