Din IP

Hösten närmar sig med stormkliv.

Ja det är bara att inse att hösten står och knackar på dörren, men kan väl tycka att hösten bjuder på underbara färger. Men kan väl tycka att hösten har en viss tjusning med tända lamper och ljus på kvällarna.

Helgen har gått väldigt fort, trots att vi har varit hemma i helgen. I fredags var alla tjejerna hemma och det är inte ofta man får ihop det när alla har saker att göra. Nisse och Peter var iväg på fredags eftermiddagen och körde fyrkantens möbler för vinterförvaring. Mårten var snäll och följde med och bar också. Så det vart pizza till kvällsmat här hemma då, skönt för då slapp jag stå vid spisen.

På lördagen gick vi upp skapligt, för vi tog h-bilen till Linköping för att gå på lite muiseum. Började på Länsmuiseumet för att titta på datorns utveckling. Men tyckte inte den utställningen var något att ha. Efter det for vi till Malmslätt för att gå på flygvapnets, men innan vi gick in så tog vi och åt i h-bilen. Mycket folk var det där och det var nog tio år sen vi var där. Och oj vad det hade förändras men till det bättre. Där vart vi kvar ett bra tag och intressant var det också. Efter det vart de en sväng till Karlssons och lite handlat vart det där också. Så vi var hemma här tills kvällen igen och då var man ganska så trött efter dagen.

På söndagen började Nisse och Mårten att bygga på förrådet som ska stå bredvid garaget där det är tänkt att vi ska ha gräsklippare, tror det blir bra när det är färdigt. Mårten, Sandra och Mindy for iväg till Mjölby på eftermiddagen. Mårten hade en fotbollsmatch och dom andra följde med för att heja. Men dom förlorade dock den matchen men så är Mjölby ett riktigt duktigt fotbollslag. Alex följde med in till Vadstena för att träffa en kompis. Vi tog oss en sväng till Motala för att hälsa på Jennifer och Per, och ta hem väskan med New Body. Men det blev en snabbis vid lasarettet i Motala, Per hade fort en infektion i armen efter sitt otäcka armbrott som han fick efter en fotbollsmatch. Så det vart antibiotika för honom så hoppas det blir bra för honom nu. På hemvägen plockade vi upp Alex som åkte med hem.

Alex var iväg och och hade seriepremiär i Hallsberg där dom mötte Järnvägen. Och dom vann matchen med 21-20 så grattis tjejer. Och två mål vart det för Alex. Nu ser vi framemot lördag då dom möter Örebro på hemmaplan, hoppas även på seger här.

Idag börjar Alex sin praktikplats i en klass på Katarinaskolan där hon ska vara fyra veckor framåt. Nåt hon har sett framemot så idag var det inte svårt att få upp henne ur sängen.

Ro, ro en liten båt så här på höstkanten är väl bara för underbart. 
Ha en bra dag alla, utan ekan som har fått håll och tar in vatten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0