Din IP

Handboll.



Alex som lyckas ta sig igenom.

Alex som blir hårt tagen av Motala.

Alex i full fart mot mål. Och mål vart det.

Alex mot RP och även här vart det mål.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Har du tänkt på alla skader som dessa ungdomar råkar ut för?Är det värt det?

OPS då kanske man blir sjukskriven.

Hälsningar olle

2010-09-10 @ 20:33:38
Postat av: Grefven

ajdå vilket lågvatten märke denna kommentar var förstår inte vart du vill komma med den.

2010-09-12 @ 16:01:09
Postat av: Anonym

En anonym person med skrivsvårigheter.

Skader. Det heter väl skador.

Efter ett ? bör det väl vara ett mellanslag.

OPS heter det väl inte utan OBS.

olle är ett namn, det skrivs med stor bokstav Olle.



Trassligt värre att inte ens kunna stava. Detta känns igen sedan tidigare. Dyslexi är ett handikapp, kanske man får bidrag om man inte kan stava rätt. Man kanske slipper jobba och kan ägna sig åt annat?

2010-09-12 @ 19:34:53
Postat av: Jonny.

Vi fick ett tips av en HBK medlem om vilka som skrev i våra barns bloggar, tror med stor säkerhet att samma par börjat om igen, mannen gillar visst barn..och alkohol.

2010-09-13 @ 11:16:59
Postat av: Lotta

Till den anonyme, det är klart att barn kan få skador. Men tror inte att det är bättre att de härjar runt på stan utan nåt vettigt intresse heller, hur mycket skador kan inte det ge, slagsmål, fylla, risk för att bli nedslagen. För att inte tala om vilken dålig kondition med andra sk krämpor och skador till följd på det. Var ni glada Åse & Nisse över att ha en aktiv dotter, med ett stort idrottsintresse.

2010-09-13 @ 15:40:48
Postat av: Åse

Tack Lotta! ja jag trodde ett tag att jag var helt fel ute som puffat på Alex i den här riktningen. Jag kommer att fortsätta att stötta henne och handbollen så länge hon själv vill hålla på..

2010-09-13 @ 15:55:25
URL: http://asease.blogg.se/
Postat av: Alexandra

De är ju inte så att min mamma tvingar mig till att spela handboll. Utan jag gör de för jag mår bra utav de och de är bland det bästa som finns. Men tycker att att den anonymajäveln kan ta tummen ur röven och ställa sig i mål kanske? Så kan jag får träna lite pricksikte:)

2010-09-13 @ 22:47:53
URL: http://alexandrajohansson.devote.se
Postat av: Lotta

Alex, håller med dig fullständigt. Tänker även på allt roligt ni har på era matcher, ni åker runt,träffar massor av kompisar med ett gemensamt intresse, precis som vi gör i husbilslivet. Här får nog de flesta mest träningsvärk i högerarmen:-)En person har säkert Ågren dagen efter, när de inte kan låta bli att skriva i andras bloggar. Fortsätt du med ditt spelande och den glädje det ger dig, man kan snubbla på sina egna ben och skada sig något fruktansvärt utan att spela handboll. Det är faktiskt farligt att leva, man kan ju rent av dö.

2010-09-14 @ 04:46:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0