Din IP

Intensiv helg.

Idag är man väldigt seg men får hoppas man kommer igång här snart. Underbart väder har det vart hela helgen, synd då att man inte har varit ute så mycket. Alex har haft träningsturnering i helgen och Anna å jag har haft hand om kiosken. Så i lördags gick Alex och jag upp 06.00 för vi skulle vara i sporthallen kl 07.30. Jag släppte av Alex så åkte jag till konsum för att hämta frukt som skulle stå hos lagena i omklädningsrummen. Lite mjölk inhandlades också. Tillbaka till sporthallen och placera ut alla påsar med frukt, sen var de dags att förberedda kiosken. På med kaffe och grytan med bullens varmkorv och ställa fram allt och öppna. Tränare och ledare är snabba och vill ha kaffe innan första matchen kl 09.00. Vadstena spelade mot Motala första matchen men förlorade den, men tyckte tjejerna gjorde en bra match trots allt men det svider alltid att förlora mot Motala. Andra matchen dom spelade var mot RP som kommer från Linköping och den matchen vann dom. Tredje matchen spelades mot Mantorp och den vart lika och Alex slog i armbågen olyckligt så hon kunde inte spela sista tiden. Sen var de bara städningen kvar och packa ihop kiosken innan man fick fara hem. Jag var hemma mellan 19.30 20.00 och försökte vara lite social här hemma innan det var dags för sängen. 

Fick sova till kl 06.30 på söndagen, skulle inte vara inne förrens åtta. Köpte med mig mjölk när jag åkte in. Väl där så var det bara att sätta på kaffe och grytan med korv, för snart så stod tränare och ledare där och ville ha kaffe. Vadstena spelade semi2 och dom bjöd på en riktig rysare. Alex spelade inte den här matchen för armbågen var svullen och ont hade hon. Dom ledde nästan hela matchen men slappnade av dom sista fem minuterna och då jobbade RP upp sig till lika. Så det vart en förlängning som vanns av Vadstena så då var dom klara för final kl 15.00 mot Motala. Alex provade att spela den matchen och två mål vart det trots att hon inte kunde skjuta ordentligt. Så vart hon även förkyld på lördagen så idag är hon hemma från skolan. Matchen vanns av Motala och det var riktigt spännande i början men sen så orkade inte våra riktigt att stå i mot. Och då rann det iväg men Motala var riktigt bra och har utvecklas enormt sen jag såg dom förra året. Så grattis till er och ni kommmer helt klart vara ett av lagen i Div 3 som ligger i topp.

Måste rikta ett specielt tack till Helena Present som gjort maten till Vadstena och Mantorp i helgen. Bra med en kock i laget för vad bortskämmda vi vart med god mat i helgen. Men hoppas att du är tillbaka på plan som målvakt snart igen, för det är där vi vill se dig.. Så tjejer tycker ni har gjort en bra helg, tänk att ni har bara kännt på bollen i en vecka och är fruktansvärt nertränade just nu. För hela sommaren har ni bara tränat fys, och då tar det ett tag innan allt sitter. Plus att vi hade väldigt många nya spelare, ni var bara fyra som har spelat ihop sen förra säsongen. Nu ser vi framemot seriepremiären som spelas borta i Hallsberg den 18/9 mot Järnvägen. 

Ha en bra dag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0